Gecmis olsun canim ya bi cozemedilet problemini.Kızlar doktordan geldim
Yaşlı nineler gibi liste yapıp gittim unutmıyayım soracaklarımı diye
İçerde konuş konuş 1 buçuk saat kaldım
Okadar çok şey saydımki hepsi bugüne yetişmedi
Hihi. Ayın 4 ne tekrar randevu verdi
Öncelikle bulantı ve başdönmesi dışında tarif ettiğin ağrılar safra kesesine ait değil dedi
(Ki bende böyle düşünüyordum zaten:)
Anam bana bir parmak bir Demir parçası girdi iğreeennçççiçerde rahim ağzındada sorun yokmuş, usg leri yok tabi :))
Kadın doğumcuya en acilinden sefkiyatımı yaptı ordan randevu bekliyeceğim.
Bütün kan değerleri ve gaita testi normal çıkmış sonuçlar
Bana NE zıkkım olmuş bende anlamadım
tugbayhan kelebek.hill
Doktor ::İshal gibi sarı veya portakal rengi ,kahve rengi kakalar
Çook normal bebeklerde dedi
Ama yeşil kaka kesinlikle doymadığının işaretidir dedi .
Demekki ben yavrumu iki gündür iyi doyuramamışımama kendi suçu insan 11-12 lerde Uyuyup gece kalkmazmı ben açım diye
Bu boyuyla iki gündür sabaha kadar yatıyor
Senin yaşın ne başın ne miden ne ki
Tövbe tövbe tabi aç kalır kaka yeşil olur böyle :))
ben de aksine çok emmesinden oluyor diye biliyorum.Bazı bebeklerde kaka sayısının azalması biraz daha uzun sürebiliyor normal yani
Ama yeşil kaka yeterince doymamış anlamına geliyormuş
Ben bu yeşil kaka olayını yediğimiz yiyeceklere bağlıyorum arkadaşlar benimkide arada yeşil yapıyo fart ettim Ogün ya ıspanak ya marul bu tur yeşillikler yemiş oluyorum.
ben de aksine çok emmesinden oluyor diye biliyorum.
aç çocuk ağlar ki.Gecmis olsun canim ya bi cozemedilet problemini.
Yaa demek doymuyoo oglum yaa. Bende demin ne olursa olsun emzircem dedim ama mama da vereyim o zaman. Of off agzi dili yokki soylesin yavrucaklar
Valla tak tak sutu azalticaz yaagünaydın hanımlar
önsüt önemli bence, çocuğun susuzluğunu önlüyor. normal sudan daha faydalıdır. mamayı bizim çocuk dr u önermedi hiç. ama bebeğim zayıf derdim hep. mamalar çocukları şişiriyor, o yalancı kilo, anne sütü kilo aldırmaz, sağlıklı besler. hiçbir mama onun yerini tutamaz der.
ateş olayında üst sınır 38,5 ama bebek huzursuzsa ilaç verin diyor. her bebeğin dayanma gücü farklıymış.
kaka olayı da on güne kadar yapmaması normalmiş. çocuk huzursuz değilse sıkıntı yapmaya gerek yokmuş.
gökçe o kp le daha muhatap olma. boşver.
burcucum inşallah alp daha da iyi olacak.
cetrinacım ye gitsin sonra verirsin nasıl olsa :)
adananur kolay gelsin canım. bebekle ev taşımak zordur.
tuğbayhan kız her şeyi takma kafaya desek de ilk çocukta hepimiz aynıydık :)
Isin garibi benim cocuk aglamayi bilmiyoaç çocuk ağlar ki.
Gecmis olsun canim ya bi cozemedilet problemini.
Yaa demek doymuyoo oglum yaa. Bende demin ne olursa olsun emzircem dedim ama mama da vereyim o zaman. Of off agzi dili yokki soylesin yavrucaklar
Valla tak tak sutu azalticaz yaa
Takmicam artik doymasi onemli ama baksana doymadigindan demishayalimsin1 e ebe. Simdi ben napim yani bilemedim gitti. Aha demin emzirdim yarim saat memede kaldi nerdeyse uyukladi yerine yatirdim sutun bir kismini kustu. Doymasa kusarmi ya fazlasini. Kafam karisiyo iyice
Kadir Tuğcu var netten takip ediyorum. her soruya teste cevap veriyor.Vallahi doktor öyle dedi
Hemde çok emin bir tavırla
Bide ordakilere sorun hanımlar onlar NE diyecek merak ettim
Kadir Tuğcu var netten takip ediyorum. her soruya teste cevap veriyor.
onun bir anneye cevabı:
-Yesil kakalar, kopuklu kakalar ve iplik seklindeki kan goruntusu, cok beslenen HER BEBEKTE gorulen manzaradir. 1 seneden beri bu konuyu anlatiyorum.. Bu SAHTEKARLIK cesiti yeni cikti.
-az emen aç kalan bebek kabız olur ve top top sert kaka yapar. çok aşırı emen ise yeşil, sümüksü hatta kanlı kaka yapar. bir de ishalse yeşil kaka yapar.
kelebek.hill sorma canım ama iyi oldu tüm bağlarımı koparmak için heryerden engelledim bundan sonra bok arar sorarr
Kızlar doktordan geldim
Yaşlı nineler gibi liste yapıp gittim unutmıyayım soracaklarımı diye
İçerde konuş konuş 1 buçuk saat kaldım
Okadar çok şey saydımki hepsi bugüne yetişmedi
Hihi. Ayın 4 ne tekrar randevu verdi
Öncelikle bulantı ve başdönmesi dışında tarif ettiğin ağrılar safra kesesine ait değil dedi
(Ki bende böyle düşünüyordum zaten:)
Anam bana bir parmak bir Demir parçası girdi iğreeennçççiçerde rahim ağzındada sorun yokmuş, usg leri yok tabi :))
Kadın doğumcuya en acilinden sefkiyatımı yaptı ordan randevu bekliyeceğim.
Bütün kan değerleri ve gaita testi normal çıkmış sonuçlar
Bana NE zıkkım olmuş bende anlamadım
tugbayhan kelebek.hill
Doktor ::İshal gibi sarı veya portakal rengi ,kahve rengi kakalar
Çook normal bebeklerde dedi
Ama yeşil kaka kesinlikle doymadığının işaretidir dedi .
Demekki ben yavrumu iki gündür iyi doyuramamışımama kendi suçu insan 11-12 lerde Uyuyup gece kalkmazmı ben açım diye
Bu boyuyla iki gündür sabaha kadar yatıyor
Senin yaşın ne başın ne miden ne ki
Tövbe tövbe tabi aç kalır kaka yeşil olur böyle :))
Insallah yapar kakasini biran once
Ay sorma benimde ilk duydugum seyler :) aman kafama taka taka bi hal oldum bosverdim gitti. Vericem memeyi ne olursa olsun önunu basini bilmiyorum valla
Valla canim bende makine yok sagmak icin. Vakumlu bisi aldim oda cok doluyken cekiyo sadece. Dun denedim 10 saniye cektim sadece 30-40 cc cikti. Aciktikca dayicam memeyi napim. 3 saatte uyanirsa ayni memeyi vericem yoksa diger meme.
Aynen vericem bende bosverdim artik
Saka degil gercek canim
Valla zikkim yaa ver gitsin napcan doysunda nasil doyuyosa doysunyoksa mamaya baslicam yani
O ney giii bu kayinpedermi yoksa kankan mi yasitinmis gibi konusuyo sen hayirdir yani
Pes ettim kanka gencecik yasimda curudum kaldim
Kızlar geçende yazdım kimse bişey yazmadı ya benim hala kanamam devam ediyor normal midir acaba korkuyorum geçmezse hafta sonu doktora gideceğim cumartesi başladı kanamam yine kan kaybından gidecem valla ne bu ya 2 aydır kana kana.
Isin garibi benim cocuk aglamayi bilmiyobanyo harici (birtek orda agliyo) hep miril miril arada yalandan inga der o kadar
bu dr Abd de yaşıyor. net üzerinden testleri falan gönderiyoruz, belirtileri söylüyoruz. tespitleri % 90 isabetli.Allah allahh
Demekki tıp dünyasındada her kafadan bir ses çıkıyor baksana
Benim baya kanama oldu işte bende bilmiyorum bir kaç kişiye daha sordum olabilir bu duzensizlikler dediler ama geçmezse gidecem hafta sonu dktra inşllh birşey yoktur.Gizemlikadinnn ben sezeryan ile dogum yaptim kanamam ilk 10 gun az az oldu ,ilk 1 ay zaman zaman ve az az oldu ,40 dan sonra ya adet oldum yada az kanama geldi ona bi anlam veremedim ,yani pedi bile doldurmayan cinstendi ,senin anlattigin gibi cok bi kanama hic yasamadim ,umarim bir sıkıntı yoktur
Çok emiyor aslında gerçektenben de aksine çok emmesinden oluyor diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?