Boşa tembihleme. Ye gitsin. Umarım sizde de ise yarar.Ben de adamı tembihliyordum iyice aman karıştırıp köriyi getirme diyeiyi oldu senden duydugum
Ben olsam ben de koynumda yatırıyorum derdim.Ahahahaha ne halde olacağımız belli olmazbenim ilk zamanlar eşim geliyodu koşarak, uyku sersemi bi de ,yazık ne yapacaksa,elinden ne gelirse,korkudan geliyodu bence...
Kv.de de gece ortası kontrol ediyodu bizi kapıyı açıp.ooo ben de koynumda yatırdım harunumu diyerek gidiyodu.
Ben hergün 2 yumurta yiyordum hamile iken. Benimle kahvaltı edenler tiksindi. Ben hala devam.:) ben bayadır köri yemedim Allahtan bende muzdan tiksindim her gün yiyodum hamileyken
Ağza bak yaa yerim. Maşallah annesi sana mı bu cilveler?Eki Görüntüle 1896081
Al sana cilveli sevda :)
Ben de ıslaklık göstergesini sevmiştim bezin ama hiç işimr yaramadı. Hatta gece altını değiştirmiyorum ben gece kullanmak için prima almıştım yine o dönem
Maşallah bu ne guzellikkEki Görüntüle 1896036 Kızlar kenarda köşede bir maşallahınız var mıvarsa kızıma alabiliriz.annem de mevlidimizi yaptık hayırlısıyla haftaya da kendi evimizde yapacagız
Ben grip oldugumda hamileyken ilacsiz iyilesmeye çalışıyordum. Kokularina rağmen sarımsak, soğan tuketiyordum bolca. Limon yiyordum, ihlamur içiyordum ve bir de karabiberli süt. Bolca su ve sıcak şeyler.. Allah'ın izniyle sizde de kesin işe yarar.Kızlar evde herkes grip oğlum da bugün öksürmeye başladı ne yapsam bilemedim varmı önerisi olan
Sağol canım 75 günlük :)Ben grip oldugumda hamileyken ilacsiz iyilesmeye çalışıyordum. Kokularina rağmen sarımsak, soğan tuketiyordum bolca. Limon yiyordum, ihlamur içiyordum ve bir de karabiberli süt. Bolca su ve sıcak şeyler.. Allah'ın izniyle sizde de kesin işe yarar.
MinikPiranha oyyy sevda fıstığı masallah yaa :) kac günlük bu şeker annesi
@gelinbuketi_gelintaci masallah kuzuya şeker kız :)
Bana ya, seni everiyim mi diyorum gülüyor böyle şapşik totosundaki beze bakmadanAğza bak yaa yerim. Maşallah annesi sana mı bu cilveler?
Aminn inşallah tüm bebeklerin de@gelinbuketi_gelintaci maşallah Maviş kızımaNasıl güzel yaaa..kız pamuk Prenses gibi buuu
MinikPiranha sevda kuşu maşallah sana Rabbim yüzünü hep böyle güldürsün inşallah
@gelinbuketi_gelintaciA101 in bezini kim almıştı? Bende ovenleri duyunca dün aldırdım. 5.500 kilo bizimki 3 numara aldim. Biraz büyük gibi oldu. Sen kac numara almistin
At canım bizim kızı süsleyip cekeyim bende :)Sağol canım 75 günlük :)
İnstagramda bitane görmüştüm kırkayakngibi yapmıştı bebeği yan yatırıp arkadına da renkli pijamalarıyla çoraplarını dizmişti onu yapacaktım ama üşendimdu bulursam atıyım dana fotosunu
@gelinbuketi_gelintaciA101 in bezini kim almıştı? Bende ovenleri duyunca dün aldırdım. 5.500 kilo bizimki 3 numara aldim. Biraz büyük gibi oldu. Sen kac numara almistin
Yumurtayı çok severim ama bi kaç gün yemim belki oğlum ondan rahatsız olmuştur köriyide patatese Döktüm yedimBoşa tembihleme. Ye gitsin. Umarım sizde de ise yarar.
Ben olsam ben de koynumda yatırıyorum derdim.ne edepsiz hatunum ya ayıp.
Ben hergün 2 yumurta yiyordum hamile iken. Benimle kahvaltı edenler tiksindi. Ben hala devam.
Ahahahaha vay vay vay dur bende sorayım uyanınca.Bana ya, seni everiyim mi diyorum gülüyor böyle şapşik totosundaki beze bakmadan
MinikPiranha yok mu yeni fotoğraf önerin? Bayram şekeri gibi
Biz eşimle ayrı yatarız,odaya ondan cesaret girip bakıyordu zaar.benim oğlan mümkünatı yok beşikte uyumuyor,ikimiz beraber uyuyoruz.o da ona istinaden dedi.yıllardır tanıyorum cok iyi derdim severdim ama çok karıştı,sinir hastasıyım ofke kontrolü problemim var yıllardır.tedavi dahi görüyorum.üçüncü gün kovdum kadını evden.Offf bacim senin isin bizden de zor,bir sana birde cetrina ya cok uzuluyorum. Ner donem ayri zorluk,ben cok sikildim eskisi gibi gezmeyi ozleidm yaaa,tam bisey yapcak oluyoru,bizim sipa yerden yere firlatiyor kendini,agla agla bir hal oluyor
Kimyon rezene anason fasn caylarini hic ihma etme,faydasi dokunur insallah
Bende sinir oluyorum tepem cok atiyor,sonra hiddetli hiddetli konusuyoru kadincagizla,horluyormus gibi oluyorum. Ama oda yerini bilse herseye mudahale etmese nokur yani,sabah yine bizimki aglama krizine girdi,yine bizimki pesimde dur mama veryim,dur su veriyim,ay nolduki bu cocuga simdi,bende misil misil uyuyordu falan. Gozlerimden ates fiskiriyor ama oyle boyle degil,annnnnneeeeeeee dedim,sen boyle yaptikca ben strese giriyorum,cok rica edecegim yorum yapma dedim,yok kizim acikmistir belki diye soyluyorum yanlis anladin diyo,dedim anne yorum yapma hic bisey soyleme,cocugu sakinlestirmiyorum keza kendim sakin olamiyorum. Ama nato mermer nato kafa,yine ayni.
En iyisini yapmissin bravo,bizimki sesi duydugu sn odada,bende sinir oluyorum. Birde gozleri kapali,panik bir insan. Artik ne dusunuyor bilmiyorum.cocugu boguyorum falan mi zannediyor ne,uyku arasinda panikle bir geliyor yanima,sonrada kalbini tutuyor,uln yigilip yere kalacaksin yataktan oyle kalkilirmi?sen once kendine hakim ol sonra gel bana yardim et.
Ohaaaa cüşannez. Allahim cok sukur boylr bir kv dem yok. Yoksa kovardim yaaaaa, valla kadin kotu olmayalim diye gercekten cabaliyor.yazik cekiyor nazimi,ama ben hoslanmiyorum kendisinden,bana uzak olsun yeter diyorum.
Kız ben yerim bunu,cilvesini maşallahEki Görüntüle 1896081
Al sana cilveli sevda :)
Ben de ıslaklık göstergesini sevmiştim bezin ama hiç işimr yaramadı. Hatta gece altını değiştirmiyorum ben gece kullanmak için prima almıştım yine o dönem
Adaçayı için canım doğal bakteri öldürücüdür.kekik,sarımsak ta öyledir tüketin canım.Kızlar evde herkes grip oğlum da bugün öksürmeye başladı ne yapsam bilemedim varmı önerisi olan
Oh çok şükür canım.çaktırmadım ama korktum ben.rahatladım.ben de cektim burnunu sabah oğlusunDikkat et kendine cocuklara kuzum hastalik kotu yapistimi yayiliyo
İnsallah kuzum benim insallahh :)
ay guldum canim kusura bakma ama halimiz gulunmeyecek gibi degil
Canim goturdum tek basima esimi beklemedim. Bogazinda cigerlerinde bisi ypkmus cok sukur. Serum fizyolojik verdi burnu tikanmis hafif grip olmus onu damlat cek dedi hiriltisi ondanmis sukur
Ben de iki yumurta birden haşlıyordum.annemin burda oldugu birgün tiksiniverdim haşlanmış yumurtadan.Boşa tembihleme. Ye gitsin. Umarım sizde de ise yarar.
Ben olsam ben de koynumda yatırıyorum derdim.ne edepsiz hatunum ya ayıp.
Ben hergün 2 yumurta yiyordum hamile iken. Benimle kahvaltı edenler tiksindi. Ben hala devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?