2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Aha şimdide ebeyle konuştum telefonda doktor böyle böyle dedi doğrumu diye.

Evet yeterince doymadığından olabilir fakat
Sadece sebep aç olması değildir
Eğer memenin ardından şişeyi redediyorsa açlıktan değil
Bu üşütmedende olabilir, senin yediğin yeşil bir besindende olabilir dedi

Ne güzel sağlik ocağıymış pahalı bir aşıyı gönüllü yapıyor ilginç valla .devletin aşı takviminde yok nasıl karşılıyor acaba bunun parasını

Sen emreder gibi konuştuğu için bu NE uslup diyorsun
O ise bana yalvar anlıyor cahil adam
Olayı ta nereye çekmiş çok ayıb etmiş

Ohooooo gozumde bayag bir resim canlandi hani,birde sen 45 kiloydun dimi,offf sende fizikte superdi dimi,40 tan sonra iyi cesaret etmissin valla tebrik ederim.
48 kilodan 52 ye çıkmıştım cok zayıfsın dedikleri için o kiloyla hamile kaldım.boyum kısa canım ahhh manken ölçüleri vardı ama minyon hatunum yani.sağol canım tebriğin için

Cok gecmis olsun tatlimm,umarim kotu birsey cikmaz, yaaa o zaman senin bebe ac ama yinedr uyuyor yani,valla anlamis degilim bizimki su zamana kadsr 2 saatini hic gecirmedi,oyle bir aglama yok edepsiz agliyor,etinden et kopuyor givi agliyor,uykudan oyle uyandigini dusun,naisl manyaklasiyorum ne yapacagimi unuyuyorum,duvarlara falan carpiyorum,tansiyonum dusuyor birdrn bayilacak gibi oluyorum.bunu bana her uyandigimda yasatiyor bu cocuk,keske sizinki gibi birazcik olsun fazla uyusa yaaa.

Bende saglik ocagini aradim doktorla gorustum salgin var simdi gunde 4 kere yaparsa tahlil yaptir hastanede dedi. Takip et sen bunu dedi. Ishal su kaybi filan olmasin sonra dedi. KizlAr kakanin fotosunu atimmi dun cektim sizinde boylemi bi bakin

Öyle işte bacılar sakin davrandığm iyi oldu eğer o sinirle adsma cevap verseydim belkide haksız duruma bile düşerdim heryerden engelledim yarın öbürgün evime de gelirse muhattap olmam terbiyesiz seviyesiz insan bn böle biri olduğnu biliodm zaten sevmiyodm ama bana yaptığı saygısızlığı kpcamda görmüş oldu banada onnla irtibatı kesme fırsatı doğduu
G gul -sek B Began tugbayhan La Lune cetrina

Hatirlariz tabiii... Iyiyiz cok sukurr.
Biz de atlattik 2. Ay asilarimizi atessizce. 4. Aydakiler de ates yapmaz insallahh.
Ayy çok mutlu oldum canım,ah inşallah olmaz hep tetikte beklemek de veriyor insanı.

Kadının ruhunda mı yok acaba sıcaklık?Bazı büyükler daha mı rahat oluyor insan sinir oluyor ama söyleyebiliyorsun en azından.

Ben de iki ay alacağım galiba,ikinci dönem çalışacağım sen ne zaman baslayacaksın canım?

İnşallah canım daha sık gelmeye calisicam.Bize asiya gelmeden şurup verin demişti hemşireler.Biz de de tabanca ateş ölçer var ama sanki ölçümler çok çabuk değişiyor ama yine de memnunum diyebilirim.

Evet canım aynı şekilde önsüt susuzluğu giderirmiş.Ben su cok az veriyorum ama ya daha mı sık su vermeliy im?
Bu arada çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin.

Ben bu yeşil kaka olayını yediğimiz yiyeceklere bağlıyorum arkadaşlar benimkide arada yeşil yapıyo fart ettim Ogün ya ıspanak ya marul bu tur yeşillikler yemiş oluyorum.
Ya bizde de oluyo arada yeşil kaka.Doktora gittik doktor yediklerin etkilemistir dedi genelde halk arasında kulak iltihabına yorarlar bunu ama yok öyle bi durum şu an dedi.Üsümesinden de olabilirmiş,karnina sıcak havlu koydugumda düzelmişti.

Mama candir ay ne bilim ya sinirim bozuluyo
Vallahi bende çorba oldum artık
Sallayalım gitsin yafff offff

Bu kız önce niye doğuramadı diye bunalıma girdi
Şimdide doymuyor ön süt felann Diye girdi
Kendiyle beraber bizide alak Bulak etti öööfffff
Benim bu hamilelik dogum hersey bi problem oldu analik benim isim degilmis

Ikinciyee nayirrrr nolamazzzz

Valla masallahta ne bilum bu kakaya fena taktim
Memeden sut fiskiriyo ustum basim batiyo hala doymuyosa ya peeessssss

Benim de 50 gün filan sürdü kanamam ama en başından beri az az leke şeklinde oldu hep.Ne zaman adet olacağım bakalım.
Kızlar bebkleriniz icin yaptığınız bi aktivite filan var mı?Yani ayina uygun oyunca k,oyun gibi şeyler?Konuşuyorum sürekli,evi gezerken anlatiyoru,gözlerine bakarak konusuyorum ama yetersizmis gibi hissediyorum.Napilabilir bu aylarda?Çıngırak aldık pek ilgisini çekmiyor bir iki bakıp başını çevirip.

Canım çok şükür 36.4 u geçmedi oda zaten normal.

Ne güzel özetlemişsin

Canım bende de devam ediyor 70 gün oldu... tek çözüm doktora gitmek.

Canım gerçekten sen çok takıyorsun maşallah sütun de var. Hem öyle mamaya hemen başlayıp hemen kesilmez şaşıracak çocuk da.

Ne güzel sağlik ocağıymış pahalı bir aşıyı gönüllü yapıyor ilginç valla .devletin aşı takviminde yok nasıl karşılıyor acaba bunun parasını
Yok canım tamamen bedava değil :) eczaneden 160 liraya aldım onlar yaptılar sadece.

kız bebeğin midesi kendi minik yumruğu kadar. niye doymasın?

Ilk cocuk, yanlizim, cahilim bebek konusunda, babasi herseye relax hepsi eklenince sekil 'a' daki ben cikiyorum ortaya

kız bebeğin midesi kendi minik yumruğu kadar. niye doymasın?
Benimki dogdugundan beri obur canim yanaklar buldox kopegi gibi yere sarkiyodu masallah ama naxar mi degdi noldu zayiflamis gibi goruyorum. 5400 du birinci ayinda. 14 gun sonra asiya gidicem o zaman net hersey belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…