- 30 Ocak 2016
- 826
- 1.767
- 33
- 36
Yav kavga dayak bi de nasıl sevişiliyor bu durumda?öyle valla.
kocadan şiddet görmesine rağmen ikinci çocuğu yaptı düzelir diye.
bilmem. zaten yatağı ayıran da kocası olmuş. yine de bu gitmiş yanına.Yav kavga dayak bi de nasıl sevişiliyor bu durumda?
144 tü sanırım analık parası.süt parası için de 170 ti.Kızlar çocuk parasının yatıp yapmadığını hangi numarayı arayıp öğreniyordu bi arkadaş demişti burada unuttum
Abaavvv o adam çok döver daha onu o zamanbilmem. zaten yatağı ayıran da kocası olmuş. yine de bu gitmiş yanına.
eğer doğruysa bırakmış dövmeyi. çocuğun psikoloğu öyle demiş.Abaavvv o adam çok döver daha onu o zaman
Ayy kizlar kaka olayinda benimde kafam karisti ya. Cumartesi pazar yesil kaka yaptipazartesi surekli yapmadi. Ama ya doymuyorsa ya usttuyse ya bakteriyse kafam karisti. Yarin 2 aylik kontrole goturcem yola.cikmadan o gun sorayim bakalim bizimki ne diyecek
Yaa biz mi cok sabirsiz millet mi sabirli. Yatagi ayiracak ayri yatcak benden ben ona sevismeye gitcem tobee. Kustugumuzde ayri yatarsa asla gitmem yanina ben suclu olsam da. Normalde ozuru mi dilerim ama baska yere yatcak sonraa oooobilmem. zaten yatağı ayıran da kocası olmuş. yine de bu gitmiş yanına.
kesinlikle. üstelik hem dövecek hem yatak ayıracak. ne hali varsa görsünYaa biz mi cok sabirsiz millet mi sabirli. Yatagi ayiracak ayri yatcak benden ben ona sevismeye gitcem tobee. Kustugumuzde ayri yatarsa asla gitmem yanina ben suclu olsam da. Normalde ozuru mi dilerim ama baska yere yatcak sonraa oooo
Psikolog dövme demiş adama o da dövmüyor artik dogru mu anladim cano?eğer doğruysa bırakmış dövmeyi. çocuğun psikoloğu öyle demiş.
Bunda cok belli degilde bugunde cekseydim keske dunku bu
Gecen hafta 2. ay kontrolumuzde Dr. a sordum yesil kaka meselesini, benim bebegimde yesil kaka yapiyordu. Dr. bunun usutme ya da onsutten degil bagirsak bakterilerinin bir kismindan kaynaklandigini soyledi. Bu arada ben hic mama vermedim sadece emziriyorum. Drumuz her seferinde kaka kontrolu yapiyor, Alp genelde sulu ve yesil ve eksi kokulu yapar, bir sorunu yok dedi.
Bu onsutu cok zararli gibi gormeyin kizlar bebeklerin zihinsel gelisimi icin cok gerekli ve icinde bebegi uykuya daldiran seyler iceriyor
Valal ya. Kari kizda vardir Allab bilir ondakesinlikle. üstelik hem dövecek hem yatak ayıracak. ne hali varsa görsün
Bizim normali Boyle resmen canim. Yesilde benim ki baya yesildi bariz. Bu normal gorunuyorBunda cok belli degilde bugunde cekseydim keske dunku bu
çocuğun psikolojisi bozulmuş yaşananlardan dolayı. psikolog anne babaya tavsiyeler vermiş. uygulamaya çalışıyorlarmış. şiddet bu sayede bitmiş. öyle diyor.Psikolog dövme demiş adama o da dövmüyor artik dogru mu anladim cano?
sanmıyorum ama erkek milleti bu. çok da güvenmemek lazım.Valal ya. Kari kizda vardir Allab bilir onda
susup kabullenince daha beter oluyorlar halbuki.Yani buyuk konusmak gibi olmasin ama,ben bu kadinlari anlamiyorum,kocasi dover sover aldatir gikini cikarmaz,esim bana yuksek sesle konusunca dahi ben annemin evine gidiyorum da,bana vursa elaleme rezil ederim onu. Kimsenin suratina bakacak hali kalmaz valla,cok pis yaparim oni,1 dk dahi yaninda da kalmam ki neymis gidip sevisecekmisim,cok sukur o kadar duskun degilim tobe tobe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?