Yok canım her günkü gibiydi değişiklik olmadi gündüz uykusu daha uzun oldu sadece.Yaptırmakta kararsizim ben baya,para tuzağı diyen de cok.Etkiledi mi peki canım nasıl oldu sonrasında.
Peki sen gittinmi sende sezeryanmı oldun canımCanım çok şükür 36.4 u geçmedi oda zaten normal.
Ne güzel özetlemişsin
Canım bende de devam ediyor 70 gün oldu... tek çözüm doktora gitmek.
Canım gerçekten sen çok takıyorsunmaşallah sütun de var. Hem öyle mamaya hemen başlayıp hemen kesilmez şaşıracak çocuk da.
Yok canım tamamen bedava değil :) eczaneden 160 liraya aldım onlar yaptılar sadece.
hasta değilse zayıf olsun ne olur canım? kilo sağlık demek değildir. benim kızlar hep zayıf. annem dr a bile şikayet etti beni. mama yaz da versin dedi.Benimki dogdugundan beri obur canim yanaklar buldox kopegi gibi yere sarkiyodu masallah ama naxar mi degdi noldu zayiflamis gibi goruyorum. 5400 du birinci ayinda. 14 gun sonra asiya gidicem o zaman net hersey belli olur
Taşınma isleri falan vardı canım gidemedim ama benimki normal doğumPeki sen gittinmi sende sezeryanmı oldun canım
Gecen hafta 2. ay kontrolumuzde Dr. a sordum yesil kaka meselesini, benim bebegimde yesil kaka yapiyordu. Dr. bunun usutme ya da onsutten degil bagirsak bakterilerinin bir kismindan kaynaklandigini soyledi. Bu arada ben hic mama vermedim sadece emziriyorum. Drumuz her seferinde kaka kontrolu yapiyor, Alp genelde sulu ve yesil ve eksi kokulu yapar, bir sorunu yok dedi.Cokel gibi kusnca rahat uyuyo ama sut kusunca uyumuyo canim aynen yaradigina isaret diye biliyorum bende. Ama bu 3 gundur filan birkac kez oyle cokel kustu geri rahat uyudu. Sut kustuguda oldu birer avuc kadar o zaman geri emmek istedi mesela. Simdi az bisi sagdim dolu memeyi verdim. Emdi gazini aldim az bisi agzina cokel geldi emzigi dayadim yatirdim. Bakalim uyicakmi. Ve bugunki kakasinda bir degisiklik olucakmi. Benimki gunde 4 kere yapardi hep simdi 2-3 kere yapiyo sadece azalma var. Kilosuna baktirmam lazim aslinda. Havalarda buz gibi yaa esimde bisiyi yok disarda hasta edicen diye goturmuyo doktora kontrole. Valla sasirdim kaldim cidden kar sogugu var disarda
Zayif olmasi benim icin onemli degil. Ben tosundum bebekken suanda oyle oldum dogumdan hamilelikten dolayi ama simdi kansizliktan geberiyorum keske zayif ve saglikli olsa. Benim icin kilo vermesi problem. Kilo verirse cok uzulurum cidden. Mama sisiriyo evet ama o sislik kalici degil mi simdi zayiflamamasi lazim yani ustune eklenmesi lazim anne sutunun besleyicigi varsa tabihasta değilse zayıf olsun ne olur canım? kilo sağlık demek değildir. benim kızlar hep zayıf. annem dr a bile şikayet etti beni. mama yaz da versin dedi.
dr anneme kızdı. zayıf bebek sağlıksız bebek demek değildir. ya da kilolu bebek sağlıklıdır diye bir şey yok. mama kilo yapar çünkü şişiriyor. o bebekler ek gıdaya başlayınca o şişlik iniyor, normal kiloya iniyor demişti.
Ciddimi ? Aynisini yapiyo mamadan kestigimden beri daha dogrusu 3 gundur filan. Sen geldin kafam iyice dönduGecen hafta 2. ay kontrolumuzde Dr. a sordum yesil kaka meselesini, benim bebegimde yesil kaka yapiyordu. Dr. bunun usutme ya da onsutten degil bagirsak bakterilerinin bir kismindan kaynaklandigini soyledi. Bu arada ben hic mama vermedim sadece emziriyorum. Drumuz her seferinde kaka kontrolu yapiyor, Alp genelde sulu ve yesil ve eksi kokulu yapar, bir sorunu yok dedi.
Bu onsutu cok zararli gibi gormeyin kizlar bebeklerin zihinsel gelisimi icin cok gerekli ve icinde bebegi uykuya daldiran seyler iceriyor
bazı anne sütü çok yağlı olurmuş ve bebeğe kilo yaparmış. bazılarının yağ oranı düşük olabilirmiş. bir de bebeğin gelişim hızı etkiler bunu. bazı bebekler minyondur. az uzar az kg alır ya da çok hareketlidir, uykusu azdır vs bir sürü etken var. kiloya takılma, o sağlık göstergesi değil.Zayif olmasi benim icin onemli degil. Ben tosundum bebekken suanda oyle oldum dogumdan hamilelikten dolayi ama simdi kansizliktan geberiyorum keske zayif ve saglikli olsa. Benim icin kilo vermesi problem. Kilo verirse cok uzulurum cidden. Mama sisiriyo evet ama o sislik kalici degil mi simdi zayiflamamasi lazim yani ustune eklenmesi lazim anne sutunun besleyicigi varsa tabi
Yanlis anlama canim da aklin cok karismasin, bebegin aglayip huzursuzluk yapmiyorsa sorun yok demektir.Ciddimi ? Aynisini yapiyo mamadan kestigimden beri daha dogrusu 3 gundur filan. Sen geldin kafam iyice döndu
Ayyy basima agrilar girdi her doktor farkli bisi soyluyosinirimden guluyorum ya
Ayy çok mutlu oldum canım,ah inşallah olmaz hep tetikte beklemek de veriyor insanı.
Kadının ruhunda mı yok acaba sıcaklık?Bazı büyükler daha mı rahat oluyor insan sinir oluyor ama söyleyebiliyorsun en azından.
Ben de iki ay alacağım galiba,ikinci dönem çalışacağım sen ne zaman baslayacaksın canım?
İnşallah canım daha sık gelmeye calisicam.Bize asiya gelmeden şurup verin demişti hemşireler.Biz de de tabanca ateş ölçer var ama sanki ölçümler çok çabuk değişiyor ama yine de memnunum diyebilirim.
Evet canım aynı şekilde önsüt susuzluğu giderirmiş.Ben su cok az veriyorum ama ya daha mı sık su vermeliy im?
Bu arada çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin.
Ya bizde de oluyo arada yeşil kaka.Doktora gittik doktor yediklerin etkilemistir dedi genelde halk arasında kulak iltihabına yorarlar bunu ama yok öyle bi durum şu an dedi.Üsümesinden de olabilirmiş,karnina sıcak havlu koydugumda düzelmişti.
Bu kaka olayında dr.lar da aynı konuşmuyor.benim dr.da renk değışikliği normal dedi geçti.ben de aksine çok emmesinden oluyor diye biliyorum.
Aynen 2. Dönem başlayacağım.Ayy çok mutlu oldum canım,ah inşallah olmaz hep tetikte beklemek de veriyor insanı.
Kadının ruhunda mı yok acaba sıcaklık?Bazı büyükler daha mı rahat oluyor insan sinir oluyor ama söyleyebiliyorsun en azından.
Ben de iki ay alacağım galiba,ikinci dönem çalışacağım sen ne zaman baslayacaksın canım?
İnşallah canım daha sık gelmeye calisicam.Bize asiya gelmeden şurup verin demişti hemşireler.Biz de de tabanca ateş ölçer var ama sanki ölçümler çok çabuk değişiyor ama yine de memnunum diyebilirim.
Evet canım aynı şekilde önsüt susuzluğu giderirmiş.Ben su cok az veriyorum ama ya daha mı sık su vermeliy im?
Bu arada çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin.
Ya bizde de oluyo arada yeşil kaka.Doktora gittik doktor yediklerin etkilemistir dedi genelde halk arasında kulak iltihabına yorarlar bunu ama yok öyle bi durum şu an dedi.Üsümesinden de olabilirmiş,karnina sıcak havlu koydugumda düzelmişti.
İlk 6 yıl diye bir uygulama var onda var etkinlikler. Ayağını tutup ritmiyle sallama, seni seviyorum deyip öpücükler boğma gibi.Benim de 50 gün filan sürdü kanamam ama en başından beri az az leke şeklinde oldu hep.Ne zaman adet olacağım bakalım.
Kızlar bebkleriniz icin yaptığınız bi aktivite filan var mı?Yani ayina uygun oyunca k,oyun gibi şeyler?Konuşuyorum sürekli,evi gezerken anlatiyoru,gözlerine bakarak konusuyorum ama yetersizmis gibi hissediyorum.Napilabilir bu aylarda?Çıngırak aldık pek ilgisini çekmiyor bir iki bakıp başını çevirip.
E bu normal.Bunda cok belli degilde bugunde cekseydim keske dunku bu
Beni yalvarttığını zannetme demiş amca.Sen emreder gibi konuştuğu için bu NE uslup diyorsun
O ise bana yalvar anlıyor cahil adam
Olayı ta nereye çekmiş çok ayıb etmiş
Akil akıl gel k.cima takıl. Bölüm bölüm olması değil sağlıklı olması önemli bu kafayla obez yapar çocuğu güzel bakıyor desinler diye.benim kuzenin sütü bol bebeğe yetiyor ama mama da veriyor. çünkü mama bebeğe daha hızlo kilo aldırdığı için bebeğin etleri boğum boğum oluyor ya. millet maşallah iyi bakıyorsun desin diye mama veriyormuş.
Kanın hapı alıyor musun? Süt kandan yapılırmış. Eğer kan değerleri iyi değilse sütun besleyiciligi düşer.Zayif olmasi benim icin onemli degil. Ben tosundum bebekken suanda oyle oldum dogumdan hamilelikten dolayi ama simdi kansizliktan geberiyorum keske zayif ve saglikli olsa. Benim icin kilo vermesi problem. Kilo verirse cok uzulurum cidden. Mama sisiriyo evet ama o sislik kalici degil mi simdi zayiflamamasi lazim yani ustune eklenmesi lazim anne sutunun besleyicigi varsa tabi
Yeşil değil ki bu canım.gayet iyi bir kakaBunda cok belli degilde bugunde cekseydim keske dunku bu
öyle valla.Akil akıl gel k.cima takıl. Bölüm bölüm olması değil sağlıklı olması önemli bu kafayla obez yapar çocuğu güzel bakıyor desinler diye.
Kanın hapı alıyor musun? Süt kandan yapılırmış. Eğer kan değerleri iyi değilse sütun besleyiciligi düşer.
Aferin delisibenim kuzenin sütü bol bebeğe yetiyor ama mama da veriyor. çünkü mama bebeğe daha hızlo kilo aldırdığı için bebeğin etleri boğum boğum oluyor ya. millet maşallah iyi bakıyorsun desin diye mama veriyormuş.
Bence önsüt ile alakalı. Dün kızım bir süre emmedi sinir yaptı memeye. Sonra bir o taraf bir bu taraf derken önsüt aldı çok miktarda. Gece kakamiz yeşildi. Az beslenme ile alakalı olacağını sanmam. Bizim bebe yıkar ortalığı. Öyle aç falan uyumaz.Bu kaka olayında dr.lar da aynı konuşmuyor.benim dr.da renk değışikliği normal dedi geçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?