2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Doktor da öyle söyledi gecmezse tıkalidir diye.Kontrole gittiğimizde gösterelim bakalım bu kez ne diyecek .Baya sürmüş sizin de inşallah o kadar sürmez diyelim Gözleri de sulanıyor arada o neden acaba

Arkadaşlar hani bazen bebeğimin gazi yok falan diyorsunuz ya, onu nerden biliyorsunuz
Aklıma takıldı agliyo ama gazi yok diyorsunuz aglayinca benim aklıma ilk gelen gaz oluyo da
ben dedim onu di mi canım benim de aklıma ilk gaz geliyor ama ayaklarını çeke çeke aglamiyordu,o kadar masajla bile bi şey yapmadı ordan yola çıkarak yok dedim

Canım sagdım gögsümü,yumusattim ondan sonra emdi unutmasın diye de ardarda onu verdim.Simdilik emiyor inşallah bozulmaz.Yaa benim de sol gögsümü daha uzun emiyordu düne kadar ben de ikisini veriyorum hep azalmasına diye.Gögüslerim eskisi gibi sert olmuyor artık alıştı mıı yoksa azaldı mı bilmiyorum

Maşallah size çok tatlısınızEn güzel uyku o uyku,dünyalara değişilmez.

Kizlar size bir sey sormak istiyorum. Bu gun bobrek tasi teshisiyle hastanedeydim, cok agrim var ve ufukta ameliyat gorunuyoragri kesiciler yuzunden Alp'i emziremedigim saatler oluyor. Bu gune kadar sadece emzirdigim icin kac cc mama icmeli hic bilmiyorum. 15 Agustos dogumlu kac cc vermeliyim? Bu arada mamaya alisan bebisler daha cok iciyormus, buna en dogru cevabi sagip anne sutunu biberonla verenler bilecektir sanirim.

Aynı beni anlatmışsın dün benzerini yazdım

Canim doktorun ne dediyse yap sen. Cunku ben gunde 24 saat icinde 60 cc veriyordum. Oda gunduz sadece. Gece hic vermiyordum. Disari filan ciktiysam emziremedigimde bi 60 cc daha veriyordum gunluk 120cc oluyodu oda cok cok nadir.
60cc yle bi öğün bile doymaz ki diye dedim kötü bi maksadım yoktu ben çünkü sağıp veriyorum ne kadar alıyo diye 120 falan tek seferde rahat içiyo 52 günlük benim oğlumda
Yok canim kotu niyetin var demedim. Valla ben ne veriyosam soyluyorum o kadarcik maaMa veriyordum benimde 48 gunlukcuk :)

Cnm rahatlıkla 120-150 cc içebilir bence bi hazırla dene bakalım ne kadar içiyo

Merhaba arkadaslar bende sizler gibi agustos annesiyim oğlumu gecen hafta sunnet yaptırdık ilk gun ağladı daha sonra ağlamadı ama kac gündür bebegim çok huzursuz sürekli ağlıyor kucak sallama falan zor duruyor geceleride saat dörtte zor yatırıyorum bi yerinin agridigini düşünüyorum kulak iltihabı olmus olabilir mı acaba kulağı akmıyor ama ne yapmalıyım bebeğimin huyları değişti once sakın ve annesini yormayan bi bebekte acaba atak mı geçiriyor yardım edin anneler ilk bebegim tecrubesizim..

Kizlar sizin bebelerin kafasi kac cm ? Benim mi 48 gunluk ya hani 38 cikti bugun doktor kucuk kafasi dedi. Bi sorun olur mu dedim yok dedi. Sizlerin kac ki ? Dogdugunda da 33 cm dogmustu zaten ebe de demisti dogar dogmaz kafasi kucuk diye.

masallah kilosu yerindeyse sorun yok..
Canim ya atmasan keske sütlerini bazen ihtiyacı olanlar oluyor, belki burda bile ihtiyacı olan çıkar..

Canım evet bende beyaz tülbent var onunla denedim kollarını bağlamayı bugün ama artık kıpır kıpır benin kurtlu olmadı, sen tülbentle omuzlardan bele kadar yapabilirsin. Gözüne gözpınarından aşağıya doğru yapıyorum masajı hafif parmak dokunuşlarıyla,

Evet karbonatlı su ph dokusunu bozyurmuş ılık steril suyla tülbent yardımıyla silebilirsin, memenide süt verdikten sonra sütünle temizle, mama veriyosan kızlar söyledi ki çok mantıklı geldi iki çay kaşığı su ver ağzı temizleniyor kuzucukların

Bugun giremedim baya sayfa birikmis okuyup gelcem:)Biz bugun 2. Ay kontrolumuz olduk. Kilomuz 5710 boyumuzda 61 cm olmus. Kalca cikikliginada baktilar normalmis sukur. Oyun halısı ve donenceler ilgisini ceker onlardan alin dedi. Bol bol konusun kitap okuyun oyunlar oynayin tvye asla baktirmayin dedi doktorumuz. Birde kizlar bogmaca aşısınin yan etkilerinden biriymis aglmak. Bizimki normalde sakin bir bebek dun ciglik cigliga aglayinca endiselenmistim yan etkiymis megersem. Yesil kaka icinde onemli degil. Eger cok kopuklu mukuslu olursa sıkıntı olabilir o zmaan tahlim yapariz simdilk gerek yokmus. Rota aşısını da kesinlikle öneriyorum. Gecen hasta aldim ishal ates 4 gündür birsey yapamadik. Ilacida yok o yuzden kesinlikle öneriyorum muhakkak yaptirmaliyiz dedi. Bizden bu kadar :)

Kızlar sizce hamilelikte aldığım tüm fazla kiloları versem eski ayakkabılarıma girer mi ayaklarım yine? Ayaklarım da küçülür mü acaba ?

Kızlar benim kafa gitti şimdi bir aylıkken sadece hebatit 2. Aşıyı yaptırdık doğru değil mi
Sonra yani ikinci ayda 3 combo aşımız var karma verem üçüncüyü unuttum
Üçüncü ayda rota
Dördüncü ayda rota
Arada var mı bişeyler ? Bide ben şimdiye kadar sadece hepatit 2. Ciyi yaptırdım, aşı açılmadığı için daha aramadı sağlık ocağı?

Maşallah kuzuma

Zature canım 3.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…