- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 108
- 36
Hemde ne yorguunluk anlatamam,cocukta uyumadigi icin kac zamandir hic uykumu alamadim. Suan 1 saattir uyuyor valla banada iyi geldi,uzunca wcye girdim. Herseyi alelacele yapmaktan dogru duzgun ilgilenemiyordum kendimle. Kv ler burda iste onlar bir gitseydi,cok sukur yardimlari var eyvallah ama,insan o harele gureleden sonra,yanliz kalip beyinende dinlenmek istiyor.İnşallah geçer canım onun acısı zor gerçekten. Yediklerine de dikkat etmen gerek galiba.
Öyleyse o yüzden perşembe gel dedi. İnşallah bizim de öyle geçer.
Canım @elffth3 sadece emziriyorsa 10 20 cc onun için çok fazla. Hem şimdiye kadar biberon vermediyse sonrasında meme reddi de yasayabilir. Aklımda yanlış kalmadıysa su bile vermedim dedi.
Sağol canım annemlerin oturduğu eve taşınıyoruz. Bi gece kızımla da kalmıştık orada. Güzelce uyumuştu.
İnşallah bu gece rahat uyur da dinlenip iyileşir canım. Sende o uyumuşken yat dinlen. Ben buraya takılırsam kalıyorum. Tam uyurum simdi derken uyanıyor. Sende hele kaç günün yorgunluğu var.
Nolsun canim yaaa,yarasi sizliyor 15 cm e yakin dikis yeri var. Sertlestmis sismis,kac gundur onun acisina uyuyamiyordu,az once fitil attim.simdi 1 saattir uyuyor cok sukur. Carsamba kontrolumuz var, degerlere tekrar bakilacak. Biyopsi sonucunu bekliyoruz,sonrada hastaneden epikriz alip ozel de uzman hir doktorlar durumu takip edecegiz,umarim tedavisi olan birsey cikar. Karacigeri bozmadan kurtaririz. Nette bizim gibi birkac bebenin de basina ayni sey gelmis,kontrol edilerek degerler dusurulmus hicbirseyleri yokmus simdi,insallah bizimkide oyle olur dua ediyorum. Benim anlamadigim degerlerin o kadar ciddi yukselmesinin sebebi ne olabilir.hickimsede o kadar yukselmemis,o yuzden bizi apar topar ameliyata aldilar. Gercekten durum ciddiymis.Ben de ilk 2 numarayi premiu care kullandm ama 3 e gecince aktif bebege gectim primanin. Cunku sizma bizde de oldu. Kaka hem de yani. Baya battik bi kac kere.. Bakalm simdilik memnunum aktif bebekten.
Sohbete dan diye daldm gorunce ama snein oglus nasil oldu canm??? Onu merak etmistm en cok..
Tatlım senın sütün var çoğalıyor da anlattığına göre benim sağarken kolum ağrıyor yarım saat sürüyor en az.süt sağarken düşünüyorum ki kızım için harika bir şey yapıyorum.100 cc çıkıyorsa süper cogaltabilirsin yine su içeceğiz su süt olsun sıvı alımı ile süt oluşur canım bak komposto su içtiğin dönem süt çokmuş yeşil üzüm bende tüketirim.senın artırman cok kolay şanslısın yediklerine dikkat edip bol su tahin pekmez ve tahin helva ye lütfen ve inanarak ye ve sağ.ben dereotunu ağzıma sürmezdim canımm dogumdan önce bir kere evime almışlığım yoktu ama napayım cacıgaa salatalığa doğrayıp yiyorum mecbur.hadi sabah itibari ile süt artırma kampına gir 1 hafta sonra sonucu paylaş 50 cc artsa bile harika değil miVay canina! Masallah cnm ama cidden ozel bir caba var tebrik ediyorum seni! Ben 4saatte 1 sagarsam tek meme 100 fln ama ben max 5dk sagabiliorum fenalik gelio bana. Gece duzenli olsa da gndz duzen olmadigindan bazen surekli emio ama surekli ac gibi uyuyamio fln bazen de bol uyuyo sutler birikio fln. Oyuzden duzenli sagamiyorumda ne ne kdr fayda edio olcemiyorum da... ben hic yedigime dikkat etmiyorum. Ilk zamanlar asiri su iciodum. Ve sutum da asiri coktu. Surekli mastit oluodum ama. Snr havalar bozunca su icisim bayagi azaldi sutte azaldi. Hatta bazen yetmio diye buzluga attigim sutleri kullandigim oluyor... anne cayi ictim hipp in komposto yaptim ictim bi ara bi ara bol et tukwttim bi ara nerdeyse ac gezdim vs smdiye kdr tek farki hissetirenler bol su ve yesil uzumdu bnde... bnde cok olmasindan sikayetxiydm surekli mastit oldugum icin ama smdi smdi ilerisi icin sut saklamak istiyorum. O yuzden biraz arttirmam lazim gibi. Dereotunu sevmem ama suyu tekrar artiricam bide helva yi deniycem bakalim...
Çok geçmiş olsun yavrunada Allah şifa versin hepsineAh canım evet ya benimki de 4 gündür hırlıyo gecelerigeniz akıntısı var balgam da yapıyo galiba öksürüyo ara ara kayınvalidem günlük yaptı tam adı bu mu bilemedim aktardan almış
Can'ım bi sor erken yapabilirler benceKızlar biz cmtsi günü taşınıyoruz. Perşembe günü de iki aylık aşısı için sağlık ocağı gel demişti. Acaba huzursuzluk yapar mi aslında 2 ay doldu yarin kv bir soracak. Belki yarin yaptırırım aşısını. Bugün aradım bi kaç defa açmadılar.
Birde atak haftasına denk geldi. Ben takip ediyorum da gerçekten huzursuz günleri tutuyor.
Ben tüm gün ayakta gezdiriyorum bir de uyuduğu Zaman kucağımda uyuyor oda 15 ya da 20 dakkaTsk ederim cnm gazını çıkarıyo ama yeterli gelmiyo heralde uykuda sürekli ıhhlıyo ve 4 gündür doğru düzgün uyumadı sürekli aglamıyo ama huzursuz işte uykusuzlukta huzursuz ediyo Olmalı ne yapıcagımı bilemedim keşki uyutmanın bi yolu çaresi olsa
Umarım sonucu temiz çıkar ve dikişleri bir an önce iyileşir güçlü anne Allah yardımcın olsunNolsun canim yaaa,yarasi sizliyor 15 cm e yakin dikis yeri var. Sertlestmis sismis,kac gundur onun acisina uyuyamiyordu,az once fitil attim.simdi 1 saattir uyuyor cok sukur. Carsamba kontrolumuz var, degerlere tekrar bakilacak. Biyopsi sonucunu bekliyoruz,sonrada hastaneden epikriz alip ozel de uzman hir doktorlar durumu takip edecegiz,umarim tedavisi olan birsey cikar. Karacigeri bozmadan kurtaririz. Nette bizim gibi birkac bebenin de basina ayni sey gelmis,kontrol edilerek degerler dusurulmus hicbirseyleri yokmus simdi,insallah bizimkide oyle olur dua ediyorum. Benim anlamadigim degerlerin o kadar ciddi yukselmesinin sebebi ne olabilir.hickimsede o kadar yukselmemis,o yuzden bizi apar topar ameliyata aldilar. Gercekten durum ciddiymis.
Sen neler yaptin abinin dugunude atlattiniz tabi,kizcenin elbisesinin resmini atsaydin bari,umarim esinle aranizi da duZeltmissinizdir,hic takma su megolamanlari,varsa yoksa analari ... 3 haftadir kv ve kp bizde mesela,suratima bakan yok. Hayatim is nasil gecti bugun diyorum.iyi diyor geciyor.anasi sorunca bir basliyor anlatmaya susmuyor. Guluyorum geciyorum ne hali varsa gorsun,benim zaten derdim beni asmis,birde anasigille olan muhabbetiyle ugrasamayacagim.yani sozun ozu sikma kendini,beterin beteri var. Senin okuz de afedersin ama okuz olarak kalacak.ne yaparsan yap. Bizimki okuzdu ve hala okuz.seviye atliyor sadece,seviye dusmuyor
Komili yerine A101 bezi olan Soffio dene cnm 11 TL komili plastik gibiBen molfix kullanıyorum ama komiliyi çok övdüler onu deneyeceğim
Yine uyutmadım işte! :))
Bizimki de başladı yeni yeni gülmeye kızlar. Ama çok değil. Ben de denk geldi ve çektim :)
Eki Görüntüle 1895741
bizim bi dr hanım vardı keşke mülayim koyaydım adını alp koyduk bizimle savaşıyo çocuk derdi.napalım artıj bizim büyük oğlanda fena ağlıyodu anırcan adını takmıştık görümcemin kızı da hüngürella ydı
Bugün çocuğu aşıya götürdüm eve dönüşte bir hava çarptı çok ağır grip oldum hem Ateş'im hem Boğaz'm tuttu çocuklara bulaşmaz umarım bir grip serüveni daha kaldıramam ay ay
Hemde ne yorguunluk anlatamam,cocukta uyumadigi icin kac zamandir hic uykumu alamadim. Suan 1 saattir uyuyor valla banada iyi geldi,uzunca wcye girdim. Herseyi alelacele yapmaktan dogru duzgun ilgilenemiyordum kendimle. Kv ler burda iste onlar bir gitseydi,cok sukur yardimlari var eyvallah ama,insan o harele gureleden sonra,yanliz kalip beyinende dinlenmek istiyor.
Canim benimmmm annecigin gidince o eve gecmek size dustu babanda koye gitti demistin dimi.umarim ailenize huzur getirir,yavruna huzur verir annenin evi. Ruhu hep yaninida olsun sizi korusun insalah,melegini izlesin yavrusunun yavrusunu izlesin. Sizin icinde guzel bir baslangic olsun insalah.
Yarin sabah bi soracak kv olur derlerse alip gidecegim hemen. Toparlanma isleri de var ya bi an once yapmak istiyorum yoksa haftaya kalacak taşınmamızCan'ım bi sor erken yapabilirler bence
Bugün çocuğu aşıya götürdüm eve dönüşte bir hava çarptı çok ağır grip oldum hem Ateş'im hem Boğaz'm tuttu çocuklara bulaşmaz umarım bir grip serüveni daha kaldıramam ay ay
cimcime sana cok cektirecek anlasilan uzaktan bakinca cok komik geliyor kafamda canlandiriyorum daHay maşallahçok tatlı oğluşun
Allah bağışlasın
İlahi çok güzel isimler olmuş,
Anırcanhüngürella
Pisikedii
Canım hiç sorma bugün yine Nisanın kreşinden şikayetler geldi pedagoglarından, vallahi bıktım usandım. Karar vermişler Devletten özel bir pedagog getireceklermiş bana randevu vereceklermiş o geldiğinde , hep birlikte uzman hanımla çaresini bulup düzeltecekmişiz.
Bugün dışarı çıkarken yağmurluğunu giydirmek istemişler bunu değil diğer ceketimi giyecem diye tutturmuş olmayınca kendini yerden yerlere atmış cırmıklamış bunları yine hepsi çileden çıkmış. Aynı şeyi sabah kreşe bırakırken banada yaptı bu pantolonu giymem İla diğeri olucak diye
Tabi istediğini yapmıyorum ama çok zor. Kıyafetleri bile o seçmek istiyor.
Sonra kadın bi ton konuştu bitti tam çıkacaz koridorda yürürken yanından geçen bir erkek çocuğuna durduk yere yapıştırıp düşürdü allahımm bana sabır ver bu NE biçim kız
Hayırlı olsun yeni eviniz cnm annenin mekanı cennet olsun taşınmak Bebek'le Nasıl zor olur kolay gelsinBende bu saate kadar ivir zivir daginikligi topladim. Yarin bos koli gelecek simdiden kullanilmayanlari paket yapayim da. Canim kocacim nasilsa tasinacagiz diiye zaten daginikti iyice had safhaya cikardi. Benim de gunduz ruhum daralıyor elifle bisey de yapamıyorum. Topladim da cok şükür. Sabah da süpürür bi toz alirim sonra kolilemeye baslarim. Yine atilacak birsuru sey cikar eminim. Az esya cok huzur diye düşünüyorum.
O degilde gardirobum yatak odasina sigmadigi icin kv ye verecegim. Ve yenisini yaptirmak pahali oldugu icin hazir ucuz bisey alip koyacagiz o da cok kullanisli olmayacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?