2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Allahım bu ne tatlılık ne yakışıklılık ya maşallah tam bir fırlama yani her halleri bi başka ya.

Kusum valla delirdimmmm,ben hamileyken bu kadar cirkin bir bedenim yoktu inanki,ne olduysa su 1 ay icinde oldu,vucudum o kadar kotu sekildeki anlatamam,kocaman sarkik bir sezercik gobegi,ustune kap kalin bel yanlari,pop ustundeki cikiklikkk,birde kalcalwrda baris bombelerrrr,arkadas hicbir kiyafet olmuyor ne ust ne alt.vallahi cildiricagim,hamileyken giydigim kiyafetler bile o kadar kotu duruyorki ustumde. Cildiracagimmmmm. Ben emziremedigim icinde vucudumdaki yaglari atamadim. Ustune nedense vucut yenilerini yapti. Birde ben hamileyken kilo almayandim.kilo almamisim eyvallahta,vucudum komple degismis,36 bedeni birak,hamis kmadanki halime geri donsem yeter diyorum. Amaaaa yoook ben 36 bedene dusucem arkadas,bu sesercik gobegi napcagimi bilmiyorum

Ay bu cok yakisikli ben bunu yerimmmmmmmm, kizimda yok ki simdiden kertiyimmmm. Offff masalllah abimize,bizimkilerde boyle yakisikli olacak mi acabaaa
Hokka burunlum şimdiden zaten çok yakışıklı ki
Şimdi giydirdiklerimiz çok kendini belli etmiyor. Tam yürümeye başlasın o zaman giydirilen her şey yakışıyor.

Kafa şeklini kim soruyordu??? Doğduğunda roket gibi uzundu sonradan zamanla böyle oldu. Dümdüz hiç yatmaz..annem 'öyle yatamıyor ki çocuk kafasının arkasında takoz var' der. Keser başlı oğlum

Ya bende öyleyim. Pantolonun kemer yerine katlanıyor jöle kıvamında göbeğim. Popo kocaman! Ama kendime Zaman tanıyorum...ilk hamileliğimde ben bir daha eski bedenime geri dönemem demiştim ama gayette geri döndüm! Tabi 2 ay içinde diiil aceleci olmak psikolojini etkiler. Yavaş yavaş..göbek hareketleri için çok çok erken. Bacak basen çalışabilirsin. En basiti bacakların açık yürü. Çok işe yarıyor

Dogru diyorsin,9 ay iceride,9 ay disarida diyorlar.illa zaman lazim,ama su mankenler nasil oluyor anlamiyorum,sanki dogum yapmiyorlar

Cok n yakacak belli

Alışmışım gecenın ikisine kadar ayakta kalmaya şimdi herkez uyudu bende tık yok entredan bir şeymiş bugun sünnet için götüşmeye gittik dr iki aylıkfan küçük çocuk içim önermiyorum dedi genel anestezi altında yapıyorum çok küçük şimdi düşünmeyin bezden kesilsin bezde enfeksiyon riski var sonra görüşürüz dedi bizde vazgeçtik sonra yaptırıcaz.uyku tulumu aldık bugun gece üstünü örtürmüyor beyefendi bu ay sonu başlarız artık bahsettiğiniz kışlık tulumdan baktım bende lcw deki daha çok hoşumuza gitti oradan aldık 69 tl ye pek şirin şeyler ya bu zamanlarını hafızama kazımak istiyorum artık gülüyor ses çıkartıyor sevgiyi hissediyor tekrar içime sokasım var ne iyi yapmışım doğurmakla diyorum ne güzel yaratmış yaradan allah hepimizin cümlenin evladını bağışlasın ben uyumayı bir deneyeyim bakalım iyi geceler herkeze

Canim cok alakasiz soylemis o sunnetci size,kesinlikle o soyledigi gibi degil.genel anestesi almamasi her zmasn daha iyi bence,biz 23. Gunde yaptirdik ve cok memnunum suanki halinden. Cocuk donmeye basladi mi asil sorun.siz bilirsiniz tabi sma o kisi sizi yanlis bilgilendirmis. Tum doktorlar yenidogan sunnetini oneriyor.0-3 ay arasi ozellikle

Kuzu gule gule.giyinsin oglum.yok ama sünnet 0 3 ay arasinoneriliypr yegenimden ve burdakilersen biliyorum en guzel zamanalri agular basladi hele bir anne baba desin diyor annem daha baska ilacak diyor bakalim
Uyumaya gidiyirsun ne guzel iyi geceler sana

Kiz delirme ben 38 bedenden 44 de ciktim 35 kiloyla sezeryana gittim 40 kim ciktiginda 16 kilo gitmisti tabi kortizonun sisligi.sanirim hala 1 ay gecti 40 tan sonra 90 kiloyum benimde hic bisiyum gelmiyor hamile pantolunu dusuyor ama mecbur giyiyorum biside alamadim icimdende gelmiyor gobek popo kalca hepsi acayip durumda bende emziremedim aynituz senle ama zaman lazim b3n 1 sene koydum onume ise basylayinca diyetisyene gidip kan sayimima baktirip diyete baslicam

kelebek.hill
Canım dün çıkmak zorunda kaldım
Sadece beğeni yaptım kusura bakma
Biz iyiyiz elhamdulillah yuvarlanıyoruz İşte ,
Nevşin rahat çok şükür , bugün pasaportunuda halettik çok şükür. Beni varsa yoksa ortanca deli ediyor , uğraşıp duruyoruz İşte :)

Ya pedagoglar içinde içindede, özel pedagog çağırmak kullağa hoş geliyorda, işin Aslı onlar devlete çalışanlar aslında , bu gibileriyle randevu alıp konuşmak pek iyi olmuyor bana göre, çünkü bin birtane soru, çok irdelerler, incelerler , ağzından çıkacak ufacık yanlış bir kelime , hemen başka yerlere gidebiliyor. Devlette bildiriliyor.
BEN YAŞAMAMDA BUNU ÇOK ŞÜKÜR DE , mesela ( çocuğa iyi bakılmıyor , ihmalik, psikolojisi anne babadan ötürü bozulmuş tespitti kendince konup ailelerin ellinden alma lükslerine bile sahipler ) buda her nekadar evde herşey yolunda olsada onlarla görüşmek insanı bir tedirgin ediyor baskı altında gibi hissediyorsun kendini.
Yada diğer türlüsü Yok okulla hazır değil yaşıtları gibi davranmıyor ileride deyip okulla almayıp ilk senesini yok special okula gitsin felan filanlar .
(Special okul sorunlu çocuklar okulu ) olmadı sadece ilk bir senesi orda olsun felanlarla karşılaşanları tanıyorum.
Tanıdığım bir arkadaş ,sırf bu okulla göndermemek için 1 sene fazladan kreşe vermişti mesela. Kabul etmedi. (Çocuk sadece çok hiperaktif ti )
Vesaire vesaire işte
İnşallah nisa 1-2 seneye uslanır NE diyim

Kızlar Yunus Emre nin sonuçları bugün çıktı.
Malesef kötü huylu çıktı
Kemik iliğinede geçmiş lanet çok üzgünüm çok
Kemo terapi çook şişlik yapmış vücudunda nefes almaktada zorlanıyor artık
Allah annesine sabır versin

La Lune
İnanki bir tersliktir gidiyor aklımdasın
Bugün pasaport işleminden sonra hastaneye Yunus'un annesine gitmek zorununda kaldım orda epey durduk
Eve geldim , yemek bulaşık herşey birikti koştur koştur pestilim çıktı , Yen'i Nevşin uyudu kendimi yatağa zor attım.

Aynen rapor yazamıyorlar sağlık Bakanlığı ndan yazı gelmiş hastaneye yatış dışında rapor yazan hekim hakkında işlem başlatacaklar mış

Tskr ederim cnm Allah razı olsun.

Kız maşallah binkere ne tatlı oğluşun var
Çoook yakışıklı buuuu, çocuk model resmen
Allah uzun ömürler versin inşallah

Aynen rapor yazamıyorlar sağlık Bakanlığı ndan yazı gelmiş hastaneye yatış dışında rapor yazan hekim hakkında işlem başlatacaklar mış
Kızlar gerçekten mi ben bütün planlarımı rapor almak üzerine kurmuştum rapor alamazsam yandım haftaya perşembe işe başlıyorum F Ftszynp sen ne yapacaksın peki haftaya başlıyor musun

Komedi dukkaniyiz kucamda uyuyor ram yaraga koyacagim aciyor gozu guluyor agu diyip duruyor basiuorum kahkayayi kandiriyor yav anasini
Allah'im yerim onu sipa ya masallah annesi kandirikci bebegine :)
Hahaha esek yaa masallah ne tatli rabbim size bagislasin yakisikliyi :) yaptiklarida pek komik
tugbayhan
Canım bi sorun çıkmadığına sevindim çok şükür bin şükür
Sukurler olsun canim cok sagol ya
Kurban olurum onu verene yaa. Rabbim tez zManda safi ismiyle sifa versin yavruma. Annesi perisan kendi perisan rabbim minicik bedenine cektirmesin evlatlarimizla sinamasin bizi ya. Cidden cok uzuluyorum. Aglicam cocugun durumuna gozlerim doldu ya. Of ki ne offf. Allah'im sifa ver yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…