2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kac gunlük bebegin canım?

Midesi ekşiyordur canım ,kusuyor mu peynir kesiği gibi?

Güle güle giysin canım bebike alışveriş yapmak çok zevkli :)

Eşim ortaklarıyla tatile gidiyor yanımda kimse olmadan oğlumla dört gün evde yanlızız parti falan veririz artık eşimi çok seviyorum bu aralar çok yoğun stres altında ona kendine zaman ayır bunu hak ediyorsun falan gibi motive edici şeyler söyledim maça git gibi gitti ama zevk almadı evde daha zevkliymiş tamam dedim deşarj olman lazım adamda yurt dışı tatili buldu şimdi aklı verince bişey diyemedim git tabi güzel olur dedim ama 54 günlük bebekle beni kimsesiz bırakıp gidiceğinide düşünmemişdim doğrusu şeytan dürtüyor fısıldıyor kulagıma kötü kötü şeyler bir tarafdan aman dinlensin diyorum annemler uzakda gelemez kayınvalide kayınpeder çok yaşlı faydası olmaz biraz gerildim şimdi niye yazdın bı be kardeşim derseniz " ulan 54 günlük bebekle kadın evde yanlız bırakılıp gezirmi otur oturdugun yerden" diyemiyorumda bari yazayım dedim

Canım ben arada düşunüyorum adam yoruluyor falan diye ama ben ve bebişimin de en cok ilgiye muhtac oldugumuz zamanlar.hayatta demem şuraya git buraya git doğruu eve gelecek.el kadar bebeyi bırakıp nasil gidecek gebertirim

Kızlar zinco damla kullanan var mı varsa nasıl kullandığını söyleyebilir mi

Çıkmaz herhalde. Yine de arada kontrol edersin canım.
Saoşa
ben çocuğu oyun halısına koydum yavrum ne güzel agu gugu yapıyordu geldi abisi kendini soktu içine o gün bugündür de vermiyor sahiplendi bebeği içine koyduğum Zaman izin vermiyor

Saoşa

ben çocuğu oyun halısına koydum yavrum ne güzel agu gugu yapıyordu geldi abisi kendini soktu içine o gün bugündür de vermiyor sahiplendi bebeği içine koyduğum Zaman izin vermiyor
Oyy kuzum ya ikiside minnak:)) abisi uyudugunda koysan belki rahatlar o kuzuda. atesi oldu mu durumunuz nasıl canım

Geçmiş olsun kuzuna ilk başlar biraz zorlanabilirsin bu gayet normal tatlım ama ben benim sen üstesinden gelirsin ve tek başınada mükemmel bir şekilde bakarsın bebişine

İşin ucunu kaçırmış seninki de. Arada cafe ye maça falan gitsinde tatil de ne. Sizinle gitsin seninde ihtiyacin var sonucta.

Ben kirlileri birikince bile seviniyorum ütülüycem diye bi özen bi özen...ananesi hırkalar getirmişti.alt lazım kadife tulum falan mı alsam bi de
Bence kadife tulum şart, ben 2 tane aldım, ben de gireyim halaya, sonra da kafa salıyyim, zaten Kocacım Şebnem ferah konserine bilet almış cumartesi için

Gecmiş olsun tatlım bugün bizde aşılatımızı olduk bizim bıdık biraz Ateşlendi teyzesi ama ilaçla düşürdük şükür umarım sizde hiç çıkmaz

Canım geçmişe baka baka geliyorum da aşı mı ateş yaptı? Kıyamam ben kuzuna
Evet tatlım aşıdan çıktı çok teşekkür ederim

Yüksek ihtimal Atak haftasında arkadasım ama kulak iltihabı şüphen varsa doktora götürmende fayda var çok gecmiş olsun

İnanırım tabi tatlım ama ben yurt dışındayım Türkiye'dekilerden de hiç bir şey istemem oradakiler anca kendini düşünsün ..inşallah dediğin gibi geçer gider ilk oğlumda 6. Ayda tamamen bitmişti bunda bir ay sonraya umudum var açıkçası tatlım zaten az kaldı iki ay bitti bile şükür

O seslere alış annesi çünkü daha çok yapacaklar bunları artık büyüdüler benimkinde aynı çok normal

Can'ım biraz sen dürtüklemişsin birde unutmuşsun erkeklerde bizim gibi narin düşünecek beyin yok .. Git mi dedin o git komutunu alır ve gider ...beyninin öteki lobuyla - Nereye gidiyorsun lan kadın yeni doğum yapmış küçücük bir bebeğimiz var ,,ya bir şey olursa !!! Diye maalesef düşünemez ....

Oyy kuzum ya ikiside minnak:)) abisi uyudugunda koysan belki rahatlar o kuzuda. atesi oldu mu durumunuz nasıl canım
şimdi daha iyi tatlım ateşi düştü rahatladı yavru ..abisi uyuduğunda oda bir saat uyuyor biri sağımda biri solumda yatıyor o yüzden koymaya fırsat olmuyor ..işin komiği oğlum bu kardeşin sen büyüksün diyorum bana ters ters bakıp oynamaya devam ediyor bende bıraktım artık napıyım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…