Canim ben mama verirken verdigim mama 1 yada 2 olcek yani 30 cc yada 60 cc en fazlaydi. Simdi 10 gun once filan kestim mamayi tam tarih hatirlamiyorum :) mamadan kilo aldigimiz dogru ama sirf kiloda almadik :)18 günde 600 gram iyi. Mamanın da etkisi vardır. Mama vermeye devam edersen obez olma riski var ama sırf anne sütüyle ideal bi gelişim gösterir. Boyu da fazladan uzamamis çünkü sırf kilo almış.
Uyandı başladı nöbet sabahki aşıya uykulu uykulu Nasıl gidicez bakalım
Tatlım şuan ne durumda emmesi ..Ara ara yapıyorlar böyle normal diye biliyorum geçen hafta benimki de yaptı hatta acaba ertesi günden karnı şok mu doymuş ne dedim kendi kendime sonra normale döndü .. Birde benim sol göğsüm daha çok süt doluyor oğlumda onu daha çok seviyor sağ göğsümde sürekli aktif tutuyorum sürekli veriyorum ama sol memede daha çok doyuyor oğlumKızlar dün gece Ali Kağan ağladı, her zamanki gibi emzirmek için aldım ama tutmadı sol gögsümü.Sağı denedim onu çok az emdi.Sabah da o kadar çok ağladı ki emmek istemedi ve her seferinde sağı çok az emdi.Gazi yok,kiyafetlerini değiştim,altini temizledim,kucagimdaydi hep kucagimdayken de susuyordu.Bi yeri agrisa hic susmaz değil mi,emmedigi için de sol çok doldu 60 cc sagdim ilk kez elimle. Sonra emdi solu çok şükür ama çok tedirgin oldum böyle devam eder mi diye,simdi uyudu ama çok yorucu bir sabahtı.
Valla çocuk gözünü açamadı bu saate kadarNasıl gidiyor aşılı gününüz tatlım ?
Arkadaşlar hani bazen bebeğimin gazi yok falan diyorsunuz ya, onu nerden biliyorsunuz
Aklıma takıldı agliyo ama gazi yok diyorsunuz aglayinca benim aklıma ilk gelen gaz oluyo da
Canim ben mama verirken verdigim mama 1 yada 2 olcek yani 30 cc yada 60 cc en fazlaydi. Simdi 10 gun once filan kestim mamayi tam tarih hatirlamiyorum :) mamadan kilo aldigimiz dogru ama sirf kiloda almadik :)
Çok çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah sende çabucak toparlanırsın ..nazara bende inanıyorum Allah seni ve evladını nazarlardan korusunBen de yazını okuduktan sonra yazıyım artık dedim çünkü hergun okuyorum yine de güncele gelemedim ben de. Allah acil şifalar versin bebisine sana ve babana..Benim de morelim cok bozuk. Nazara inanırdım ama herşeyi nazara bağlayan insanlar komik gelirdi bana. Ama su an artık bana ve oğluma nazar değdiğine inanıyorum. Oğlum kilolu doğdu 4140, çocuk şimdi her emmeden sonra kusuyor, ilk ay kontrolde yeterli kilo almadığı icin reflü maması başlattı doktor. Yine de içime sinmedi başka bir doktora daha gittim o da reflü dedi çaresi yok dedi mama dedi çünkü her içtiği memeyi kusuyor, gerçi mamayı da kusuyor 28 inde kontrolü var bakalım kilosu yeterlidir insallah.. bana gelince spiral oldum kilolarımı hemen verdim çabucak toparlandım herkes şaşırdı. 2 gün önce şiddetli karin agrisiyla doktora gittim safra kesemde yüzlerce kucuk tas varmış, riskli en kısa sürede ameliyat dedi doktor. Zaten daha 45 gün önce sezeryan oldum. Bilmiyorum durumlar bu şimdilik.
Bütün yazılanları okudum ama daha o kadar çok var ki okumam gereken. Bütün annelerimiz bütün bebislerimiz iyidir ve iyi olur insallah.. @nymeria-burcu kuZum Alp kuzucugunu okurken mahvoldum resmen hep dua ettim. Allah şifalar versin..
Valla çocuk gözünü açamadı bu saate kadarkeşke hergün bu aşıyı olsa şaka bir yana ateşlendi ilaç verdim şimdi iyi yeni uyudu kuzum
Gazlı Bebek bütün gün ağlar özelikle akşam üstü başlar gece yarılarına kadar durmaz
Ayrıca kendini hep morartarak sıkarak ağlar
Doyurursun, altını temizlersin, yine ağlar
Kucağına alır gezdirirsin ayakta yine ağlar
Çok şidetli oldumu mosmor kesilerek ağlar
Ağlarda ağlar :))
Kız ne kiziyosun
İlk ay 2 kg yakın almış ama sadece 2 cm uzamış ondan dedim yani bi orantisizlik sezdim. O da sarılık olmasın diye sık sık beslenmekten kaynakli diye düşündm. Tamam yahu bisey demeedim
Sen benim oğlumun tarifini vermişsin birde saati var 10 buçukta başlıyor sabah saat 4 E kadar sebepsiz ağlıyor ve saatini bir dakika şaşmıyor :)Gazlı Bebek bütün gün ağlar özelikle akşam üstü başlar gece yarılarına kadar durmaz
Ayrıca kendini hep morartarak sıkarak ağlar
Doyurursun, altını temizlersin, yine ağlar
Kucağına alır gezdirirsin ayakta yine ağlar
Çok şidetli oldumu mosmor kesilerek ağlar
Ağlarda ağlar :))
Bakıyorum sürekli eve geldiğimde yanıyordu yavrum ilacı verince düştü birazdan kontrol edecem hala varsa yine ilaç veririm hem Ağrı'sını da hafifletir yavrumun bugün o kadar akıllı ki maşallah daha bi sevdim onu :)İyi etki yaptı Ozaman buna :)
Sen yinede takipte ol ateşi iyice yükselmesin
Benim ortanca aşıdan 3 saat sonra yeri göğü inletmişti ağlamaktan bacakta sızı yapıyormuşmuş
Ateşinde
Sen benim oğlumun tarifini vermişsin birde saati var 10 buçukta başlıyor sabah saat 4 E kadar sebepsiz ağlıyor ve saatini bir dakika şaşmıyor :)
Ay kizmadim ask olsun aciklama yaptim balimmKız ne kiziyosun
İlk ay 2 kg yakın almış ama sadece 2 cm uzamış ondan dedim yani bi orantisizlik sezdim. O da sarılık olmasın diye sık sık beslenmekten kaynakli diye düşündm. Tamam yahu bisey demeedim
İnşwllah tatlım Allah sesini duysun ..dimi ya artık eve mahkum olacak bu yıl Cidde'n çok soğuk şansımızaKiyamam üsümesinler hiç, soğuk diye hiçbir yere çıktığımız yok bizim de evde otur otur patladım.Belki uzun uykunun tadını alır da daha çok uyur.hadi inşallah
Bunada şükür tatlım iyi ki o uyudu yoksa dışarda susturamazdım biliyor Musun oğluşum biraz rezil .. Ama bu bacaktan yapılan ikili aşı harbiden ağırmış ilk oğlumda böyle sersem gibi olmuştu vuruluncaSenin sansina yaa tam.uyuman icin guzel.saat 3 saat hemde neyse kismet kuzu uyumus en azindan uyanik degilmis
Çok az kaldı ondan çok mutluyum artık şükür iki ay tamamlandı 14 ünden 14 üne ay atlıyoruz önümüzdeki ay 3 ayda bitsin sonra ohhhh mis Zaman geçip gidiyor artık daha pozitif bakıyorum .. Çocuk bugün uyudu hayata bakış açım değişti yeminle kızAh Biliyorum gülüm biliyorum nisa hatun öyleydi çünkü
Az daha sabır 3buçuk 4 aylığa doğru bıçak gibi kesilir merak etme
Çok az kaldı ondan çok mutluyum artık şükür iki ay tamamlandı 14 ünden 14 üne ay atlıyoruz önümüzdeki ay 3 ayda bitsin sonra ohhhh mis Zaman geçip gidiyor artık daha pozitif bakıyorum .. Çocuk bugün uyudu hayata bakış açım değişti yeminle kızbir mutluluk bir rahatlama geldi birazdan başlar kolik danim benim
Ayyyy hiç hayır demezdim ayrıca nisayada seve seve bakardım ben biliyorsun kız çocuklara aşığım benAy kıyamam kırk yılın başı 3 saate nasılda sevinmiş
Biz sabahlara kadar yatıyoruz artık.
Dk da olsaydın arada bakardım sen yat uyu diye valla.
Tabi arada nisayıda sana şutlardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?