2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
kızı emzirirken yatarken acıyor :/
Sıcak suyla masaj yap. En iyisi sürekli emzirmek. İnşallah hemencik geçer.
Ben ayaklı modelini aldım bir kaç model vardı şimdi kucağımda uyuyor sabah resmini koyarım sanada fikir olur canım
Ayyy çok iyi olur gerçekten Foto bekliyorum.
Günaydın canım.

Masallah cok tatli tam artist :))) bizimkiler de büyüyecek böyle ayy duygulandim ya :)
Zaman çok hızlı geçiyor. Bi bakmışsın Kocaman olmuş sana laf yetiştiriyor.

Gunaydin kizlar insallah sizler ve bebisler iyisinizdir sayfalar yine birikmis okuyamadim
Günaydın canım. Biri mememde emiyor diğeri vır vır kafamı şişiriyor çok şükür sağlıkları yerinde. Canları sağ olsun razıyım

aksilik ya kızların emesi gelmiyor. iki çekip bıraktılar. inşallah geçer canım.

B Began
Çok geçmiş olsun canım, 3 çocuğumdada hiç başıma gelmedi Allahtan
Kötü olmalı, pompalasan , sağsan rahatlamazmıki acep

Pisikedii

Triple two yu biliyorlar canım anlattıklarım çocuk hiç değişmez 5-6 yaşında (okula başlama dönemine yakın ) bile devam ederse ,Ozaman bu sorunları çıkarabiliyorlar,
Ama senin oğlan bu yaramazlıkları o yaşlardada abartsın kesin special da bulur kendini burda
Yalnız senin bu oğlana Nisa'yı verdim gitti eğer istersen iyi çift olurlar iki deli

Kizlar ben egzersizlere basliyim dedim,aman o ne ,yerde gerisin geri kaldim.suan ameliyat yerim ciddi agriyor. Daha bana musade yok anlasilan

Canım benim hiiiiiiç takma kafana bak hepimiz aynı durumdayız ve en az 6 aya ihtiyacımız var canım benim merak etme döneriz eski hallerimize hele bi içerden de iyileşelim başlarız egzersizlere

Canım valla biz de birkaç doktorla görüşüp yaptırdık sünneti zaten 3 aydan sonra genel anestezi ile yapıldığı için 38. günde yaptırdık lokal anestezi ile ve 3 güne iyileşti hatta sadece ilk gün ilk idrarda yakma yaptı sanırım ağladı onın dışında hiiç sıkıntısı olmadı çok şükür bence genel anestezi ayına gelmeden yaptırmak en iyisi ama tabii siz bilirsiniz başka bi doktora daha sorun bence

Allah acil şifalar versin yunus emre ye keşke onun için yapabileceğimiz bisey olsa. Annesi harap olmuştur

Çok sağolun kızlar, malesefki elimizden bişey gelmiyor , keşke gelebilse.
Hayat bazen bukadar acı olabiliyor Malesef.
Allah kimseye ama hiç kimseye taşıyamıyacağı dert vermesin. Herkezin sınavını kolay eylesin. Amin

Çok sağol canım , sana ayrıca teşekkür ediyorum.
Sorduğunu görmemiş fark etmemiş olabilirim kusura bakma.
Allah annesine güç, kuvvet, sabırlar versin.inşallah

Çok tatlı ya :) bu ne yakışıklılık

Çok şükür canım bu sabah hapşırık tıksırıkla uyandım sesler de gitmiş ya hadi hayırlısı. Onun dışında iyiyim. Sen nasılsın canım?

Ben yaklaşık iki haftadır o durumdayım, en son bademciklerde eklenmişti, bugün biraz daha iyiyim ama. Nefret ediyorum kış aylarındanda, grip hastalığındanda, bide Danimarka hep kış hep kış yaz fazla oluyor zaten, bu durumda insanı bunaltıyor bazen . :)))) ne çok uzattım bende nevşinde iyiyiz canım çok şükür çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…