Lune b.k temizlemekten gelemedi.Bu arada tam yatmışken elif uyandı da daha yeni uyudu. Meme gaz alt üst değişimi derken ancak yattım. Sanki yine uyanacak gibi. Hadi iyi uykular hepinize. Birazdan daLa Lune gelir nöbete
cnm biraz geç oldu kusra bakma. Evet cnm pamukcuk olmuştu çok şükür geçti.Pamukcuk mu olmuş canım?düzeldi mi?
Şaşırmam güzelim. Neva kuzusu üstüme düzenli işiyor sağolsun.Ah canım yaüzülüyorum haline valla,
Evet 3 aylığı bi geçsin hayırlısıyla durur sancılar
Bak bak kimler gelmiş kimler@La Lune
Heheheebiz gitmek üzereyiz o geldi sırasını nasılda şaşırmıyor hiç , canım arkadaşım
Ahahahhaha aynen meraklı gülistan. Kiz yazık 3 bebe var sende karıştırma bir yeri. Ben takılıyorum sana çok hoşuma gidiyor.Kız karı göndermedi daha Tülay NE etsin
Aslında bende var birsürü resimler , beraber Tr ye gelmiştik tatile felan onlarda var
Aşağıda killerde bavulları kartonları indirmem gerek bütün albümler orda , üşeniyordum şimdi
Başıma iş çıkardı meraklı Gülistan
Yarın inip dökeyim bari
Lune b.k temizlemekten gelemedi.Emerken bir tirt tirt taşıyor da kaka yan olunca. Hop kendi üstüm neva hanımın üstü değiş. Kısa duş al vs. Of off yani.
Nolsun canim yaaa,yarasi sizliyor 15 cm e yakin dikis yeri var. Sertlestmis sismis,kac gundur onun acisina uyuyamiyordu,az once fitil attim.simdi 1 saattir uyuyor cok sukur. Carsamba kontrolumuz var, degerlere tekrar bakilacak. Biyopsi sonucunu bekliyoruz,sonrada hastaneden epikriz alip ozel de uzman hir doktorlar durumu takip edecegiz,umarim tedavisi olan birsey cikar. Karacigeri bozmadan kurtaririz. Nette bizim gibi birkac bebenin de basina ayni sey gelmis,kontrol edilerek degerler dusurulmus hicbirseyleri yokmus simdi,insallah bizimkide oyle olur dua ediyorum. Benim anlamadigim degerlerin o kadar ciddi yukselmesinin sebebi ne olabilir.hickimsede o kadar yukselmemis,o yuzden bizi apar topar ameliyata aldilar. Gercekten durum ciddiymis.
Sen neler yaptin abinin dugunude atlattiniz tabi,kizcenin elbisesinin resmini atsaydin bari,umarim esinle aranizi da duZeltmissinizdir,hic takma su megolamanlari,varsa yoksa analari ... 3 haftadir kv ve kp bizde mesela,suratima bakan yok. Hayatim is nasil gecti bugun diyorum.iyi diyor geciyor.anasi sorunca bir basliyor anlatmaya susmuyor. Guluyorum geciyorum ne hali varsa gorsun,benim zaten derdim beni asmis,birde anasigille olan muhabbetiyle ugrasamayacagim.yani sozun ozu sikma kendini,beterin beteri var. Senin okuz de afedersin ama okuz olarak kalacak.ne yaparsan yap. Bizimki okuzdu ve hala okuz.seviye atliyor sadece,seviye dusmuyor
Bugün çocuğu aşıya götürdüm eve dönüşte bir hava çarptı çok ağır grip oldum hem Ateş'im hem Boğaz'm tuttu çocuklara bulaşmaz umarım bir grip serüveni daha kaldıramam ay ay
kelebek.hill
Kelebeğim doğurduk ayrı düştük
Hiç konuşamadık Seninle
Nasılsın , bebik nasıl iyisiniz umarım
cnm biraz geç oldu kusra bakma. Evet cnm pamukcuk olmuştu çok şükür geçti.
Kızlar dün akşam öyle bir kaza atlattım ki gece boyunca uyumadım. Neyseki kimseye bişey olmadı. Dün akşam tek başıma arabaya binip markete gittim. Seyir halinde iken önümdeki araçlar anı fren yapmış ve tabiki ben farketmedim. Arkadan güm zincirleme kaza oldu. Kusur 100 yüz benim. Önümdeki araç mahvoldu, ve tabiki benimki de önden çok zarar var.neyseki kimsenin canına bişey olmadı. Bugün eşimle birlikte hasar tespiti yapacaklar umarım fazla çıkmaz eşim bir daha konuşmaz benle :)
Şaşırmam güzelim. Neva kuzusu üstüme düzenli işiyor sağolsun.
Ahahahhaha aynen meraklı gülistan. Kiz yazık 3 bebe var sende karıştırma bir yeri. Ben takılıyorum sana çok hoşuma gidiyor.
Değil canım yesil paket.Canım ben de prima premium kullanıyorum ama hep bel kısmına çıkıyo ve bazen de bacak kısmından sızdırıyo ya 2 numara kullanıyoruz huggies erkek ve kız bezleri 3 numarada başlıyormuş ve onların belleri lastikliymiş 3e geçince ben de onu deneyeyim diyorum ama prima yeni bebek dediğin premium değil dimi canım?
Süresini bilmiyordum tatlım yaa. Üzüldüm şimdi.
Can'ım her yolu denedim yok uuuumyor olmuyor ben artık bir kaç ay sonrasını bekliyorum inşallah o Zaman uyur ..çık saol benim düşünceli arkadaşım iyi ki varsınKıyamam canım yaa. Kundak falan denedin mi? Fon makinesi sesi açsan. Sallasan hafif hafif. Valla yakın olsa ben gelip bakayım biraz sen uyu diyeceğim. Biz 2 saate mırın kırın ediyoruz 7 dakika nedir ya?
Ne haber tulaaayyyne oldu komşular?
Çocuk resmen bana diyorki ben bitti demeden bitmezAh canım yaüzülüyorum haline valla,
Evet 3 aylığı bi geçsin hayırlısıyla durur sancılar
Bak bak kimler gelmiş kimler@La Lune
Heheheebiz gitmek üzereyiz o geldi sırasını nasılda şaşırmıyor hiç , canım arkadaşım
Allah ikinize de bol uykular versin canm.Biliyorum canım takıldığına benimde hoşuma gidiyor :) olsun :)
Yarın akşam bakacam senin için.
Sabah Nevşin için evraklar hazır hepsi
Pasaportuna başvuru için gideceğiz
Biraz yatsam iyi olur uzak yol bide ,inş şu evrak eksik yok bilmem ne demezler de hal eder döneriz
Çok geçmiş olsun canım. Aman dikkat et. Uykusuz isen falan taksi çağır.cnm biraz geç oldu kusra bakma. Evet cnm pamukcuk olmuştu çok şükür geçti.
Kızlar dün akşam öyle bir kaza atlattım ki gece boyunca uyumadım. Neyseki kimseye bişey olmadı. Dün akşam tek başıma arabaya binip markete gittim. Seyir halinde iken önümdeki araçlar anı fren yapmış ve tabiki ben farketmedim. Arkadan güm zincirleme kaza oldu. Kusur 100 yüz benim. Önümdeki araç mahvoldu, ve tabiki benimki de önden çok zarar var.neyseki kimsenin canına bişey olmadı. Bugün eşimle birlikte hasar tespiti yapacaklar umarım fazla çıkmaz eşim bir daha konuşmaz benle :)
Saol tatlım balla geçen bulaşmıştı çocuğa numarım bu defa bulaşmazOy yavrum yaaa acimaz mi hic.. Bizim bile ne kadar canimiz yaniyo az da olsa dikis olsa bile. Allah sifasini versin insallah her seyi tertemiz ciksin degerleri dussun insalah Alpinin. Meleklerimizi Allah korur inaniyorum ben duzelecek her sey. Duaya devam...
O kadar haklisin ki aslinda. Cubku su dunyada sagliktan kiymetli hic bi sey yok. Diyebilirsin okuz cunku oyle. Bosanmayi da cok dusundm ama artk kizim da olunca insan kiyamiyor, katlanirm belki de diyor. Az da olsa bazi guzel ozelliklerini dusunuyor. Ne biliyim iste... Hakkimizda hayirlisi olsun insallah. Ben esime defalarca anlattim benm icimdeki sevgiyi öldürürsen ben senden giderim dedim. Yani bu sadece evden gitmek degil ama bu duygusalligi anlicak adam kiymet bilcek adam nerde.... Iste duzeldik mi duzeldik ama mutlu musun de inan sadece kizimla mutluyum. Esimle bi gun mutlu bi gun kafamda deli sorular... Ama ben de elimden geldigince takmicam artik. Bak seni duydum mesela bi de yakin arkadasimin esinde aort damari genislemesinvarmis tamsiyon falan baya riskli durumda. Yani sagliktan ote bi sey yok. O yuzden mumkun mertebe ben de takmicam canm. Gittigi yere kadr gider artk eskisi kadr umrmda degil... Bu hale getirmese cok iyiydi ama yapcak bi sey yok. Saf sag hep daha iyi olabilir diye inandm ama artk inanmiyorm... Ya boyle ben de umursamaz okuz olcam devam etcez ya da bi yerde bitcek hayirlisi olsn. Uzattm ama biraz :)
Ama dugunlerde cok eglendm o ayri :) Amasya'da mesela esim de cok iyiydi her seye kostu, bize cok tatliydi falan iste bi gunu bi gununu tutmuyo...
Ayy gecmis olsnn canm benimmm... Insallah bulasmaz yaa ozellikle emzirdigini sutun korur bence.
Ay iyiyiz canm benm ya haklisin ben de ayni dusunuyormm... Bebis de iyi cok sukur. Buyuyolar valla sok oluyo insan. Hayat akippp gidiyorr... Siz nasilsiniz kizlarinlaaa???
Haklısın canım 2 ayda denemediğin kalmamıştır. Ay ne bileyim yaa çok üzülüyorum ben sana. Çok zor uykusuzluk.Can'ım her yolu denedim yok uuuumyor olmuyor ben artık bir kaç ay sonrasını bekliyorum inşallah o Zaman uyur ..çık saol benim düşünceli arkadaşım iyi ki varsın
canım kesmeden soymadan bütün koyabilirsin. ben öyle yapıyorum. öyle de fayda ediyor. hem kokmuyor böylece.Ya kizlar bu sogani soyleyenden allah razi olsun,her odaya bir tane koydum,evet acayip kotu kokuyor ama bu genizlerimi burnumu bogazimi nasil ferahlatti anlatamam,arada da gozlerim yasariyor. Umarim cocugumds rahat bir uyku uyut bu gece,sogani ikiye kestim de koydum eger koyacaklar olursa bende boyle care oldu
Aynen cnm fiya uygun denenemeye değer 9 lu deneme paketi var 3 TLSen oyle diyince cidden denemek lazim dedim,bezlerim bittiginde bir paket deneyip bakicam bende,senin disinda biri daha soylemisti bana demekki gercekten iyiymis
Aylık kötü ben de hastayım cumadan beri, bebeğe bulaşmasın diye elimden geleni yapıyorum, evde maskeyle dolaşıyorum, ama ben de iyi değişim ne yapsam iyi olamıyorum, aslımda şu soğuk algınlığı ilaçlarından içsem iyi olacak ama içemiyoruz değil miBugün çocuğu aşıya götürdüm eve dönüşte bir hava çarptı çok ağır grip oldum hem Ateş'im hem Boğaz'm tuttu çocuklara bulaşmaz umarım bir grip serüveni daha kaldıramam ay ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?