- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Çok yorgunsan uyu gitsin canım boşver hallolur işler
Ah ah valla kalkıp işe koyulana kadar aslında yoksa yattıkça yatasımız geliyo gece de nöbete kalkıp duruyoz Allah yardımcımız olsun valla işte şimdi annemi daha iyi anlıyorum Annelik nasıl güzel birşeymiş yaaa1 haftadır erteliyorum ama , aynı yorgunluk her sabah varolmaz bugün kalkmalıyım
Ben yaklaşık iki haftadır o durumdayım, en son bademciklerde eklenmişti, bugün biraz daha iyiyim ama. Nefret ediyorum kış aylarındanda, grip hastalığındanda, bide Danimarka hep kış hep kış yaz fazla oluyor zaten, bu durumda insanı bunaltıyor bazen . :)))) ne çok uzattım bende nevşinde iyiyiz canım çok şükürçok sağol
sağol canımAy canım geşmiş olsun
Allah Allah hem müdüre hem annene pes doğrusu. Allah acil şifa versin sana tatlımeşime yarım gün izin al dedim, müdürü çok despot. izin vermiyormuş.
annem aradı, rahatsızım dedim. kocan izin alsaydı ya diyor.
amin canımAllah Allah hem müdüre hem annene pes doğrusu. Allah acil şifa versin sana tatlım
kızlar galiba mastit oldum. göğsümde ağrı, ateş 38, diken üstündeyim :/
duş aldım masaj falan yaptım ama geçer inşallah
aksilik ya kızların emesi gelmiyor. iki çekip bıraktılar. inşallah geçer canım.
Vay be boşuna ileride değil bu ülkeler.Nasıl ilgileniyor,sahip cıkıyorlar..Ya pedagoglar içinde içindede, özel pedagog çağırmak kullağa hoş geliyorda, işin Aslı onlar devlete çalışanlar aslında , bu gibileriyle randevu alıp konuşmak pek iyi olmuyor bana göre, çünkü bin birtane soru, çok irdelerler, incelerler , ağzından çıkacak ufacık yanlış bir kelime , hemen başka yerlere gidebiliyor. Devlette bildiriliyor.
BEN YAŞAMAMDA BUNU ÇOK ŞÜKÜR DE , mesela ( çocuğa iyi bakılmıyor , ihmalik, psikolojisi anne babadan ötürü bozulmuş tespitti kendince konup ailelerin ellinden alma lükslerine bile sahipler ) buda her nekadar evde herşey yolunda olsada onlarla görüşmek insanı bir tedirgin ediyor baskı altında gibi hissediyorsun kendini.
Yada diğer türlüsü Yok okulla hazır değil yaşıtları gibi davranmıyor ileride deyip okulla almayıp ilk senesini yok special okula gitsin felan filanlar .
(Special okul sorunlu çocuklar okulu ) olmadı sadece ilk bir senesi orda olsun felanlarla karşılaşanları tanıyorum.
Tanıdığım bir arkadaş ,sırf bu okulla göndermemek için 1 sene fazladan kreşe vermişti mesela. Kabul etmedi. (Çocuk sadece çok hiperaktif ti )
Vesaire vesaire işte
İnşallah nisa 1-2 seneye uslanır NE diyim
Canım geçmiş olsun.
Yaa çok hoş çok yakışıklımaşallah
Ataya demet sagiroglundan - arnavut kaldırımı şarkısı :) görür görmez o geldi aklıma
bizim palamut çok komik yaa kozmonot macerrmız
Bende hiçbirşey yok kuzum,aylarca regl olmam gibi geliyor.Merhaba Ağustos anneleri Hamileliğim boyunca burayı takip ettim önceki kayıplar nedeniyle hiç yazamadım ama 8 Ağustos'ta sezeryanla kızım doğdu o zamandan beri kanama azalarak devam etti 40 ı çıktıktan 2 gün sonra regl oldum orta yoğunlukta 4 gün sürdü tam bitti derken az az hergün geliyordu 4-5 gün sonra yeniden regl oldum bu sefer çok yoğun oldu 4-5 gün sürdü sonra yine az az devam etti ve dün yine regl oldum şuan gayet yoğunyani Doğumdan beri hiç kesilmedi desem yeridir. Üstelik kırmızı öyle kahverengi falan değil bugün Dr a gideceğim ama sizde durum nasıl merak ettim bebeğim emiyor mama takviyesi de var ama bilemedim 9 yalında bir oğlum var onda böyle olmamıştı 40 ı çıktığında bitmiş ve bir daha 3-4 ay sonra gelmişti...
Bakışlara gel cok karizma ata bey rabb.nazardan korusun
Ay masallah barekallah pek yakışıklıBu benim artistik patinaj 1 numaram
Evimizin delisi! Günde 3-5 kere 'anne Bayram'ın kutlu olsun' diyerekten elimi öperdurup dururken 'annecim çok özür dilerim..seni çok seviyorum' diyerekten günah çıkarır..bulaşık yıkayacam diye ağlayarak mutfağa giderken 'ben sakız yiceeemmhh' diyerekten geri dönen sonra ne yapacağına karar veremeyip kendini yerden yere çalan salon beyefendim
La lune bilgili,akıllı,zeki olmanın yanında cok esprili ve komiksin kuzum.seni cok begeniyorum zevkle okuyorum iletileriniAhahaahhhhaaa kız bu Hamsi yaa. Palamut olur inşallah ama. Maşallah.
Merakla bekliyorumYarin 6 aylil gelicek birde.onla ceker koyar im minicik yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?