- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
Yok bulamadım ama dur aklımda kaldığı kadarıyla yapmaya çalışıcamAt canım bizim kızı süsleyip cekeyim bende :)
Valla bende korktum beklemedim gittim hiriltisinda cok sukur Allah'ima bisicigi yokmus. Sagolasin ya boyle dusunceli arkadaslarim oldugu icin mutluyum valla :) serum fizyolojige devammmOh çok şükür canım.çaktırmadım ama korktum ben.rahatladım.ben de cektim burnunu sabah oğlusun
Hamileliğimzin başlarınsan beri bu topikteyiz.doğumlarımızı takip ettik sevindik endişelendik bilgi alısverişlerinde bulunduk bebeler de yeğen oldu bizim icin:)Valla bende korktum beklemedim gittim hiriltisinda cok sukur Allah'ima bisicigi yokmus. Sagolasin ya boyle dusunceli arkadaslarim oldugu icin mutluyum valla :) serum fizyolojige devammm
1 paket 2 no 1 paket 3 almıştım 3 daha iyi olmuştu benim kızım da 5,600 kg Nasıl bezi beğendin mi kullandığında paylaşır mısın cnm
Maşallah bu ne guzellikk
Cok teşekkür ederizBen grip oldugumda hamileyken ilacsiz iyilesmeye çalışıyordum. Kokularina rağmen sarımsak, soğan tuketiyordum bolca. Limon yiyordum, ihlamur içiyordum ve bir de karabiberli süt. Bolca su ve sıcak şeyler.. Allah'ın izniyle sizde de kesin işe yarar.
MinikPiranha oyyy sevda fıstığı masallah yaa :) kac günlük bu şeker annesi
yesil_ela masallah kuzuya şeker kız :)
Anam saçlara gel. Sanki kuaförde taratmış maşallah sanaEki Görüntüle 1896081
Al sana cilveli sevda :)
Ben de ıslaklık göstergesini sevmiştim bezin ama hiç işimr yaramadı. Hatta gece altını değiştirmiyorum ben gece kullanmak için prima almıştım yine o dönem
Henüz iki tane kullandım canım. Birincisini taktiktan 5 dk sonra kaka yaptı kızım kahvalti yapiyordum 5 10 dk falan sonra açtım tasmamisti bi sıkıntı yoktu ikincisini çişlemisti onda da bi sıkıntı olmadı. Bu ikisini merak ettiğim için kullandim. Şimdilik iyi gibi. Eski bezlerim var biraz 2 numara onlari bitireyim başlarım buna o zaman daha iyi anlaşılır.1 paket 2 no 1 paket 3 almıştım 3 daha iyi olmuştu benim kızım da 5,600 kg Nasıl bezi beğendin mi kullandığında paylaşır mısın cnm
Çok tatlı maşallah çok güzel gözleri varBu da benim bayan yanakım teyzeleri, sabah altını açınca keyfe geldi sıpa
Can'ım Rezene değilde ıhlamur verebilirsin ıhlamur da sakinleştirir rezeneli önermiyorlar beneklere sadece ıhlamur öneriyorlarKızlar ya şöyle bi kaç Çay kasığı rezene versem Oğluma diyorum ne dersiniz veren var mı? Geceden beri ayaktayım yorgunluğu onu bunu geçtim hemoroid ağrım var ölüyorum fakat kendi derdime düşücek vaktim bile olmadı dayanamıyorum artıkbi kaç saat uyusa keske
Bu gün CA da gördüm 40 lira gibi birşeydi ordan alabilirsin
Teşekkür ederim cnmHenüz iki tane kullandım canım. Birincisini taktiktan 5 dk sonra kaka yaptı kızım kahvalti yapiyordum 5 10 dk falan sonra açtım tasmamisti bi sıkıntı yoktu ikincisini çişlemisti onda da bi sıkıntı olmadı. Bu ikisini merak ettiğim için kullandim. Şimdilik iyi gibi. Eski bezlerim var biraz 2 numara onlari bitireyim başlarım buna o zaman daha iyi anlaşılır.
Can'ım kışın cocuk dışarı çıkarken mont yukarı toplanıyor vücudu tek parça sardığı için sıcacık tutuyor bu.çevremde herkesi kullanırken gördümKızlar bu kozmonotu bşr çok kişi aldı ama bana çok gereksiz bir şeymiş gibi geliyor pratik gelmiyor kullanan var mı daha önce deneyimlerini yazsa
Ağzını yerim maşallah altı açılınca cok Mutlu oluyor bu sıpalarBu da benim bayan yanakım teyzeleri, sabah altını açınca keyfe geldi sıpa
Cnm şimdi giymek için erken 2 ay sonra tam soğuklar ayazlar başlar çocukların da tam büyüme Zaman'ı içine de kıyafet giydirince rahat olur marta nisana kadar giyerler güle güle giysinKizlar kozmonotum.geldi baya başarılı ben cok begendim sicacikta.tutar ama benim kiz daha ufak 9 aylik icinde kayboldu annemde cok begendi tek parca fedmuarli basit gigfirmesi
Ay canım çok geçmiş olsun sen tek miydin arabadacnm biraz geç oldu kusra bakma. Evet cnm pamukcuk olmuştu çok şükür geçti.
Kızlar dün akşam öyle bir kaza atlattım ki gece boyunca uyumadım. Neyseki kimseye bişey olmadı. Dün akşam tek başıma arabaya binip markete gittim. Seyir halinde iken önümdeki araçlar anı fren yapmış ve tabiki ben farketmedim. Arkadan güm zincirleme kaza oldu. Kusur 100 yüz benim. Önümdeki araç mahvoldu, ve tabiki benimki de önden çok zarar var.neyseki kimsenin canına bişey olmadı. Bugün eşimle birlikte hasar tespiti yapacaklar umarım fazla çıkmaz eşim bir daha konuşmaz benle :)
Günlüğü nasıl yaptın kardeşim kızına yapıyo ama onunki 1,5 yaşında yakıyo psmuğa buharını tutuyo göğsüne koyuyoAh canım evet ya benimki de 4 gündür hırlıyo gecelerigeniz akıntısı var balgam da yapıyo galiba öksürüyo ara ara kayınvalidem günlük yaptı tam adı bu mu bilemedim aktardan almış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?