2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar çocuk parasının yatıp yapmadığını hangi numarayı arayıp öğreniyordu bi arkadaş demişti burada unuttum

Ayy kizlar kaka olayinda benimde kafam karisti ya. Cumartesi pazar yesil kaka yapti pazartesi surekli yapmadi. Ama ya doymuyorsa ya usttuyse ya bakteriyse kafam karisti. Yarin 2 aylik kontrole goturcem yola.cikmadan o gun sorayim bakalim bizimki ne diyecek

Yanlis anlasilmasin bakteri derken dogal barsak florasindan soz ediyorum. Bebeklerimizde bu flora degisken henuz oturmadi bu yuzden renk degisimi oluyor ( saglikli baska bir sorunu olmayan bebislerde) diyor Dr.

bilmem. zaten yatağı ayıran da kocası olmuş. yine de bu gitmiş yanına.
Yaa biz mi cok sabirsiz millet mi sabirli. Yatagi ayiracak ayri yatcak benden ben ona sevismeye gitcem tobee. Kustugumuzde ayri yatarsa asla gitmem yanina ben suclu olsam da. Normalde ozuru mi dilerim ama baska yere yatcak sonraa oooo

kaka olayına bende takıntılıydım kızlar yazmıştım önceden de hatta kakayla kafayı bozmuştum bezi alıp evire çevire inceliodum neyseki eşim ve annem saolsun biraz bıraktım incelemeyi ama yeşil kakanın bazen üşütmeden de olabileceğini düşünüyorum. mesela dün yemek yaparken kızımı ana kucağıyla mutfaga aldım üzerine battaniye örttüm ama ellerine bi bakayım dedim soğuktu. sonra altını değiştirirken bi baktım yeşil yapmış hemen sardım sarmaladım bi sonraki kakası normale döndü. yani önsüt fazlalığından olduğu konusunda hemfikirim ama üşütmeyle de alakalı die düşünüyorum.

Yaa biz mi cok sabirsiz millet mi sabirli. Yatagi ayiracak ayri yatcak benden ben ona sevismeye gitcem tobee. Kustugumuzde ayri yatarsa asla gitmem yanina ben suclu olsam da. Normalde ozuru mi dilerim ama baska yere yatcak sonraa oooo
kesinlikle. üstelik hem dövecek hem yatak ayıracak. ne hali varsa görsün

Bunda cok belli degilde bugunde cekseydim keske dunku bu

Anladim canim benim bebe o zaman surekli yesil kaka yapiyor,bilyorsunuz hastane kaldik ne kadr zamsn,butun doktorlara gosterdim normal oldugunu soylediler,bu kadar takma bence, anormal bisey degil cunku bu.

Aynen benimkide oyle,eksi kokulu ,yagli sulu ve acik yesil yani,birde primadaki bezin icinde mavi bir sivi var,onunla birlesince daha bir yesil oluyor,kandiril yapabilir tugbayhan sana diyorum .

Aaaa topictr bir alp daha varmisss,hosgeldin bizde alp 'iz.

Yani buyuk konusmak gibi olmasin ama,ben bu kadinlari anlamiyorum,kocasi dover sover aldatir gikini cikarmaz,esim bana yuksek sesle konusunca dahi ben annemin evine gidiyorum da,bana vursa elaleme rezil ederim onu. Kimsenin suratina bakacak hali kalmaz valla,cok pis yaparim oni,1 dk dahi yaninda da kalmam ki neymis gidip sevisecekmisim,cok sukur o kadar duskun degilim tobe tobe

Psikolog dövme demiş adama o da dövmüyor artik dogru mu anladim cano?
çocuğun psikolojisi bozulmuş yaşananlardan dolayı. psikolog anne babaya tavsiyeler vermiş. uygulamaya çalışıyorlarmış. şiddet bu sayede bitmiş. öyle diyor.

susup kabullenince daha beter oluyorlar halbuki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…