2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bu arada tam yatmışken elif uyandı da daha yeni uyudu. Meme gaz alt üst değişimi derken ancak yattım. Sanki yine uyanacak gibi. Hadi iyi uykular hepinize. Birazdan da La Lune gelir nöbete
Lune b.k temizlemekten gelemedi. Emerken bir tirt tirt taşıyor da kaka yan olunca. Hop kendi üstüm neva hanımın üstü değiş. Kısa duş al vs. Of off yani.

Pamukcuk mu olmuş canım?düzeldi mi?
cnm biraz geç oldu kusra bakma. Evet cnm pamukcuk olmuştu çok şükür geçti.
Kızlar dün akşam öyle bir kaza atlattım ki gece boyunca uyumadım. Neyseki kimseye bişey olmadı. Dün akşam tek başıma arabaya binip markete gittim. Seyir halinde iken önümdeki araçlar anı fren yapmış ve tabiki ben farketmedim. Arkadan güm zincirleme kaza oldu. Kusur 100 yüz benim. Önümdeki araç mahvoldu, ve tabiki benimki de önden çok zarar var.neyseki kimsenin canına bişey olmadı. Bugün eşimle birlikte hasar tespiti yapacaklar umarım fazla çıkmaz eşim bir daha konuşmaz benle :)

Şaşırmam güzelim. Neva kuzusu üstüme düzenli işiyor sağolsun.
Ahahahhaha aynen meraklı gülistan. Kiz yazık 3 bebe var sende karıştırma bir yeri. Ben takılıyorum sana çok hoşuma gidiyor.

Oy yavrum yaaa acimaz mi hic.. Bizim bile ne kadar canimiz yaniyo az da olsa dikis olsa bile. Allah sifasini versin insallah her seyi tertemiz ciksin degerleri dussun insalah Alpinin. Meleklerimizi Allah korur inaniyorum ben duzelecek her sey. Duaya devam...

O kadar haklisin ki aslinda. Cubku su dunyada sagliktan kiymetli hic bi sey yok. Diyebilirsin okuz cunku oyle. Bosanmayi da cok dusundm ama artk kizim da olunca insan kiyamiyor, katlanirm belki de diyor. Az da olsa bazi guzel ozelliklerini dusunuyor. Ne biliyim iste... Hakkimizda hayirlisi olsun insallah. Ben esime defalarca anlattim benm icimdeki sevgiyi öldürürsen ben senden giderim dedim. Yani bu sadece evden gitmek degil ama bu duygusalligi anlicak adam kiymet bilcek adam nerde.... Iste duzeldik mi duzeldik ama mutlu musun de inan sadece kizimla mutluyum. Esimle bi gun mutlu bi gun kafamda deli sorular... Ama ben de elimden geldigince takmicam artik. Bak seni duydum mesela bi de yakin arkadasimin esinde aort damari genislemesinvarmis tamsiyon falan baya riskli durumda. Yani sagliktan ote bi sey yok. O yuzden mumkun mertebe ben de takmicam canm. Gittigi yere kadr gider artk eskisi kadr umrmda degil... Bu hale getirmese cok iyiydi ama yapcak bi sey yok. Saf sag hep daha iyi olabilir diye inandm ama artk inanmiyorm... Ya boyle ben de umursamaz okuz olcam devam etcez ya da bi yerde bitcek hayirlisi olsn. Uzattm ama biraz :)

Ama dugunlerde cok eglendm o ayri :) Amasya'da mesela esim de cok iyiydi her seye kostu, bize cok tatliydi falan iste bi gunu bi gununu tutmuyo...

Bugün çocuğu aşıya götürdüm eve dönüşte bir hava çarptı çok ağır grip oldum hem Ateş'im hem Boğaz'm tuttu çocuklara bulaşmaz umarım bir grip serüveni daha kaldıramam ay ay

Ayy gecmis olsnn canm benimmm... Insallah bulasmaz yaa ozellikle emzirdigini sutun korur bence.

kelebek.hill
Kelebeğim doğurduk ayrı düştük
Hiç konuşamadık Seninle
Nasılsın , bebik nasıl iyisiniz umarım

Ay iyiyiz canm benm ya haklisin ben de ayni dusunuyormm... Bebis de iyi cok sukur. Buyuyolar valla sok oluyo insan. Hayat akippp gidiyorr... Siz nasilsiniz kizlarinlaaa???

Çok çok geçmiş olsun canım ya, çok üzüldüm okurken, nasıl korkmuşsundur şimdi.
Cana geleceğine mala gelsin boşver , sen iyisin ya gerisini takma

Şaşırmam güzelim. Neva kuzusu üstüme düzenli işiyor sağolsun.

Ahahahhaha aynen meraklı gülistan. Kiz yazık 3 bebe var sende karıştırma bir yeri. Ben takılıyorum sana çok hoşuma gidiyor.

Biliyorum canım takıldığına benimde hoşuma gidiyor :) olsun :)
Yarın akşam bakacam senin için.
Sabah Nevşin için evraklar hazır hepsi
Pasaportuna başvuru için gideceğiz
Biraz yatsam iyi olur uzak yol bide ,inş şu evrak eksik yok bilmem ne demezler de hal eder döneriz

Değil canım yesil paket.

Can'ım her yolu denedim yok uuuumyor olmuyor ben artık bir kaç ay sonrasını bekliyorum inşallah o Zaman uyur ..çık saol benim düşünceli arkadaşım iyi ki varsın

Çocuk resmen bana diyorki ben bitti demeden bitmez

Allah ikinize de bol uykular versin canm.
Çok geçmiş olsun canım. Aman dikkat et. Uykusuz isen falan taksi çağır.

Saol tatlım balla geçen bulaşmıştı çocuğa numarım bu defa bulaşmaz

Can'ım her yolu denedim yok uuuumyor olmuyor ben artık bir kaç ay sonrasını bekliyorum inşallah o Zaman uyur ..çık saol benim düşünceli arkadaşım iyi ki varsın
Haklısın canım 2 ayda denemediğin kalmamıştır. Ay ne bileyim yaa çok üzülüyorum ben sana. Çok zor uykusuzluk.

canım kesmeden soymadan bütün koyabilirsin. ben öyle yapıyorum. öyle de fayda ediyor. hem kokmuyor böylece.

Günaydınnnlaar...
Şükür kızımın öksürüğü kesildi...
Uykusuz anneler, ben milupa gece çayı içiyorum bir bardak ve bence fayda ediyor uykumuza çok pahalı bir şey de değil 14 tl civarı siz de deneyin derim...

cetrina m canımm Allahım yardımcın olsun ya güzel günler gör yavrularınla... sana ve diğer yorgun bitkin annelere de şöyle bir şey söyleyeceğim.... birgün hz. Fatıma annemiz peygamberimiz ( s.a.v ) in yanına geliyor; "babacığım çocuklar ve ev işleri beni çok yoruyor(o zamanın şartlarını da düşünün) benim için dua et artık dayanamıyorum " der... ve Resulullah (sav) efendimiz şöyle bir dua öğretir. 33 subhanallah, 33elhamdülillah, 34Allahuekber.... hiç bir köle senin yorgunluğunu bu zikrullah kadar alamaz der..

Kızlar ben bunu yıllardır yatmadan önce okurum ve şükür çok sık ve sabah ezanıyla beraber uyansak da yorgun hissetmen kendimi... mesela büyük temizliğe başlıcağımda da okurum işim kolaylaşır Allahın izniyle... nacizane tavsiyemdirr

Bu arada bugün mevlidimiz var, kv kendi evinde yapmak istedi benim evim uzak diye benim de işime sağolsun herşeyi kendisi hazırlıcak... foto atarızz inşaAllah

Bugün çocuğu aşıya götürdüm eve dönüşte bir hava çarptı çok ağır grip oldum hem Ateş'im hem Boğaz'm tuttu çocuklara bulaşmaz umarım bir grip serüveni daha kaldıramam ay ay
Aylık kötü ben de hastayım cumadan beri, bebeğe bulaşmasın diye elimden geleni yapıyorum, evde maskeyle dolaşıyorum, ama ben de iyi değişim ne yapsam iyi olamıyorum, aslımda şu soğuk algınlığı ilaçlarından içsem iyi olacak ama içemiyoruz değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…