Kizlar sizden bi ricam olacakti bugun kardesim gibi olan bi arkadasimin bebeginin topuk kaninda bi hastalifin bulgulari tespit edilmis kistik fibrozis diye su an tam tani konulmasi icin hastaneye ter ve tükürük testine gidiolar onun icin dua eder misiniz cunku hastalim cikmayabilir de . bu bebek benim icin cok degerli süt annesiyim ben onun benim cocugum gibi cok üzgünüm cok. Yasam suresini dusuren bi hastalikmis en gec 30 35 yaslarinda ölüm olabiliomus bu hastalarda
Size kolaylık sağlamış ne güzel ama gezeydiniz iyiydiCan'ım ne oldu biliyor Musun aşı dönüşü eşime markete geçelim eksik var evde dedim geçtik bizimki normalde kıyametleri koparır ..ama aşının etkisiyle uyudu ..Allah a şükür ki 3 saat kesintisiz uyudu ..şans bu ya arabamız bozuldu yolda esir kaldık Çek'ici geldide arabayı çekti uyumasaydı o 3 saat Nasıl geçerdi bilmiyorum ..ilk defa uyudu yavrum ondada dışarda mahsur kaldık
Dilerim hiç bir sorun çıkmaz yavruda Allah güzel haberlerini vermeyi nasip etsinKizlar sizden bi ricam olacakti bugun kardesim gibi olan bi arkadasimin bebeginin topuk kaninda bi hastalifin bulgulari tespit edilmis kistik fibrozis diye su an tam tani konulmasi icin hastaneye ter ve tükürük testine gidiolar onun icin dua eder misiniz cunku hastalim cikmayabilir de . bu bebek benim icin cok degerli süt annesiyim ben onun benim cocugum gibi cok üzgünüm cok. Yasam suresini dusuren bi hastalikmis en gec 30 35 yaslarinda ölüm olabiliomus bu hastalarda
Ayyy ne gezmesi Can'ım burda Hava buz gibi çocukların burunları dondu soğuktan bekle bekle..ay atlattık şükür o değil de oğlum ilk defa kesintisiz uyudu ondada ben keyif yapamadım darısı bir daha ki aşıyaAyy cok üzldüm Rabbim korusun inşallah,sifa versin kuzuya.İnsallah hiçbir sorun çıkmaz,Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.
Size kolaylık sağlamış ne güzel ama gezeydiniz iyiydi
Kiyamam üsümesinler hiç, soğuk diye hiçbir yere çıktığımız yok bizim de evde otur otur patladım.Belki uzun uykunun tadını alır da daha çok uyur.hadi inşallahAyyy ne gezmesi Can'ım burda Hava buz gibi çocukların burunları dondu soğuktan bekle bekle..ay atlattık şükür o değil de oğlum ilk defa kesintisiz uyudu ondada ben keyif yapamadım darısı bir daha ki aşıyainşallah gecede yatar
Ben de yazını okuduktan sonra yazıyım artık dedim çünkü hergun okuyorum yine de güncele gelemedim ben de. Allah acil şifalar versin bebisine sana ve babana..Benim de morelim cok bozuk. Nazara inanırdım ama herşeyi nazara bağlayan insanlar komik gelirdi bana. Ama su an artık bana ve oğluma nazar değdiğine inanıyorum. Oğlum kilolu doğdu 4140, çocuk şimdi her emmeden sonra kusuyor, ilk ay kontrolde yeterli kilo almadığı icin reflü maması başlattı doktor. Yine de içime sinmedi başka bir doktora daha gittim o da reflü dedi çaresi yok dedi mama dedi çünkü her içtiği memeyi kusuyor, gerçi mamayı da kusuyor 28 inde kontrolü var bakalım kilosu yeterlidir insallah.. bana gelince spiral oldum kilolarımı hemen verdim çabucak toparlandım herkes şaşırdı. 2 gün önce şiddetli karin agrisiyla doktora gittim safra kesemde yüzlerce kucuk tas varmış, riskli en kısa sürede ameliyat dedi doktor. Zaten daha 45 gün önce sezeryan oldum. Bilmiyorum durumlar bu şimdilik.Kızlar okuyarak günümüze gelmeye çalışıyorum 60 sayfa var daha, giremedim ben uzun süre uyuma gaz sorunu yaşıyorum bide süt sağmaya çalışıyorum ama değişen hiç bir şey yok 20cc çıkarabiliyorum... Yemediğim şey yok süt için ama sanırım bana kilodan başka bir şey olmuyor, maya hiç durmuyor, 3 saatte bir meme ve mama ile doyuruyorum, gaz çıkarıyorum uykusu kuş uykusu diyebilirim.. Gece 02:30 da uyursa 5 e 6:30 kadar uyuyor sadece en derin uykumuz bu...
Doktora gittik 10 ekimde 2 aylık oldu kuzum, 4.500 kğ kalça usg çekildi sol kalçaölçümlerle uyumsuz çıktı malesef((
Çift bez kullanıcaksınız dedi dr 1 ay sonra tekrar kontrol, olumsuzluk olursa apart sonrasını düşünmek bile istemiyorum.. Netden bunları araştırmaktan kendime kundak yaptığım için kızmaktan helak oldum, bide keyifsiz oluyorum zaman zaman enerjim düşüyor... İnşallah kalça usg si iyi çıkar 1 ay sonra.. Kendimde hatırlarmısınız bilmem ama safra kesesi problemi yaşıyordum, cerrahpaşa da dr a gittim 6. Ayı dolunca kızımın ameliyat kesinleşti... Tabi ameliyat için sıkılırken kalça usg si ortaya çıktı babamın potasyum değeri yüksek çıktı, gayta testinde kan kaybı gözlemlenmiş kolonoskopi yapılacak onuda kafama takıyorum... Yani hep aklmda olsanızda yazamadım, terapi gibi burası çok özledim hepinizi... Arayı açmayacağım artık yazamasamda nokta koyar yollarım mesaj olarak... Whats app tan bizim kızlarla yazışıyorum okuyorum moral oluyorlar bana sizde öyle hepinizi öperim, kuzular ve sizler umarım iyisinizdir...çorba gibi yazdım ama olsun idare edin kızlar
2 Ay'ı doldurdu mu?geçen ay ki kilo alımı ve bu ay ki nasıldı ? Boy kaç cm Doğdu artışı nasıldı ? Maksat mama+süt ve sadece süt vermen Arasında ne kadar fark etti merak ettimAynen canim bugun gene biraz iyi :)
Hee bilmedigimden iste naparsin
Gel kiz saclarida kestirdim ama benim oglan toplu saci bile cekiyoetlikteyim gel buyur
Hahaha ortaya karisik ne guzel her dil var biz turkceyi zor konusuyoruz
Hmm benimki sindiremiyo demekki sipa o zaman guzel birsey bu. Bu konuda boyle kapandi
Aynen canim bosver yasli kokonalari konusup dursunlar cokta tinnnn :)
Ben biraktim zirvede canim dun kapattik konuyu
Valla koyuyorum babynestine agzina emzigi dayiyorum elim yuzunde emzigi attikca agzina dayiyorum uyuyo kaliyo basinda bekliyorum
Valla benimki omuzumda hic uyumuyo durmuyo ille yaticak :)
Bu arada kizlar kontrole gittik. Kalca cikiginida yaptik geldik cok sukur sorun yok. Herseyi iyi. Boy 58 cm kilo 6kg olmus. Sute devam cok sukur. Birde kakayi sordum olur arada dedi icimde suphe gitti
Yok cnm almaz toplamında bu ay 1kilo civarı almış olur oğlun geçen ay mamayla beraber fazla almış Olmalınymeria-burcu
Kiz obeziteye giden cocuk gibi benimkide mi oyle olcak acep dun cahillik kiyamamazlik filan dedik ama daha 2.aya 12 gun var 6kg benim oglan. 12 gunde 1 kilo almaz heralde. Gerci 18 gunde 600 gram almis galiba
Oha yani bu ne msj böyle beYav hatunlar bu kayınpeder problemli biraz hep işetişim halinde olmak istiyor arayıp duruyordu eskidende bende mesafe koymak için bakmıyordum telefnlara şimdi bebek olunca da hergün enesin fotosdunj istiyor bende bnm foto cekcek zamn yok oğlunuz atsın diyordum gecen bunn muhabbeti oldu gene zamanım yok dedim birde ne bu uslup fotograf at yazıosn insan atarmısın drr dedim neyse bunn üstüne atılan bi öesaj kopyalıom aynen..
Kızım bikac fotograf atarmısın sen beni yalvarttırıyom zannediyorsun ama cok yanılıyorsun seni tanımamada yardımcı oluyorsun benimle inatlasmasan iyi olur cunki inatlasanlar hep kaybetti uzatma istersen boyleliklebeni ankaradan uzaklaştıracagını sanıyorsan ters tepki olur daha yakınlastırır yavrum benim atıver ikı fottograf hadi bakayımm
Eşim cok bozuldu ama babam dedi şekeri var dedi falan filan bnde bundan sonra hiç konuşmicağımı söyledim babasyla
Senin sansina yaa tam.uyuman icin guzel.saat 3 saat hemde neyse kismet kuzu uyumus en azindan uyanik degilmisCan'ım ne oldu biliyor Musun aşı dönüşü eşime markete geçelim eksik var evde dedim geçtik bizimki normalde kıyametleri koparır ..ama aşının etkisiyle uyudu ..Allah a şükür ki 3 saat kesintisiz uyudu ..şans bu ya arabamız bozuldu yolda esir kaldık Çek'ici geldide arabayı çekti uyumasaydı o 3 saat Nasıl geçerdi bilmiyorum ..ilk defa uyudu yavrum ondada dışarda mahsur kaldık
Bizde yok aglasada uyjuda 2 gunde 1 defa oda mizirdama seklinde canim sag goz cok capaklaniyir sol kirmizi ve sis onunnicin de gittik.damla verdi damlatiyorum cspak azaldi ama hala varKizlar bu capak olayiyla ilgili sey duymustum. Cocuk uykusunda agliyorsa capak olur diye duymustum. Sizlerde oyle bisi var mi ?
Maşallah cekirdek aile cok tatlisnizMerhaba kızlar biz minnoş oğlum ile 5 günlük bir İtalya tatili yaptık geldik. Roma ve Güney İtalya. Çok sempatik bir gezi oldu. Bebişi gören herkes gülümsüyor birşeyler soruyor yardımcı oluyor. Tabi bizim için de onun için de yorucu oldu. Gece otelde uyanmadan 8 saat uyuduğu oldu :)
Bebek arabası almadık kanguru ile gittik. Taşıyamazdık çünkü. O yordu biraz bizi. Puset rahatlığı bir başka.
Buarada baba Sling diye birşey almıştım ama baktım olmayacak boba 4g aldım. Biraz pahalı ama hakikaten baya rahat. 4-5 saat rahat taşıdım.
Bizimkinde yeni bir huy peydah oldu. Eskiden yüzüstü yatıp başını kaldırırdı sürekli. Burada da hep dışarıya bakacağım diye yutturdu. Büyüyor galiba :) biraz oyun halısını kullanmaya başlayacağım artık.
Bu da bir hatıra fotoğrafımız:)
5 günde 1200 sayfa birikmiş Okuyabilir miyim bilmiyorum. Umarım herkes iyidir.
Eki Görüntüle 1900419
Etkiliyor demek ki canım,ben de gynoferon kullanıyorum yarım bırakmıştır devam edelim en iyisi.
Oyy ona da değişik,eglenceli demek ki
Benimki henüz dönmüyor ya,yeni mi dönmeye başladi bebeğin?Geci her bebek farklıdır tabi ki ama panikledimBir de hep sırt üstü yatıyor,yüzüstü biraktigimda hemen basiyor yaygarayi oysa sırt ve boyun kasları için gerekliymis,nasil alistircam.
Yani ince bi tülbentle sadece ellerini mi satalım canım?
Devam edicem canım doğumdan sonra hiç kan değerlerime de bakilmadi.Bugünlerde oldukça da halsizlik.Bir de hamilelikten magnezyum ve imom( Omega3 ve genel vitamin hapı) kalmıştı onları da icsem mi,imom emzirenlere de önerilmiş.
Ayy aynı ben gayet güzel veriyordum yediğim halde.2.5 kilom kalmıştı hamilelik öncesinde ama dün tartildim kilo almisim yine,sabit kalacak keşke verdiğimizde.
Biz de 2 aydır capakla uğraşıyorum.İki kere damla kullandik.Son damlayi kullanırken geçmişti ama bırakınca yine başladı.Ne zaman bitecek acaba.Sütümle sildim,i çine damlattim,cayl sildim ama genellikle ılık suyla siliyorum geçmedi hiç.
Masajı nasıl yapıyorsun canım internette baktım da karışık anlatılmış anlamadim pek
GÜnaydın herkese...
Ne tatlısınızz konuşmlar almış başını gitmiş... biz iyiyiz elhamdülillah ama kızım sağ göğsümü reddetmeye başladı oğlum da 2 aylıkken o memeyi istememeye başlamıştı zorla ( ters yatır, yön değiştir vs... ) derken 19 ay emzirdim ama yorucu oluyor direk veremiyorsun memeyi falan kızım da istemiyor o tarafı şimdi... azalıyor da dolayısıyla o taraf...
nymeria-burcu
Kiz obeziteye giden cocuk gibi benimkide mi oyle olcak acep dun cahillik kiyamamazlik filan dedik ama daha 2.aya 12 gun var 6kg benim oglan. 12 gunde 1 kilo almaz heralde. Gerci 18 gunde 600 gram almis galiba
Ben de yazını okuduktan sonra yazıyım artık dedim çünkü hergun okuyorum yine de güncele gelemedim ben de. Allah acil şifalar versin bebisine sana ve babana..Benim de morelim cok bozuk. Nazara inanırdım ama herşeyi nazara bağlayan insanlar komik gelirdi bana. Ama su an artık bana ve oğluma nazar değdiğine inanıyorum. Oğlum kilolu doğdu 4140, çocuk şimdi her emmeden sonra kusuyor, ilk ay kontrolde yeterli kilo almadığı icin reflü maması başlattı doktor. Yine de içime sinmedi başka bir doktora daha gittim o da reflü dedi çaresi yok dedi mama dedi çünkü her içtiği memeyi kusuyor, gerçi mamayı da kusuyor 28 inde kontrolü var bakalım kilosu yeterlidir insallah.. bana gelince spiral oldum kilolarımı hemen verdim çabucak toparlandım herkes şaşırdı. 2 gün önce şiddetli karin agrisiyla doktora gittim safra kesemde yüzlerce kucuk tas varmış, riskli en kısa sürede ameliyat dedi doktor. Zaten daha 45 gün önce sezeryan oldum. Bilmiyorum durumlar bu şimdilik.
Bütün yazılanları okudum ama daha o kadar çok var ki okumam gereken. Bütün annelerimiz bütün bebislerimiz iyidir ve iyi olur insallah..nymeria-burcu kuZum Alp kuzucugunu okurken mahvoldum resmen hep dua ettim. Allah şifalar versin..
48 gunluguz.2 Ay'ı doldurdu mu?geçen ay ki kilo alımı ve bu ay ki nasıldı ? Boy kaç cm Doğdu artışı nasıldı ? Maksat mama+süt ve sadece süt vermen Arasında ne kadar fark etti merak ettim
Heralde canim benim :) saglikli olsunda aman.Yok cnm almaz toplamında bu ay 1kilo civarı almış olur oğlun geçen ay mamayla beraber fazla almış Olmalı
Anladim canim bilgi sadece bilemicem :)Bizde yok aglasada uyjuda 2 gunde 1 defa oda mizirdama seklinde canim sag goz cok capaklaniyir sol kirmizi ve sis onunnicin de gittik.damla verdi damlatiyorum cspak azaldi ama hala var
48 gunluguz.
3840 dogdu. 53 cm dogdu. 30 gunlukken 5400 du.55 cm di. 48 gunlukken 6000 cikti. 58 cm cikti. Mamadan keseli 1 hafta 10 gun oldu. :)
Yok canim merak etme,seninki zaten buyuk dogdu,ve tam ayarinda kilo almis bence sevinmelisin,boyle voyle dengelenecek oda,
Valla bende sasirdim anne sutu nasil bu kadar kilo aldirabilirki,24 saat memeye yapisik yasadi demekki,sasirdim kaldim
Ay canim benim cok gecmis olsun ikinizedr,reflu 6. Ayda duZelir diyorlar,reflu yatagi al bebise onunla biraz rahatlar,sanada ameliyat kotu olmus yaaa,umarim saglicakla atlatirsin. Sorma ya basimiza neler geldi neler. Hala daha teshis konulamadi,gidip geliyoruz hastanelere,hala sapsari cocugum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?