2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Yok.canim.arada :))) doğrudur dedigin gibi asi takvimi

Sen benim oğlumun tarifini vermişsin birde saati var 10 buçukta başlıyor sabah saat 4 E kadar sebepsiz ağlıyor ve saatini bir dakika şaşmıyor :)
Cnm ya ne kadar zor.seni en iyi anlayacaklardan biri de benim.bizim oğlan da 10buçukta başlar 2de yorgun düşerdi.biz dua yazdırdıktan sonra rahatladı.inanırmısın bilmem ama.yine gaz sancısı çok oluyor.ama o çığlık çığlığa ağlamalar farklıydı o azaldı.aynı saatlerde bazen yine huzursuzlanıyor da katılmıyor.inşallah senin yavrun da tez zamanda atlatır kolik denen meredi.

2 aylık 120 ccti rahat alır canım emmeden.

Canım sanırım senden epeyce büyüğüm onun için abla nasihatı sakın eşine beddua ah etme hatta içinden bile geçirme çünkü Allah içini görüyor çok üzüldüğün içinde dualrın kabul oluyor yanarak öfkenin yükselmesi ile söylüyorsun bunları.. Neden mi biliyorum 23 yıl olucak evliliğim ahlandım adam iş için amerikaya gidecekti, bir olay yaşadık bende dedim ki eğer sen haklıysan tamam ama ben haklıysam inşallah gidemezsin valizleri hazırladık ertesi gün uçucak iptal oldu eğitim için gidecekti.. Sonra aldatmalar aldanmalar hep ah ettim işinden ol dedim oldu, ailesi yüzünden üzdü yine işine ahlandım... Senin gibi ucu bana dokunuyor ama olsun bende çekerim oda çeksin dedim hatta 6 ay evde oturdu ben işe gidip geldim, bankada müdür yardımcıydım bende... Sonuç olarak en son kendime beddua ettim elimle domates verdim kahvaltıda ağzına bizim ki dedi ki yaaa yapmacık yapmacık harektler vıdı vıdı konuşmaların arkasından çok komiksin dedi bana bende Allahım sesimi lal etde konuşamayım duyma hasret kal dedim 2010 mayısda nodül ameliyatı oldum ve ses tellerim felç oldu... Hayatım bok oldu işimi kaybettim oda tabi acıbademde evimi sattım falan filan şimdi ne kadar kzısam da duamı eksik etmem, sen onun helalisin ve en özelini paylaşansın onun için dualarında beddualarında kabul olur... Etme kuzum etme sabır dile geçecek hepsi inan ve Allah a sığın

Yolla gelsin gözüm gibi bakarım hamileliğimi ilk öğrendiğimde eşimde bende karnımı kızım Prensesim diye seviyorduk öyle hasretiz kız çocuğuna
ç

Daha gençsin gülüm
Birdaha yaparsın ne olucak
İnş buseler kızın olur

İyii süt yapıyor yalnızz... 1haftadır aralıksız her gün yedimm onu yedim mi başka bir şey yemiyorum o gün öyyle dengeliyorum canım

Valla şimdiden göğüsler şişiyor gibi:))
Eee aşurenin içinde bir ben yoktum :))

Abowwww fıstıklara bak maşallah maşallah
Len gülistan sende afet kadınmışsın hee maşallah sanada:)
( Benim Gülistan dememde eskiden olan bir diziden yalan dünya diye ordan geliyor)

Sonuna kadar katılıyorum canım

Coook haklısın dönüp dolaşıp seni buluyor. İsleri kötü olunca tüm odnlasiyorlar ara daha kotu oluyor falan filsn :)))

Slm kızlar 2 gündür birikmiş okuyamadım.Dün annem gitti memlekete artık yalnız bakacağım o kadar endişelendim ki tek başıma yapabilir miyim diye annem sağolsun yemekti temizlikti halleşiyordu bende Bebek'le ilgileniyordum gün içinde bir kac saat annem bakarken uyurdum cok rahat geçiyordu sayesinde.dün ilk gecemiz iyi geçti bugün kızımı eşimle 2 ay kontrolüne götürdük eşime acil telefon geldi imza işi için çağırdılar mecbur gitti.kaldım tek başıma kızımla yanımda eşim olunca iyi hissediyorum tek panik yapıyorum.kontrolde verem aşılarını da yapalım mı dediler normalde yarın sağlık ocağı yapacaktı dedim ben tekim cesaret edemem eşimi aradım Dedi yaptır korkma sen yaparsın güveniyorum sana Dedi 2 bacaktan 1 koldan kızımı aldılar yatırdılar sabit tuttular. Bana oyle Bi baktı ki dişlerimi sıkmayı bırakıp ağlamaya başladım ve kızım 3 ünde de ağlamadı hissetti annem ağladı ben ona güç vereyim ağlamayım dedi kurban olduğum kızım benden daha güçlü aldım kızımı emzirme odasında hem emzirdim hem ağladım zor toparladım kendimi bindim taksiye geldim deneyim kazanmış oldum kızım bir haftadır ishal bugun aşıdan sonra aralıklarla cok kustu aksam biraz huzursuzlandı ama ateşi çıkmadı su ana kadar. 2 saattir uyuyor aşı olalı 8'saat oldu az önce uyku arasında yarım ölçek calpol Ateş düşürücü verdim.bir aşıda anne olarak perişan oldum üzüntüden Rabbim evladına hastanelerde şifa arayanlara sabır versin .

Ben de mesela hiç emziremedim benim kizi.hep sağdiğim sütü taze taze içiriyorum gece uykusu bir buçuk aydir hep düzenliydi.şimdi de en az dört saat uyur minişim.giderek de uzuyor gibi.

Son düzenleme:
Aynı beni anlatmışsın dün benzerini yazdım
Ne kadar kötü biz kadınların benzer seyler Yaşaması hakettiğimiz gibi yasamalıydık oysa ki ama inanıyorum gün gelicek devran dönücek sıra bizede gelicek ben hiç bişeyi unutmam bi zaman gelicek bugünlerin Acısını çıkarıcam

Belkide sık emmesinin sebebi az az sık sık oldugundandır cnm her çocuk farklı sonuçta bide yeşil kaka falan diyodun ya o sebeple olabilir sonuçta Önsütü fazla aldığından

Ay kıyamam çok tatlısınız.biz de böyleyiz ama oturduğumu düşün

Arkadaşlar merhaba. Yazılanları okumak gerçekten ekstra bir mesai istiyor ancak ben de her gün girip, okuyup okuyup bir türlü login bile olamadan çıkıyorum forumdan. Hastalara şifa, huysuzlara huzur, uykusuzlara uykular dilerim
Benim bir sorum olacaktı. Oğlum bugün itibarıyla tam 10 haftalık, gece gündüz uykusu farketmiyor; hemen her seferinde uyurken birşey çiğniyormuş gibi yapıp yüzünü buruşturuyor. Sonra ya öksürüyor ya da garip sesler çıkarıp, bazen sağa sola yumruklar savurup geri uyuyor. Ara sıra da buna uyanıyor miniğim.
Teşhisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…