- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 108
- 36
Sen oyle diyince cidden denemek lazim dedim,bezlerim bittiginde bir paket deneyip bakicam bende,senin disinda biri daha soylemisti bana demekki gercekten iyiymisKomili yerine A101 bezi olan Soffio dene cnm 11 TL komili plastik gibi
nymeria-burcu cnm Bn molfix de kullandım molfiksi yan bantları atıyor tutmuyordu sen de Soffio deneyebilirsin memnun kalacağına eminim
Canim cok saol insallah iyilesir oglum biran once, canim senin bebe gece de mi uyumuyor, bir sikintisi vardir muhakkak uyumasi lazim cunku, kontrole goturdugunde bu durumdan bahset cocugun uyumaso lazim,en azindan 2-3 saat deriksiz olmali. Ben bizimkini bildigim icin yarasinin acidigini bildigimden cocuk uyusun diye fitil attim, ikinirken cok cani yaniyordi,az once bir kaka macerasi yasadik simdi kaldigi yerdrn devam ediyor uukuya,bu gece guzel uyudu cok sukir,bir kerette 3.5 saat uyudu ilk dega sasirdim bende. Sen cocuga bir baktir onunda derin iykuya ihtiyaci var.Benimde 4 gündür hemen hemen o şekilde nasıl dayanıyosunNe zaman geçicek
Offf cetrinam biz bu bebelerden ne cektik yaaa, kundak yapiyorim sinir oluyor, kaka yapmis altini temizlicem ciyak ciyakkkk, zor cocuk yapmisiz biz. Sende arada bir fitil mi atsan cocuga ne. Annem oyle dedi bana cok agladigim zamanlarda hep atmis bana,bende kendiside dinlenmisiz dedigine gore,ben artik cok cildirdigi durumlarda bir fitil ativeriyorum.Tatlım artık hissizleştim o sussunda gerisi önemli değil diyorum çünkü kesintisiz ağlaması beni daha çok yıpratıyor
Doktora dedim fitil yazsın yazmadı eczane reçetesiz vermiyor Can'ım verse hemen alır bende atardım ..aynen ya gerçekten çok zorlu Bebek yapmışız avazı çıktığı kadar ağlıyor şuanOfff cetrinam biz bu bebelerden ne cektik yaaa, kundak yapiyorim sinir oluyor, kaka yapmis altini temizlicem ciyak ciyakkkk, zor cocuk yapmisiz biz. Sende arada bir fitil mi atsan cocuga ne. Annem oyle dedi bana cok agladigim zamanlarda hep atmis bana,bende kendiside dinlenmisiz dedigine gore,ben artik cok cildirdigi durumlarda bir fitil ativeriyorum.
Yavrum başka bir derdi vardır her ağlamaya aç değildir ki hadi geç uyu hemen Can'ım dinlen sende inşallah çok güzel bir uyku çekersiniz ana oğulHa birde bizimkinin uykusu geldiginde bir aglama merasimi var,sanirsiniz eti kopuyo. Edepsiz yahu,uyutmaya geldimi de mahfediyor beni. Ne yapacagimi sasiriyorum. Saolsun kv de de pesimde dolasiyor, bu cocuk ac ac mama yapalim diye.
Az once altini alirken ciyak ciyakti yine bizimki,ev halki uyandi tabi,kv de de uyku sersemi geldi gozleri kapali, ver ben tutiyim cocuguda sen mama yap diyor, yok anne dedim her agladiginda mama mi istiyor sanki dedim birsz da tersledim yetti yani. Acti bir gozunu bakti alt degistiriyoruz.tamam tamam deyip transit geri yatmaya gitt.
Şimdi uyudu ..inşallah 1 saat uyuruz ana oğul sıradaki arkadaşa canı Gönülden başarılar dilerim
Bu saatte horul horul uyuyor olmamız lazımdıBen geldim burda saat 05:06
Ben bir kere sadece bir kere 3 saat yatayım dünyaları verecem ömür boyu ağzımı açmıcamAbohhh senin işinde zor ha cetrine
7 dk nedir yaf bizimkide öyle yapar ama nadir
Genelde karnı tok popo işlemide bittimi rahat beşiğinde durur Dalan'a kadar
Dalıncada uyur yani 3-4 saat
Canim daha goturemedim carsamba esim izinli o zaman goturucem insallah ama simdide gece hirlamiyo gunduz butun gun hirladi. Burnundan iyi nefes aliyo gibi anlamiyorum ki neresinde bu hirilti. Esimede biri mama verdiginizden kaynakli bogazina yapisiyo hirlama yapiyo demis. Valla sasirdim. En iyisini doktor bilir. Özele randevu aldim carsamba icin ama benim dogum yaptigim devlet hastanesi ful kadin dogum ve cocuk uzmanlari tam teşekküllü. Acaba oraya mi gotursem diyede dusunmuyor degilim. Tamam pis hastane ama dogum yeri filan, acaip kalabalik uzak yerlerden geliyolar filan. Ordaki cocuk doktorudA cok iyi bi adam. Carsamba olsunda karar vericem nereye goturucegime. Gecti gibi duruyo. Bakalim.
Otribebe aldim burnunu cektim sivi sumuk yok ama kati sumukler vardi onlari temizledim.
Ben bir kere sadece bir kere 3 saat yatayım dünyaları verecem ömür boyu ağzımı açmıcamo benim için çok büyük bir hayal .. Bugün de doktordaydık baştan sona kontrol edildi 1 buçuk saat boyunca baktılar ona ileri derecede kolik dediler artık 6 ayı beklemekten başka çarem kalmadı 7 dakika uyuyor 4 saat uyanık kalıyor :) ağlaması cabası
14 ünde iki aylık olacak tatlım 4 aya geçer mi dersin çok saol Can'ım Allah razı olsun .. Yaşlılar gibi uyukluyorum başım öne düşünce irkilip kendime geliyorumAlaahıımmmm benim deli Nisa da uyandı bu saate püffff
Ayyy cetrina Allah sana sanır versin çok iyi anlıyorum çünkü Nisa öyleydi benim.
Yalnız 6 ay değil 3 buçuk 4 aylığa doğru geçiyor
Aniden duruyor . Az kaldı
Senin nekadarlık oldu şimdi
Kıyamam canım yaa. Kundak falan denedin mi? Fon makinesi sesi açsan. Sallasan hafif hafif. Valla yakın olsa ben gelip bakayım biraz sen uyu diyeceğim. Biz 2 saate mırın kırın ediyoruz 7 dakika nedir ya?14 ünde iki aylık olacak tatlım 4 aya geçer mi dersin çok saol Can'ım Allah razı olsun .. Yaşlılar gibi uyukluyorum başım öne düşünce irkilip kendime geliyorum
Ne haber tulaaayyyBen geldim burda saat 05:06
14 ünde iki aylık olacak tatlım 4 aya geçer mi dersin çok saol Can'ım Allah razı olsun .. Yaşlılar gibi uyukluyorum başım öne düşünce irkilip kendime geliyorum
Kıyamam canım yaa. Kundak falan denedin mi? Fon makinesi sesi açsan. Sallasan hafif hafif. Valla yakın olsa ben gelip bakayım biraz sen uyu diyeceğim. Biz 2 saate mırın kırın ediyoruz 7 dakika nedir ya?
Ne haber tulaaayyyne oldu komşular?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?