2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ya bizimde asimiz carsamba gunu yazilanlari okuyunca korktum.cokmu agar geciyor((

Benim yazdıklarıma takıldıysan
Hemen söyliyim ben Danimarka'da yaşıyorum
Ve burda ilk aşı artık üç aylıkken yapılıyor
İki aşıyı birleştirmişler artık bir seferden yapıyorlar
Her çocuktata yan etki olucak diye bişey yok
Korkma yani

Tek sen degil canim agar oliyor diye soyluyorlar insallah biaey olmaz siźede gecmis olsun

Canim sonuç ne oldu? Umarım yoktur öyle birşey.
Oldu Can'ım çok saol emzirirken vurdurdum iğneyi daha az acı hissetti onu. Yerine ben ağladım :)
Çok geçmiş olsun canım. Uyudu mu peki?

Ya bizimde asimiz carsamba gunu yazilanlari okuyunca korktum.cokmu agar geciyor((
Tatlım benimki biliyorsundur biraz fazla hassas ondan aşı olunca ağır geldi ama bak ilacını verince hemen düştü ateşi ki çoğu Bebek'te Ateş yapmadı bile benimki istisna

Arkadaşlar hani bazen bebeğimin gazi yok falan diyorsunuz ya, onu nerden biliyorsunuz
Aklıma takıldı agliyo ama gazi yok diyorsunuz aglayinca benim aklıma ilk gelen gaz oluyo da
Ben karnını elliyorum. Yumuşaksa gaz yoktur. Gaz ağlamasında ayaklarını karnına doğru çekerek ağlıyor.
48 gunluguz.
3840 dogdu. 53 cm dogdu. 30 gunlukken 5400 du.55 cm di. 48 gunlukken 6000 cikti. 58 cm cikti. Mamadan keseli 1 hafta 10 gun oldu. :)
Normalde canım. Çünkü zaten doğum kilosu iyi. Sen normal mi doğum yapmıştın?

Al senin olsun valla büyüt oğluna ver
Len Tülay sarı pipi çamaşır ipi benim. Annesi verdi gitti. Nevşini de büyüğüne al elti olsunlar.

Tek sen degil canim agar oliyor diye soyluyorlar insallah biaey olmaz siźede gecmis olsun
Yok ya ilk aşı daha zordu. Bunda ne ateş oldu ne huzursuzluk. Bol bol da uyudu yavrum. Korkma ateş olursa ilaç verirsin sadece o kadar.

Ayynı biz...

Bizimde ilk asimiz iyi gecti cok sukur insallah buda oyle olur.tesekkurler canim

Çalınmaya değer tek şey, uyuyan çocuktan alınan bir öpücüktür. Joe Houldsworth

Uyurken bile yapisigiz Neva hanımla. Ne kadar temas o kadar güven. Zaman çok hızlı durun ve bu güzel hediyenin keyfini çıkarın. Bugün gitti ve asla geri gelmeyecek.

Son düzenleme:
Ay benim bitanecik arkadaşım var onun yüzünden kilo veremiyorum
Her gelişinde bişi getiriyor süt olsun diye :))
Şimdide almış eline aşureyle gelmiş :))
Ben kaçtım şunu bi hüpletim
İyii süt yapıyor yalnızz... 1haftadır aralıksız her gün yedimm onu yedim mi başka bir şey yemiyorum o gün öyyle dengeliyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…