Sıcak suyla masaj yap. En iyisi sürekli emzirmek. İnşallah hemencik geçer.kızı emzirirken yatarken acıyor :/
Ayyy çok iyi olur gerçektenBen ayaklı modelini aldım bir kaç model vardı şimdi kucağımda uyuyor sabah resmini koyarım sanada fikir olur canım
Günaydın canım.Günaydın
Zaman çok hızlı geçiyor. Bi bakmışsın Kocaman olmuş sana laf yetiştiriyor.Masallah cok tatli tam artist :))) bizimkiler de büyüyecek böyle ayy duygulandim ya :)
Günaydın canım. Biri mememde emiyor diğeri vır vır kafamı şişiriyorGunaydin kizlar insallah sizler ve bebisler iyisinizdir sayfalar yine birikmis okuyamadim
aksilik ya kızların emesi gelmiyor. iki çekip bıraktılar. inşallah geçer canım.Sıcak suyla masaj yap. En iyisi sürekli emzirmek. İnşallah hemencik geçer.
Ayyy çok iyi olur gerçektenFoto bekliyorum.
Günaydın canım.
Zaman çok hızlı geçiyor. Bi bakmışsın Kocaman olmuş sana laf yetiştiriyor.
Günaydın canım. Biri mememde emiyor diğeri vır vır kafamı şişiriyorçok şükür sağlıkları yerinde. Canları sağ olsun razıyım
Kizlar ben egzersizlere basliyim dedim,aman o ne ,yerde gerisin geri kaldim.suan ameliyat yerim ciddi agriyor. Daha bana musade yok anlasilan
Alışmışım gecenın ikisine kadar ayakta kalmaya şimdi herkez uyudu bende tık yok entredan bir şeymiş bugun sünnet için götüşmeye gittik dr iki aylıkfan küçük çocuk içim önermiyorum dedi genel anestezi altında yapıyorum çok küçük şimdi düşünmeyin bezden kesilsin bezde enfeksiyon riski var sonra görüşürüz dedi bizde vazgeçtik sonra yaptırıcaz.uyku tulumu aldık bugun gece üstünü örtürmüyor beyefendi bu ay sonu başlarız artık bahsettiğiniz kışlık tulumdan baktım bende lcw deki daha çok hoşumuza gitti oradan aldık 69 tl ye pek şirin şeyler ya bu zamanlarını hafızama kazımak istiyorum artık gülüyor ses çıkartıyor sevgiyi hissediyor tekrar içime sokasım var ne iyi yapmışım doğurmakla diyorum ne güzel yaratmış yaradan allah hepimizin cümlenin evladını bağışlasın ben uyumayı bir deneyeyim bakalım iyi geceler herkeze
Allah'im yerim onu sipa ya masallah annesi kandirikci bebegine :)
Hahaha esek yaa masallah ne tatli rabbim size bagislasin yakisikliyi :) yaptiklarida pek komik
Sukurler olsun canim cok sagol ya
Kurban olurum onu verene yaa. Rabbim tez zManda safi ismiyle sifa versin yavruma. Annesi perisan kendi perisan rabbim minicik bedenine cektirmesin evlatlarimizla sinamasin bizi ya. Cidden cok uzuluyorum. Aglicam cocugun durumuna gozlerim doldu ya. Of ki ne offf. Allah'im sifa ver yarabbim
Allah acil şifalar versin yunus emre yekeşke onun için yapabileceğimiz bisey olsa. Annesi harap olmuştur
hayalimsin1 yunus Emre Bebek için hala dua ediyorum.
Ya Rab Muharrem ayı hürmetine Yunus Emre bebeğe sağlık ve sıhhati bolundan ver. Anne babasına sabır ve huzur ver. İmtihanlarını kolaylaştır inşallah
hayalimsin1 canım hergğn dualarımda yunus emre gecen gğn sormuşdum da haber varmı diye allah sağlık versin minnacık bedeni neler cekiyor rabbim yardımcısı olsun ailesinede yardım etsin düşünmek bile acı veriyor kimseyi ebladıyla sınamasın rabbim çok zor ben bir tane karnımda kaybettim yullarca kendime gelemedim rabbim onun annesine bu acıyı yaşatmasın uzun sağlıklı ömür versin inş her akıma geldiğinde dua edicem inş güzel haberlerini alırız
Ay canım geşmiş olsunkızlar galiba mastit oldum. göğsümde ağrı, ateş 38, diken üstündeyim :/
GünaydııınGünaydın
hayalimsin1 Rabbim Yunus Emre'ye acil şifalar versin ailesine de dayanma gücü. "(
Günaydınn canımGünaydın hanımlar
Günaydınn canım
Çok tatlı ya :) bu ne yakışıklılıkBu benim artistik patinaj 1 numaram
Evimizin delisi! Günde 3-5 kere 'anne Bayram'ın kutlu olsun' diyerekten elimi öperdurup dururken 'annecim çok özür dilerim..seni çok seviyorum' diyerekten günah çıkarır..bulaşık yıkayacam diye ağlayarak mutfağa giderken 'ben sakız yiceeemmhh' diyerekten geri dönen sonra ne yapacağına karar veremeyip kendini yerden yere çalan salon beyefendim
Çok şükür canım bu sabah hapşırık tıksırıkla uyandım sesler de gitmiş ya hadi hayırlısı. Onun dışında iyiyim. Sen nasılsın canım?Nasılsın ? Herşey yolundamı kız
Uykum varrrNevşin uyudu tekrar
Şimdi ben uyusam çarşıda haletmek istediklerim var onlar yine yine kalır kesin.
Uyumasam gözümü yorgan yastıktan alamıyorum
Poffff , ben en iyisi önce bir kahve içeyim
Çok şükür canım bu sabah hapşırık tıksırıkla uyandım sesler de gitmiş ya hadi hayırlısı. Onun dışında iyiyim. Sen nasılsın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?