2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
selam kızlarr bugün sonunda saçımı kestirebildim ama tam fön çektirecekken bebişim ağlamaya başlamış apar topar saçımı kurutmadan çıktım kuaförden sağlık ocağına gittim bu arada pamukçuk için hemşire ilk baktığında süt kalıntısına benzio dedi sonra biraz daha inceledi pamukçuk başlangıcı dedi karbonatlı su önerdi o da. bide hırıltıyı sordum bizimde her gece oluyor zor emiyor kızım. onun için de serum fizyolojikten başka çaren yok düzenli kullan dedi.. sadece gece oluyo bizde de ya sabah uyanınca hiçbişi yok

Aynen rapor yazamıyorlar sağlık Bakanlığı ndan yazı gelmiş hastaneye yatış dışında rapor yazan hekim hakkında işlem başlatacaklar mış

Saol tatlım balla geçen bulaşmıştı çocuğa numarım bu defa bulaşmaz

Hadi ya...
Senin veletler zaten seni yeterince hirpaliyorr bi de hasta oldun ya uzuldm valla

Allah kabul etsin canımm...

Çok çok geçmiş olsun canım ya, çok üzüldüm okurken, nasıl korkmuşsundur şimdi.
Cana geleceğine mala gelsin boşver , sen iyisin ya gerisini takma

Allah ikinize de bol uykular versin canm.

Çok geçmiş olsun canım. Aman dikkat et. Uykusuz isen falan taksi çağır.

Cok geçmiş olsun canım,Allah korumuş,dikkatli kullan

I inori cok gecmiş olsun canım ya
Saolun kızlar hepinize ayrı ayrı tskr ediyorum iyi dilekleriniz için var olun . Dediğiniz gibi cana geleceğine mala gelsin, neyseki tektim Allah korusun bebiş yanımda olsaydı ne yapardık.
Az önce eşim geldi surat berbat :) boşu boşuna 2 bin tl masraf çıktı. Hiç bişey demedim sustum :)

Kizlar kozmonotum.geldi baya başarılı ben cok begendim sicacikta.tutar ama benim kiz daha ufak 9 aylik icinde kayboldu annemde cok begendi tek parca fedmuarli basit gigfirmesi

Bizimki de bugün geldi çok tatlı biseymis benim minnak da içinde kayboldu şaşkın şaşkın bakıyor bi de gül gül catladim
Keşke altı aylık alaydım dedim ama :/
5.100 kg 57 cm şuan bakalım iki ay sonra nasıl olacak

nymeria-burcu Allah annelere çok büyük bir güç vermiş..o olmasa çekilir şey değil. Gözünüzü korkutmak gibi olmasın da bu zamanları en kolay zamanlar. Cennet anaların ayakları altındadır sözünü yavaş yavaş idrak ettiriyor minnoşlar. Çok şükür. Hele 2 taneyse çocuklar durum daha vahim.
cetrina nın da dediği gibi anamdan emdiğim süt burnumdan gelmekte

Boşa tembihleme. Ye gitsin. Umarım sizde de ise yarar.

Ben olsam ben de koynumda yatırıyorum derdim. ne edepsiz hatunum ya ayıp.

Ben hergün 2 yumurta yiyordum hamile iken. Benimle kahvaltı edenler tiksindi. Ben hala devam.
Bende hala 2 yumurta yiyorum. Hatta geçen gün arkadaşla kahvaltıya gittim yumurtasını yemedi hemen yapıştım Sahanda sevmiyorum ama..

Valla bizde gulmekten yarildik esimlenyarin degistiricez 6 aylik olanla kampanyadan aldik insallah sorun cikarmazlar magazayi aradim anlattim beden degisiminde fark almiyoruz ama genede sistemden bakalim dedi biz 6naylik alicaz cok buyuk yaa seneye kisa giyemes 1.5 yasinda olacak minnaklar daralirsada artik baska bakariz devasa bisi oldu robocop gibi sadece kafa oda yarisi disarda kaldi hala guluyorum

Cnm şimdi giymek için erken 2 ay sonra tam soğuklar ayazlar başlar çocukların da tam büyüme Zaman'ı içine de kıyafet giydirince rahat olur marta nisana kadar giyerler güle güle giysin
Oylede biz degistiricez zaten maryta 8 aylik olacak cok komik kaldi icinde 1 ay sonra da buyuk esimde annemde kocaman diyornbir girsen gulmekten koparsin

Cok gecmis olsun canim,kazanin ne zaman gelecegi belli olmuyo,cana gelmesinde

Ahahahhah cok merak ettim resmini at bir ara.

Ya bende aradım fark alıyoruz dedii
Degiştirebilirsen haber ver bana da
Evet hayal EDEBİLİYORUM bende gülmekten fotosunu zor çektim
Kaç cm seninki

Ya bende aradım fark alıyoruz dedii
Degiştirebilirsen haber ver bana da
Evet hayal EDEBİLİYORUM bende gülmekten fotosunu zor çektim
Kaç cm seninki
kuzum bizim boy hiç ölçülmedi ne hamileliğimde nde dr da 2 aydan önce olçmeyiz dediler kilomuz 4300 dü perşembe günü aşımız var verem aşısı oyu sorucam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…