2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Aferin sana tutumlu kadınsın vesselam.

Ben de üüldüm yahu mideme ağrı girdi sinirden ama napalım kısmet :)
Kız yazık üzme kendini. Bi daha girer indirime.
Hahahah :)) ben tırtlayınca hemen oturur pozisyona getiriyorum taşmıyor ama hemen temizlemem gerekiyor kukusuna kadar batırıyor yoksa
Bundan sonra bende öyle yapacağım eşim de alt acmada koy öyle emzir dedi. Hergün çamaşır mi yıkanır bir evde?

1 günlük rapor bile vermiyorlar canım. Hastaneye yatsın diyorlarmış. Benim doktorum kendi eşi için alamamış düşün. Bashekimler imza vermiyormuş.

Karnı ağrıyo cnm gaz sıkıntısı var sanırım yumurta pırasa falan yedim su son bi kaç günde onlar gaz yaptı gece bi saat bi saat uyuyo Aralıklı uyanıyo sürekli Ağlayarak

Bende köri ise yaradı canım. Yumurtanın üstüne ektim yedim hem benim hem kızın gazı kolay çıktı. Ne alaka dersen kvdem söylemesi ayıp patates salatası yapmış. Kimyon yerine de karıştırıp köri koymuş. O gün bende bir rahatlık. Bende öyle kesfettim

Cok geçmiş olsun canım,Allah korumuş,dikkatli kullan

Çok geçmiş olsun cnm cana geleceğine Mala gelsin yapıcak bişey yok sen iyisin ya çok şükür bende o kadar araba kullandım bi kere pisi pisine vurdum kış vakti yoldayım kar yağmaya başladı yolda önümdekiler fren yaptı bende Yaptım ama kaymayı beklemiyodum :) araba kaydı öndekine vurdu gerçi çok hafif öndekinin tampon yerine iyice oturdu :) benimde öndeki plastik dişler Kırıldı :) eşim kızmadı bi ton dalga geçti ben kaza kolay kolay yapmam çünkü

Yaaa severim ben bu kızııı :)) Maşallah subhanallah nazarlardan korusun Rabbim :) gözleri renkli mi bana mı öyle geldi. Mus çorabını yesinler onun :))
Sevsene sevsene :) acık mavi şimdilik babası ve ben yeşil gözlüyüz bu kız maviş kalıcak gibi bakalım.mus çorabını da ye teyzesi Sevda'yı özledik bu arada :)

Aa ben 2 paket kullandım cnm hic sorun yaşamadım sok oldum şuan.

Ne güzel pedagoglar içinde ...yetmedi daha iyisini çağırıyorlar falan..
Bence cocukların da karakteri var yani senin kız prensiplerinden,kararlarından vazgeçirelimeyecek bir karaktare sahip olacak demekki.
Çocuğu durduk yere düsürmesine bilemedim ne diyeyim

Halla halla enteresan:) inş bu keşfin bizede iyi gelir patatesle köri iyi oluyo mu tavuk dışında hiç köri kullanmamıştım

Evet ya çok zor bi durum ne yapacagım bilmiyorum. 40 günlük krndi rapot hakkım da duruyor bu gidişle onu bile kullanamayacagım.

23 agustos 40 hafta oluyo bende 28de doğurdum

Ay gözümün önünde canlandı hem güldüm hem sinir oldum.bebeğim ağlarken biri geldi mi sinirleniyorum ben de nedense.hele ki seninki hep açlığa yoruyo mama yapayım falan

Halla halla enteresan:) inş bu keşfin bizede iyi gelir patatesle köri iyi oluyo mu tavuk dışında hiç köri kullanmamıştım

Valla süperdi kucağına bir leğen yedik 4 kişi.
Evet ya çok zor bi durum ne yapacagım bilmiyorum. 40 günlük krndi rapot hakkım da duruyor bu gidişle onu bile kullanamayacagım.
Toplu sut izni alsan?

Ay gözümün önünde canlandı hem güldüm hem sinir oldum.bebeğim ağlarken biri geldi mi sinirleniyorum ben de nedense.hele ki seninki hep açlığa yoruyo mama yapayım falan
Çünkü bana sen bakmıyorsun ver biz bakalım diyorlarmış gibi geliyor. Benim de anne ve kv sık yapar. Gece hemen en ufak seste emzir de ver. Hele bebek mama alsa hic yanima da getirmeyecekler. Ben uyutayım ben susturayım. Ya arkadaşş bebek benim ben nasıl öğreneceğim ne yapacağımı. Yasaklamıştım özellikle gece kimse gelmesin eşimle ne halde olacağımız belli olmaz dedim korkutmak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…