2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
İşin ucunu kaçırmış seninki de. Arada cafe ye maça falan gitsinde tatil de ne. Sizinle gitsin seninde ihtiyacin var sonucta.

Evet orası doğruda şimdi çocuk anlamazmış anlıcağı zaman götürecekmiş ki hatırlasın hem bu sene hep beraber tatil yapacakmışız yani anlıcagın çocuk olunca iş değişiyormuş doğrusu beklemiyordum ama düşünmedi ne yapayım 50 yaşındaki adama ben öğretememki hep benim eşim farklı derdim de sanırım bu konuda yanılmışım üzgün olduğumu bile söylemedim ama hayal kırkklıgına ugradım

Kendim kalındım kabul ediyorum valla da ne bileyim bu kadarını beklemıyordum neden bu kadar alındım onuda bilmiyorum genelde takmam ama takacağım tuttı

Ayy naberr tatlişkolarr ?? enes sıpası bütün gün yordu beni gündüzde uyumuyo arkadaş em fazla 5 dk uuuyor akşam olsnda uyusak die göznn içine baktm neyse uuyuduk ama saatte bi uuanıyor geneeee :/ burnu acayip tukanmmış odaya soğan koyduk bayılacaz eşimle birazdan :)) ayağmda sallıyorumm cok uykm vaaar

Selam kizlar , bende dun anneme gectim burda alpe guzel bakiyorlar,cokta uslu oldu oglum benim artik,paso geziyorum arkadaslarimi gormeye falan gittim,keyifliydi.
Kubrah yaaaa cok kiskandim yaaaa,masallah siZe be guzel gezmissiniz,ben cesaret ediyorum ama esim bir turli cesaret edemiyor.uyuz oluyorum o yuzden. Bol bol gezin alistirin cocugu missss

Pisikedii nerdesin kizzzz,senin aslan napiyor.

Hepinizi opuyorum,alp uyudu bende gunun yorgunlugunu atayim,annem alp bensiz gece uyumuyormus diye bu gece beni koydu yanina.oglusumla birlikte sarila sarila uyuyoruz suan.

Kendim kalındım kabul ediyorum valla da ne bileyim bu kadarını beklemıyordum neden bu kadar alındım onuda bilmiyorum genelde takmam ama takacağım tuttı
Çünkü en çok yardıma muhtaç olduğumuz dönemindeyiz o yüzden her şeyi kafamıza takıyoruz tatlım

Maşallah Alp bebeğe bugün aklımdaydınız daha sevindim biraz kafa dağıtmana bol bol dinlen çık gez Can'ım

Geçmiş olsun Enes'e soğuk mu aldı kıyamam ona serum fizyoloji varsa ger emmeden önce sık annesi inşallah sabaha geçmiş olur

Kızlar nöbete kalktım bugün
Kızımın ateş 39
Ne yapabilirim ya bu saate
Panikledim şimdi

Kızımın ateş 39
Panikledim şimdi
Ateş düşürücü var mı evde doktorun bebeğe yazdığı .. Kilosuna göre şırıngayla çek içir .. Evde elma sirkesi var mı ya da soğuk suyla bezi ıslat kompres yap hemen düşür ateşi

Üzülme, düşüncesizlik etmiş hem yakın yerede gitmiyor , tabi kızkardeşlerin olarak bence rtak fikir; sen niye zorladın dicem hooop lohusa kafası işte diyorum.. Nerde oturuyosun yakınsak destek oluruz sana canım, al gel bebişini ben salonu kapattım kendime kızıma ev müsait 3 bebek yatağı var kullanabilirsin beraber nöbet tutarız nolcek, takma benim lohusa kafasına kurban giden kardeşim

Kızımın ateş 39
Panikledim şimdi
Umarım evde Ateş düşürücü vardır lütfen bebişi hemen soy zıbınla bırak ve bezle kompres yap annesi.. Çok geçmiş olsun kuzuma inşallah hemencecik düşer ateşi Allah şifa versin yavruya

Ateş düşürücü var mı evde doktorun bebeğe yazdığı .. Kilosuna göre şırıngayla çek içir .. Evde elma sirkesi var mı ya da soğuk suyla bezi ıslat kompres yap hemen düşür ateşi
Bende sirke kullandım eskiden ama yakın zamanda sirkenin zararlı olduğunu okudum ve duydum

Umarım evde Ateş düşürücü vardır lütfen bebişi hemen soy zıbınla bırak ve bezle kompres yap annesi.. Çok geçmiş olsun kuzuma inşallah hemencecik düşer ateşi Allah şifa versin yavruya

No panic !
Ateş düşürücün yok mu?
Islak pamukla sil vücudunu başına koltuk altına ıslak pamuk koy, aşıdan duş aldıramadığın için bu yöntem iyi gelir kuzum

Ateş düşürücüm var verdim
Gece doktorunu aradım şimdi gelip bakacaklar birazdan

No panic !
Ateş düşürücün yok mu?
Islak pamukla sil vücudunu başına koltuk altına ıslak pamuk koy, aşıdan duş aldıramadığın için bu yöntem iyi gelir kuzum

Duş aldırmıştım , emzirdim uyudu yatağına koymuştum
Kendim wc ye uyandım şöyle yaklaştım öpmek için alev alev yandığını fark ettim
3 defa ölçtüm 39 çıkıyor

Duş aldırmıştım , emzirdim uyudu yatağına koymuştum
Kendim wc ye uyandım şöyle yaklaştım öpmek için alev alev yandığını fark ettim
3 defa ölçtüm 39 çıkıyor
Çok geçmiş olsun bebişe, Türkiye de carpol diye bir şurup var onu veriyoruz ama bilemedim ki ben de Panik oldum şimdi, Allah tan doktor geliyomuş, bir an önce düşsün inş ateşi bebişin

Çok geçmiş olsun bebişe, Türkiye de carpol diye bir şurup var onu veriyoruz ama bilemedim ki ben de Panik oldum şimdi, Allah tan doktor geliyomuş, bir an önce düşsün inş ateşi bebişin

Sağol canım
Doktoru bekliyorum hala
Tr de carpol burda panodil var okuyorum ama 10 kg dan itibaren kaç doz verileceği yazıyor bilemedimki şimdi

Yemin ederim şuan okadar sinirliyimki bu kocamın üstüne atlayıp parçalayabilirim
Nekadar duyarsız rahat yahu sinirim kalkıyor manyak şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…