Ayyyyy maşallah subhanallah bu tatlılığaEki Görüntüle 1896036 Kızlar kenarda köşede bir maşallahınız var mıvarsa kızıma alabiliriz.annem de mevlidimizi yaptık hayırlısıyla haftaya da kendi evimizde yapacagız
Nerede kampanya kuzum?Kız ben o dediğinden kullanmıştım o neydi öyle amaninn bırak kakayı çişi bile çıkardı. Günde 10 tane falan kullanıyordum çabuk bitsin diye :)) ben de canbebeyi çok sevdim hatta bugün alacağım 180 tanesi 50 tl kampanya buldum :)
Ben de adamı tembihliyordum iyice aman karıştırıp köriyi getirme diyeBende köri ise yaradı canım. Yumurtanın üstüne ektim yedim hem benim hem kızın gazı kolay çıktı. Ne alaka dersen kvdem söylemesi ayıp patates salatası yapmış. Kimyon yerine de karıştırıp köri koymuş. O gün bende bir rahatlık. Bende öyle kesfettim
Hamileyken tiksinmiştim köri soslu tavuktan ııyyyyHalla halla enteresan:) inş bu keşfin bizede iyi gelir patatesle köri iyi oluyo mu tavuk dışında hiç köri kullanmamıştım
Ahahahaha ne halde olacağımız belli olmazÇünkü bana sen bakmıyorsun ver biz bakalım diyorlarmış gibi geliyor. Benim de anne ve kv sık yapar. Gece hemen en ufak seste emzir de ver. Hele bebek mama alsa hic yanima da getirmeyecekler. Ben uyutayım ben susturayım. Ya arkadaşş bebek benim ben nasıl öğreneceğim ne yapacağımı. Yasaklamıştım özellikle gece kimse gelmesin eşimle ne halde olacağımız belli olmaz dedim korkutmak için.
:) ben bayadır köri yemedim Allahtan bende muzdan tiksindim her gün yiyodum hamileykenHamileyken tiksinmiştim köri soslu tavuktan ııyyyy
Al sana cilveli sevda :)Sevsene sevsene :) acık mavi şimdilik babası ve ben yeşil gözlüyüz bu kız maviş kalıcak gibi bakalım.mus çorabını da ye teyzesi Sevda'yı özledik bu arada :)
41 kere masallah fıstıgaaaEki Görüntüle 1896036 Kızlar kenarda köşede bir maşallahınız var mıvarsa kızıma alabiliriz.annem de mevlidimizi yaptık hayırlısıyla haftaya da kendi evimizde yapacagız
Ayyyyy maşallah subhanallah bu tatlılığa
Teşekkür ederiz teyzeleri :)41 kere masallah fıstıgaaa
Yerim yerim güleç yüzlü sevda maşallah cok tatlı gel benı ısır diyor yaEki Görüntüle 1896081
Al sana cilveli sevda :)
Ben de ıslaklık göstergesini sevmiştim bezin ama hiç işimr yaramadı. Hatta gece altını değiştirmiyorum ben gece kullanmak için prima almıştım yine o dönem
Maşallah maviş Prensese :)Eki Görüntüle 1896036 Kızlar kenarda köşede bir maşallahınız var mıvarsa kızıma alabiliriz.annem de mevlidimizi yaptık hayırlısıyla haftaya da kendi evimizde yapacagız
Dikkat et kendine cocuklara kuzum hastalik kotu yapistimi yayiliyoAhhhh buz gibi Can'ım buz gibi çok saol sizde dikkat edin kendinize yemin ederim Bebek'le bu lanet grip çok zor oluyor kulaklarım bile ağrıyor bundan sonra çok daha kalın giyecem
İnsallah kuzum benim insallahh :)Darısı nice kırklara maşallah Paşa'ya ömrü bahtı hep güzel olsun inşallah
Uyandı7 dakika uyudu bunada şükür
Canim goturdum tek basima esimi beklemedim. Bogazinda cigerlerinde bisi ypkmus cok sukur. Serum fizyolojik verdi burnu tikanmis hafif grip olmus onu damlat cek dedi hiriltisi ondanmis sukurİnş geçer tez vakitte, yavrucak rahat uyuyamıyordur
Teşekkür ederizMaşallah maviş Prensese :)
Ah canım anlattıkların öyle normal geliyor ki banabildiğin 2 yaş sendromunun en üst noktasındasınız. Bu bitince senin doğruluğunu sınama sabrını deneme evresi başlıyor ki benim dişlerim hep kırıldı sıkmaktan! Allah sabır versin. Geçecek ama senden de bir kaç yaş geçirecek
Kızkardeşimin kızı Bi ara çıplak geçiyordu sonra iç çamaşırı giymeye başladı şimdi giyiniyor ama Bi ağlama Bi sinir harbi öyle...
Bu gibi hareketler aslında her şeyin fazlasıyla yolunda olduğunu gösteriyor. Tabi yaşarken olayın içindeyken insana illellah geliyor o ayrı
Karnı ağrıyo cnm gaz sıkıntısı var sanırım yumurta pırasa falan yedim su son bi kaç günde onlar gaz yaptı gece bi saat bi saat uyuyo Aralıklı uyanıyo sürekli Ağlayarak
Bende sinir oluyorum tepem cok atiyor,sonra hiddetli hiddetli konusuyoru kadincagizla,horluyormus gibi oluyorum. Ama oda yerini bilse herseye mudahale etmese nokur yani,sabah yine bizimki aglama krizine girdi,yine bizimki pesimde dur mama veryim,dur su veriyim,ay nolduki bu cocuga simdi,bende misil misil uyuyordu falan. Gozlerimden ates fiskiriyor ama oyle boyle degil,annnnnneeeeeeee dedim,sen boyle yaptikca ben strese giriyorum,cok rica edecegim yorum yapma dedim,yok kizim acikmistir belki diye soyluyorum yanlis anladin diyo,dedim anne yorum yapma hic bisey soyleme,cocugu sakinlestirmiyorum keza kendim sakin olamiyorum. Ama nato mermer nato kafa,yine ayni.Ay gözümün önünde canlandı hem güldüm hem sinir oldum.bebeğim ağlarken biri geldi mi sinirleniyorum ben de nedense.hele ki seninki hep açlığa yoruyo mama yapayım falan
En iyisini yapmissin bravo,bizimki sesi duydugu sn odada,bende sinir oluyorum. Birde gozleri kapali,panik bir insan. Artik ne dusunuyor bilmiyorum.cocugu boguyorum falan mi zannediyor ne,uyku arasinda panikle bir geliyor yanima,sonrada kalbini tutuyor,uln yigilip yere kalacaksin yataktan oyle kalkilirmi?sen once kendine hakim ol sonra gel bana yardim et.Çünkü bana sen bakmıyorsun ver biz bakalım diyorlarmış gibi geliyor. Benim de anne ve kv sık yapar. Gece hemen en ufak seste emzir de ver. Hele bebek mama alsa hic yanima da getirmeyecekler. Ben uyutayım ben susturayım. Ya arkadaşş bebek benim ben nasıl öğreneceğim ne yapacağımı. Yasaklamıştım özellikle gece kimse gelmesin eşimle ne halde olacağımız belli olmaz dedim korkutmak için.
Ahahahaha ne halde olacağımız belli olmazbenim ilk zamanlar eşim geliyodu koşarak, uyku sersemi bi de ,yazık ne yapacaksa,elinden ne gelirse,korkudan geliyodu bence...
Kv.de de gece ortası kontrol ediyodu bizi kapıyı açıp.ooo ben de koynumda yatırdım harunumu diyerek gidiyodu.
hepimiz insan yetiştiriyoruz canım. hakkımız zor ödenir :)
Ahahahaha ne halde olacağımız belli olmazbenim ilk zamanlar eşim geliyodu koşarak, uyku sersemi bi de ,yazık ne yapacaksa,elinden ne gelirse,korkudan geliyodu bence...
Kv.de de gece ortası kontrol ediyodu bizi kapıyı açıp.ooo ben de koynumda yatırdım harunumu diyerek gidiyodu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?