- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Bende bu saate kadar ivir zivir daginikligi topladim. Yarin bos koli gelecek simdiden kullanilmayanlari paket yapayim da. Canim kocacim nasilsa tasinacagiz diiye zaten daginikti iyice had safhaya cikardi. Benim de gunduz ruhum daralıyor elifle bisey de yapamıyorum. Topladim da cok şükür. Sabah da süpürür bi toz alirim sonra kolilemeye baslarim. Yine atilacak birsuru sey cikar eminim. Az esya cok huzur diye düşünüyorum.
O degilde gardirobum yatak odasina sigmadigi icin kv ye verecegim. Ve yenisini yaptirmak pahali oldugu icin hazir ucuz bisey alip koyacagiz o da cok kullanisli olmayacak..
Ben tüm gün ayakta gezdiriyorum bir de uyuduğu Zaman kucağımda uyuyor oda 15 ya da 20 dakka
Bugün çocuğu aşıya götürdüm eve dönüşte bir hava çarptı çok ağır grip oldum hem Ateş'im hem Boğaz'm tuttu çocuklara bulaşmaz umarım bir grip serüveni daha kaldıramam ay ay
Canim daha goturemedim carsamba esim izinli o zaman goturucem insallah ama simdide gece hirlamiyo gunduz butun gun hirladi. Burnundan iyi nefes aliyo gibi anlamiyorum ki neresinde bu hirilti. Esimede biri mama verdiginizden kaynakli bogazina yapisiyo hirlama yapiyo demis. Valla sasirdim. En iyisini doktor bilir. Özele randevu aldim carsamba icin ama benim dogum yaptigim devlet hastanesi ful kadin dogum ve cocuk uzmanlari tam teşekküllü. Acaba oraya mi gotursem diyede dusunmuyor degilim. Tamam pis hastane ama dogum yeri filan, acaip kalabalik uzak yerlerden geliyolar filan. Ordaki cocuk doktorudA cok iyi bi adam. Carsamba olsunda karar vericem nereye goturucegime. Gecti gibi duruyo. Bakalim.tugbayhan
Canım hırıltı genzindenmi geliyor
Göğüs kafesindenmi geliyor ,anlaman gerekiyor?
Götürdünmü doktora çocuğu ?
Hayırlı olsun yeni eviniz cnm annenin mekanı cennet olsun taşınmak Bebek'le Nasıl zor olur kolay gelsin
Yeni eviniz hayırlı olsun, mutlu, huzurlu günler yaşayın orda Elif bebekle inşallah
Anneninde mekanı cennet toprağı bol olsun inş.
Tsk ederim cnm yinede Çocuktan başka bişeyi insanın gözü görmüyo o huzurlu olsunda Ağrı Mühim değil diyorum bu saat oldu hala bi rahat uykuya dalmadı daha ne kadar uykusuz durucam acabaŞimdiden hayırlı olsun canım o zaman.taşın alış evinr inşallahhh.
Canım yaaaa çocuck haataneden grldiğimizden beridir huzursuz hep ağlıuor.ameliyat yeri sızlıyor diye düşünğyorum. Dün gece gündüz hiç uykusu yoktu. Az önce fitil attım yazık yavruma, şimdi uyudu anca.
Çok grçmiş olsun canım yaaaa, demekki önemli birşeymiş,o kadsr agrıyı çrktin,geçmiş olsunnn
Yediklerime dikkat ettim olmadı bende saldım gitti psikolojik olarakta sanırım tuvalete çıkamıyorum kendimi kastıgımdan canım acıcak diye çocuğa da mama veriyorum ihtiyaç duydukça ama büyük çoğunluk anne sütü alıyo biberon meme farkı pek ayırt etmiyo gibi inş da etmez Çay kaşıgıyla içermekle nasıl uğraşimİnşallah geçer canım onun acısı zor gerçekten. Yediklerine de dikkat etmen gerek galiba.
Öyleyse o yüzden perşembe gel dedi. İnşallah bizim de öyle geçer.
Canım @elffth3 sadece emziriyorsa 10 20 cc onun için çok fazla. Hem şimdiye kadar biberon vermediyse sonrasında meme reddi de yasayabilir. Aklımda yanlış kalmadıysa su bile vermedim dedi.
Sağol canım annemlerin oturduğu eve taşınıyoruz. Bi gece kızımla da kalmıştık orada. Güzelce uyumuştu.
İnşallah bu gece rahat uyur da dinlenip iyileşir canım. Sende o uyumuşken yat dinlen. Ben buraya takılırsam kalıyorum. Tam uyurum simdi derken uyanıyor. Sende hele kaç günün yorgunluğu var.
Cnm inş kendiliğinden iyileşir Alp bi daha hiç Ağrı sızı çekmesin Allah'ım şifasını versin Gözlerinden öpüyorum onu hersey daha iyi olucak sabır cnmNolsun canim yaaa,yarasi sizliyor 15 cm e yakin dikis yeri var. Sertlestmis sismis,kac gundur onun acisina uyuyamiyordu,az once fitil attim.simdi 1 saattir uyuyor cok sukur. Carsamba kontrolumuz var, degerlere tekrar bakilacak. Biyopsi sonucunu bekliyoruz,sonrada hastaneden epikriz alip ozel de uzman hir doktorlar durumu takip edecegiz,umarim tedavisi olan birsey cikar. Karacigeri bozmadan kurtaririz. Nette bizim gibi birkac bebenin de basina ayni sey gelmis,kontrol edilerek degerler dusurulmus hicbirseyleri yokmus simdi,insallah bizimkide oyle olur dua ediyorum. Benim anlamadigim degerlerin o kadar ciddi yukselmesinin sebebi ne olabilir.hickimsede o kadar yukselmemis,o yuzden bizi apar topar ameliyata aldilar. Gercekten durum ciddiymis.
Sen neler yaptin abinin dugunude atlattiniz tabi,kizcenin elbisesinin resmini atsaydin bari,umarim esinle aranizi da duZeltmissinizdir,hic takma su megolamanlari,varsa yoksa analari ... 3 haftadir kv ve kp bizde mesela,suratima bakan yok. Hayatim is nasil gecti bugun diyorum.iyi diyor geciyor.anasi sorunca bir basliyor anlatmaya susmuyor. Guluyorum geciyorum ne hali varsa gorsun,benim zaten derdim beni asmis,birde anasigille olan muhabbetiyle ugrasamayacagim.yani sozun ozu sikma kendini,beterin beteri var. Senin okuz de afedersin ama okuz olarak kalacak.ne yaparsan yap. Bizimki okuzdu ve hala okuz.seviye atliyor sadece,seviye dusmuyor
Benimde 4 gündür hemen hemen o şekilde nasıl dayanıyosunBen tüm gün ayakta gezdiriyorum bir de uyuduğu Zaman kucağımda uyuyor oda 15 ya da 20 dakka
Tsk ederim cnm elimden geleni yapıyorum oğlum müsade ettikçe ama sürekli oturmak ve ayakta durmak pek faydalı olmuyo oğlum saolsunelffth3 hemoroid Ağrı'sı fenadır ben çektim ama geçti umarım senın çatlakta hemen gecer kuzum yumuşak yastık üzerine otur oturacağın Zaman cok gecmiş olsun
Aynen bende nefret ediyorum aynı durumdayım ne ben yatabiliyorum ne çocuk .. Çok saol tatlım keşle hep yazda kalsakGeçmiş olsun valla nefret ediyorum şu gripten ya
Ben hala düzelemedim, boğazım yanıyor bademcikler yutkunamıyorum, burun bi taraftan akıyor hala
Nefret ediyorum kış tan
Çok teşekkürler farkım bende bu soğan olayını yapıyorum sma dediğin gibi uyku yok ki direncim olsun ... Buarada inşallah kolaycacık toplanırsın taşınırsın tatlım bilirim kılın taşınmak zordur Allah yardımcın olsun bebeğe çok dikkat edin annesiKvler konusunda katiliyorum sana canim Allah razi olsin yardim ediliyir ama insan yanliz kalmaya ihtiyac duyuyor.
Annem varken kış aylarinda geliyirlardi canim. Hemde kardesim orada kalıyordu. Benim canim annem bize oyle guzel anilar birakti ki. Sevgi doluydu. Simdi kardesimle hep guzel günlerimizden konuşuyoruz. Bazen aglayip cogu zaman tebessum ve mutlulukla anıyoruz. Cok ozledim gercekten.
Alpin insallah degerler normale döner de hemencik iyilesir canim. Tam buyume donemi oldugu icin daha hizli atlatır insallah.
Yarin sabah bi soracak kv olur derlerse alip gidecegim hemen. Toparlanma isleri de var ya bi an once yapmak istiyorum yoksa haftaya kalacak taşınmamız
Gecmis olsun tatlim bedenen yorgun oldugun icin direncin dusuk heralde ondan hemen yakalanmış olabilirsin.
Canim şu sogan koymak bana fayda etti. Her gece 3 4 kere falan uyanirdi elif. Her uyandiginda da tikanik olurdu. Zaten butun olarak vardi 3 gundur de kesip koyuyorum. Buram buram sogan koksakda olsun :)
cimcime sana cok cektirecek anlasilan uzaktan bakinca cok komik geliyor kafamda canlandiriyorum dabaya uyanik. Kuzenimin de cocugu oyleydi simdi baya mulayim bisey oldu. Zamanla yavaslar heralde.
Hayırlı olsun sağlıkla huzurla mutlulukla yaşamak olsun o evde Can'ım dilerim kolaycacık taşınırsınBende bu saate kadar ivir zivir daginikligi topladim. Yarin bos koli gelecek simdiden kullanilmayanlari paket yapayim da. Canim kocacim nasilsa tasinacagiz diiye zaten daginikti iyice had safhaya cikardi. Benim de gunduz ruhum daralıyor elifle bisey de yapamıyorum. Topladim da cok şükür. Sabah da süpürür bi toz alirim sonra kolilemeye baslarim. Yine atilacak birsuru sey cikar eminim. Az esya cok huzur diye düşünüyorum.
O degilde gardirobum yatak odasina sigmadigi icin kv ye verecegim. Ve yenisini yaptirmak pahali oldugu icin hazir ucuz bisey alip koyacagiz o da cok kullanisli olmayacak..
Çok saol Can'ım ya Allah razı olsun .. Aynen dışarı çıktığım An hasta oluyorum benim hayatta vücudum böyle olmamıştı bu saate kadar daha yatamadık ana oğul ..tatlım bir tane bulduk oda daha okuyordu yaşı çok küçük olduğu için güvenendim o yüzden kreşlerden gelecek haberi bekliyoruz ..malum bakıcıların bu devirde iyi olanını bulmak çocukları emanet etmek çok zorAh canım benim ya hem çocuklar hem evin işin gücü yoruluyorsundur vücut direncin de düşmüştür geçmiş olsun çok. Bu arada naptın yardımcı olayını? Bulabildin mi?
Ahhhh buz gibi Can'ım buz gibi çok saol sizde dikkat edin kendinize yemin ederim Bebek'le bu lanet grip çok zor oluyor kulaklarım bile ağrıyor bundan sonra çok daha kalın giyecemgul_sek canim basin sagolsun yeni goruyorum. Kusura bakma cidden cok uzuldum.
cetrina canimin ici gecmis olsun acil sifa versin Allah ya iki cocuk ev isi koca yetmezmis gibi birde bu gelmis basina. Fransa soguk heralde. Aman diyim maske al cocuklara bulasmasin birde onlarla ugrasma.
@gelinbuketi_gelintaci canim ben prima aktif kullaniyorum mutluyuz emiyo yani. Birde seninkini deniyim bakayim nasil birseymis. Cok sukur pisik sorunumuz yok ama evde molfix 3 no var. Biz 2 no kullaniyoruz suan. Molfixlerde dikkatimi cekti primaya gore daha kucuk. Primanin 1 numarasini kullanabiliyorken molfix olmamisti poposuna sikiyordu. 3 noyuda 2 no gibi dusunup prima bitince kullanicam sonra dedigine bakarim artik
Darısı nice kırklara maşallah Paşa'ya ömrü bahtı hep güzel olsun inşallahKizlar yarin 40imiz cikiyor. Kimsem yok burda ama arkadasim ayrica akrabamiz annesiyle ctesi gelip 40imizi ucurucakmis. Valla kimsesizlik ne zor. Ah anacigim yaa nasil ozledim evin icinde seslerini.
Ama onlarinda bi duzeni var esiminde. Tek benim istememle olmuyo hersey
Keske Ankara'da degilde istanbulda yasasaydim o zaman hic yanliz kalmazdim. Yanlizlik cidden cok zor. İyi ki esim var yoksa kafayi yer bi dkka durmazdim buralarda. Bazen cocugumu alip gidim biraz istanbula ailemin yanina diyorum esim aklima geliyo. Ondan baska baglayan hic bisi yok burda.
Geçmiş olsun tatlım ilk başlarda belli çok aZ uyku yapar rahatlamadan dolayı ama sonra artık aynı etkiyi göremiyorsunYediklerime dikkat ettim olmadı bende saldım gitti psikolojik olarakta sanırım tuvalete çıkamıyorum kendimi kastıgımdan canım acıcak diye çocuğa da mama veriyorum ihtiyaç duydukça ama büyük çoğunluk anne sütü alıyo biberon meme farkı pek ayırt etmiyo gibi inş da etmez Çay kaşıgıyla içermekle nasıl uğraşimgaz çıkarması için rezene içirmek istemiyorum bu arada uyusun diye istyorum uyutur mu ki
Tatlım artık hissizleştim o sussunda gerisi önemli değil diyorum çünkü kesintisiz ağlaması beni daha çok yıpratıyorBenimde 4 gündür hemen hemen o şekilde nasıl dayanıyosunNe zaman geçicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?