2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Ayy cok üzldüm Rabbim korusun inşallah,sifa versin kuzuya.İnsallah hiçbir sorun çıkmaz,Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.

Size kolaylık sağlamış ne güzel ama gezeydiniz iyiydi

Dilerim hiç bir sorun çıkmaz yavruda Allah güzel haberlerini vermeyi nasip etsin

Ayy cok üzldüm Rabbim korusun inşallah,sifa versin kuzuya.İnsallah hiçbir sorun çıkmaz,Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.

Size kolaylık sağlamış ne güzel ama gezeydiniz iyiydi
Ayyy ne gezmesi Can'ım burda Hava buz gibi çocukların burunları dondu soğuktan bekle bekle..ay atlattık şükür o değil de oğlum ilk defa kesintisiz uyudu ondada ben keyif yapamadım darısı bir daha ki aşıya inşallah gecede yatar

Kızlar dün gece Ali Kağan ağladı, her zamanki gibi emzirmek için aldım ama tutmadı sol gögsümü.Sağı denedim onu çok az emdi.Sabah da o kadar çok ağladı ki emmek istemedi ve her seferinde sağı çok az emdi.Gazi yok,kiyafetlerini değiştim,altini temizledim,kucagimdaydi hep kucagimdayken de susuyordu.Bi yeri agrisa hic susmaz değil mi,emmedigi için de sol çok doldu 60 cc sagdim ilk kez elimle. Sonra emdi solu çok şükür ama çok tedirgin oldum böyle devam eder mi diye,simdi uyudu ama çok yorucu bir sabahtı.

Kiyamam üsümesinler hiç, soğuk diye hiçbir yere çıktığımız yok bizim de evde otur otur patladım.Belki uzun uykunun tadını alır da daha çok uyur.hadi inşallah

Ben de yazını okuduktan sonra yazıyım artık dedim çünkü hergun okuyorum yine de güncele gelemedim ben de. Allah acil şifalar versin bebisine sana ve babana..Benim de morelim cok bozuk. Nazara inanırdım ama herşeyi nazara bağlayan insanlar komik gelirdi bana. Ama su an artık bana ve oğluma nazar değdiğine inanıyorum. Oğlum kilolu doğdu 4140, çocuk şimdi her emmeden sonra kusuyor, ilk ay kontrolde yeterli kilo almadığı icin reflü maması başlattı doktor. Yine de içime sinmedi başka bir doktora daha gittim o da reflü dedi çaresi yok dedi mama dedi çünkü her içtiği memeyi kusuyor, gerçi mamayı da kusuyor 28 inde kontrolü var bakalım kilosu yeterlidir insallah.. bana gelince spiral oldum kilolarımı hemen verdim çabucak toparlandım herkes şaşırdı. 2 gün önce şiddetli karin agrisiyla doktora gittim safra kesemde yüzlerce kucuk tas varmış, riskli en kısa sürede ameliyat dedi doktor. Zaten daha 45 gün önce sezeryan oldum. Bilmiyorum durumlar bu şimdilik.
Bütün yazılanları okudum ama daha o kadar çok var ki okumam gereken. Bütün annelerimiz bütün bebislerimiz iyidir ve iyi olur insallah.. @nymeria-burcu kuZum Alp kuzucugunu okurken mahvoldum resmen hep dua ettim. Allah şifalar versin..

2 Ay'ı doldurdu mu?geçen ay ki kilo alımı ve bu ay ki nasıldı ? Boy kaç cm Doğdu artışı nasıldı ? Maksat mama+süt ve sadece süt vermen Arasında ne kadar fark etti merak ettim

nymeria-burcu
Kiz obeziteye giden cocuk gibi benimkide mi oyle olcak acep dun cahillik kiyamamazlik filan dedik ama daha 2.aya 12 gun var 6kg benim oglan. 12 gunde 1 kilo almaz heralde. Gerci 18 gunde 600 gram almis galiba
Yok cnm almaz toplamında bu ay 1kilo civarı almış olur oğlun geçen ay mamayla beraber fazla almış Olmalı

Oha yani bu ne msj böyle be

Senin sansina yaa tam.uyuman icin guzel.saat 3 saat hemde neyse kismet kuzu uyumus en azindan uyanik degilmis

Kizlar bu capak olayiyla ilgili sey duymustum. Cocuk uykusunda agliyorsa capak olur diye duymustum. Sizlerde oyle bisi var mi ?
Bizde yok aglasada uyjuda 2 gunde 1 defa oda mizirdama seklinde canim sag goz cok capaklaniyir sol kirmizi ve sis onunnicin de gittik.damla verdi damlatiyorum cspak azaldi ama hala var

Maşallah cekirdek aile cok tatlisniz

Göz yaşı kanalı tıkalıdir. Masaj daha iyi sonuç veriyor. Bazen de napsan geçmez misal benim oğlan. Altı ayı bitirince geçti felaket capaklanirdi,oyle ki sabah uyandığında gözlerini acamazdi silmeden. Yedinci aya girince birden geçti kendiliginden.

Kızımın da burnu tıkalı olunca gözleri akıyor bunu fark ettim. Burnunu açar açmaz geçiyor onun da...

benimki de solu sevmiyor ya ağlıyor onu verirken uyurken verirsem sorun yok Ama ben vermeye çalışıyorum yine de gün içinde de

nymeria-burcu
Kiz obeziteye giden cocuk gibi benimkide mi oyle olcak acep dun cahillik kiyamamazlik filan dedik ama daha 2.aya 12 gun var 6kg benim oglan. 12 gunde 1 kilo almaz heralde. Gerci 18 gunde 600 gram almis galiba

Yok canim merak etme,seninki zaten buyuk dogdu,ve tam ayarinda kilo almis bence sevinmelisin,boyle voyle dengelenecek oda,

Valla bende sasirdim anne sutu nasil bu kadar kilo aldirabilirki,24 saat memeye yapisik yasadi demekki,sasirdim kaldim

Ay canim benim cok gecmis olsun ikinizedr,reflu 6. Ayda duZelir diyorlar,reflu yatagi al bebise onunla biraz rahatlar,sanada ameliyat kotu olmus yaaa,umarim saglicakla atlatirsin. Sorma ya basimiza neler geldi neler. Hala daha teshis konulamadi,gidip geliyoruz hastanelere,hala sapsari cocugum

2 Ay'ı doldurdu mu?geçen ay ki kilo alımı ve bu ay ki nasıldı ? Boy kaç cm Doğdu artışı nasıldı ? Maksat mama+süt ve sadece süt vermen Arasında ne kadar fark etti merak ettim
48 gunluguz.
3840 dogdu. 53 cm dogdu. 30 gunlukken 5400 du.55 cm di. 48 gunlukken 6000 cikti. 58 cm cikti. Mamadan keseli 1 hafta 10 gun oldu. :)

Yok cnm almaz toplamında bu ay 1kilo civarı almış olur oğlun geçen ay mamayla beraber fazla almış Olmalı
Heralde canim benim :) saglikli olsunda aman.
Bizde yok aglasada uyjuda 2 gunde 1 defa oda mizirdama seklinde canim sag goz cok capaklaniyir sol kirmizi ve sis onunnicin de gittik.damla verdi damlatiyorum cspak azaldi ama hala var
Anladim canim bilgi sadece bilemicem :)

48 gunluguz.
3840 dogdu. 53 cm dogdu. 30 gunlukken 5400 du.55 cm di. 48 gunlukken 6000 cikti. 58 cm cikti. Mamadan keseli 1 hafta 10 gun oldu. :)

18 günde 600 gram iyi. Mamanın da etkisi vardır. Mama vermeye devam edersen obez olma riski var ama sırf anne sütüyle ideal bi gelişim gösterir. Boyu da fazladan uzamamis çünkü sırf kilo almış.

Belirsizlik de zor ya inşallah hemen iyileşir küçük kuzu, gittikçe sararıyor mu aynı mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…