2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Allah acil şifalar versin yunus emre ye keşke onun için yapabileceğimiz bisey olsa. Annesi harap olmuştur

Dogru diyorsin,9 ay iceride,9 ay disarida diyorlar.illa zaman lazim,ama su mankenler nasil oluyor anlamiyorum,sanki dogum yapmiyorlar
Ya sen mankenlere ne bakıyorsun! Kız onlar insan diiller ki Canım bu süreçte dar giyinmeye özen göster. Çünkü salaş giyinmek vücudun iyice kendini salmasına neden oluyor.

Ben büyüğün sünnetini 5 aylıkken yaptırdım dönmesini geçtim sürünerek emekliyordu. Erken iyileşti ama hareketli olması insanda tedirginlik yaratıyor. Ayrıca bebeğin anneye herhangi bir mukavemeti olmuyor yanı istediğin gibi yatır kaldır sonra suya oturtmak gerekiyor falan...büyük çocuğa bunları yaptırmak kısmen zor.
Bende geçen gün LCW'de gördüm,inceledim..çok cici duruyor ama kararsız kaldım. Ayakları bütün ya azcık büyüse olmaz ona ayaksız olsa yine Bi nebze daha idare eder..
Anaaaaa burda öyle bişe olsa bizim çocukları hep alırlar ya benimki kesin özel şeysine giderdi oradakiler terrible two nedir bilmiyorlar mı acep?
Hahaha esek yaa masallah ne tatli rabbim size bagislasin yakisikliyi :) yaptiklarida pek komik
Çocuklar çok değişikler. Daha neler neler..anlatmakla bitmez ki. Bazen öyle şeyler söylüyor ki gülmemek için kendimi sıkıyorum ama gözümden yaş geliyor. Geçen sabah tuvalette tembel çocuk şarkısını bağıra bağıra söylüyordu. Sabahın 7sinde apartmana konser verdi Çocuk yetiştirmek ciddi zor bir iş psikolojisi etkilenmesin özgüveni kırılmasın diyerekten nelerle boğuşuyor anne baba tarifsiz!
Bebekken masumluklarıyla etkiliyorlar bizi. Çok basit şeylere bile nasıl da şaşırıyorlar,çünkü onu ilk kez görüyorlar. İnsan yeniden aşık oluyor evladına. Büyüyüp konuşmaya başlayınca da böyle komik durumlar ortaya çıkıyor o Zaman da ayrı Bi seviyorsun! Sizleri de bekliyor bu haller.

Bende senin bildiğin gibi biliyordum ama adam cerrah docent bu şekilde konusunca eşimde bende ikna olduk zaten ne yalan soyliyım canınyanacak diye de pek istemiyordum bir tarafdan da erkenden kurtulmak iyi diye düşünüyordum bakalım narkoz işi bozdu bu kadar küçükken genel anestezi almasını istemem doğrusu zaman ne gösterecek göreceğiz

Ben ayaklı modelini aldım bir kaç model vardı şimdi kucağımda uyuyor sabah resmini koyarım sanada fikir olur canım

hayalimsin1 canım hergğn dualarımda yunus emre gecen gğn sormuşdum da haber varmı diye allah sağlık versin minnacık bedeni neler cekiyor rabbim yardımcısı olsun ailesinede yardım etsin düşünmek bile acı veriyor kimseyi ebladıyla sınamasın rabbim çok zor ben bir tane karnımda kaybettim yullarca kendime gelemedim rabbim onun annesine bu acıyı yaşatmasın uzun sağlıklı ömür versin inş her akıma geldiğinde dua edicem inş güzel haberlerini alırız

Masallah cok tatli tam artist :))) bizimkiler de büyüyecek böyle ayy duygulandim ya :)

Kızlar gerçekten mi ben bütün planlarımı rapor almak üzerine kurmuştum rapor alamazsam yandım haftaya perşembe işe başlıyorum F Ftszynp sen ne yapacaksın peki haftaya başlıyor musun
Yok canım ücretsiz izne ayrılırım büyük ihtimalle benim kızımı bakacak kimsem yok

Valla bende korktum beklemedim gittim hiriltisinda cok sukur Allah'ima bisicigi yokmus. Sagolasin ya boyle dusunceli arkadaslarim oldugu icin mutluyum valla :) serum fizyolojige devammm

Ay ben de korkmstum bi ara ama baktm burnu acilinca geciyo gitmedm doktora. Iyi etmissin canm aklinda soru kalmasn. Bi seycik de cikmams zaten oh mis..

Anladm canm.. Olsn hic sorun yok bebekli hatunlariz biz ne zamn isimiz cikar belli olmaz :)
Vay demek ortanca daha fena haa.. Kucuk buyudu de akillandi bile demek :) oy fistiklar yaaa.. Ayni evde bir suru fistikkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…