2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Eki Görüntüle 1900640
Uyurken bile yapisigiz Neva hanımla. Ne kadar temas o kadar güven. Zaman çok hızlı durun ve bu güzel hediyenin keyfini çıkarın. Bugün gitti ve asla geri gelmeyecek.
Maşallah size anne kız Buarada adıyla yaşasın kızının ismi çok güzel Hep böyle öp sar kokla dediğin gibi birdaha geri gelmeyecek

Canim ben mama verirken verdigim mama 1 yada 2 olcek yani 30 cc yada 60 cc en fazlaydi. Simdi 10 gun once filan kestim mamayi tam tarih hatirlamiyorum :) mamadan kilo aldigimiz dogru ama sirf kiloda almadik :)
Her emzirmeden sonra 30-60 Olmalı bütün gün 2 ölçek mama veriyo değilsindir çünkü vermenin bi anlamı olmaz boyuda uzamış ama daha çok kiloya gitmiş bu ay bence iyi yapmışsın bırakmakla sütünde var doymuyor diye Düşünme sen emzirmene bak cnm

Harikasınızzz... benim büyükk uyudu şimdi rahat rahat kızımla agulaşıyoruzzzz :)

Kız ne kiziyosun
İlk ay 2 kg yakın almış ama sadece 2 cm uzamış ondan dedim yani bi orantisizlik sezdim. O da sarılık olmasın diye sık sık beslenmekten kaynakli diye düşündm. Tamam yahu bisey demeedim
Genel olarak ilk ay ne kadar uzadı bebekleriniz

Selam kızlar nabersiniz bakalım? Biz de bugün 2 ay aşılarımızı olduk. Çok ağladı kuzum sonra 1 saat kadar falan da hep dudak büke büke aklına geldikçe ağladı ya da acısı vardı bilemedim uyudu hatta uykusunda iç çeke çeke bi hal oldu ama çok şükür genel olarak huzursuzluk ve ateş falan yapmadı inşallah gece de çıkmaz ateşi falan

Aaa hiç tatmadım canımm bi bakıyım senin yöntemi deniym

Canım çok çok geçmiş olsun, kenafir gözlüler diyorum ben inanıyorumda, benimde ataklarım oluyor safra kesemle ilgili sütüm çok az malesef ama 1 yemek kaşığı bile şifa diyip azimle emzirmeye çalışıyorum.. 6 ay dayanacağım yada yeni bir atak olmasın diye dua edeceğim sonra ameliyat, cerrahpaşada olacağım ben ameliyatımı, sende üzülme Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah, buralara uğra inan ki terapi burası çok iyi dostluklar kurduk hepimiz canım benim

Ay ne tatlış uyuyorsunuz siz öyle kocaman bi maaşallah bırakalım yanıbaşınıza

tugbayhan canım mamayı ne kadar kaç defa kaç ml vermiştin 24 saatte? Bize de bugün mamaya başlayalım takviye olsun dedi doktor. 15 günde 250 gram almış çünkü. Günde 2 defa 60'ar ml mama ver 15 gün sonra bi daha gelin dedi de.

tugbayhan kardeşimize bişey demeden önce iki kere düşünmek lazım
Kendisi malum taktımı takar aman dikkat diyim
Tugbayhan seni çoook seviyom kız
Bende seni cok seviyorumm bacimmm iyiki varsin kiz
Masallah size rabbim nazarlardan korusun sakinsin
Hayir butun gun 60 cc veriyordum oda uyumadiginda sut dolmuyodu tam anlamiyla mecbur kaliyodum tek olcek filan vermeye. Bi anlami vardi yani benim icin

Kaç günlük bebek 60ml 2-3 haftalık çocuğun bi öğünü için uygun

60cc yle bi öğün bile doymaz ki diye dedim kötü bi maksadım yoktu ben çünkü sağıp veriyorum ne kadar alıyo diye 120 falan tek seferde rahat içiyo 52 günlük benim oğlumda

Hamileliğin son ayları + loğusalık ki bugün 52 gün oldu eşimle hiç bi yakınlaşmamız olmadı hani istediğimden de değil hiç niyetim yokta eşim işleri de ters gittikçe iyice öküze bağladı bi yakınlığımız bi paylaşımımız kalmadı çocuk dışında ikimizde yoruluyoruz yıpranıyoruz birbirimize tahammül edemez hale geldik kırılıp kırılıp unutmaktan da yoruldum :s beni üzdükçe biliyo işleride yolunda gitmicek bende sinirlendim daha da beter olucak dedim sanki o işler kötü gidince ucu bana dokunmuyormuş gibi ama napim işinin stresini bana yansıtmak zorunda mı ? Bende çalışıyodum işi sosyal yaşantımı herseyi bi kenara koydum aylardır evdeyim ben darlamıyo muyum ? Ama nerde bunu düşüncek kafa hep kendini düşünsün bu erkekler beni çıldırtıyor bi yandan da diyorum etme bulma dünyası da yani ne zaman biticek bugünler

La Lune masallah size cnm cok tatlisiniz ana kiz. O kadar imrendim ki ben doyasiya sarilip koynumda yatiramiorum bebegimi once hep annemler engel oldu simdi de ben cesaret edemiyorum zeynep kimsede durmuo besiginde de durmuo kucak istio ama sadece benim kucagimi kime gitse aglio ben aldigim an anlio aninda susuyo simdi kara kara düşünmeye basladim ben bu cocugu nasil bakiciya birakip calismaya baslicam diye alisana kadar cok aglicak ben de nasil ise gidip geldigimi bilmicem

Offff bu uykuyu dünyalara değişmem
Rabbim hiç ayırmasın sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…