- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 108
- 36
Yarin hastaneyegidiyruzcnm, epikrizsiz gelme diyor her doktot. Onu alip uzmandoktorla devamedecegizkoydum kuzum resmi bu arada alpim nasıl sen nasılsın özel dr bakıcaktın bulabildinmi
ne bilim,işte eşimde 6 alık al dedi burdaki arkadaşlar 9 aylık deyince bende karasızdım aldık yarın değiştiricez 6 aylık bile büyük olur kollar ufacık ayaklar ufacık ve dedğin gibi marta kadar anca zatenAllahimmmmm yaaaa ne tatli yarisina girebilmis sadece,ay siz cok hossunuz. Bendedim ama 6 aylik aldim bencunku.marttAn sonra giydiremeyiz bir daha mart 7. Ay oluyo olsunsikisik pikisik giyer dedim.
Canim benimde gece hirliyodu dedigin gibi serum fizyolojik verdi doktor bugun 3-4 kere yaptim otri bebeylede cektim rahatladi biraz cocuk cagiz ya. Kurban olurum ne cekiyomusta haberim yokmus.selam kızlarr bugün sonunda saçımı kestirebildim ama tam fön çektirecekken bebişim ağlamaya başlamış apar topar saçımı kurutmadan çıktım kuafördensağlık ocağına gittim bu arada pamukçuk için hemşire ilk baktığında süt kalıntısına benzio dedi sonra biraz daha inceledi pamukçuk başlangıcı dedi karbonatlı su önerdi o da. bide hırıltıyı sordum bizimde her gece oluyor zor emiyor kızım. onun için de serum fizyolojikten başka çaren yok düzenli kullan dedi.. sadece gece oluyo bizde de ya sabah uyanınca hiçbişi yok
Hahahabizim palamut çok komik yaa kozmonot macerrmız
Ayy ben onu yerim bu ne tatlılık maşallahbizim palamut çok komik yaa kozmonot macerrmız
Muz ye cnm senden ona da geçer bide su verme senin sütün yeterli Sıvı alımı için bol bol emzirKızlar kızım ishal oldu tam altını açarken yeni yapıyordu kakasını resmen kakalı su aktı çok endişe ettim üşüttü mü her emzirme de 1 cay kaşığı su da veriyorum akşamdan beri halsiz şimdi uyudu sizce doktora gitmeli miyim sabah yaşayan var mı bu durumu
Baktım da atak haftası da değil ama inşallah uzun sürmez. Bugün elifte hic kucağımdan inmedi zar zor emzirdim sürekli ağladı. Ben oradan bakıyorum atak günleri tutuyor.ondan demiştim acaba seninki de mi öyle diye.23 agustos 40 hafta oluyo bende 28de doğurdum
Offf bacim senin isin bizden de zor,bir sana birde cetrina ya cok uzuluyorum. Ner donem ayri zorluk,ben cok sikildim eskisi gibi gezmeyi ozleidm yaaa,tam bisey yapcak oluyoru,bizim sipa yerden yere firlatiyor kendini,agla agla bir hal oluyor
Kimyon rezene anason fasn caylarini hic ihma etme,faydasi dokunur insallah
Bende sinir oluyorum tepem cok atiyor,sonra hiddetli hiddetli konusuyoru kadincagizla,horluyormus gibi oluyorum. Ama oda yerini bilse herseye mudahale etmese nokur yani,sabah yine bizimki aglama krizine girdi,yine bizimki pesimde dur mama veryim,dur su veriyim,ay nolduki bu cocuga simdi,bende misil misil uyuyordu falan. Gozlerimden ates fiskiriyor ama oyle boyle degil,annnnnneeeeeeee dedim,sen boyle yaptikca ben strese giriyorum,cok rica edecegim yorum yapma dedim,yok kizim acikmistir belki diye soyluyorum yanlis anladin diyo,dedim anne yorum yapma hic bisey soyleme,cocugu sakinlestirmiyorum keza kendim sakin olamiyorum. Ama nato mermer nato kafa,yine ayni.
En iyisini yapmissin bravo,bizimki sesi duydugu sn odada,bende sinir oluyorum. Birde gozleri kapali,panik bir insan. Artik ne dusunuyor bilmiyorum.cocugu boguyorum falan mi zannediyor ne,uyku arasinda panikle bir geliyor yanima,sonrada kalbini tutuyor,uln yigilip yere kalacaksin yataktan oyle kalkilirmi?sen once kendine hakim ol sonra gel bana yardim et.
Ohaaaa cüşannez. Allahim cok sukur boylr bir kv dem yok. Yoksa kovardim yaaaaa, valla kadin kotu olmayalim diye gercekten cabaliyor.yazik cekiyor nazimi,ama ben hoslanmiyorum kendisinden,bana uzak olsun yeter diyorum.
bizim palamut çok komik yaa kozmonot macerrmız
AhahahahhaaBaktım da atak haftası da değil ama inşallah uzun sürmez. Bugün elifte hic kucağımdan inmedi zar zor emzirdim sürekli ağladı. Ben oradan bakıyorum atak günleri tutuyor.ondan demiştim acaba seninki de mi öyle diye.
Burcu kv ile ilgili yazdıklarını okurken kendim yazmisim gibi oluyorum
Allahim hale bak yageç karşısına gül sonra ye
Canım kayınvalidem yaparken yanında değildim ama zeytinyağıyla falam yapmış ocakta. Yarın sorup yazarım sana yineGünlüğü nasıl yaptın kardeşim kızına yapıyo ama onunki 1,5 yaşında yakıyo psmuğa buharını tutuyo göğsüne koyuyo
Allahım allahımbizim palamut çok komik yaa kozmonot macerrmız
Komedi dukkaniyiz kucamda uyuyor ram yaraga koyacagim aciyor gozu guluyor agu diyip duruyor basiuorum kahkayayi kandiriyor yav anasiniCanim benimde gece hirliyodu dedigin gibi serum fizyolojik verdi doktor bugun 3-4 kere yaptim otri bebeylede cektim rahatladi biraz cocuk cagiz ya. Kurban olurum ne cekiyomusta haberim yokmus.
Hahahakiz ne komik olmus yaa ay cok sekerrrr masallah
I inori canim gecmis olsun Allah beterinden sakinsin.
Kizlar kozmonotlari almissiniz hayirli olsun valla cok seker olmuslardir kozmonot kardesligi :)
Aynen canim sen birde uyuyunca gor uyuyor bildigim tam yataga koyuyorum.aciyor gözü agu agu gulucukAllahım allahımŞunun tatlılığına helesi yahu!!! Beni yiyin gülüşü bu ben biliyorum
Yarin 6 aylil gelicek birde.onla ceker koyar im minicik yaaAyy ben onu yerim bu ne tatlılık maşallah
Gerçekten kocaman olmuş tulum
Eki Görüntüle 1896081
Al sana cilveli sevda :)
Oy oy oy cilvesini yesinler ağzını burnunu ısırasım geldikocaman bi MAAŞALLAH sevda kuzusuna
Amanıııın saçlarına ayrı pantolondan sarkan askılarına ayrı kendisine apayrı bayıldım MAAŞALLAH 41 kere bu tarz delikanlıyaBu benim artistik patinaj 1 numaram
Evimizin delisi! Günde 3-5 kere 'anne Bayram'ın kutlu olsun' diyerekten elimi öperdurup dururken 'annecim çok özür dilerim..seni çok seviyorum' diyerekten günah çıkarır..bulaşık yıkayacam diye ağlayarak mutfağa giderken 'ben sakız yiceeemmhh' diyerekten geri dönen sonra ne yapacağına karar veremeyip kendini yerden yere çalan salon beyefendim
Her işte o Zaman ağzını gözünü yemiyor musun? Valla ben dayanamayıp sesli sesli öpüyorum mıncırıyorım. Çocuk ne olduğunu şaşırıyor tuhaf tuhaf bakıyor o Zaman da öyle baktığı için Bi daha yiyorumAynen canim sen birde uyuyunca gor uyuyor bildigim tam yataga koyuyorum.aciyor gözü agu agu gulucuk
Canım ben aşıya gitmeden önce yıkayıp götürdüm. Şimdi havalar baya serin akşamdan yıkasan daha iyi olur sanki...Kizlar persembe 2 .ay asimiz var insallah ates yapmaz bu arada yarin yikasam bisi olmas dimi
Burcu sen çıkdırdın galibaKizlar ben egzersizlere basliyim dedim,aman o ne ,yerde gerisin geri kaldim.suan ameliyat yerim ciddi agriyor. Daha bana musade yok anlasilan
Ay bu cok yakisikli ben bunu yerimmmmmmmm, kizimda yok ki simdiden kertiyimmmm. Offff masalllah abimize,bizimkilerde boyle yakisikli olacak mi acabaaaBu benim artistik patinaj 1 numaram
Evimizin delisi! Günde 3-5 kere 'anne Bayram'ın kutlu olsun' diyerekten elimi öperdurup dururken 'annecim çok özür dilerim..seni çok seviyorum' diyerekten günah çıkarır..bulaşık yıkayacam diye ağlayarak mutfağa giderken 'ben sakız yiceeemmhh' diyerekten geri dönen sonra ne yapacağına karar veremeyip kendini yerden yere çalan salon beyefendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?