Kızlar Yunus Emre nin sonuçları bugün çıktı.
Malesef kötü huylu çıktı
Kemik iliğinede geçmiş lanetçok üzgünüm çok
Kemo terapi çook şişlik yapmış vücudunda nefes almaktada zorlanıyor artık
Allah annesine sabır versin
@La Lune
İnanki bir tersliktir gidiyor aklımdasın
Bugün pasaport işleminden sonra hastaneye Yunus'un annesine gitmek zorununda kaldım orda epey durduk
Eve geldim , yemek bulaşık herşey birikti koştur koştur pestilim çıktı , Yen'i Nevşin uyudu kendimi yatağa zor attım.
Ya sen mankenlere ne bakıyorsun! Kız onlar insan diiller kiDogru diyorsin,9 ay iceride,9 ay disarida diyorlar.illa zaman lazim,ama su mankenler nasil oluyor anlamiyorum,sanki dogum yapmiyorlar
Ben büyüğün sünnetini 5 aylıkken yaptırdım dönmesini geçtim sürünerek emekliyordu. Erken iyileşti ama hareketli olması insanda tedirginlik yaratıyor. Ayrıca bebeğin anneye herhangi bir mukavemeti olmuyor yanı istediğin gibi yatır kaldır sonra suya oturtmak gerekiyor falan...büyük çocuğa bunları yaptırmak kısmen zor.Alışmışım gecenın ikisine kadar ayakta kalmaya şimdi herkez uyudu bende tık yok entredan bir şeymiş bugun sünnet için götüşmeye gittik dr iki aylıkfan küçük çocuk içim önermiyorum dedi genel anestezi altında yapıyorum çok küçük şimdi düşünmeyin bezden kesilsin bezde enfeksiyon riski var sonra görüşürüz dedi bizde vazgeçtik sonra yaptırıcaz.uyku tulumu aldık bugun gece üstünü örtürmüyor beyefendi bu ay sonu başlarız artık bahsettiğiniz kışlık tulumdan baktım bende lcw deki daha çok hoşumuza gitti oradan aldık 69 tl ye pek şirin şeyler ya bu zamanlarını hafızama kazımak istiyorum artık gülüyor ses çıkartıyor sevgiyi hissediyor tekrar içime sokasım var ne iyi yapmışım doğurmakla diyorum ne güzel yaratmış yaradan allah hepimizin cümlenin evladını bağışlasın ben uyumayı bir deneyeyim bakalım iyi geceler herkeze
Anaaaaa burda öyle bişe olsa bizim çocukları hep alırlar yaYa pedagoglar içinde içindede, özel pedagog çağırmak kullağa hoş geliyorda, işin Aslı onlar devlete çalışanlar aslında , bu gibileriyle randevu alıp konuşmak pek iyi olmuyor bana göre, çünkü bin birtane soru, çok irdelerler, incelerler , ağzından çıkacak ufacık yanlış bir kelime , hemen başka yerlere gidebiliyor. Devlette bildiriliyor.
BEN YAŞAMAMDA BUNU ÇOK ŞÜKÜR DE , mesela ( çocuğa iyi bakılmıyor , ihmalik, psikolojisi anne babadan ötürü bozulmuş tespitti kendince konup ailelerin ellinden alma lükslerine bile sahipler ) buda her nekadar evde herşey yolunda olsada onlarla görüşmek insanı bir tedirgin ediyor baskı altında gibi hissediyorsun kendini.
Yada diğer türlüsü Yok okulla hazır değil yaşıtları gibi davranmıyor ileride deyip okulla almayıp ilk senesini yok special okula gitsin felan filanlar .
(Special okul sorunlu çocuklar okulu ) olmadı sadece ilk bir senesi orda olsun felanlarla karşılaşanları tanıyorum.
Tanıdığım bir arkadaş ,sırf bu okulla göndermemek için 1 sene fazladan kreşe vermişti mesela. Kabul etmedi. (Çocuk sadece çok hiperaktif ti )
Vesaire vesaire işte
İnşallah nisa 1-2 seneye uslanır NE diyim
Çocuklar çok değişikler. Daha neler neler..anlatmakla bitmez ki. Bazen öyle şeyler söylüyor ki gülmemek için kendimi sıkıyorum ama gözümden yaş geliyor. Geçen sabah tuvalette tembel çocuk şarkısını bağıra bağıra söylüyordu. Sabahın 7sinde apartmana konser verdiHahaha esek yaa masallah ne tatli rabbim size bagislasin yakisikliyi :) yaptiklarida pek komik
Ayyyyyykızlar galiba mastit oldum. göğsümde ağrı, ateş 38, diken üstündeyim :/
Emziriyorum canım sık sık ishali devam ediyor doktora götüreceğimMuz ye cnm senden ona da geçer bide su verme senin sütün yeterli Sıvı alımı için bol bol emzir
kızı emzirirken yatarken acıyor :/
Ayyyyyyinşallah olmamışsındır!!!! Dayanılır bir şey değil.
Canim cok alakasiz soylemis o sunnetci size,kesinlikle o soyledigi gibi degil.genel anestesi almamasi her zmasn daha iyi bence,biz 23. Gunde yaptirdik ve cok memnunum suanki halinden. Cocuk donmeye basladi mi asil sorun.siz bilirsiniz tabi sma o kisi sizi yanlis bilgilendirmis. Tum doktorlar yenidogan sunnetini oneriyor.0-3 ay arasi ozellikle
Ya sen mankenlere ne bakıyorsun! Kız onlar insan diiller kiCanım bu süreçte dar giyinmeye özen göster. Çünkü salaş giyinmek vücudun iyice kendini salmasına neden oluyor.
Ben büyüğün sünnetini 5 aylıkken yaptırdım dönmesini geçtim sürünerek emekliyordu. Erken iyileşti ama hareketli olması insanda tedirginlik yaratıyor. Ayrıca bebeğin anneye herhangi bir mukavemeti olmuyor yanı istediğin gibi yatır kaldır sonra suya oturtmak gerekiyor falan...büyük çocuğa bunları yaptırmak kısmen zor.
Bende geçen gün LCW'de gördüm,inceledim..çok cici duruyor ama kararsız kaldım. Ayakları bütün ya azcık büyüse olmaz onaayaksız olsa yine Bi nebze daha idare eder..
Anaaaaa burda öyle bişe olsa bizim çocukları hep alırlar yabenimki kesin özel şeysine giderdi oradakiler terrible two nedir bilmiyorlar mı acep?
Çocuklar çok değişikler. Daha neler neler..anlatmakla bitmez ki. Bazen öyle şeyler söylüyor ki gülmemek için kendimi sıkıyorum ama gözümden yaş geliyor. Geçen sabah tuvalette tembel çocuk şarkısını bağıra bağıra söylüyordu. Sabahın 7sinde apartmana konser verdiÇocuk yetiştirmek ciddi zor bir iş psikolojisi etkilenmesin özgüveni kırılmasın diyerekten nelerle boğuşuyor anne baba tarifsiz!
Bebekken masumluklarıyla etkiliyorlar bizi. Çok basit şeylere bile nasıl da şaşırıyorlar,çünkü onu ilk kez görüyorlar. İnsan yeniden aşık oluyor evladına. Büyüyüp konuşmaya başlayınca da böyle komik durumlar ortaya çıkıyor o Zaman da ayrı Bi seviyorsun! Sizleri de bekliyor bu haller.
Ay insallah degilsindir kuzum cok kotu oluyor ates varsa beklwme dr git hemenkızlar galiba mastit oldum. göğsümde ağrı, ateş 38, diken üstündeyim :/
Masallah cok tatli tam artist :))) bizimkiler de büyüyecek böyle ayy duygulandim ya :)Bu benim artistik patinaj 1 numaram
Evimizin delisi! Günde 3-5 kere 'anne Bayram'ın kutlu olsun' diyerekten elimi öperdurup dururken 'annecim çok özür dilerim..seni çok seviyorum' diyerekten günah çıkarır..bulaşık yıkayacam diye ağlayarak mutfağa giderken 'ben sakız yiceeemmhh' diyerekten geri dönen sonra ne yapacağına karar veremeyip kendini yerden yere çalan salon beyefendim
Oyy kuzuya:)) kaybolmus içinde :)bizim palamut çok komik yaa kozmonot macerrmız
duş aldım masaj falan yaptım ama geçer inşallahAy insallah degilsindir kuzum cok kotu oluyor ates varsa beklwme dr git hemen
Valla bende korktum beklemedim gittim hiriltisinda cok sukur Allah'ima bisicigi yokmus. Sagolasin ya boyle dusunceli arkadaslarim oldugu icin mutluyum valla :) serum fizyolojige devammm
kelebek.hill
Canım dün çıkmak zorunda kaldım
Sadece beğeni yaptım kusura bakma
Biz iyiyiz elhamdulillah yuvarlanıyoruz İşte ,
Nevşin rahat çok şükür , bugün pasaportunuda halettik çok şükür. Beni varsa yoksa ortanca deli ediyor , uğraşıp duruyoruz İşte :)
Canim gecmis olsun benim gibi olmussun ben 2 gun cekmistimduş aldım masaj falan yaptım ama geçer inşallah
sağol canım. çok çekmem inşallah.Canim gecmis olsun benim gibi olmussun ben 2 gun cekmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?