Kac gunlük bebegin canım?Merhaba arkadaslar bende sizler gibi agustos annesiyim oğlumu gecen hafta sunnet yaptırdık ilk gun ağladı daha sonra ağlamadı ama kac gündür bebegim çok huzursuz sürekli ağlıyor kucak sallama falan zor duruyor geceleride saat dörtte zor yatırıyorum bi yerinin agridigini düşünüyorum kulak iltihabı olmus olabilir mı acaba kulağı akmıyor ama ne yapmalıyım bebeğimin huyları değişti once sakın ve annesini yormayan bi bebekte acaba atak mı geçiriyor yardım edin anneler ilk bebegim tecrubesizim..
Midesi ekşiyordur canım ,kusuyor mu peynir kesiği gibi?Arkadaşlar merhaba. Yazılanları okumak gerçekten ekstra bir mesai istiyor ancak ben de her gün girip, okuyup okuyup bir türlü login bile olamadan çıkıyorum forumdan. Hastalara şifa, huysuzlara huzur, uykusuzlara uykular dilerim
Benim bir sorum olacaktı. Oğlum bugün itibarıyla tam 10 haftalık, gece gündüz uykusu farketmiyor; hemen her seferinde uyurken birşey çiğniyormuş gibi yapıp yüzünü buruşturuyor. Sonra ya öksürüyor ya da garip sesler çıkarıp, bazen sağa sola yumruklar savurup geri uyuyor. Ara sıra da buna uyanıyor miniğim.
Teşhisi olan var mı?
Evet gün içinde az biraz kusuyor o şekilde. Bunun için neler yapabilirim?Midesi ekşiyordur canım ,kusuyor mu peynir kesiği gibi?
Güle güle giysin canım bebike alışveriş yapmak çok zevkli :)Kızlar bizde bugun oğluşuma alışverişe çıktık. Kışlkklarını aldık. Hem evde giyineceği bi kaç parça hemde dışarı için guzel cicili bisuru kazak hırka yelek pantolon faln aldık. Heyecanla hepsini yerlştrdim dolabına. Çok zevkliydi
aynen ya. Kendimden daha çok ozeniorum onaGüle güle giysin canım bebike alışveriş yapmak çok zevkli :)
Besledikten bi on dk.sonra geğirmesini sağlıyorum ben canım,sık emzirince de oluyor sanıyorum bu.Evet gün içinde az biraz kusuyor o şekilde. Bunun için neler yapabilirim?
Ben kirlileri birikince bile seviniyorum ütülüycem diye bi özen bi özen...ananesi hırkalar getirmişti.alt lazım kadife tulum falan mı alsam bi deaynen ya. Kendimden daha çok ozeniorum onasizler aldınız mı kıllıkları. Havalar soğudu artık çunku
Canım ben arada düşunüyorum adam yoruluyor falan diye ama ben ve bebişimin de en cok ilgiye muhtac oldugumuz zamanlar.hayatta demem şuraya git buraya git doğruu eve gelecek.el kadar bebeyi bırakıp nasil gidecek gebertirimEşim ortaklarıyla tatile gidiyor yanımda kimse olmadan oğlumla dört gün evde yanlızız parti falan veririz artık eşimi çok seviyorum bu aralar çok yoğun stres altında ona kendine zaman ayır bunu hak ediyorsun falan gibi motive edici şeyler söyledim maça git gibi gitti ama zevk almadı evde daha zevkliymiş tamam dedim deşarj olman lazım adamda yurt dışı tatili buldu şimdi aklı verince bişey diyemedim git tabi güzel olur dedim ama 54 günlük bebekle beni kimsesiz bırakıp gidiceğinide düşünmemişdim doğrusu şeytan dürtüyor fısıldıyor kulagıma kötü kötü şeyler bir tarafdan aman dinlensin diyorum annemler uzakda gelemez kayınvalide kayınpeder çok yaşlı faydası olmaz biraz gerildim şimdi niye yazdın bı be kardeşim derseniz " ulan 54 günlük bebekle kadın evde yanlız bırakılıp gezirmi otur oturdugun yerden" diyemiyorumda bari yazayım dedim
SaoşaÇıkmaz herhalde. Yine de arada kontrol edersin canım.
ben çocuğu oyun halısına koydum yavrum ne güzel agu gugu yapıyordu geldi abisi kendini soktu içine o gün bugündür de vermiyor sahiplendi bebeği içine koyduğum Zaman izin vermiyorBugun giremedim baya sayfa birikmis okuyup gelcem:)Biz bugun 2. Ay kontrolumuz olduk. Kilomuz 5710 boyumuzda 61 cm olmus. Kalca cikikliginada baktilar normalmis sukur. Oyun halısı ve donenceler ilgisini ceker onlardan alin dedi. Bol bol konusun kitap okuyun oyunlar oynayin tvye asla baktirmayin dedi doktorumuz. Birde kizlar bogmaca aşısınin yan etkilerinden biriymis aglmak. Bizimki normalde sakin bir bebek dun ciglik cigliga aglayinca endiselenmistim yan etkiymis megersem. Yesil kaka icinde onemli degil. Eger cok kopuklu mukuslu olursa sıkıntı olabilir o zmaan tahlim yapariz simdilk gerek yokmus. Rota aşısını da kesinlikle öneriyorum. Gecen hasta aldim ishal ates 4 gündür birsey yapamadik. Ilacida yok o yuzden kesinlikle öneriyorum muhakkak yaptirmaliyiz dedi. Bizden bu kadar :)
Oyy kuzum ya ikiside minnak:)) abisi uyudugunda koysan belki rahatlar o kuzuda. atesi oldu mu durumunuz nasıl canımSaoşa
ben çocuğu oyun halısına koydum yavrum ne güzel agu gugu yapıyordu geldi abisi kendini soktu içine o gün bugündür de vermiyor sahiplendi bebeği içine koyduğum Zaman izin vermiyor
Geçmiş olsun kuzuna ilk başlar biraz zorlanabilirsin bu gayet normal tatlım ama ben benim sen üstesinden gelirsin ve tek başınada mükemmel bir şekilde bakarsın bebişineSlm kızlar 2 gündür birikmiş okuyamadım.Dün annem gitti memlekete artık yalnız bakacağım o kadar endişelendim ki tek başıma yapabilir miyim diye annem sağolsun yemekti temizlikti halleşiyordu bende Bebek'le ilgileniyordum gün içinde bir kac saat annem bakarken uyurdum cok rahat geçiyordu sayesinde.dün ilk gecemiz iyi geçti bugün kızımı eşimle 2 ay kontrolüne götürdük eşime acil telefon geldi imza işi için çağırdılar mecbur gitti.kaldım tek başıma kızımla yanımda eşim olunca iyi hissediyorum tek panik yapıyorum.kontrolde verem aşılarını da yapalım mı dediler normalde yarın sağlık ocağı yapacaktı dedim ben tekim cesaret edemem eşimi aradım Dedi yaptır korkma sen yaparsın güveniyorum sana Dedi 2 bacaktan 1 koldan kızımı aldılar yatırdılar sabit tuttular. Bana oyle Bi baktı ki dişlerimi sıkmayı bırakıp ağlamaya başladım ve kızım 3 ünde de ağlamadı hissetti annem ağladı ben ona güç vereyim ağlamayım dedi kurban olduğum kızım benden daha güçlü aldım kızımı emzirme odasında hem emzirdim hem ağladım zor toparladım kendimi bindim taksiye geldim deneyim kazanmış oldum kızım bir haftadır ishal bugun aşıdan sonra aralıklarla cok kustu aksam biraz huzursuzlandı ama ateşi çıkmadı su ana kadar. 2 saattir uyuyor aşı olalı 8'saat oldu az önce uyku arasında yarım ölçek calpol Ateş düşürücü verdim.bir aşıda anne olarak perişan oldum üzüntüden Rabbim evladına hastanelerde şifa arayanlara sabır versin .
İşin ucunu kaçırmış seninki de. Arada cafe ye maça falan gitsinde tatil de ne. Sizinle gitsin seninde ihtiyacin var sonucta.Eşim ortaklarıyla tatile gidiyor yanımda kimse olmadan oğlumla dört gün evde yanlızız parti falan veririz artık eşimi çok seviyorum bu aralar çok yoğun stres altında ona kendine zaman ayır bunu hak ediyorsun falan gibi motive edici şeyler söyledim maça git gibi gitti ama zevk almadı evde daha zevkliymiş tamam dedim deşarj olman lazım adamda yurt dışı tatili buldu şimdi aklı verince bişey diyemedim git tabi güzel olur dedim ama 54 günlük bebekle beni kimsesiz bırakıp gidiceğinide düşünmemişdim doğrusu şeytan dürtüyor fısıldıyor kulagıma kötü kötü şeyler bir tarafdan aman dinlensin diyorum annemler uzakda gelemez kayınvalide kayınpeder çok yaşlı faydası olmaz biraz gerildim şimdi niye yazdın bı be kardeşim derseniz " ulan 54 günlük bebekle kadın evde yanlız bırakılıp gezirmi otur oturdugun yerden" diyemiyorumda bari yazayım dedim
Bence kadife tulum şart, ben 2 tane aldım, ben de gireyim halaya, sonra da kafa salıyyim, zaten Kocacım Şebnem ferah konserine bilet almış cumartesi içinBen kirlileri birikince bile seviniyorum ütülüycem diye bi özen bi özen...ananesi hırkalar getirmişti.alt lazım kadife tulum falan mı alsam bi de
Gecmiş olsun tatlım bugün bizde aşılatımızı olduk bizim bıdık biraz Ateşlendi teyzesi ama ilaçla düşürdük şükür umarım sizde hiç çıkmazSelam kızlar nabersiniz bakalım? Biz de bugün 2 ay aşılarımızı olduk. Çok ağladı kuzumsonra 1 saat kadar falan da hep dudak büke büke aklına geldikçe ağladı ya da acısı vardı bilemedim uyudu hatta uykusunda iç çeke çeke bi hal oldu ama çok şükür genel olarak huzursuzluk ve ateş falan yapmadı inşallah gece de çıkmaz ateşi falan
Evet tatlım aşıdan çıktı çok teşekkür ederimCanım geçmişe baka baka geliyorum da aşı mı ateş yaptı? Kıyamam ben kuzuna
Yüksek ihtimal Atak haftasında arkadasım ama kulak iltihabı şüphen varsa doktora götürmende fayda var çok gecmiş olsunMerhaba arkadaslar bende sizler gibi agustos annesiyim oğlumu gecen hafta sunnet yaptırdık ilk gun ağladı daha sonra ağlamadı ama kac gündür bebegim çok huzursuz sürekli ağlıyor kucak sallama falan zor duruyor geceleride saat dörtte zor yatırıyorum bi yerinin agridigini düşünüyorum kulak iltihabı olmus olabilir mı acaba kulağı akmıyor ama ne yapmalıyım bebeğimin huyları değişti once sakın ve annesini yormayan bi bebekte acaba atak mı geçiriyor yardım edin anneler ilk bebegim tecrubesizim..
İnanırım tabi tatlım ama ben yurt dışındayım Türkiye'dekilerden de hiç bir şey istemem oradakiler anca kendini düşünsün ..inşallah dediğin gibi geçer gider ilk oğlumda 6. Ayda tamamen bitmişti bunda bir ay sonraya umudum var açıkçası tatlım zaten az kaldı iki ay bitti bile şükürCnm ya ne kadar zor.seni en iyi anlayacaklardan biri de benim.bizim oğlan da 10buçukta başlar 2de yorgun düşerdi.biz dua yazdırdıktan sonra rahatladı.inanırmısın bilmem ama.yine gaz sancısı çok oluyor.ama o çığlık çığlığa ağlamalar farklıydı o azaldı.aynı saatlerde bazen yine huzursuzlanıyor da katılmıyor.inşallah senin yavrun da tez zamanda atlatır kolik denen meredi.
Ben kullanıyordum günde 4 defa 3 damla , şuan kullanmıyorum amaKızlar zinco damla kullanan var mı varsa nasıl kullandığını söyleyebilir mi
O seslere alış annesi çünkü daha çok yapacaklar bunları artık büyüdüler benimkinde aynı çok normalArkadaşlar merhaba. Yazılanları okumak gerçekten ekstra bir mesai istiyor ancak ben de her gün girip, okuyup okuyup bir türlü login bile olamadan çıkıyorum forumdan. Hastalara şifa, huysuzlara huzur, uykusuzlara uykular dilerim
Benim bir sorum olacaktı. Oğlum bugün itibarıyla tam 10 haftalık, gece gündüz uykusu farketmiyor; hemen her seferinde uyurken birşey çiğniyormuş gibi yapıp yüzünü buruşturuyor. Sonra ya öksürüyor ya da garip sesler çıkarıp, bazen sağa sola yumruklar savurup geri uyuyor. Ara sıra da buna uyanıyor miniğim.
Teşhisi olan var mı?
Can'ım biraz sen dürtüklemişsin birde unutmuşsun erkeklerde bizim gibi narin düşünecek beyin yok .. Git mi dedin o git komutunu alır ve gider ...beyninin öteki lobuyla - Nereye gidiyorsun lan kadın yeni doğum yapmış küçücük bir bebeğimiz var ,,ya bir şey olursa !!! Diye maalesef düşünemez ....Eşim ortaklarıyla tatile gidiyor yanımda kimse olmadan oğlumla dört gün evde yanlızız parti falan veririz artık eşimi çok seviyorum bu aralar çok yoğun stres altında ona kendine zaman ayır bunu hak ediyorsun falan gibi motive edici şeyler söyledim maça git gibi gitti ama zevk almadı evde daha zevkliymiş tamam dedim deşarj olman lazım adamda yurt dışı tatili buldu şimdi aklı verince bişey diyemedim git tabi güzel olur dedim ama 54 günlük bebekle beni kimsesiz bırakıp gidiceğinide düşünmemişdim doğrusu şeytan dürtüyor fısıldıyor kulagıma kötü kötü şeyler bir tarafdan aman dinlensin diyorum annemler uzakda gelemez kayınvalide kayınpeder çok yaşlı faydası olmaz biraz gerildim şimdi niye yazdın bı be kardeşim derseniz " ulan 54 günlük bebekle kadın evde yanlız bırakılıp gezirmi otur oturdugun yerden" diyemiyorumda bari yazayım dedim
şimdi daha iyi tatlım ateşi düştü rahatladı yavru ..abisi uyuduğunda oda bir saat uyuyor biri sağımda biri solumda yatıyor o yüzden koymaya fırsat olmuyor ..işin komiği oğlum bu kardeşin sen büyüksün diyorum bana ters ters bakıp oynamaya devam ediyor bende bıraktım artık napıyım :)Oyy kuzum ya ikiside minnak:)) abisi uyudugunda koysan belki rahatlar o kuzuda. atesi oldu mu durumunuz nasıl canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?