2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Allah yardımcın olsun canım valla çok haklısın bir de kendi memleketinde değilsin sonuçta kıyamam sana inşallah tez zamanda kreşlerden beklediğin haber gelir sen de dinlenerek bakabilirsin hem çocuklarına hem eşine evine

Bilgim yok canım. O yüzden yanlış yönlendirmeyeyim. Şimdiye kadar boyle değilse belki atak günleridir? Beklenen doğum tarihi ne zamandı yanibtakvimde yazıyordu ya 40. Hafta hangi gün bitiyordu senin?

kendi kvdemi gördüm aynısının tıpkısı. Boşver canım az kaldı gitmelerine.

Uyandı 7 dakika uyudu bunada şükür

İnşallah 3. Ayda geçer canım. Kolik bebeklerde birden bitiveriyormus. İnşallah geçer de dinlenirsiniz.

Lune b.k temizlemekten gelemedi. Emerken bir tirt tirt taşıyor da kaka yan olunca. Hop kendi üstüm neva hanımın üstü değiş. Kısa duş al vs. Of off yani.

Ben sonra yine geldim :) telefon elimde uyuyakalmışım :))

Geçmiş olsun. Allah beterinden sakınsın. Çok şükür canınıza gelmemiş. Korkmuşsundur

Bende bir soğan daha keseyim ufak bir hırıltı var.

Lune kestigim soğanı sabah menemen yaptım

Eki Görüntüle 1896036 Kızlar kenarda köşede bir maşallahınız var mı varsa kızıma alabiliriz.annem de mevlidimizi yaptık hayırlısıyla haftaya da kendi evimizde yapacagız

Kenardaki yetmez bu güzelliğe ya maşallah maşallah nasıl da güzel

Gundr 1 demet dereotu yiyin kabizliga,hemoroide en iyi o geliyor dogum sonrasi benim ameliyatlik oldu onun sayesinde atlattim birde bol su

Aynen cnm fiya uygun denenemeye değer 9 lu deneme paketi var 3 TL
Kız ben o dediğinden kullanmıştım o neydi öyle amaninn bırak kakayı çişi bile çıkardı. Günde 10 tane falan kullanıyordum çabuk bitsin diye :)) ben de canbebeyi çok sevdim hatta bugün alacağım 180 tanesi 50 tl kampanya buldum :)

Ah canım anlattıkların öyle normal geliyor ki bana bildiğin 2 yaş sendromunun en üst noktasındasınız. Bu bitince senin doğruluğunu sınama sabrını deneme evresi başlıyor ki benim dişlerim hep kırıldı sıkmaktan! Allah sabır versin. Geçecek ama senden de bir kaç yaş geçirecek
Kızkardeşimin kızı Bi ara çıplak geçiyordu sonra iç çamaşırı giymeye başladı şimdi giyiniyor ama Bi ağlama Bi sinir harbi öyle...
Bu gibi hareketler aslında her şeyin fazlasıyla yolunda olduğunu gösteriyor. Tabi yaşarken olayın içindeyken insana illellah geliyor o ayrı

Hepsini attım zaten Can'ım. Bi de Can'ım çekerek yapmıştım ki. Bu gece rüyamda fırın sütlaç gördüm

Cnm bu konuda şöyle bişey okumuştum alüminyum folyoyu hiç bi şekilde ısıyla temas ettirmeyin ısıyla temas ettiğinde alüminyumu gıdanın içine salıyo kanserojen etkisi var diye
Evet ben de okudum. Artık yaparmıyım hiç. Ya folyolarda sütlaçlar satıloyo ya demek ki oluyor diye ben de onlarda yapmıştım. Sonuç hüsran :/

Merhaba kızlar nasılsınız yogunluktan yazamıyorum. Malum memeleketteyim. Gezmekten fırsatım olmuyo girmiyo. Bu aralar heyet raporu için uğraştım doğum iznim cuma günü bitiyo. Ama kimse heyet raporu vermiyor. Özel hastaneler bile. Cumartesi evime dönüyorum. 1 aylık ayrılıktan sonra. Okudugım kadarıyla olumsuz bir şey yok sanırım. Umarım herkes iyidir.

Karnı ağrıyo cnm gaz sıkıntısı var sanırım yumurta pırasa falan yedim su son bi kaç günde onlar gaz yaptı gece bi saat bi saat uyuyo Aralıklı uyanıyo sürekli Ağlayarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…