Yok.canim.arada :))) doğrudur dedigin gibi asi takvimiKızlar benim kafa gitti şimdi bir aylıkken sadece hebatit 2. Aşıyı yaptırdık doğru değil mi
Sonra yani ikinci ayda 3 combo aşımız var karma verem üçüncüyü unuttum
Üçüncü ayda rota
Dördüncü ayda rota
Arada var mı bişeyler ? Bide ben şimdiye kadar sadece hepatit 2. Ciyi yaptırdım, aşı açılmadığı için daha aramadı sağlık ocağı?
Cnm ya ne kadar zor.seni en iyi anlayacaklardan biri de benim.bizim oğlan da 10buçukta başlar 2de yorgun düşerdi.biz dua yazdırdıktan sonra rahatladı.inanırmısın bilmem ama.yine gaz sancısı çok oluyor.ama o çığlık çığlığa ağlamalar farklıydı o azaldı.aynı saatlerde bazen yine huzursuzlanıyor da katılmıyor.inşallah senin yavrun da tez zamanda atlatır kolik denen meredi.Sen benim oğlumun tarifini vermişsin birde saati var 10 buçukta başlıyor sabah saat 4 E kadar sebepsiz ağlıyor ve saatini bir dakika şaşmıyor :)
2 aylık 120 ccti rahat alır canım emmeden.Kizlar size bir sey sormak istiyorum. Bu gun bobrek tasi teshisiyle hastanedeydim, cok agrim var ve ufukta ameliyat gorunuyoragri kesiciler yuzunden Alp'i emziremedigim saatler oluyor. Bu gune kadar sadece emzirdigim icin kac cc mama icmeli hic bilmiyorum. 15 Agustos dogumlu kac cc vermeliyim? Bu arada mamaya alisan bebisler daha cok iciyormus, buna en dogru cevabi sagip anne sutunu biberonla verenler bilecektir sanirim.
Canım sanırım senden epeyce büyüğüm onun için abla nasihatı sakın eşine beddua ah etme hatta içinden bile geçirme çünkü Allah içini görüyor çok üzüldüğün içinde dualrın kabul oluyor yanarak öfkenin yükselmesi ile söylüyorsun bunları.. Neden mi biliyorum 23 yıl olucak evliliğim ahlandım adam iş için amerikaya gidecekti, bir olay yaşadık bende dedim ki eğer sen haklıysan tamam ama ben haklıysam inşallah gidemezsin valizleri hazırladık ertesi gün uçucak iptal oldu eğitim için gidecekti.. Sonra aldatmalar aldanmalar hep ah ettim işinden ol dedim oldu, ailesi yüzünden üzdü yine işine ahlandım... Senin gibi ucu bana dokunuyor ama olsun bende çekerim oda çeksin dedim hatta 6 ay evde oturdu ben işe gidip geldim, bankada müdür yardımcıydım bende... Sonuç olarak en son kendime beddua ettim elimle domates verdim kahvaltıda ağzına bizim ki dedi ki yaaa yapmacık yapmacık harektler vıdı vıdı konuşmaların arkasından çok komiksin dedi bana bende Allahım sesimi lal etde konuşamayım duyma hasret kal dedim 2010 mayısda nodül ameliyatı oldum ve ses tellerim felç oldu... Hayatım bok oldu işimi kaybettim oda tabi acıbademde evimi sattım falan filan şimdi ne kadar kzısam da duamı eksik etmem, sen onun helalisin ve en özelini paylaşansın onun için dualarında beddualarında kabul olur... Etme kuzum etme sabır dile geçecek hepsi inan ve Allah a sığınHamileliğin son ayları + loğusalık ki bugün 52 gün oldu eşimle hiç bi yakınlaşmamız olmadı hani istediğimden de değil hiç niyetim yokta eşim işleri de ters gittikçe iyice öküze bağladı bi yakınlığımız bi paylaşımımız kalmadı çocuk dışında ikimizde yoruluyoruz yıpranıyoruz birbirimize tahammül edemez hale geldik kırılıp kırılıp unutmaktan da yoruldum :s beni üzdükçe biliyo işleride yolunda gitmicek bende sinirlendim daha da beter olucak dedim sanki o işler kötü gidince ucu bana dokunmuyormuş gibi ama napim işinin stresini bana yansıtmak zorunda mı ? Bende çalışıyodum işi sosyal yaşantımı herseyi bi kenara koydum aylardır evdeyim ben darlamıyo muyum ? Ama nerde bunu düşüncek kafa hep kendini düşünsün bu erkekler beni çıldırtıyor bi yandan da diyorum etme bulma dünyası da yani ne zaman biticek bugünler
Benim kuzum 70 günlük ve 3/4 saatte bir meme ve mama veriyorum mama bazen 70 cc bazen 90 cc alıyor . 24 saatte 450 cc ile 540 cc yi geçmiyorum72 günlük canım
çYolla gelsin gözüm gibi bakarımhamileliğimi ilk öğrendiğimde eşimde bende karnımı kızım Prensesim diye seviyorduk öyle hasretiz kız çocuğuna
İyii süt yapıyor yalnızz... 1haftadır aralıksız her gün yedimm onu yedim mi başka bir şey yemiyorum o gün öyyle dengeliyorum canım
Eki Görüntüle 1900640
Çalınmaya değer tek şey, uyuyan çocuktan alınan bir öpücüktür. Joe Houldsworth
Uyurken bile yapisigiz Neva hanımla. Ne kadar temas o kadar güven. Zaman çok hızlı durun ve bu güzel hediyenin keyfini çıkarın. Bugün gitti ve asla geri gelmeyecek.
Canım sanırım senden epeyce büyüğüm onun için abla nasihatı sakın eşine beddua ah etme hatta içinden bile geçirme çünkü Allah içini görüyor çok üzüldüğün içinde dualrın kabul oluyor yanarak öfkenin yükselmesi ile söylüyorsun bunları.. Neden mi biliyorum 23 yıl olucak evliliğim ahlandım adam iş için amerikaya gidecekti, bir olay yaşadık bende dedim ki eğer sen haklıysan tamam ama ben haklıysam inşallah gidemezsin valizleri hazırladık ertesi gün uçucak iptal oldu eğitim için gidecekti.. Sonra aldatmalar aldanmalar hep ah ettim işinden ol dedim oldu, ailesi yüzünden üzdü yine işine ahlandım... Senin gibi ucu bana dokunuyor ama olsun bende çekerim oda çeksin dedim hatta 6 ay evde oturdu ben işe gidip geldim, bankada müdür yardımcıydım bende... Sonuç olarak en son kendime beddua ettim elimle domates verdim kahvaltıda ağzına bizim ki dedi ki yaaa yapmacık yapmacık harektler vıdı vıdı konuşmaların arkasından çok komiksin dedi bana bende Allahım sesimi lal etde konuşamayım duyma hasret kal dedim 2010 mayısda nodül ameliyatı oldum ve ses tellerim felç oldu... Hayatım bok oldu işimi kaybettim oda tabi acıbademde evimi sattım falan filan şimdi ne kadar kzısam da duamı eksik etmem, sen onun helalisin ve en özelini paylaşansın onun için dualarında beddualarında kabul olur... Etme kuzum etme sabır dile geçecek hepsi inan ve Allah a sığın
Coook haklısın dönüp dolaşıp seni buluyor. İsleri kötü olunca tüm odnlasiyorlar ara daha kotu oluyor falan filsn :)))Canım sanırım senden epeyce büyüğüm onun için abla nasihatı sakın eşine beddua ah etme hatta içinden bile geçirme çünkü Allah içini görüyor çok üzüldüğün içinde dualrın kabul oluyor yanarak öfkenin yükselmesi ile söylüyorsun bunları.. Neden mi biliyorum 23 yıl olucak evliliğim ahlandım adam iş için amerikaya gidecekti, bir olay yaşadık bende dedim ki eğer sen haklıysan tamam ama ben haklıysam inşallah gidemezsin valizleri hazırladık ertesi gün uçucak iptal oldu eğitim için gidecekti.. Sonra aldatmalar aldanmalar hep ah ettim işinden ol dedim oldu, ailesi yüzünden üzdü yine işine ahlandım... Senin gibi ucu bana dokunuyor ama olsun bende çekerim oda çeksin dedim hatta 6 ay evde oturdu ben işe gidip geldim, bankada müdür yardımcıydım bende... Sonuç olarak en son kendime beddua ettim elimle domates verdim kahvaltıda ağzına bizim ki dedi ki yaaa yapmacık yapmacık harektler vıdı vıdı konuşmaların arkasından çok komiksin dedi bana bende Allahım sesimi lal etde konuşamayım duyma hasret kal dedim 2010 mayısda nodül ameliyatı oldum ve ses tellerim felç oldu... Hayatım bok oldu işimi kaybettim oda tabi acıbademde evimi sattım falan filan şimdi ne kadar kzısam da duamı eksik etmem, sen onun helalisin ve en özelini paylaşansın onun için dualarında beddualarında kabul olur... Etme kuzum etme sabır dile geçecek hepsi inan ve Allah a sığın
C caspe_rhayalimsin1 kızlarrr madem bana katılıyorsunuz takın hunileri sabahaa kadar danz dans dansssss o zaman lililllliiiiii
Ben de mesela hiç emziremedim benim kizi.hep sağdiğim sütü taze taze içiriyorum gece uykusu bir buçuk aydir hep düzenliydi.şimdi de en az dört saat uyur minişim.giderek de uzuyor gibi.Maşallah maşallah süt olsun ne güzel bazen sağmaya üşeniyorum gece sağmış olduğum sütü dayıyorum kızıma istediği gibi çekip emiyor hızlıca uykusu dağılmadan yatıyor ön sütü az son sütü aldığı için daha uzun tok kalıyor ve uyanmıyor :)
C caspe_rhayalimsin1 kızlarrr madem bana katılıyorsunuz takın hunileri sabahaa kadar danz dans dansssss o zaman lililllliiiiii
Once dans sonra halay hobaaaBen halayı severim:)))
Şemame şemame
Ne kadar kötü biz kadınların benzer seyler Yaşaması hakettiğimiz gibi yasamalıydık oysa ki ama inanıyorum gün gelicek devran dönücek sıra bizede gelicek ben hiç bişeyi unutmam bi zaman gelicek bugünlerin Acısını çıkarıcamAynı beni anlatmışsın dün benzerini yazdım
Belkide sık emmesinin sebebi az az sık sık oldugundandır cnm her çocuk farklı sonuçta bide yeşil kaka falan diyodun ya o sebeple olabilir sonuçta Önsütü fazla aldığındanCanim doktorun ne dediyse yap sen. Cunku ben gunde 24 saat icinde 60 cc veriyordum. Oda gunduz sadece. Gece hic vermiyordum. Disari filan ciktiysam emziremedigimde bi 60 cc daha veriyordum gunluk 120cc oluyodu oda cok cok nadir.
Yok canim kotu niyetin var demedim. Valla ben ne veriyosam soyluyorum o kadarcik maaMa veriyordum benimde 48 gunlukcuk :)
Ay kıyamam çok tatlısınız.biz de böyleyiz ama oturduğumu düşünEki Görüntüle 1900640
Çalınmaya değer tek şey, uyuyan çocuktan alınan bir öpücüktür. Joe Houldsworth
Uyurken bile yapisigiz Neva hanımla. Ne kadar temas o kadar güven. Zaman çok hızlı durun ve bu güzel hediyenin keyfini çıkarın. Bugün gitti ve asla geri gelmeyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?