- 11 Ocak 2016
- 1.651
- 3.023
- 133
- 45
PKızlar çocuk parasının yatıp yapmadığını hangi numarayı arayıp öğreniyordu bi arkadaş demişti burada unuttum
144 cocuk parasi icin 170 sut parasi icin sut parasi 122 tr ziraate yatiryor cocuk parasi ilk cocuk icin 300 tl aile sosyal.politikalr bakanligina cocugun kimligi ve dogum raporunu veriyon canim oda ptt ye yatiyorKızlar çocuk parasının yatıp yapmadığını hangi numarayı arayıp öğreniyordu bi arkadaş demişti burada unuttum
Karışmasin bende mama veriyorum sma ayniyiz seninle bizimde yeşil kaka baxende sarı dr sordum normal defi atesi falsn yoksa problem degil fmdemistiKızlar ben sadece mama veriyorum ve bizim kaka hep yesil ,sma veriyorum mamadan dediler bu marka oyle yapiyor dediler ama simdi benimde kafam karisti
Canım 40 yaşındayım.4 ağustosta oldu doğumum.bi oğluşum var artık:)
Hamileliğimde resmi izin tarihine kadar çalıştım.her gün üç saat yolum vardı :)
Benim ayağım bacağım zaten şiserdi hamilelikte coştu ,fazla ödem ayaklarımda delirgeç kaşıntılar yaptı.onun dısında bir sorun yaşamadım.
Doğumum sezaryenle oldu,(bir maşallahını alırım) hastanede dahi hiç yatmadım,hemen taburcu edildim hemsireler diğer dogum yapan genç kardeşlerime gösteriyorlardı beni:)
Yapı da önemli hep çalıştım,sporla iç içe oldum,güzel beslendim ve genetik anneme çektim.kendini nasıl hissediyosun o önemli.
Ha sorsan bu kadar beklemeseydim keske çocugumla aramdaki yaş cok fazla30unda yap derim:)
Ben 34 düm 3 numarayı doğurdum
B Began ciğim 36 3 numarayı doğurdu
@honeybee_34 41 yaşında 3 numarayı doğurdu
Vem.beauty miz 40 yaşında , bir oğluş tutturdu sonunda
Fikrime gelince doğurmasına doğuruyorsun
Ama bana görede hamilelik yaş ilerledikçe taşıması zor oluyor.
Bebiş dersen bakmasına bakıyorsun ama kafanın yavaş yavaş götüremediğini hissediyorsun.
Ve genç anne olmak herzaman daha güzel bir avantaj bana göre.
İlk kızım 11 yaşında keşkede bukadar beklemeyip en fazla araya 2şer yaş koyarak bu işi halletseydim diyorum.
Araya çok zaman koyup tekrar bez, kaka , mama ,sil baştan yapmak.....bilemiyorum bence bekleme çok
OrganikParasetamoL eğer elimde olsaydı doğum işini en geç 27-28 de bitirirdim. gebelik uykusuzluk vs tantanaya insan gençken daha kolay katlanıyor. 34-35 te çocuklar okullu olsa, kafa rahat, kendine daha çok zaman kalır. gezer tozarsın çocuklarla.
OrganikParasetamoL 36 yaşındayım ilk bebeğim ,maaşallah diyeyim sorunsuz bir hamilelik ve doğum geçirdim ,ancak gel gör ki insanın sabrı 20 li yaşlardaki gibi olmuyor ,kafa kaldırmıyor ,kaybetme korkusu bende inanılmaz arttı o da yaştandır diyorum ,belim sırtım tutmuyor kucakta taşımaktan ben derimki erkenden doğur bitir bu işi ,şimdiki aklım olsa :))) ben kesin öyle yapardım
genç olsaydım 3 te kalmazdım. 4-5 bebek olurdu sanırım :)Yapmayın yaa
O zaman daha da dogurmam
Bi kız bi erkek tamam yeter napalim
Bende 36 yad ilk cocuk vakit li dogurmsk en guxeli kafs kaldırmıyor hamilelik vbenimde sorunsuz gecti sadece kortizon aldimbms ten dolayi ama tahammül genckikteki gibi degil dusunuyirsan bekleme yapYapmayın yaa
O zaman daha da dogurmam
Bi kız bi erkek tamam yeter napalim
Benimki hep sicriyor yaa kundak yaptirmiyor tehlikelimi sıçramasıBide hala hafif sıçramaları var, sabah evde bir terör estirdim herkes bir dağınık bir dağınık yerde bişi olsa üstünden atlıyorlar tabi negatif doldum çocumm etkilenmişdir diyorum, ayyy neler diyorum sürekli kafa sesinle konuşmaktan huni takacağım iyi ki varsınz
Masallai sana enerjine hayra nim bacim biz 1 taneyle zor bas ediyiruz gerci ben 2 ciyi istiyorum ama 1 sene gecsin bakalim neler olacakgenç olsaydım 3 te kalmazdım. 4-5 bebek olurdu sanırım :)
Kiz by ne hal heryer sut olmus sipa birde oh iyi yaptim demis gibi gülücük veriyor kokla adasimizi
Ben doğumdan sonra verilen o hapı içmedim acaba bi sorun olur mu icsem mi ki?Akil akıl gel k.cima takıl. Bölüm bölüm olması değil sağlıklı olması önemli bu kafayla obez yapar çocuğu güzel bakıyor desinler diye.
Kanın hapı alıyor musun? Süt kandan yapılırmış. Eğer kan değerleri iyi değilse sütun besleyiciligi düşer.
Haftalardır aynı soğan var,üstelik kabuklu bütün halde soymak mi lazım?Bu arada kizlar 5. Aydan önce çocuklar havale geçirmezmiş. Havalenin asıl sebebi çok giydirme imiş. Elleri çok sıcaksa bebek terliyor imiş. İyi olan ılık sıcaklık imiş. 38 derecenin üstü ateş tehlikeli olabilir dedi. Bir de grip salgını varmış davranın soganlara. Ben her gün yeni kesip koyuyorum.
Iki aydan sonra kundak önerilmiyor kuzum.Benimki hep sicriyor yaa kundak yaptirmiyor tehlikelimi sıçraması
E daha ne kuzum?gençsin işte.yaparsın sen de 35 e gelmeden ne güzel..Ooo desenize biz tek çocukla kaldık.28im ben....
Emzirme dönemi de hamilelik gibi önemli bir dönem,saç dokülmesi yaşamamak için iç dedi benim dr.Ben doğumdan sonra verilen o hapı içmedim acaba bi sorun olur mu icsem mi ki?
Haftalardır aynı soğan var,üstelik kabuklu bütün halde soymak mi lazım?
@La Lune birde ankara buz gibi ben cocuga iki uzun kollu zibin biri ince biri az daha kalin yada ikiside ince birtane ust uzun kollu. Altinada corap, tayt niyetine ince patikli alt ustune de normal patiksiz alt giydiriyorum. Evde kombide yaniyo ama ben bile hirkayla oturuyorum cocugun yuzu buz kesiyo bazen bazende normal sicaklikta oluyo
O zaman en fazla ikiE daha ne kuzum?gençsin işte.yaparsın sen de 35 e gelmeden ne güzel..
nerdeeen nereye bebeklerinin cicili bicili elbiselerinin fotoğraflarını paylaşan annelerden kaka fotosu paylaşan annelere :)
insan alışıyor valla. yap derim :)Masallai sana enerjine hayra nim bacim biz 1 taneyle zor bas ediyiruz gerci ben 2 ciyi istiyorum ama 1 sene gecsin bakalim neler olacak
Ya işte ben hiç zorlanmadım ne yalan söyleyeyim valla..O zaman en fazla ikiEşim daha üç dört istiyor ama ben kendimde o potansiyeli görmüyorum 35ten sonrası da zor di mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?