- 15 Aralık 2015
- 791
- 2.295
- 63
- 40
Allah yardımcın olsun canım valla çok haklısın bir de kendi memleketinde değilsin sonuçta kıyamam sana inşallah tez zamanda kreşlerden beklediğin haber gelir sen de dinlenerek bakabilirsin hem çocuklarına hem eşine evineÇok saol Can'ım ya Allah razı olsun .. Aynen dışarı çıktığım An hasta oluyorum benim hayatta vücudum böyle olmamıştı bu saate kadar daha yatamadık ana oğul ..tatlım bir tane bulduk oda daha okuyordu yaşı çok küçük olduğu için güvenendim o yüzden kreşlerden gelecek haberi bekliyoruz ..malum bakıcıların bu devirde iyi olanını bulmak çocukları emanet etmek çok zor
Maşallah barekallah canım size ikiniz de harikasınız. Bayıldım. Ay cidden senin kız benimkinin aynısı ya. Anca bu kadar olur.Eki Görüntüle 1896036 Kızlar kenarda köşede bir maşallahınız var mıvarsa kızıma alabiliriz.annem de mevlidimizi yaptık hayırlısıyla haftaya da kendi evimizde yapacagız
Maşallahhh maşallahh sanaaaEki Görüntüle 1896036 Kızlar kenarda köşede bir maşallahınız var mıvarsa kızıma alabiliriz.annem de mevlidimizi yaptık hayırlısıyla haftaya da kendi evimizde yapacagız
Bende benzetmiştim benziyor Can'ım cok teşekkürler bu arada :)Maşallah barekallah canım size ikiniz de harikasınız. Bayıldım. Ay cidden senin kız benimkinin aynısı ya. Anca bu kadar olur.
Teşekkür ederim Bahçeşehir komşum :)Maşallahhh maşallahh sanaaa
Yediklerime dikkat ettim olmadı bende saldım gitti psikolojik olarakta sanırım tuvalete çıkamıyorum kendimi kastıgımdan canım acıcak diye çocuğa da mama veriyorum ihtiyaç duydukça ama büyük çoğunluk anne sütü alıyo biberon meme farkı pek ayırt etmiyo gibi inş da etmez Çay kaşıgıyla içermekle nasıl uğraşimgaz çıkarması için rezene içirmek istemiyorum bu arada uyusun diye istyorum uyutur mu ki
Ha birde bizimkinin uykusu geldiginde bir aglama merasimi var,sanirsiniz eti kopuyo. Edepsiz yahu,uyutmaya geldimi de mahfediyor beni. Ne yapacagimi sasiriyorum. Saolsun kv de de pesimde dolasiyor, bu cocuk ac ac mama yapalim diye.
Az once altini alirken ciyak ciyakti yine bizimki,ev halki uyandi tabi,kv de de uyku sersemi geldi gozleri kapali, ver ben tutiyim cocuguda sen mama yap diyor, yok anne dedim her agladiginda mama mi istiyor sanki dedim birsz da tersledim yetti yani. Acti bir gozunu bakti alt degistiriyoruz.tamam tamam deyip transit geri yatmaya gitt.
Uyandı7 dakika uyudu bunada şükür
Lune b.k temizlemekten gelemedi.Emerken bir tirt tirt taşıyor da kaka yan olunca. Hop kendi üstüm neva hanımın üstü değiş. Kısa duş al vs. Of off yani.
cnm biraz geç oldu kusra bakma. Evet cnm pamukcuk olmuştu çok şükür geçti.
Kızlar dün akşam öyle bir kaza atlattım ki gece boyunca uyumadım. Neyseki kimseye bişey olmadı. Dün akşam tek başıma arabaya binip markete gittim. Seyir halinde iken önümdeki araçlar anı fren yapmış ve tabiki ben farketmedim. Arkadan güm zincirleme kaza oldu. Kusur 100 yüz benim. Önümdeki araç mahvoldu, ve tabiki benimki de önden çok zarar var.neyseki kimsenin canına bişey olmadı. Bugün eşimle birlikte hasar tespiti yapacaklar umarım fazla çıkmaz eşim bir daha konuşmaz benle :)
Bende bir soğan daha keseyim ufak bir hırıltı var.
Eki Görüntüle 1896036 Kızlar kenarda köşede bir maşallahınız var mıvarsa kızıma alabiliriz.annem de mevlidimizi yaptık hayırlısıyla haftaya da kendi evimizde yapacagız
Ben de üüldüm yahu mideme ağrı girdi sinirden ama napalım kısmet :)Süresini bilmiyordum tatlım yaa. Üzüldüm şimdi.
Yaaa severim ben bu kızııı :)) Maşallah subhanallah nazarlardan korusun Rabbim :) gözleri renkli mi bana mı öyle geldi. Mus çorabını yesinler onun :))gul_sek ay cok teşekkür ederiz teyzesi
Gundr 1 demet dereotu yiyin kabizliga,hemoroide en iyi o geliyor dogum sonrasi benim ameliyatlik oldu onun sayesinde atlattim birde bol suYediklerime dikkat ettim olmadı bende saldım gitti psikolojik olarakta sanırım tuvalete çıkamıyorum kendimi kastıgımdan canım acıcak diye çocuğa da mama veriyorum ihtiyaç duydukça ama büyük çoğunluk anne sütü alıyo biberon meme farkı pek ayırt etmiyo gibi inş da etmez Çay kaşıgıyla içermekle nasıl uğraşimgaz çıkarması için rezene içirmek istemiyorum bu arada uyusun diye istyorum uyutur mu ki
Kız ben o dediğinden kullanmıştım o neydi öyle amaninn bırak kakayı çişi bile çıkardı. Günde 10 tane falan kullanıyordum çabuk bitsin diye :)) ben de canbebeyi çok sevdim hatta bugün alacağım 180 tanesi 50 tl kampanya buldum :)Aynen cnm fiya uygun denenemeye değer 9 lu deneme paketi var 3 TL
Ah canım anlattıkların öyle normal geliyor ki banaHay maşallahçok tatlı oğluşun
Allah bağışlasın
İlahi çok güzel isimler olmuş,
Anırcanhüngürella
Pisikedii
Canım hiç sorma bugün yine Nisanın kreşinden şikayetler geldi pedagoglarından, vallahi bıktım usandım. Karar vermişler Devletten özel bir pedagog getireceklermiş bana randevu vereceklermiş o geldiğinde , hep birlikte uzman hanımla çaresini bulup düzeltecekmişiz.
Bugün dışarı çıkarken yağmurluğunu giydirmek istemişler bunu değil diğer ceketimi giyecem diye tutturmuş olmayınca kendini yerden yerlere atmış cırmıklamış bunları yine hepsi çileden çıkmış. Aynı şeyi sabah kreşe bırakırken banada yaptı bu pantolonu giymem İla diğeri olucak diye
Tabi istediğini yapmıyorum ama çok zor. Kıyafetleri bile o seçmek istiyor.
Sonra kadın bi ton konuştu bitti tam çıkacaz koridorda yürürken yanından geçen bir erkek çocuğuna durduk yere yapıştırıp düşürdü allahımm bana sabır ver bu NE biçim kız
Hepsini attım zaten Can'ım. Bi de Can'ım çekerek yapmıştım ki. Bu gece rüyamda fırın sütlaç gördümmavidenizbebegim bende yapmıştım aynı şeyi bir zaman. Benimde içime sinmemisti. Bir etkileşim oluyordur muhakkak. Devamını yeme arkadaşım. Fırına giren kaplardan edin. Küçük borcam kaplarinda bile iyi oluyor.
Hahahah :)) ben tırtlayınca hemen oturur pozisyona getiriyorum taşmıyor ama hemen temizlemem gerekiyor kukusuna kadar batırıyor yoksaLune b.k temizlemekten gelemedi.Emerken bir tirt tirt taşıyor da kaka yan olunca. Hop kendi üstüm neva hanımın üstü değiş. Kısa duş al vs. Of off yani.
Evet ben de okudum. Artık yaparmıyım hiç. Ya folyolarda sütlaçlar satıloyo ya demek ki oluyor diye ben de onlarda yapmıştım. Sonuç hüsran :/Cnm bu konuda şöyle bişey okumuştum alüminyum folyoyu hiç bi şekilde ısıyla temas ettirmeyin ısıyla temas ettiğinde alüminyumu gıdanın içine salıyo kanserojen etkisi var diye
Bu çocukları kendi istemedikçe uyutamıcaz yani :)Geçmiş olsun tatlım ilk başlarda belli çok aZ uyku yapar rahatlamadan dolayı ama sonra artık aynı etkiyi göremiyorsun
Onda da haklısın ağlamasında napim uğraşırım böyle hep bu gaz ağrıları uyutmuyor sanırım yumurta yedim o gaz yaptıTatlım artık hissizleştim o sussunda gerisi önemli değil diyorum çünkü kesintisiz ağlaması beni daha çok yıpratıyor
Karnı ağrıyo cnm gaz sıkıntısı var sanırım yumurta pırasa falan yedim su son bi kaç günde onlar gaz yaptı gece bi saat bi saat uyuyo Aralıklı uyanıyo sürekli AğlayarakCanim cok saol insallah iyilesir oglum biran once, canim senin bebe gece de mi uyumuyor, bir sikintisi vardir muhakkak uyumasi lazim cunku, kontrole goturdugunde bu durumdan bahset cocugun uyumaso lazim,en azindan 2-3 saat deriksiz olmali. Ben bizimkini bildigim icin yarasinin acidigini bildigimden cocuk uyusun diye fitil attim, ikinirken cok cani yaniyordi,az once bir kaka macerasi yasadik simdi kaldigi yerdrn devam ediyor uukuya,bu gece guzel uyudu cok sukir,bir kerette 3.5 saat uyudu ilk dega sasirdim bende. Sen cocuga bir baktir onunda derin iykuya ihtiyaci var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?