2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Oh çok şükür canım.çaktırmadım ama korktum ben.rahatladım.ben de cektim burnunu sabah oğlusun
Valla bende korktum beklemedim gittim hiriltisinda cok sukur Allah'ima bisicigi yokmus. Sagolasin ya boyle dusunceli arkadaslarim oldugu icin mutluyum valla :) serum fizyolojige devammm

Valla bende korktum beklemedim gittim hiriltisinda cok sukur Allah'ima bisicigi yokmus. Sagolasin ya boyle dusunceli arkadaslarim oldugu icin mutluyum valla :) serum fizyolojige devammm
Hamileliğimzin başlarınsan beri bu topikteyiz.doğumlarımızı takip ettik sevindik endişelendik bilgi alısverişlerinde bulunduk bebeler de yeğen oldu bizim icin:)

Maşallah bu ne guzellikk

Cok teşekkür ederiz

1 paket 2 no 1 paket 3 almıştım 3 daha iyi olmuştu benim kızım da 5,600 kg Nasıl bezi beğendin mi kullandığında paylaşır mısın cnm
Henüz iki tane kullandım canım. Birincisini taktiktan 5 dk sonra kaka yaptı kızım kahvalti yapiyordum 5 10 dk falan sonra açtım tasmamisti bi sıkıntı yoktu ikincisini çişlemisti onda da bi sıkıntı olmadı. Bu ikisini merak ettiğim için kullandim. Şimdilik iyi gibi. Eski bezlerim var biraz 2 numara onlari bitireyim başlarım buna o zaman daha iyi anlaşılır.

Can'ım Rezene değilde ıhlamur verebilirsin ıhlamur da sakinleştirir rezeneli önermiyorlar beneklere sadece ıhlamur öneriyorlar

Teşekkür ederim cnm

Kızlar bu kozmonotu bşr çok kişi aldı ama bana çok gereksiz bir şeymiş gibi geliyor pratik gelmiyor kullanan var mı daha önce deneyimlerini yazsa
Can'ım kışın cocuk dışarı çıkarken mont yukarı toplanıyor vücudu tek parça sardığı için sıcacık tutuyor bu.çevremde herkesi kullanırken gördüm

Kizlar kozmonotum.geldi baya başarılı ben cok begendim sicacikta.tutar ama benim kiz daha ufak 9 aylik icinde kayboldu annemde cok begendi tek parca fedmuarli basit gigfirmesi
Cnm şimdi giymek için erken 2 ay sonra tam soğuklar ayazlar başlar çocukların da tam büyüme Zaman'ı içine de kıyafet giydirince rahat olur marta nisana kadar giyerler güle güle giysin

Ay canım çok geçmiş olsun sen tek miydin arabada

Ah canım evet ya benimki de 4 gündür hırlıyo geceleri geniz akıntısı var balgam da yapıyo galiba öksürüyo ara ara kayınvalidem günlük yaptı tam adı bu mu bilemedim aktardan almış
Günlüğü nasıl yaptın kardeşim kızına yapıyo ama onunki 1,5 yaşında yakıyo psmuğa buharını tutuyo göğsüne koyuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…