2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Hemde ne yorguunluk anlatamam,cocukta uyumadigi icin kac zamandir hic uykumu alamadim. Suan 1 saattir uyuyor valla banada iyi geldi,uzunca wcye girdim. Herseyi alelacele yapmaktan dogru duzgun ilgilenemiyordum kendimle. Kv ler burda iste onlar bir gitseydi,cok sukur yardimlari var eyvallah ama,insan o harele gureleden sonra,yanliz kalip beyinende dinlenmek istiyor.

Canim benimmmm annecigin gidince o eve gecmek size dustu babanda koye gitti demistin dimi.umarim ailenize huzur getirir,yavruna huzur verir annenin evi. Ruhu hep yaninida olsun sizi korusun insalah,melegini izlesin yavrusunun yavrusunu izlesin. Sizin icinde guzel bir baslangic olsun insalah.

Nolsun canim yaaa,yarasi sizliyor 15 cm e yakin dikis yeri var. Sertlestmis sismis,kac gundur onun acisina uyuyamiyordu,az once fitil attim.simdi 1 saattir uyuyor cok sukur. Carsamba kontrolumuz var, degerlere tekrar bakilacak. Biyopsi sonucunu bekliyoruz,sonrada hastaneden epikriz alip ozel de uzman hir doktorlar durumu takip edecegiz,umarim tedavisi olan birsey cikar. Karacigeri bozmadan kurtaririz. Nette bizim gibi birkac bebenin de basina ayni sey gelmis,kontrol edilerek degerler dusurulmus hicbirseyleri yokmus simdi,insallah bizimkide oyle olur dua ediyorum. Benim anlamadigim degerlerin o kadar ciddi yukselmesinin sebebi ne olabilir.hickimsede o kadar yukselmemis,o yuzden bizi apar topar ameliyata aldilar. Gercekten durum ciddiymis.

Sen neler yaptin abinin dugunude atlattiniz tabi,kizcenin elbisesinin resmini atsaydin bari,umarim esinle aranizi da duZeltmissinizdir,hic takma su megolamanlari,varsa yoksa analari ... 3 haftadir kv ve kp bizde mesela,suratima bakan yok. Hayatim is nasil gecti bugun diyorum.iyi diyor geciyor.anasi sorunca bir basliyor anlatmaya susmuyor. Guluyorum geciyorum ne hali varsa gorsun,benim zaten derdim beni asmis,birde anasigille olan muhabbetiyle ugrasamayacagim.yani sozun ozu sikma kendini,beterin beteri var. Senin okuz de afedersin ama okuz olarak kalacak.ne yaparsan yap. Bizimki okuzdu ve hala okuz.seviye atliyor sadece,seviye dusmuyor

Ya kizlar bu sogani soyleyenden allah razi olsun,her odaya bir tane koydum,evet acayip kotu kokuyor ama bu genizlerimi burnumu bogazimi nasil ferahlatti anlatamam,arada da gozlerim yasariyor. Umarim cocugumds rahat bir uyku uyut bu gece,sogani ikiye kestim de koydum eger koyacaklar olursa bende boyle care oldu

Tatlım senın sütün var çoğalıyor da anlattığına göre benim sağarken kolum ağrıyor yarım saat sürüyor en az.süt sağarken düşünüyorum ki kızım için harika bir şey yapıyorum.100 cc çıkıyorsa süper cogaltabilirsin yine su içeceğiz su süt olsun sıvı alımı ile süt oluşur canım bak komposto su içtiğin dönem süt çokmuş yeşil üzüm bende tüketirim.senın artırman cok kolay şanslısın yediklerine dikkat edip bol su tahin pekmez ve tahin helva ye lütfen ve inanarak ye ve sağ.ben dereotunu ağzıma sürmezdim canımm dogumdan önce bir kere evime almışlığım yoktu ama napayım cacıgaa salatalığa doğrayıp yiyorum mecbur.hadi sabah itibari ile süt artırma kampına gir 1 hafta sonra sonucu paylaş 50 cc artsa bile harika değil mi

Ah canım evet ya benimki de 4 gündür hırlıyo geceleri geniz akıntısı var balgam da yapıyo galiba öksürüyo ara ara kayınvalidem günlük yaptı tam adı bu mu bilemedim aktardan almış
Çok geçmiş olsun yavrunada Allah şifa versin hepsine

Can'ım bi sor erken yapabilirler bence

Ben tüm gün ayakta gezdiriyorum bir de uyuduğu Zaman kucağımda uyuyor oda 15 ya da 20 dakka

Umarım sonucu temiz çıkar ve dikişleri bir an önce iyileşir güçlü anne Allah yardımcın olsun

Kızlar bez konusunda bir önerim olacak.2 hafta kadar önce kızın bezi bitmeye yakın sipariş verdim kargoda sorun oldu bezsiz kalmayalım eşim işteydi annem en yakın market olan A101 e gitti Soffio markalı bez almış 2 numaranın içinde 42 adet 3 numaranın içinde 34 adet var 11 TL sabit fiyat Anneme dedim başka marka yokmuydu ben kullanmam bunu dedim ama el mahkum kullandım kızlar şaka gibi bez yumuşacık ıslaklık göstergesi bile var ve hiç kaka çiş taşırmadı pişik yapmadı 2 paket kullandım bacakları popoyu muazzam kavrıyor.internetten bu markayı araştırdım ve bloglarda harika yorumlar okudum şok oldum 9 adetli deneme paketleri de var 3 TL idi sanırım.prima stoğum bitince tekrar Soffio ya başlayacağım prima cok sızdırıyor beline kadar çıkıyor kaka önümüz kış çiş yaptı mı yapmadı mı gösterge cok kolaylık sağlıyor tamamen yerli üretim olduğu için ucuz.prima ile aynı fiyat olsa bile kullanmaya değer diye düşünüyorum

elffth3 hemoroid Ağrı'sı fenadır ben çektim ama geçti umarım senın çatlakta hemen gecer kuzum yumuşak yastık üzerine otur oturacağın Zaman cok gecmiş olsun

Ben molfix kullanıyorum ama komiliyi çok övdüler onu deneyeceğim
Komili yerine A101 bezi olan Soffio dene cnm 11 TL komili plastik gibi
nymeria-burcu cnm Bn molfix de kullandım molfiksi yan bantları atıyor tutmuyordu sen de Soffio deneyebilirsin memnun kalacağına eminim

Yine uyutmadım işte! :))

Bizimki de başladı yeni yeni gülmeye kızlar. Ama çok değil. Ben de denk geldi ve çektim :)

Eki Görüntüle 1895741

Hay maşallah çok tatlı oğluşun
Allah bağışlasın

İlahi çok güzel isimler olmuş,
Anırcan hüngürella

Pisikedii
Canım hiç sorma bugün yine Nisanın kreşinden şikayetler geldi pedagoglarından, vallahi bıktım usandım. Karar vermişler Devletten özel bir pedagog getireceklermiş bana randevu vereceklermiş o geldiğinde , hep birlikte uzman hanımla çaresini bulup düzeltecekmişiz.
Bugün dışarı çıkarken yağmurluğunu giydirmek istemişler bunu değil diğer ceketimi giyecem diye tutturmuş olmayınca kendini yerden yerlere atmış cırmıklamış bunları yine hepsi çileden çıkmış. Aynı şeyi sabah kreşe bırakırken banada yaptı bu pantolonu giymem İla diğeri olucak diye
Tabi istediğini yapmıyorum ama çok zor. Kıyafetleri bile o seçmek istiyor.
Sonra kadın bi ton konuştu bitti tam çıkacaz koridorda yürürken yanından geçen bir erkek çocuğuna durduk yere yapıştırıp düşürdü allahımm bana sabır ver bu NE biçim kız

Bugün çocuğu aşıya götürdüm eve dönüşte bir hava çarptı çok ağır grip oldum hem Ateş'im hem Boğaz'm tuttu çocuklara bulaşmaz umarım bir grip serüveni daha kaldıramam ay ay

Geçmiş olsun valla nefret ediyorum şu gripten ya
Ben hala düzelemedim, boğazım yanıyor bademcikler yutkunamıyorum, burun bi taraftan akıyor hala
Nefret ediyorum kış tan

Kvler konusunda katiliyorum sana canim Allah razi olsin yardim ediliyir ama insan yanliz kalmaya ihtiyac duyuyor.
Annem varken kış aylarinda geliyirlardi canim. Hemde kardesim orada kalıyordu. Benim canim annem bize oyle guzel anilar birakti ki. Sevgi doluydu. Simdi kardesimle hep guzel günlerimizden konuşuyoruz. Bazen aglayip cogu zaman tebessum ve mutlulukla anıyoruz. Cok ozledim gercekten.
Alpin insallah degerler normale döner de hemencik iyilesir canim. Tam buyume donemi oldugu icin daha hizli atlatır insallah.

Can'ım bi sor erken yapabilirler bence
Yarin sabah bi soracak kv olur derlerse alip gidecegim hemen. Toparlanma isleri de var ya bi an once yapmak istiyorum yoksa haftaya kalacak taşınmamız

Bugün çocuğu aşıya götürdüm eve dönüşte bir hava çarptı çok ağır grip oldum hem Ateş'im hem Boğaz'm tuttu çocuklara bulaşmaz umarım bir grip serüveni daha kaldıramam ay ay

Gecmis olsun tatlim bedenen yorgun oldugun icin direncin dusuk heralde ondan hemen yakalanmış olabilirsin.
Canim şu sogan koymak bana fayda etti. Her gece 3 4 kere falan uyanirdi elif. Her uyandiginda da tikanik olurdu. Zaten butun olarak vardi 3 gundur de kesip koyuyorum. Buram buram sogan koksakda olsun :)

cimcime sana cok cektirecek anlasilan uzaktan bakinca cok komik geliyor kafamda canlandiriyorum da baya uyanik. Kuzenimin de cocugu oyleydi simdi baya mulayim bisey oldu. Zamanla yavaslar heralde.

Bende bu saate kadar ivir zivir daginikligi topladim. Yarin bos koli gelecek simdiden kullanilmayanlari paket yapayim da. Canim kocacim nasilsa tasinacagiz diiye zaten daginikti iyice had safhaya cikardi. Benim de gunduz ruhum daralıyor elifle bisey de yapamıyorum. Topladim da cok şükür. Sabah da süpürür bi toz alirim sonra kolilemeye baslarim. Yine atilacak birsuru sey cikar eminim. Az esya cok huzur diye düşünüyorum.
O degilde gardirobum yatak odasina sigmadigi icin kv ye verecegim. Ve yenisini yaptirmak pahali oldugu icin hazir ucuz bisey alip koyacagiz o da cok kullanisli olmayacak..

Hayırlı olsun yeni eviniz cnm annenin mekanı cennet olsun taşınmak Bebek'le Nasıl zor olur kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…