2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar çocuk parasının yatıp yapmadığını hangi numarayı arayıp öğreniyordu bi arkadaş demişti burada unuttum
P
Kızlar çocuk parasının yatıp yapmadığını hangi numarayı arayıp öğreniyordu bi arkadaş demişti burada unuttum
144 cocuk parasi icin 170 sut parasi icin sut parasi 122 tr ziraate yatiryor cocuk parasi ilk cocuk icin 300 tl aile sosyal.politikalr bakanligina cocugun kimligi ve dogum raporunu veriyon canim oda ptt ye yatiyor

Kızlar ben sadece mama veriyorum ve bizim kaka hep yesil ,sma veriyorum mamadan dediler bu marka oyle yapiyor dediler ama simdi benimde kafam karisti
Karışmasin bende mama veriyorum sma ayniyiz seninle bizimde yeşil kaka baxende sarı dr sordum normal defi atesi falsn yoksa problem degil fmdemisti

Yapmayın yaa
O zaman daha da dogurmam
Bi kız bi erkek tamam yeter napalim

Yapmayın yaa
O zaman daha da dogurmam
Bi kız bi erkek tamam yeter napalim
Bende 36 yad ilk cocuk vakit li dogurmsk en guxeli kafs kaldırmıyor hamilelik vbenimde sorunsuz gecti sadece kortizon aldimbms ten dolayi ama tahammül genckikteki gibi degil dusunuyirsan bekleme yap

Benimki hep sicriyor yaa kundak yaptirmiyor tehlikelimi sıçraması

Ben doğumdan sonra verilen o hapı içmedim acaba bi sorun olur mu icsem mi ki?

Haftalardır aynı soğan var,üstelik kabuklu bütün halde soymak mi lazım?

Kiz o kadar sogudu mu ankara??? Kışın ne giydircen sen bu cocuga yahuu abooo

Masallai sana enerjine hayra nim bacim biz 1 taneyle zor bas ediyiruz gerci ben 2 ciyi istiyorum ama 1 sene gecsin bakalim neler olacak
insan alışıyor valla. yap derim :)

O zaman en fazla ikiEşim daha üç dört istiyor ama ben kendimde o potansiyeli görmüyorum35ten sonrası da zor di mi ?
Ya işte ben hiç zorlanmadım ne yalan söyleyeyim valla..
Şu açıdan hani tıp dünyası diyor ya 35 ten sonra yumurta kalitesi düşüyor,yumurta rezervi azalıyor,hamile kalma zorlaşıyor,bebekte down sendromu riski oluyor,bebek bakımı, ağlaması, kafam almıyor,belim tutmuyor açısından didim,bi de çocuğunla yaş farkın çok oluyor falan fıstık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…