- 4 Nisan 2008
- 3.710
- 4.258
- 698
Ben molfix kullanıyorum ama komiliyi çok övdüler onu deneyeceğimCanbebe aldım geçenlerde berbat ötesi, molfix ve prima nırmali beğendim ben
Ben premium çare kullaniyordum canım şimdiye kadar hic olmuyordu ama 3 gündür beli neyse de nerdeyse enseye çıkacak.. yeni bebek başka mi oluyor bakayım bi bende. Bitti çünkü paketim. Biri bana molfix vermişti 2 numara pisik sızdırma yok ama sanki küçük geliyor primaya göre. Yarin esim alacak olmadı bende yeni bebek aldırayım.Aldın mı canım bezi? Ben prima yeni bebek aldım çok memnunum ne sızdırma ne de pişik.
Vazgectim canım sağol:)
Ailem bi kaç hafta geldi saolsun şehir dışındalar gel diyemiyorum hepsinin işi gücü var :s kv üst katımda ama anca kendine yetiyo Allah'ım dayanma gücü veriyo da ah bide ağrım olmasa oğlum azıcık rahatlasa benim için daha kolay olurdu isyan etmiyorum buna da şükür geçicek elbet
kontole gittiğimde 40 ımçıkmıştı sezeryn benimkiherşey normaldi muayene etti 2 hafta sonra regl oldum yarın bi sorucam drDr.um bana kanaman var mı devam ediyor mu diye sormuştu canım.Ne olur ne olmaz bir sor en azından
Tsk ederim cnm gazını çıkarıyo ama yeterli gelmiyo heralde uykuda sürekli ıhhlıyo ve 4 gündür doğru düzgün uyumadı sürekli aglamıyo ama huzursuz işte uykusuzlukta huzursuz ediyo Olmalı ne yapıcagımı bilemedim keşki uyutmanın bi yolu çaresi olsaBiliyorum tatlım anlıyorum seni inşallah oğlum çok daha iyi olur seninde ağrıların azalır dualarım sizinle olacak
Amin teyzesı cok tesekkur ederızzzAllah kabul etsin cok tatlisiniz anali kizli elamin bahti guzel olsun
Annem kesik kusmasina yariyor fazlasini atiyir demisti
Verdim ama yutmuyo tükürüyor mama yapıp içine katsam mı kiCanım ben de variyorum arada rezene rahat ediyor çocuk
Coooook tesekkur ederızzzMaşallah size çok güzelsiniz çok <3
5400 olmuş elif yine de kaçırıyor canım.Ben de prima premium care 2 kullanıyorum.hep çiş oluyo cocuğun kiyafetleri.sizdırıyo mu anlamadım.küçük geliyo desek oglum 4.400..
Yeni bebek aldım yine çiş icinde çocuk,kaka da beldeBen premium çare kullaniyordum canım şimdiye kadar hic olmuyordu ama 3 gündür beli neyse de nerdeyse enseye çıkacak.. yeni bebek başka mi oluyor bakayım bi bende. Bitti çünkü paketim. Biri bana molfix vermişti 2 numara pisik sızdırma yok ama sanki küçük geliyor primaya göre. Yarin esim alacak olmadı bende yeni bebek aldırayım.
Canım niye vazgeçiyorum ekran fotosunu çekmişsin. Önceki yaptığım gibi dosya yükle diyip galeriden ekranı cektigin resmi seç. Olmuştur o. Hadi merak ettim
Canım geçmiş olsun. Hemoroid için doktora gittin mi. Bi jel vermişti bana bu çok rahatlatır demişti. Gitmediysen bi görün doktora
Rezeneyi de Geçenler de birinin bebeğine iyi gelmemişti ama burada mi okudum emin değilim. Bence verdikten sonra değişiklik oluyormu diye gözlemle.
Dr a gittim hemoroid değil içerde çatlak varmış saatlerce Ağrı yapması ondanmış 1 aydır çekiyorum ameliyat önerdi nasıl olabilirim ki başka bi Yöntem buldum netten araştırıp kısa bi işlemle hallediliyor ama onun için bile biraz daha beklicem bakalım inş kendiliğinden geçerBen premium çare kullaniyordum canım şimdiye kadar hic olmuyordu ama 3 gündür beli neyse de nerdeyse enseye çıkacak.. yeni bebek başka mi oluyor bakayım bi bende. Bitti çünkü paketim. Biri bana molfix vermişti 2 numara pisik sızdırma yok ama sanki küçük geliyor primaya göre. Yarin esim alacak olmadı bende yeni bebek aldırayım.
Canım niye vazgeçiyorum ekran fotosunu çekmişsin. Önceki yaptığım gibi dosya yükle diyip galeriden ekranı cektigin resmi seç. Olmuştur o. Hadi merak ettim
Canım geçmiş olsun. Hemoroid için doktora gittin mi. Bi jel vermişti bana bu çok rahatlatır demişti. Gitmediysen bi görün doktora
Rezeneyi de Geçenler de birinin bebeğine iyi gelmemişti ama burada mi okudum emin değilim. Bence verdikten sonra değişiklik oluyormu diye gözlemle.
Canım verem aşısı haftanın belli bir günü birkaç saat içinde yaptırılıyor çünkü aşıyı açınca ne kadar bebek varsa birkaç saat içinde yapmaları gerekiyor. O yüzden yarın yapabileceklerini sanmıyorum. Herkesye ateş yapmıyor biz de perşembe aşı olduk cumartesi yolculuk yaptık rahat bir şekilde. Ateş olda zaten perşembe günü ya ds en geç perşembe gecesi olur.Kızlar biz cmtsi günü taşınıyoruz. Perşembe günü de iki aylık aşısı için sağlık ocağı gel demişti. Acaba huzursuzluk yapar mi aslında 2 ay doldu yarin kv bir soracak. Belki yarin yaptırırım aşısını. Bugün aradım bi kaç defa açmadılar.
Birde atak haftasına denk geldi. Ben takip ediyorum da gerçekten huzursuz günleri tutuyor.
Belki dosyası farklıdır. Screenshots diye bi dosya olabilir.Yeni bebek aldım yine çiş icinde çocuk,kaka da belde
Dosya seçe bastığım zaman galeride ekran fotosu gözukmüyo yine eski resimler gozukuyo.olmadı gitti
Geç yapıyorlar ama erken yapmıyorlar benimkiler hiçbirşeyiKızlar biz cmtsi günü taşınıyoruz. Perşembe günü de iki aylık aşısı için sağlık ocağı gel demişti. Acaba huzursuzluk yapar mi aslında 2 ay doldu yarin kv bir soracak. Belki yarin yaptırırım aşısını. Bugün aradım bi kaç defa açmadılar.
Birde atak haftasına denk geldi. Ben takip ediyorum da gerçekten huzursuz günleri tutuyor.
Belki öyle de faydası olur canım bi dene istersen ben direkt biberonla veriyorum 10 cc 20 cc içiyoVerdim ama yutmuyo tükürüyor mama yapıp içine katsam mı ki
Kızlar biz cmtsi günü taşınıyoruz. Perşembe günü de iki aylık aşısı için sağlık ocağı gel demişti. Acaba huzursuzluk yapar mi aslında 2 ay doldu yarin kv bir soracak. Belki yarin yaptırırım aşısını. Bugün aradım bi kaç defa açmadılar.
Canım yaaaa çocuck haataneden grldiğimizden beridir huzursuz hep ağlıuor.ameliyat yeri sızlıyor diye düşünğyorum. Dün gece gündüz hiç uykusu yoktu. Az önce fitil attım yazık yavruma, şimdi uyudu anca.nymeria-burcu alp nasıl canım? Huzursuzluğu geçti mi. Sizi rahat bıraktılar mı
Dr a gittim hemoroid değil içerde çatlak varmış saatlerce Ağrı yapması ondanmış 1 aydır çekiyorum ameliyat önerdi nasıl olabilirim ki başka bi Yöntem buldum netten araştırıp kısa bi işlemle hallediliyor ama onun için bile biraz daha beklicem bakalım inş kendiliğinden geçerAllah'ım kimseye böyle ağrılar vermesin çocugu 1 doğurdum ondan sonra 10 daha doğurdum resmen
Vay canina! Masallah cnm ama cidden ozel bir caba var tebrik ediyorum seni! Ben 4saatte 1 sagarsam tek meme 100 fln ama ben max 5dk sagabiliorum fenalik gelio bana. Gece duzenli olsa da gndz duzen olmadigindan bazen surekli emio ama surekli ac gibi uyuyamio fln bazen de bol uyuyo sutler birikio fln. Oyuzden duzenli sagamiyorumda ne ne kdr fayda edio olcemiyorum da... ben hic yedigime dikkat etmiyorum. Ilk zamanlar asiri su iciodum. Ve sutum da asiri coktu. Surekli mastit oluodum ama. Snr havalar bozunca su icisim bayagi azaldi sutte azaldi. Hatta bazen yetmio diye buzluga attigim sutleri kullandigim oluyor... anne cayi ictim hipp in komposto yaptim ictim bi ara bi ara bol et tukwttim bi ara nerdeyse ac gezdim vs smdiye kdr tek farki hissetirenler bol su ve yesil uzumdu bnde... bnde cok olmasindan sikayetxiydm surekli mastit oldugum icin ama smdi smdi ilerisi icin sut saklamak istiyorum. O yuzden biraz arttirmam lazim gibi. Dereotunu sevmem ama suyu tekrar artiricam bide helva yi deniycem bakalim...Cok şükür canım cıkıyor ama sadece gündüz sağabiliyorum 4 defa sağıyorum aksam 6 dan sonra hiç sağmıyorum gece benım kız uyanmıyor bazen 1 kere uyanıyor süt daha cok doluyor.benim sürekli yaptıgım her kahvaltıda tahin helvası ve tahin pekmez yemek.tavuk ve et her gün 1 öğün tüketiyorum haftada 3 Demet dereotu alıyorum tamamını kendim tüketiyorum 3 litre su.birde karışık meyve kompostosu yaptık onu tüketiyorum.hergün 2 fincan kimyon ekleyerek içtiğim Rezene çayım var bir de 5 saat kesintisiz uyuyabiliyorum banyoda göğüslerime sıcak su tutarak masaj yapıyorum bunların hiç birini atlamıyorum canım sürekli sütümün cok olduğunu dahada cogalacagını düşünüyorum.senın de sütün çoğalır insallah sen sütünü çoğaltmak için bişeyler yapıyor musun
Dr a gittim hemoroid değil içerde çatlak varmış saatlerce Ağrı yapması ondanmış 1 aydır çekiyorum ameliyat önerdi nasıl olabilirim ki başka bi Yöntem buldum netten araştırıp kısa bi işlemle hallediliyor ama onun için bile biraz daha beklicem bakalım inş kendiliğinden geçerAllah'ım kimseye böyle ağrılar vermesin çocugu 1 doğurdum ondan sonra 10 daha doğurdum resmen
Canım verem aşısı haftanın belli bir günü birkaç saat içinde yaptırılıyor çünkü aşıyı açınca ne kadar bebek varsa birkaç saat içinde yapmaları gerekiyor. O yüzden yarın yapabileceklerini sanmıyorum. Herkesye ateş yapmıyor biz de perşembe aşı olduk cumartesi yolculuk yaptık rahat bir şekilde. Ateş olda zaten perşembe günü ya ds en geç perşembe gecesi olur.
Belki öyle de faydası olur canım bi dene istersen ben direkt biberonla veriyorum 10 cc 20 cc içiyo
Şimdiden hayırlı olsun canım o zaman.taşın alış evinr inşallahhh.
Canım yaaaa çocuck haataneden grldiğimizden beridir huzursuz hep ağlıuor.ameliyat yeri sızlıyor diye düşünğyorum. Dün gece gündüz hiç uykusu yoktu. Az önce fitil attım yazık yavruma, şimdi uyudu anca.
Çok grçmiş olsun canım yaaaa, demekki önemli birşeymiş,o kadsr agrıyı çrktin,geçmiş olsunnn
Canbebe aldım geçenlerde berbat ötesi, molfix ve prima nırmali beğendim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?