- 15 Aralık 2015
- 791
- 2.295
- 63
- 40
72 günlük canımKaç günlük bebek 60ml 2-3 haftalık çocuğun bi öğünü için uygun
Doktor da öyle söyledi gecmezse tıkalidir diye.Kontrole gittiğimizde gösterelim bakalım bu kez ne diyecek .Baya sürmüş sizin de inşallah o kadar sürmez diyelimGöz yaşı kanalı tıkalıdir. Masaj daha iyi sonuç veriyor. Bazen de napsan geçmez misal benim oğlan. Altı ayı bitirince geçti felaket capaklanirdi,oyle ki sabah uyandığında gözlerini acamazdi silmeden. Yedinci aya girince birden geçti kendiliginden.
Kızımın da burnu tıkalı olunca gözleri akıyor bunu fark ettim. Burnunu açar açmaz geçiyor onun da...
Arkadaşlar hani bazen bebeğimin gazi yok falan diyorsunuz ya, onu nerden biliyorsunuz
Aklıma takıldı agliyo ama gazi yok diyorsunuz aglayinca benim aklıma ilk gelen gaz oluyo da
Tatlım şuan ne durumda emmesi ..Ara ara yapıyorlar böyle normal diye biliyorum geçen hafta benimki de yaptı hatta acaba ertesi günden karnı şok mu doymuş ne dedim kendi kendime sonra normale döndü .. Birde benim sol göğsüm daha çok süt doluyor oğlumda onu daha çok seviyor sağ göğsümde sürekli aktif tutuyorum sürekli veriyorum ama sol memede daha çok doyuyor oğlum
Maşallah size çok tatlısınızEki Görüntüle 1900640
Çalınmaya değer tek şey, uyuyan çocuktan alınan bir öpücüktür. Joe Houldsworth
Uyurken bile yapisigiz Neva hanımla. Ne kadar temas o kadar güven. Zaman çok hızlı durun ve bu güzel hediyenin keyfini çıkarın. Bugün gitti ve asla geri gelmeyecek.
Aynı beni anlatmışsın dün benzerini yazdımHamileliğin son ayları + loğusalık ki bugün 52 gün oldu eşimle hiç bi yakınlaşmamız olmadı hani istediğimden de değil hiç niyetim yokta eşim işleri de ters gittikçe iyice öküze bağladı bi yakınlığımız bi paylaşımımız kalmadı çocuk dışında ikimizde yoruluyoruz yıpranıyoruz birbirimize tahammül edemez hale geldik kırılıp kırılıp unutmaktan da yoruldum :s beni üzdükçe biliyo işleride yolunda gitmicek bende sinirlendim daha da beter olucak dedim sanki o işler kötü gidince ucu bana dokunmuyormuş gibi ama napim işinin stresini bana yansıtmak zorunda mı ? Bende çalışıyodum işi sosyal yaşantımı herseyi bi kenara koydum aylardır evdeyim ben darlamıyo muyum ? Ama nerde bunu düşüncek kafa hep kendini düşünsün bu erkekler beni çıldırtıyor bi yandan da diyorum etme bulma dünyası da yani ne zaman biticek bugünler
Canim doktorun ne dediyse yap sen. Cunku ben gunde 24 saat icinde 60 cc veriyordum. Oda gunduz sadece. Gece hic vermiyordum. Disari filan ciktiysam emziremedigimde bi 60 cc daha veriyordum gunluk 120cc oluyodu oda cok cok nadir.tugbayhan canım mamayı ne kadar kaç defa kaç ml vermiştin 24 saatte? Bize de bugün mamaya başlayalım takviye olsun dedi doktor. 15 günde 250 gram almış çünkü. Günde 2 defa 60'ar ml mama ver 15 gün sonra bi daha gelin dedi de.
Yok canim kotu niyetin var demedim. Valla ben ne veriyosam soyluyorum o kadarcik maaMa veriyordum benimde 48 gunlukcuk :)60cc yle bi öğün bile doymaz ki diye dedim kötü bi maksadım yoktu ben çünkü sağıp veriyorum ne kadar alıyo diye 120 falan tek seferde rahat içiyo 52 günlük benim oğlumda
Cnm rahatlıkla 120-150 cc içebilir bence bi hazırla dene bakalım ne kadar içiyoKizlar size bir sey sormak istiyorum. Bu gun bobrek tasi teshisiyle hastanedeydim, cok agrim var ve ufukta ameliyat gorunuyoragri kesiciler yuzunden Alp'i emziremedigim saatler oluyor. Bu gune kadar sadece emzirdigim icin kac cc mama icmeli hic bilmiyorum. 15 Agustos dogumlu kac cc vermeliyim? Bu arada mamaya alisan bebisler daha cok iciyormus, buna en dogru cevabi sagip anne sutunu biberonla verenler bilecektir sanirim.
masallah kilosu yerindeyse sorun yok..Canım yemeyince de sütüm yetiyor çok şükür ams brnim kız iştahsız zaten yemek yemeyi çok sevmiyor düşün akiam 10 dan sabah 7 ye kadar yemediği oluyor. Yemek yiyince gögüskerim taş gibi oluyo süt doluyo kızım yemediği için sağıyorum. Sağdıkkarımı da içmiyo döküyorum mecburen. O yüzden dikkat pazartesi tam anlamaıyla rejim ce spora başlayacağım. Kalan kiloyu çabucak vermek için.
Canım evet bende beyaz tülbent var onunla denedim kollarını bağlamayı bugün ama artık kıpır kıpır benin kurtlu olmadı, sen tülbentle omuzlardan bele kadar yapabilirsin. Gözüne gözpınarından aşağıya doğru yapıyorum masajı hafif parmak dokunuşlarıyla,Etkiliyor demek ki canım,ben de gynoferon kullanıyorum yarım bırakmıştır devam edelim en iyisi.
Oyy ona da değişik,eglenceli demek ki
Benimki henüz dönmüyor ya,yeni mi dönmeye başladi bebeğin?Geci her bebek farklıdır tabi ki ama panikledimBir de hep sırt üstü yatıyor,yüzüstü biraktigimda hemen basiyor yaygarayi oysa sırt ve boyun kasları için gerekliymis,nasil alistircam.
Yani ince bi tülbentle sadece ellerini mi satalım canım?
Devam edicem canım doğumdan sonra hiç kan değerlerime de bakilmadi.Bugünlerde oldukça da halsizlik.Bir de hamilelikten magnezyum ve imom( Omega3 ve genel vitamin hapı) kalmıştı onları da icsem mi,imom emzirenlere de önerilmiş.
Ayy aynı ben gayet güzel veriyordum yediğim halde.2.5 kilom kalmıştı hamilelik öncesinde ama dün tartildim kilo almisim yine,sabit kalacak keşke verdiğimizde.
Biz de 2 aydır capakla uğraşıyorum.İki kere damla kullandik.Son damlayi kullanırken geçmişti ama bırakınca yine başladı.Ne zaman bitecek acaba.Sütümle sildim,i çine damlattim,cayl sildim ama genellikle ılık suyla siliyorum geçmedi hiç.
Masajı nasıl yapıyorsun canım internette baktım da karışık anlatılmış anlamadim pek
Evet karbonatlı su ph dokusunu bozyurmuş ılık steril suyla tülbent yardımıyla silebilirsin, memenide süt verdikten sonra sütünle temizle, mama veriyosan kızlar söyledi ki çok mantıklı geldi iki çay kaşığı su ver ağzı temizleniyor kuzucuklarınKızlar oğlumun agzında pamukçuk oluştu dr mikostatin verdi ama geçmedi gittikçe artıyor sanki. 2.ay asilarindan sonra oluştu sizde var mı boyle bi sorun ne yapacağımı şaşırdım karbonat li suyla temizledim kaç defa ama o da arttiriyormus
Dökme tabi ben cildime sürüyprum aradada bebişimin cildine:)masallah kilosu yerindeyse sorun yok..
Canim ya atmasan keske sütlerini bazen ihtiyacı olanlar oluyor, belki burda bile ihtiyacı olan çıkar..
Kızlar benim kafa gitti şimdi bir aylıkken sadece hebatit 2. Aşıyı yaptırdık doğru değil miLen Tülay sarı pipi çamaşır ipi benim. Annesi verdi gitti. Nevşini de büyüğüne al elti olsunlar.
Yok ya ilk aşı daha zordu. Bunda ne ateş oldu ne huzursuzluk. Bol bol da uyudu yavrum. Korkma ateş olursa ilaç verirsin sadece o kadar.
Maşallah kuzumaBugun giremedim baya sayfa birikmis okuyup gelcem:)Biz bugun 2. Ay kontrolumuz olduk. Kilomuz 5710 boyumuzda 61 cm olmus. Kalca cikikliginada baktilar normalmis sukur. Oyun halısı ve donenceler ilgisini ceker onlardan alin dedi. Bol bol konusun kitap okuyun oyunlar oynayin tvye asla baktirmayin dedi doktorumuz. Birde kizlar bogmaca aşısınin yan etkilerinden biriymis aglmak. Bizimki normalde sakin bir bebek dun ciglik cigliga aglayinca endiselenmistim yan etkiymis megersem. Yesil kaka icinde onemli degil. Eger cok kopuklu mukuslu olursa sıkıntı olabilir o zmaan tahlim yapariz simdilk gerek yokmus. Rota aşısını da kesinlikle öneriyorum. Gecen hasta aldim ishal ates 4 gündür birsey yapamadik. Ilacida yok o yuzden kesinlikle öneriyorum muhakkak yaptirmaliyiz dedi. Bizden bu kadar :)
Cok teskkur ederimCnm rahatlıkla 120-150 cc içebilir bence bi hazırla dene bakalım ne kadar içiyo
Zature canım 3.Kızlar benim kafa gitti şimdi bir aylıkken sadece hebatit 2. Aşıyı yaptırdık doğru değil mi
Sonra yani ikinci ayda 3 combo aşımız var karma verem üçüncüyü unuttum
Üçüncü ayda rota
Dördüncü ayda rota
Arada var mı bişeyler ? Bide ben şimdiye kadar sadece hepatit 2. Ciyi yaptırdım, aşı açılmadığı için daha aramadı sağlık ocağı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?