2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Yeni eviniz hayırlı olsun, mutlu, huzurlu günler yaşayın orda Elif bebekle inşallah
Anneninde mekanı cennet toprağı bol olsun inş.

Ben tüm gün ayakta gezdiriyorum bir de uyuduğu Zaman kucağımda uyuyor oda 15 ya da 20 dakka

Bugün çocuğu aşıya götürdüm eve dönüşte bir hava çarptı çok ağır grip oldum hem Ateş'im hem Boğaz'm tuttu çocuklara bulaşmaz umarım bir grip serüveni daha kaldıramam ay ay

Ah canım benim ya hem çocuklar hem evin işin gücü yoruluyorsundur vücut direncin de düşmüştür geçmiş olsun çok. Bu arada naptın yardımcı olayını? Bulabildin mi?

tugbayhan
Canım hırıltı genzindenmi geliyor
Göğüs kafesindenmi geliyor ,anlaman gerekiyor?
Götürdünmü doktora çocuğu ?
Canim daha goturemedim carsamba esim izinli o zaman goturucem insallah ama simdide gece hirlamiyo gunduz butun gun hirladi. Burnundan iyi nefes aliyo gibi anlamiyorum ki neresinde bu hirilti. Esimede biri mama verdiginizden kaynakli bogazina yapisiyo hirlama yapiyo demis. Valla sasirdim. En iyisini doktor bilir. Özele randevu aldim carsamba icin ama benim dogum yaptigim devlet hastanesi ful kadin dogum ve cocuk uzmanlari tam teşekküllü. Acaba oraya mi gotursem diyede dusunmuyor degilim. Tamam pis hastane ama dogum yeri filan, acaip kalabalik uzak yerlerden geliyolar filan. Ordaki cocuk doktorudA cok iyi bi adam. Carsamba olsunda karar vericem nereye goturucegime. Gecti gibi duruyo. Bakalim.
Otribebe aldim burnunu cektim sivi sumuk yok ama kati sumukler vardi onlari temizledim.

gul_sek canim basin sagolsun yeni goruyorum. Kusura bakma cidden cok uzuldum.

cetrina canimin ici gecmis olsun acil sifa versin Allah ya iki cocuk ev isi koca yetmezmis gibi birde bu gelmis basina. Fransa soguk heralde. Aman diyim maske al cocuklara bulasmasin birde onlarla ugrasma.

@gelinbuketi_gelintaci canim ben prima aktif kullaniyorum mutluyuz emiyo yani. Birde seninkini deniyim bakayim nasil birseymis. Cok sukur pisik sorunumuz yok ama evde molfix 3 no var. Biz 2 no kullaniyoruz suan. Molfixlerde dikkatimi cekti primaya gore daha kucuk. Primanin 1 numarasini kullanabiliyorken molfix olmamisti poposuna sikiyordu. 3 noyuda 2 no gibi dusunup prima bitince kullanicam sonra dedigine bakarim artik

Kizlar yarin 40imiz cikiyor. Kimsem yok burda ama arkadasim ayrica akrabamiz annesiyle ctesi gelip 40imizi ucurucakmis. Valla kimsesizlik ne zor. Ah anacigim yaa nasil ozledim evin icinde seslerini.
Ama onlarinda bi duzeni var esiminde. Tek benim istememle olmuyo hersey
Keske Ankara'da degilde istanbulda yasasaydim o zaman hic yanliz kalmazdim. Yanlizlik cidden cok zor. İyi ki esim var yoksa kafayi yer bi dkka durmazdim buralarda. Bazen cocugumu alip gidim biraz istanbula ailemin yanina diyorum esim aklima geliyo. Ondan baska baglayan hic bisi yok burda.

Hayırlı olsun yeni eviniz cnm annenin mekanı cennet olsun taşınmak Bebek'le Nasıl zor olur kolay gelsin

Yeni eviniz hayırlı olsun, mutlu, huzurlu günler yaşayın orda Elif bebekle inşallah
Anneninde mekanı cennet toprağı bol olsun inş.

Tesekkur ederim canlar. Amin insalah annem oradan görür bizi. Mekanı cennet olsun. Çok şükür teyzemler ve dayımlar yardim ediyor. İyi ki varlar. Kvdemde eşyaları toplarken elife bakacak. Onların sayesinde çok yorucu olmuyor. Anne tarafim birbirine çok bağlıdır. Bize karşı şimdi daha da hassaslar.

@tugbayhan sağol canım. Hatırlarsın belki ben 8 aylık hamileydim annemi kaybettiğimde.
Ne cabuk geçiyor senin de 40in çıkıyor bak dogdu doğmuyor derken. İnşallah bundan sonra uslu sakin bir halde olur paşan :)

Tsk ederim cnm yinede Çocuktan başka bişeyi insanın gözü görmüyo o huzurlu olsunda Ağrı Mühim değil diyorum bu saat oldu hala bi rahat uykuya dalmadı daha ne kadar uykusuz durucam acaba

Yediklerime dikkat ettim olmadı bende saldım gitti psikolojik olarakta sanırım tuvalete çıkamıyorum kendimi kastıgımdan canım acıcak diye çocuğa da mama veriyorum ihtiyaç duydukça ama büyük çoğunluk anne sütü alıyo biberon meme farkı pek ayırt etmiyo gibi inş da etmez Çay kaşıgıyla içermekle nasıl uğraşim gaz çıkarması için rezene içirmek istemiyorum bu arada uyusun diye istyorum uyutur mu ki

Cnm inş kendiliğinden iyileşir Alp bi daha hiç Ağrı sızı çekmesin Allah'ım şifasını versin Gözlerinden öpüyorum onu hersey daha iyi olucak sabır cnm

elffth3 hemoroid Ağrı'sı fenadır ben çektim ama geçti umarım senın çatlakta hemen gecer kuzum yumuşak yastık üzerine otur oturacağın Zaman cok gecmiş olsun
Tsk ederim cnm elimden geleni yapıyorum oğlum müsade ettikçe ama sürekli oturmak ve ayakta durmak pek faydalı olmuyo oğlum saolsun

Geçmiş olsun valla nefret ediyorum şu gripten ya
Ben hala düzelemedim, boğazım yanıyor bademcikler yutkunamıyorum, burun bi taraftan akıyor hala
Nefret ediyorum kış tan
Aynen bende nefret ediyorum aynı durumdayım ne ben yatabiliyorum ne çocuk .. Çok saol tatlım keşle hep yazda kalsak

Çok teşekkürler farkım bende bu soğan olayını yapıyorum sma dediğin gibi uyku yok ki direncim olsun ... Buarada inşallah kolaycacık toplanırsın taşınırsın tatlım bilirim kılın taşınmak zordur Allah yardımcın olsun bebeğe çok dikkat edin annesi

Hayırlı olsun sağlıkla huzurla mutlulukla yaşamak olsun o evde Can'ım dilerim kolaycacık taşınırsın

Ah canım benim ya hem çocuklar hem evin işin gücü yoruluyorsundur vücut direncin de düşmüştür geçmiş olsun çok. Bu arada naptın yardımcı olayını? Bulabildin mi?
Çok saol Can'ım ya Allah razı olsun .. Aynen dışarı çıktığım An hasta oluyorum benim hayatta vücudum böyle olmamıştı bu saate kadar daha yatamadık ana oğul ..tatlım bir tane bulduk oda daha okuyordu yaşı çok küçük olduğu için güvenendim o yüzden kreşlerden gelecek haberi bekliyoruz ..malum bakıcıların bu devirde iyi olanını bulmak çocukları emanet etmek çok zor

Ahhhh buz gibi Can'ım buz gibi çok saol sizde dikkat edin kendinize yemin ederim Bebek'le bu lanet grip çok zor oluyor kulaklarım bile ağrıyor bundan sonra çok daha kalın giyecem

Darısı nice kırklara maşallah Paşa'ya ömrü bahtı hep güzel olsun inşallah

Geçmiş olsun tatlım ilk başlarda belli çok aZ uyku yapar rahatlamadan dolayı ama sonra artık aynı etkiyi göremiyorsun

Benimde 4 gündür hemen hemen o şekilde nasıl dayanıyosun Ne zaman geçicek
Tatlım artık hissizleştim o sussunda gerisi önemli değil diyorum çünkü kesintisiz ağlaması beni daha çok yıpratıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…