2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ben de adamı tembihliyordum iyice aman karıştırıp köriyi getirme diyeiyi oldu senden duydugum
Boşa tembihleme. Ye gitsin. Umarım sizde de ise yarar.

Ben olsam ben de koynumda yatırıyorum derdim. ne edepsiz hatunum ya ayıp.
:) ben bayadır köri yemedim Allahtan bende muzdan tiksindim her gün yiyodum hamileyken
Ben hergün 2 yumurta yiyordum hamile iken. Benimle kahvaltı edenler tiksindi. Ben hala devam.

Kızlar evde herkes grip oğlum da bugün öksürmeye başladı ne yapsam bilemedim varmı önerisi olan
Ben grip oldugumda hamileyken ilacsiz iyilesmeye çalışıyordum. Kokularina rağmen sarımsak, soğan tuketiyordum bolca. Limon yiyordum, ihlamur içiyordum ve bir de karabiberli süt. Bolca su ve sıcak şeyler.. Allah'ın izniyle sizde de kesin işe yarar.
MinikPiranha oyyy sevda fıstığı masallah yaa :) kac günlük bu şeker annesi
@gelinbuketi_gelintaci masallah kuzuya şeker kız :)

Aşıyı atlattık şükürler olsun. Ateş olmadı en fazla 37. Ama huysuzdu kızım. Canı yanıyordu belli yani. Uykularimiz da bölük pörçük. Yatagimiza alıp sürekli istedikçe emzirdim.

Sağol canım 75 günlük :)

İnstagramda bitane görmüştüm kırkayakngibi yapmıştı bebeği yan yatırıp arkadına da renkli pijamalarıyla çoraplarını dizmişti onu yapacaktım ama üşendim du bulursam atıyım dana fotosunu

A101 in bezini kim almıştı? Bende ovenleri duyunca dün aldırdım. 5.500 kilo bizimki 3 numara aldim. Biraz büyük gibi oldu. Sen kac numara almistin

Ben hergün 2 yumurta yiyordum hamile iken. Benimle kahvaltı edenler tiksindi. Ben hala devam.
Yumurtayı çok severim ama bi kaç gün yemim belki oğlum ondan rahatsız olmuştur köriyide patatese Döktüm yedim

Biz eşimle ayrı yatarız,odaya ondan cesaret girip bakıyordu zaar.benim oğlan mümkünatı yok beşikte uyumuyor,ikimiz beraber uyuyoruz.o da ona istinaden dedi.yıllardır tanıyorum cok iyi derdim severdim ama çok karıştı,sinir hastasıyım ofke kontrolü problemim var yıllardır.tedavi dahi görüyorum.üçüncü gün kovdum kadını evden.

Oh çok şükür canım.çaktırmadım ama korktum ben.rahatladım.ben de cektim burnunu sabah oğlusun

Ben de iki yumurta birden haşlıyordum.annemin burda oldugu birgün tiksiniverdim haşlanmış yumurtadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…