Aferin sana tutumlu kadınsın vesselam.Bilgim yok canım. O yüzden yanlış yönlendirmeyeyim. Şimdiye kadar boyle değilse belki atak günleridir? Beklenen doğum tarihi ne zamandı yanibtakvimde yazıyordu ya 40. Hafta hangi gün bitiyordu senin?
kendi kvdemi gördüm aynısının tıpkısı. Boşver canım az kaldı gitmelerine.
İnşallah 3. Ayda geçer canım. Kolik bebeklerde birden bitiveriyormus. İnşallah geçer de dinlenirsiniz.
Ben sonra yine geldim :) telefon elimde uyuyakalmışım :))
Geçmiş olsun. Allah beterinden sakınsın. Çok şükür canınıza gelmemiş. Korkmuşsundur
Lune kestigim soğanı sabah menemen yaptım
Kenardaki yetmez bu güzelliğe ya maşallah maşallahnasıl da güzel
Kız yazık üzme kendini. Bi daha girer indirime.Ben de üüldüm yahu mideme ağrı girdi sinirden ama napalım kısmet :)
Bundan sonra bende öyle yapacağım eşim de alt acmada koy öyle emzir dedi. Hergün çamaşır mi yıkanır bir evde?Hahahah :)) ben tırtlayınca hemen oturur pozisyona getiriyorum taşmıyor ama hemen temizlemem gerekiyor kukusuna kadar batırıyor yoksa
1 günlük rapor bile vermiyorlar canım. Hastaneye yatsın diyorlarmış. Benim doktorum kendi eşi için alamamış düşün. Bashekimler imza vermiyormuş.Merhaba kızlar nasılsınız yogunluktan yazamıyorum. Malum memeleketteyim. Gezmekten fırsatım olmuyo girmiyo. Bu aralar heyet raporu için uğraştım doğum iznim cuma günü bitiyo. Ama kimse heyet raporu vermiyor. Özel hastaneler bile. Cumartesi evime dönüyorum. 1 aylık ayrılıktan sonra. Okudugım kadarıyla olumsuz bir şey yok sanırım. Umarım herkes iyidir.
Karnı ağrıyo cnm gaz sıkıntısı var sanırım yumurta pırasa falan yedim su son bi kaç günde onlar gaz yaptı gece bi saat bi saat uyuyo Aralıklı uyanıyo sürekli Ağlayarak
Cok geçmiş olsun canım,Allah korumuş,dikkatli kullancnm biraz geç oldu kusra bakma. Evet cnm pamukcuk olmuştu çok şükür geçti.
Kızlar dün akşam öyle bir kaza atlattım ki gece boyunca uyumadım. Neyseki kimseye bişey olmadı. Dün akşam tek başıma arabaya binip markete gittim. Seyir halinde iken önümdeki araçlar anı fren yapmış ve tabiki ben farketmedim. Arkadan güm zincirleme kaza oldu. Kusur 100 yüz benim. Önümdeki araç mahvoldu, ve tabiki benimki de önden çok zarar var.neyseki kimsenin canına bişey olmadı. Bugün eşimle birlikte hasar tespiti yapacaklar umarım fazla çıkmaz eşim bir daha konuşmaz benle :)
Çok geçmiş olsun cnm cana geleceğine Mala gelsin yapıcak bişey yok sen iyisin ya çok şükür bende o kadar araba kullandım bi kere pisi pisine vurdum kış vakti yoldayım kar yağmaya başladı yolda önümdekiler fren yaptı bende Yaptım ama kaymayı beklemiyodum :) araba kaydı öndekine vurdu gerçi çok hafif öndekinin tampon yerine iyice oturdu :) benimde öndeki plastik dişler Kırıldı :) eşim kızmadı bi ton dalga geçti ben kaza kolay kolay yapmam çünkücnm biraz geç oldu kusra bakma. Evet cnm pamukcuk olmuştu çok şükür geçti.
Kızlar dün akşam öyle bir kaza atlattım ki gece boyunca uyumadım. Neyseki kimseye bişey olmadı. Dün akşam tek başıma arabaya binip markete gittim. Seyir halinde iken önümdeki araçlar anı fren yapmış ve tabiki ben farketmedim. Arkadan güm zincirleme kaza oldu. Kusur 100 yüz benim. Önümdeki araç mahvoldu, ve tabiki benimki de önden çok zarar var.neyseki kimsenin canına bişey olmadı. Bugün eşimle birlikte hasar tespiti yapacaklar umarım fazla çıkmaz eşim bir daha konuşmaz benle :)
Sevsene sevsene :) acık mavi şimdilik babası ve ben yeşil gözlüyüz bu kız maviş kalıcak gibi bakalım.mus çorabını da ye teyzesi Sevda'yı özledik bu arada :)Yaaa severim ben bu kızııı :)) Maşallah subhanallah nazarlardan korusun Rabbim :) gözleri renkli mi bana mı öyle geldi. Mus çorabını yesinler onun :))
Aa ben 2 paket kullandım cnm hic sorun yaşamadım sok oldum şuan.Kız ben o dediğinden kullanmıştım o neydi öyle amaninn bırak kakayı çişi bile çıkardı. Günde 10 tane falan kullanıyordum çabuk bitsin diye :)) ben de canbebeyi çok sevdim hatta bugün alacağım 180 tanesi 50 tl kampanya buldum :)
Ne güzel pedagoglar içinde ...yetmedi daha iyisini çağırıyorlar falan..Hay maşallahçok tatlı oğluşun
Allah bağışlasın
İlahi çok güzel isimler olmuş,
Anırcanhüngürella
@Pisikedii
Canım hiç sorma bugün yine Nisanın kreşinden şikayetler geldi pedagoglarından, vallahi bıktım usandım. Karar vermişler Devletten özel bir pedagog getireceklermiş bana randevu vereceklermiş o geldiğinde , hep birlikte uzman hanımla çaresini bulup düzeltecekmişiz.
Bugün dışarı çıkarken yağmurluğunu giydirmek istemişler bunu değil diğer ceketimi giyecem diye tutturmuş olmayınca kendini yerden yerlere atmış cırmıklamış bunları yine hepsi çileden çıkmış. Aynı şeyi sabah kreşe bırakırken banada yaptı bu pantolonu giymem İla diğeri olucak diye
Tabi istediğini yapmıyorum ama çok zor. Kıyafetleri bile o seçmek istiyor.
Sonra kadın bi ton konuştu bitti tam çıkacaz koridorda yürürken yanından geçen bir erkek çocuğuna durduk yere yapıştırıp düşürdü allahımm bana sabır ver bu NE biçim kız
Halla halla enteresan:) inş bu keşfin bizede iyi gelir patatesle köri iyi oluyo mu tavuk dışında hiç köri kullanmamıştımBende köri ise yaradı canım. Yumurtanın üstüne ektim yedim hem benim hem kızın gazı kolay çıktı. Ne alaka dersen kvdem söylemesi ayıp patates salatası yapmış. Kimyon yerine de karıştırıp köri koymuş. O gün bende bir rahatlık. Bende öyle kesfettim
Evet ya çok zor bi durum ne yapacagım bilmiyorum. 40 günlük krndi rapot hakkım da duruyor bu gidişle onu bile kullanamayacagım.Kız yazık üzme kendini. Bi daha girer indirime.
Bundan sonra bende öyle yapacağım eşim de alt acmada koy öyle emzir dedi. Hergün çamaşır mi yıkanır bir evde?
1 günlük rapor bile vermiyorlar canım. Hastaneye yatsın diyorlarmış. Benim doktorum kendi eşi için alamamış düşün. Bashekimler imza vermiyormuş.
Cnm ya cidden bizde yoruluyoruz ama sen içimizde zirvesin yani inş oğlun bi sabah kalkarsın ve huyu suyu değişmiş bol uyuyan çok huzurlu bi bebek olurÇocuk resmen bana diyorki ben bitti demeden bitmez
Maşallah cnm o nasıl saçlar öyle minnoş seni yerim :)Eki Görüntüle 1896036 Kızlar kenarda köşede bir maşallahınız var mıvarsa kızıma alabiliriz.annem de mevlidimizi yaptık hayırlısıyla haftaya da kendi evimizde yapacagız
23 agustos 40 hafta oluyo bende 28de doğurdumBilgim yok canım. O yüzden yanlış yönlendirmeyeyim. Şimdiye kadar boyle değilse belki atak günleridir? Beklenen doğum tarihi ne zamandı yanibtakvimde yazıyordu ya 40. Hafta hangi gün bitiyordu senin?
kendi kvdemi gördüm aynısının tıpkısı. Boşver canım az kaldı gitmelerine.
İnşallah 3. Ayda geçer canım. Kolik bebeklerde birden bitiveriyormus. İnşallah geçer de dinlenirsiniz.
Ben sonra yine geldim :) telefon elimde uyuyakalmışım :))
Geçmiş olsun. Allah beterinden sakınsın. Çok şükür canınıza gelmemiş. Korkmuşsundur
Lune kestigim soğanı sabah menemen yaptım
Kenardaki yetmez bu güzelliğe ya maşallah maşallahnasıl da güzel
Bugün pazardan aldırabilirsem bol bol yicem inşGundr 1 demet dereotu yiyin kabizliga,hemoroide en iyi o geliyor dogum sonrasi benim ameliyatlik oldu onun sayesinde atlattim birde bol su
Ay gözümün önünde canlandı hem güldüm hem sinir oldum.bebeğim ağlarken biri geldi mi sinirleniyorum ben de nedense.hele ki seninki hep açlığa yoruyo mama yapayım falanHa birde bizimkinin uykusu geldiginde bir aglama merasimi var,sanirsiniz eti kopuyo. Edepsiz yahu,uyutmaya geldimi de mahfediyor beni. Ne yapacagimi sasiriyorum. Saolsun kv de de pesimde dolasiyor, bu cocuk ac ac mama yapalim diye.
Az once altini alirken ciyak ciyakti yine bizimki,ev halki uyandi tabi,kv de de uyku sersemi geldi gozleri kapali, ver ben tutiyim cocuguda sen mama yap diyor, yok anne dedim her agladiginda mama mi istiyor sanki dedim birsz da tersledim yetti yani. Acti bir gozunu bakti alt degistiriyoruz.tamam tamam deyip transit geri yatmaya gitt.
Halla halla enteresan:) inş bu keşfin bizede iyi gelir patatesle köri iyi oluyo mu tavuk dışında hiç köri kullanmamıştım
Toplu sut izni alsan?Evet ya çok zor bi durum ne yapacagım bilmiyorum. 40 günlük krndi rapot hakkım da duruyor bu gidişle onu bile kullanamayacagım.
7dk.ya sevindin inanamıyorumUyandı7 dakika uyudu bunada şükür
Çünkü bana sen bakmıyorsun ver biz bakalım diyorlarmış gibi geliyor. Benim de anne ve kv sık yapar. Gece hemen en ufak seste emzir de ver. Hele bebek mama alsa hic yanima da getirmeyecekler. Ben uyutayım ben susturayım. Ya arkadaşş bebek benim ben nasıl öğreneceğim ne yapacağımı. Yasaklamıştım özellikle gece kimse gelmesin eşimle ne halde olacağımız belli olmaz dedim korkutmak için.Ay gözümün önünde canlandı hem güldüm hem sinir oldum.bebeğim ağlarken biri geldi mi sinirleniyorum ben de nedense.hele ki seninki hep açlığa yoruyo mama yapayım falan
Teşekkür ederiz teyzesi ye kızımı :)Maşallah cnm o nasıl saçlar öyle minnoş seni yerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?