2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Benimki dogdugundan beri obur canim yanaklar buldox kopegi gibi yere sarkiyodu masallah ama naxar mi degdi noldu zayiflamis gibi goruyorum. 5400 du birinci ayinda. 14 gun sonra asiya gidicem o zaman net hersey belli olur
boyu uzamıştır annesi . gözümde m. ali nin büyüklüğü canlandı ve ona daima bir şeyler yedirmeye çalışan annesi :)

Kızlar ben sadece mama veriyorum ve bizim kaka hep yesil ,sma veriyorum mamadan dediler bu marka oyle yapiyor dediler ama simdi benimde kafam karisti
Yok kiz karismasin,tugba fazla panik yapti bizide panikletti,onyuzden foto istedim ondan,sari kakaya yesil kaka diyor birde,takmis kakayaaaa. Similac kullaniyorum bende en basindan beri kakamiz boyle bizim,rengi acik olursa tehlikeli dediler zaten.

Adasina selam soyluyor tabi aguca dilinde

Bu arada benim kv dogumdan sonra geldi bayaaa kelli felli bir hasir bileklikle ve bir suru bebek kiyafetiyle fakat benimle tartismaya basladi ben onu sevmiyor ve istemiyormusum. Hatta "oglum seni sevdi ne yapalim" dedi tartisirken ben de getirdigi tum hediyeler ve bilekligi kapinin onune attim ve kvlideye bunlarida alip evimi terkedin dedim, gidis o gidis
Guleryuzle verilen meyve suyunu tercih ederim anlayacaginiz 10 yildir esimle birlikteyiz bunun 6 yili evlilik, kadin hala oglunu elinden aldim muamelesi yapiyor

Vay vayyy, iyi yapmissin esin bu duruma ne dedi

Ayyy ya çocuk zayıf olsun sağlıklı olsun ne olacakki, tuhaf valla millet...

Vay vayyy, iyi yapmissin esin bu duruma ne dedi
Biz tartisirken hic sesini cikarmadi ben buna ayrica sinir oldum sonrasinda bana hak verdi ve annesiyle gorusmek istemeyisimi anlayisla karsiliyor. Aslinda benimki de annecidir ama hak gozetir. Dogum yaptigim 5 gun olmus, sabahin korunde sacma sapan laf sokmalar falan, cookkkk gereksiz tavirlar bunu anlamasaydi esim muhtemelen bosanmis olurduk

Insallah yaa saglikli olsunda hepimizinkiler
Bakalim nolcak La Lune nin dedigi gibi 3 saat icinde ayni memeyi veriyorum bakayim deniyim bi
Aynen 2. Dönem başlayacağım.

İlk 6 yıl diye bir uygulama var onda var etkinlikler. Ayağını tutup ritmiyle sallama, seni seviyorum deyip öpücükler boğma gibi.

E bu normal.
Iste diyorum ya yesillikte vardi icinde belli olmuyo
Kan hapi filan icmiyorum icmeyide dusunmuyorum demir iceyim demistimde mahvoluyodum hatirlarsaniz duruyo oyle haplar icmiyorum yediklerime dikkat ediyorum tereyag bal pekmez bilmem ne iste yagli sut yapcak seyler yemeye calisiyrum
Yeşil değil ki bu canım.gayet iyi bir kaka
Sari ama yesilimsi bazi yerleri belli olmuyo

Bizim normali Boyle resmen canim. Yesilde benim ki baya yesildi bariz. Bu normal gorunuyor

Eki Görüntüle 1900079 tugbayhan bak bizim kakaya,biz hep boyle yapiyoruZ,bariz yesil yani.

boyu uzamıştır annesi . gözümde m. ali nin büyüklüğü canlandı ve ona daima bir şeyler yedirmeye çalışan annesi :)

Yok kiz karismasin,tugba fazla panik yapti bizide panikletti,onyuzden foto istedim ondan,sari kakaya yesil kaka diyor birde,takmis kakayaaaa. Similac kullaniyorum bende en basindan beri kakamiz boyle bizim,rengi acik olursa tehlikeli dediler zaten.
Hahahah ay kizlar bu kaka olayini cok buyuttum sanirim ama resimde belli olmuyo yesil yesil parcacikli boyle degisik bisiydi burcucum sari kakaya yesil diyo demissin ya gul gul oldum valla mehmet ali de bana bakiyo manyakmi bu anam ne guluyo diye sen sirf mamayla besliyosun ya normal ama senin baya yesilmis benim oyle degil yesilimsi gibi boyle ara ara bazi yerlerinde.

Ve ikinci kakasi normal geldi simdi yihuwwww

@goooody balim heralde benim oglan obez olcak anasi yuzunden doymuyo diye diye pesinde dolanirim artik

@caspe_r canim benimki sari ama yesilimsi bisiler var boyle hafif yesil gibiydi. Sarimsi yesilimsi nasil anlatilir bilmiyorum ki resimde belli olmuyo

Bu arada kizlar 5. Aydan önce çocuklar havale geçirmezmiş. Havalenin asıl sebebi çok giydirme imiş. Elleri çok sıcaksa bebek terliyor imiş. İyi olan ılık sıcaklık imiş. 38 derecenin üstü ateş tehlikeli olabilir dedi. Bir de grip salgını varmış davranın soganlara. Ben her gün yeni kesip koyuyorum.

tugbayhan canım o kadarcık yeşillikten ne olur?
Bırak incelemeyi. Ne demişler bozuk değilse tamire kalkma.
Iste evhamlaniyorum canim ac cocuk diye aksam agladim yani nobetci eczNe arattiriyordum en son kocama mama alsin diye iyice tirlattim yanlizlikta boyle kafayi yedirtiyo iste
Salgin evet heryerde var ben cocugu disari cikartmiyorum bilerek. Esimede yapacak bisi yok. Balli pekmezli sicak sut artik her aksam.
Soganla nasil rahat ediyorsunuz bebeler iyi dayaniyo valla kokusuna

La Lune birde ankara buz gibi ben cocuga iki uzun kollu zibin biri ince biri az daha kalin yada ikiside ince birtane ust uzun kollu. Altinada corap, tayt niyetine ince patikli alt ustune de normal patiksiz alt giydiriyorum. Evde kombide yaniyo ama ben bile hirkayla oturuyorum cocugun yuzu buz kesiyo bazen bazende normal sicaklikta oluyo

Sıçrama falan yaptı mi rahat uyudu mu
Saat 5 de sızmışım kolumda yanağıma yaslıydı tutulmuş, 7:30 da emzirdim mama verdim , biraz kustu bu sefer üst baş yatak battı sefası olsun gerçi hiç önemli değil tabi sonra sakinledi uyudu bende banyodan başladım sil ov çamaşır at, yemek yemeyi unutmuşum ilk defa bugün şimdi yedim bir uyku bastı, kız ayağımda gözlerimde tarı kiloları başım düşüyo düşüyo kalkıyo,.. Saat 12 de kaka yaptı sonunda biraz yeşildi ve sümüksüydü sanırım benim hastalık onada geçti onun şçin sıçradı bağırsaklarda dolaştıkça sancı... Böyle bacım işte

Sıçrama falan yaptı mi rahat uyudu mu
Bide hala hafif sıçramaları var, sabah evde bir terör estirdim herkes bir dağınık bir dağınık yerde bişi olsa üstünden atlıyorlar tabi negatif doldum çocumm etkilenmişdir diyorum, ayyy neler diyorum sürekli kafa sesinle konuşmaktan huni takacağım iyi ki varsınz

benim üç haftadır aynı soğan hem de bütün kabuklu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…