2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Allahimmmmm yaaaa ne tatli yarisina girebilmis sadece,ay siz cok hossunuz. Bendedim ama 6 aylik aldim bencunku.marttAn sonra giydiremeyiz bir daha mart 7. Ay oluyo olsunsikisik pikisik giyer dedim.
ne bilim,işte eşimde 6 alık al dedi burdaki arkadaşlar 9 aylık deyince bende karasızdım aldık yarın değiştiricez 6 aylık bile büyük olur kollar ufacık ayaklar ufacık ve dedğin gibi marta kadar anca zaten
inşalalh gidicendr memnun kalırsın doğrubir teşhis olurda kuzum cabucak toparlar

Canim benimde gece hirliyodu dedigin gibi serum fizyolojik verdi doktor bugun 3-4 kere yaptim otri bebeylede cektim rahatladi biraz cocuk cagiz ya. Kurban olurum ne cekiyomusta haberim yokmus.
bizim palamut çok komik yaa kozmonot macerrmız
Hahaha kiz ne komik olmus yaa ay cok sekerrrr masallah

I inori canim gecmis olsun Allah beterinden sakinsin.

Kizlar kozmonotlari almissiniz hayirli olsun valla cok seker olmuslardir kozmonot kardesligi :)

Kızlar kızım ishal oldu tam altını açarken yeni yapıyordu kakasını resmen kakalı su aktı çok endişe ettim üşüttü mü her emzirme de 1 cay kaşığı su da veriyorum akşamdan beri halsiz şimdi uyudu sizce doktora gitmeli miyim sabah yaşayan var mı bu durumu

Muz ye cnm senden ona da geçer bide su verme senin sütün yeterli Sıvı alımı için bol bol emzir

23 agustos 40 hafta oluyo bende 28de doğurdum
Baktım da atak haftası da değil ama inşallah uzun sürmez. Bugün elifte hic kucağımdan inmedi zar zor emzirdim sürekli ağladı. Ben oradan bakıyorum atak günleri tutuyor.ondan demiştim acaba seninki de mi öyle diye.

Burcu kv ile ilgili yazdıklarını okurken kendim yazmisim gibi oluyorum

bizim palamut çok komik yaa kozmonot macerrmız

Allahim hale bak ya geç karşısına gül sonra ye

Ahahahahhaa

Komedi dukkaniyiz kucamda uyuyor ram yaraga koyacagim aciyor gozu guluyor agu diyip duruyor basiuorum kahkayayi kandiriyor yav anasini

Bu benim artistik patinaj 1 numaram
Evimizin delisi! Günde 3-5 kere 'anne Bayram'ın kutlu olsun' diyerekten elimi öper durup dururken 'annecim çok özür dilerim..seni çok seviyorum' diyerekten günah çıkarır..bulaşık yıkayacam diye ağlayarak mutfağa giderken 'ben sakız yiceeemmhh' diyerekten geri dönen sonra ne yapacağına karar veremeyip kendini yerden yere çalan salon beyefendim

Eklentiler

• image.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 107
Amanıııın saçlarına ayrı pantolondan sarkan askılarına ayrı kendisine apayrı bayıldım MAAŞALLAH 41 kere bu tarz delikanlıya

Aynen canim sen birde uyuyunca gor uyuyor bildigim tam yataga koyuyorum.aciyor gözü agu agu gulucuk
Her işte o Zaman ağzını gözünü yemiyor musun? Valla ben dayanamayıp sesli sesli öpüyorum mıncırıyorım. Çocuk ne olduğunu şaşırıyor tuhaf tuhaf bakıyor o Zaman da öyle baktığı için Bi daha yiyorum
Kizlar persembe 2 .ay asimiz var insallah ates yapmaz bu arada yarin yikasam bisi olmas dimi
Canım ben aşıya gitmeden önce yıkayıp götürdüm. Şimdi havalar baya serin akşamdan yıkasan daha iyi olur sanki...
Kizlar ben egzersizlere basliyim dedim,aman o ne ,yerde gerisin geri kaldim.suan ameliyat yerim ciddi agriyor. Daha bana musade yok anlasilan
Burcu sen çıkdırdın galiba egzersizler için çok erken!! Lütfen kendine dikkat et. Dışardan iyileşmiş gibi görünsede içerden daha tamamen güçlenmedi

Ay bu cok yakisikli ben bunu yerimmmmmmmm, kizimda yok ki simdiden kertiyimmmm. Offff masalllah abimize,bizimkilerde boyle yakisikli olacak mi acabaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…