2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
1 haftadır erteliyorum ama , aynı yorgunluk her sabah var olmaz bugün kalkmalıyım
Ah ah valla kalkıp işe koyulana kadar aslında yoksa yattıkça yatasımız geliyo gece de nöbete kalkıp duruyoz Allah yardımcımız olsun valla işte şimdi annemi daha iyi anlıyorum Annelik nasıl güzel birşeymiş yaaa

Kııız şimdi ben sana İzmir'de yazdan kalma hava var dicem sen kıskancan en iyisi demiyeyim biz de burda azıcık soğuk gördük mü yataklara düşüyoz işte

B Began
Çok geçmiş olsun canım, 3 çocuğumdada hiç başıma gelmedi Allahtan
Kötü olmalı, pompalasan , sağsan rahatlamazmıki acep
sağol canım iki çocuk da emiyor diye rahattım. hiç ihtiyaç duymamıştım. şimdi sıcak kompres falan yapıyorum.

eşime yarım gün izin al dedim, müdürü çok despot. izin vermiyormuş.
annem aradı, rahatsızım dedim. kocan izin alsaydı ya diyor.

eşime yarım gün izin al dedim, müdürü çok despot. izin vermiyormuş.
annem aradı, rahatsızım dedim. kocan izin alsaydı ya diyor.
Allah Allah hem müdüre hem annene pes doğrusu. Allah acil şifa versin sana tatlım

kızlar galiba mastit oldum. göğsümde ağrı, ateş 38, diken üstündeyim :/

duş aldım masaj falan yaptım ama geçer inşallah

aksilik ya kızların emesi gelmiyor. iki çekip bıraktılar. inşallah geçer canım.

Canım geçmiş olsun. Bulabilirsem lahana ole yapilan bir yöntem var ekliyorum bu hemen fayda ediyormuş. Ben denemedim ama deneyen arkadaşım vardı. Linkini bulursam başka yöntemlerde vardı

Kızlar benim mevlüt çocuğum da bu Vee karşınızda Ata
Eki Görüntüle 1896569

Yaa çok hoş çok yakışıklı maşallah
Ataya demet sagiroglundan - arnavut kaldırımı şarkısı :) görür görmez o geldi aklıma

Merhaba Ağustos anneleri Hamileliğim boyunca burayı takip ettim önceki kayıplar nedeniyle hiç yazamadım ama 8 Ağustos'ta sezeryanla kızım doğdu o zamandan beri kanama azalarak devam etti 40 ı çıktıktan 2 gün sonra regl oldum orta yoğunlukta 4 gün sürdü tam bitti derken az az hergün geliyordu 4-5 gün sonra yeniden regl oldum bu sefer çok yoğun oldu 4-5 gün sürdü sonra yine az az devam etti ve dün yine regl oldum şuan gayet yoğun yani Doğumdan beri hiç kesilmedi desem yeridir. Üstelik kırmızı öyle kahverengi falan değil bugün Dr a gideceğim ama sizde durum nasıl merak ettim bebeğim emiyor mama takviyesi de var ama bilemedim 9 yalında bir oğlum var onda böyle olmamıştı 40 ı çıktığında bitmiş ve bir daha 3-4 ay sonra gelmişti...

Vay be boşuna ileride değil bu ülkeler.Nasıl ilgileniyor,sahip cıkıyorlar..

Bende hiçbirşey yok kuzum,aylarca regl olmam gibi geliyor.

Ay masallah barekallah pek yakışıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…