Çıkmaz herhalde. Yine de arada kontrol edersin canım.Bol bol emziriyorum şükür şimdi baktım düşmüş ateşi ..bundan sonra çıkmıyor dimi
Maşallah size anne kız Buarada adıyla yaşasın kızının ismi çok güzelEki Görüntüle 1900640
Uyurken bile yapisigiz Neva hanımla. Ne kadar temas o kadar güven. Zaman çok hızlı durun ve bu güzel hediyenin keyfini çıkarın. Bugün gitti ve asla geri gelmeyecek.
Çok sağol tatlım benim.Maşallah size anne kız Buarada adıyla yaşasın kızının ismi çok güzelHep böyle öp sar kokla dediğin gibi birdaha geri gelmeyecek
Her emzirmeden sonra 30-60 Olmalı bütün gün 2 ölçek mama veriyo değilsindir çünkü vermenin bi anlamı olmaz boyuda uzamış ama daha çok kiloya gitmiş bu ay bence iyi yapmışsın bırakmakla sütünde var doymuyor diye Düşünme sen emzirmene bak cnmCanim ben mama verirken verdigim mama 1 yada 2 olcek yani 30 cc yada 60 cc en fazlaydi. Simdi 10 gun once filan kestim mamayi tam tarih hatirlamiyorum :) mamadan kilo aldigimiz dogru ama sirf kiloda almadik :)
Harikasınızzz... benim büyükk uyudu şimdi rahat rahat kızımla agulaşıyoruzzzz :)Eki Görüntüle 1900640
Çalınmaya değer tek şey, uyuyan çocuktan alınan bir öpücüktür. Joe Houldsworth
Uyurken bile yapisigiz Neva hanımla. Ne kadar temas o kadar güven. Zaman çok hızlı durun ve bu güzel hediyenin keyfini çıkarın. Bugün gitti ve asla geri gelmeyecek.
Genel olarak ilk ay ne kadar uzadı bebeklerinizKız ne kiziyosun
İlk ay 2 kg yakın almış ama sadece 2 cm uzamış ondan dedim yani bi orantisizlik sezdim. O da sarılık olmasın diye sık sık beslenmekten kaynakli diye düşündm. Tamam yahu bisey demeedim
Aaa hiç tatmadım canımm bi bakıyım senin yöntemi deniymSutunu tattinmi cnm?benmkide daha cok sol tercih ediyo.sagi yastikla ayni yonden veriyodm ama oda her zaman uymuyo.daha kucuk olmaya basladi bebekte bir dkda birakmaya basladi.Bi tattim tuzlumu acimi desem.buruk bi tat.goguste cok bekleynce oluyormuş.en sonnda redde gidiyor.ben sagip dokmeye basladim.smdi biraz daha tatli
Canım geçmişe baka baka geliyorum da aşı mı ateş yaptı? Kıyamam ben kuzunaBol bol emziriyorum şükür şimdi baktım düşmüş ateşi ..bundan sonra çıkmıyor dimi
Canım çok çok geçmiş olsun, kenafir gözlüler diyorum ben inanıyorumda, benimde ataklarım oluyor safra kesemle ilgili sütüm çok az malesef ama 1 yemek kaşığı bile şifa diyip azimle emzirmeye çalışıyorum.. 6 ay dayanacağım yada yeni bir atak olmasın diye dua edeceğim sonra ameliyat, cerrahpaşada olacağım ben ameliyatımı, sende üzülme Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah, buralara uğra inan ki terapi burası çok iyi dostluklar kurduk hepimiz canım benimBen de yazını okuduktan sonra yazıyım artık dedim çünkü hergun okuyorum yine de güncele gelemedim ben de. Allah acil şifalar versin bebisine sana ve babana..Benim de morelim cok bozuk. Nazara inanırdım ama herşeyi nazara bağlayan insanlar komik gelirdi bana. Ama su an artık bana ve oğluma nazar değdiğine inanıyorum. Oğlum kilolu doğdu 4140, çocuk şimdi her emmeden sonra kusuyor, ilk ay kontrolde yeterli kilo almadığı icin reflü maması başlattı doktor. Yine de içime sinmedi başka bir doktora daha gittim o da reflü dedi çaresi yok dedi mama dedi çünkü her içtiği memeyi kusuyor, gerçi mamayı da kusuyor 28 inde kontrolü var bakalım kilosu yeterlidir insallah.. bana gelince spiral oldum kilolarımı hemen verdim çabucak toparlandım herkes şaşırdı. 2 gün önce şiddetli karin agrisiyla doktora gittim safra kesemde yüzlerce kucuk tas varmış, riskli en kısa sürede ameliyat dedi doktor. Zaten daha 45 gün önce sezeryan oldum. Bilmiyorum durumlar bu şimdilik.
Bütün yazılanları okudum ama daha o kadar çok var ki okumam gereken. Bütün annelerimiz bütün bebislerimiz iyidir ve iyi olur insallah.. @nymeria-burcu kuZum Alp kuzucugunu okurken mahvoldum resmen hep dua ettim. Allah şifalar versin..
Ay ne tatlış uyuyorsunuz siz öyle kocaman bi maaşallah bırakalım yanıbaşınızaEki Görüntüle 1900640
Genel olarak ilk ay ne kadar uzadı bebekleriniz
Bende seni cok seviyorumm bacimmmtugbayhan kardeşimize bişey demeden önce iki kere düşünmek lazım
Kendisi malum taktımı takar aman dikkat diyim
Tugbayhan seni çoook seviyom kız
Masallah size rabbim nazarlardan korusun sakinsinEki Görüntüle 1900640
Hayir butun gun 60 cc veriyordumHer emzirmeden sonra 30-60 Olmalı bütün gün 2 ölçek mama veriyo değilsindir çünkü vermenin bi anlamı olmaz boyuda uzamış ama daha çok kiloya gitmiş bu ay bence iyi yapmışsın bırakmakla sütünde var doymuyor diye Düşünme sen emzirmene bak cnm
Kaç günlük bebek 60ml 2-3 haftalık çocuğun bi öğünü için uyguntugbayhan canım mamayı ne kadar kaç defa kaç ml vermiştin 24 saatte? Bize de bugün mamaya başlayalım takviye olsun dedi doktor. 15 günde 250 gram almış çünkü. Günde 2 defa 60'ar ml mama ver 15 gün sonra bi daha gelin dedi de.
60cc yle bi öğün bile doymaz ki diye dedim kötü bi maksadım yoktu ben çünkü sağıp veriyorum ne kadar alıyo diye 120 falan tek seferde rahat içiyo 52 günlük benim oğlumdaBende seni cok seviyorumm bacimmmiyiki varsin kiz
Masallah size rabbim nazarlardan korusun sakinsin
Hayir butun gun 60 cc veriyordumoda uyumadiginda sut dolmuyodu tam anlamiyla mecbur kaliyodum tek olcek filan vermeye. Bi anlami vardi yani benim icin
Eki Görüntüle 1900640
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?