- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Ya bizimde asimiz carsamba gunu yazilanlari okuyunca korktum.cokmu agar geciyor((
Ayyyy hiç hayır demezdim ayrıca nisayada seve seve bakardım ben biliyorsun kız çocuklara aşığım ben
Tek sen degil canim agar oliyor diye soyluyorlar insallah biaey olmazBenim yazdıklarıma takıldıysan
Hemen söyliyim ben Danimarka'da yaşıyorum
Ve burda ilk aşı artık üç aylıkken yapılıyor
İki aşıyı birleştirmişler artık bir seferden yapıyorlar
Her çocuktata yan etki olucak diye bişey yok
Korkma yani
Afiyet bal şeker olsun yarasın Bebiişine süt olsun :)Ay benim bitanecik arkadaşım var onun yüzünden kilo veremiyorum
Her gelişinde bişi getiriyor süt olsun diye :))
Şimdide almış eline aşureyle gelmiş :))
Ben kaçtım şunu bi hüpletim
Degisiyir her bebek farkli bizde hic ates olmadi 37 nin ustune cikmadik huzurluydu bol bol uyudu valla darusi seninkine gonlunu ferah tut ates olursada ilk 6 saat onemli surup verirsinYa bizimde asimiz carsamba gunu yazilanlari okuyunca korktum.cokmu agar geciyor((
Yolla gelsin gözüm gibi bakarımAl senin olsun vallabüyüt oğluna ver
Canim sonuç ne oldu? Umarım yoktur öyle birşey.Kizlar sizden bi ricam olacakti bugun kardesim gibi olan bi arkadasimin bebeginin topuk kaninda bi hastalifin bulgulari tespit edilmis kistik fibrozis diye su an tam tani konulmasi icin hastaneye ter ve tükürük testine gidiolar onun icin dua eder misiniz cunku hastalim cikmayabilir de . bu bebek benim icin cok degerli süt annesiyim ben onun benim cocugum gibi cok üzgünüm cok. Yasam suresini dusuren bi hastalikmis en gec 30 35 yaslarinda ölüm olabiliomus bu hastalarda
Çok geçmiş olsun canım. Uyudu mu peki?Oldu Can'ım çok saol emzirirken vurdurdum iğneyi daha az acı hissetti onu. Yerine ben ağladım :)
Tatlım benimki biliyorsundur biraz fazla hassas ondan aşı olunca ağır geldi ama bak ilacını verince hemen düştü ateşi ki çoğu Bebek'te Ateş yapmadı bile benimki istisnaYa bizimde asimiz carsamba gunu yazilanlari okuyunca korktum.cokmu agar geciyor((
Offfffgg ben bugünü bayram ilan ettim uyudu saolsun ondada dışardaydık zaten .. Eve gelince Ateş'i vardı o yüzden biraz halsiz yavrumCanim sonuç ne oldu? Umarım yoktur öyle birşey.
Çok geçmiş olsun canım. Uyudu mu peki?
Ben karnını elliyorum. Yumuşaksa gaz yoktur. Gaz ağlamasında ayaklarını karnına doğru çekerek ağlıyor.Arkadaşlar hani bazen bebeğimin gazi yok falan diyorsunuz ya, onu nerden biliyorsunuz
Aklıma takıldı agliyo ama gazi yok diyorsunuz aglayinca benim aklıma ilk gelen gaz oluyo da
Normalde canım. Çünkü zaten doğum kilosu iyi. Sen normal mi doğum yapmıştın?48 gunluguz.
3840 dogdu. 53 cm dogdu. 30 gunlukken 5400 du.55 cm di. 48 gunlukken 6000 cikti. 58 cm cikti. Mamadan keseli 1 hafta 10 gun oldu. :)
Daha güzel birşey söyleyeyim 3 gün böyle olacak. Hatta ben aşı yerine uyku iğnesi mi oldu dedim o derece.Valla çocuk gözünü açamadı bu saate kadarkeşke hergün bu aşıyı olsa şaka bir yana ateşlendi ilaç verdim şimdi iyi yeni uyudu kuzum
Len Tülay sarı pipi çamaşır ipi benim. Annesi verdi gitti. Nevşini de büyüğüne al elti olsunlar.Al senin olsun vallabüyüt oğluna ver
Yok ya ilk aşı daha zordu. Bunda ne ateş oldu ne huzursuzluk. Bol bol da uyudu yavrum. Korkma ateş olursa ilaç verirsin sadece o kadar.Tek sen degil canim agar oliyor diye soyluyorlar insallah biaey olmazsiźede gecmis olsun
Haklisin canim bebekten bebege degisir.minik kuzuyada cok gecmis olsun.Tatlım benimki biliyorsundur biraz fazla hassas ondan aşı olunca ağır geldi ama bak ilacını verince hemen düştü ateşi ki çoğu Bebek'te Ateş yapmadı bile benimki istisna
Sen şurup ver geçer zaten kuzum. Bol bol da emzir.Offfffgg ben bugünü bayram ilan ettim uyudu saolsun ondada dışardaydık zaten .. Eve gelince Ateş'i vardı o yüzden biraz halsiz yavrum
Ayynı biz...Tatlım şuan ne durumda emmesi ..Ara ara yapıyorlar böyle normal diye biliyorum geçen hafta benimki de yaptı hatta acaba ertesi günden karnı şok mu doymuş ne dedim kendi kendime sonra normale döndü .. Birde benim sol göğsüm daha çok süt doluyor oğlumda onu daha çok seviyor sağ göğsümde sürekli aktif tutuyorum sürekli veriyorum ama sol memede daha çok doyuyor oğlum
Bizimde ilk asimiz iyi gecti cok sukur insallah buda oyle olur.tesekkurler canimLen Tülay sarı pipi çamaşır ipi benim. Annesi verdi gitti. Nevşini de büyüğüne al elti olsunlar.
Yok ya ilk aşı daha zordu. Bunda ne ateş oldu ne huzursuzluk. Bol bol da uyudu yavrum. Korkma ateş olursa ilaç verirsin sadece o kadar.
Hadi Can'ım bak gözlerim büyüdü okurken keşke hep böyle olsa gerçi benim ki mermiye kafa atar kalkar birazdan başlarDaha güzel birşey söyleyeyim 3 gün böyle olacak. Hatta ben aşı yerine uyku iğnesi mi oldu dedim o derece.
Bol bol emziriyorum şükür şimdi baktım düşmüş ateşi ..bundan sonra çıkmıyor dimiSen şurup ver geçer zaten kuzum. Bol bol da emzir.
İyii süt yapıyor yalnızz... 1haftadır aralıksız her gün yedimm onu yedim mi başka bir şey yemiyorum o gün öyyle dengeliyorum canımAy benim bitanecik arkadaşım var onun yüzünden kilo veremiyorum
Her gelişinde bişi getiriyor süt olsun diye :))
Şimdide almış eline aşureyle gelmiş :))
Ben kaçtım şunu bi hüpletim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?