Biz çay kaşığı kadar veriyoruz, geldi mi doktor?Sağol canım
Doktoru bekliyorum hala
Tr de carpol burda panodil var okuyorum ama 10 kg dan itibaren kaç doz verileceği yazıyor bilemedimki şimdi
Yemin ederim şuan okadar sinirliyimki bu kocamın üstüne atlayıp parçalayabilirim
Nekadar duyarsız rahat yahu sinirim kalkıyor manyak şey
Canım benim galiba öyle oldu hiç böyle değildi kızım farklı yani çözemedimm ateş falan yok herzamanki gece ıkınmaları da değil farklı yani :/Geçmiş olsun Enes'e soğuk mu aldı kıyamam ona serum fizyoloji varsa ger emmeden önce sık annesi inşallah sabaha geçmiş olur
Allak güc kuvvet versin anacığına oğluşumm tabikide herşeye değersinn ama bi an önce büyü artık da anne de dinlensinBiz nöbetteyizannem ayakta bütün evi gezdiriyor bana teyzelerim kadının beli koptu ama buna değermişim beni de çok seviyormuş o yüzden gıkı çıkmıyormuş
Şimdiye kadar kullanan birçok anne var aslında öyle zararını daha hiç duymadımBende sirke kullandım eskiden ama yakın zamanda sirkenin zararlı olduğunu okudum ve duydum
Geldi mi doktor çok gemiş olsun umarım bir daha ateşlenmez ve çabuk düşmüştürSağol canım
Doktoru bekliyorum hala
Tr de carpol burda panodil var okuyorum ama 10 kg dan itibaren kaç doz verileceği yazıyor bilemedimki şimdi
Yemin ederim şuan okadar sinirliyimki bu kocamın üstüne atlayıp parçalayabilirim
Nekadar duyarsız rahat yahu sinirim kalkıyor manyak şey
Olur Can'ım Allah o gücü verir öyke düşünme hiç olur mu .. Hem sana bir sor veriyim bir saat bile uyusan 10 saat ayakta kalabilirsin en yakın örneği ben :) annelerin süper güçleri var diye boşuna demiyorumCanım benim galiba öyle oldu hiç böyle değildi kızım farklı yani çözemedimm ateş falan yok herzamanki gece ıkınmaları da değil farklı yani :/
Allak güc kuvvet versin anacığına oğluşumm tabikide herşeye değersinn ama bi an önce büyü artık da anne de dinlensin
Sahi bunlar ne zaman gece uykusu uyucaklar yaa adamakıllı
Of cetrinacım tek başına nası yapıosun ya hayret ediorm ben cok zorlanıorm şimdi gece boyunca uyumadım yarın ne yapcam die kara kara düşünüyorum gözlerim kapanır dermanım olmaz yarına
Ya Can'ım benim çok ama çok geçmiş olsun bol bol ayaklarına masaj yap bisiklet çevirme hareketlerini yap .. Buarada sütün tazyikli geliyorsa ondan öksürüyor olabilir .. Burnunu her 5 saate bir muhakkak temizle Can'ım çünkü burunları çok çabuk doluyor bebeklerinEnes bugün bi garip gazı var gibi iki bükşüm oluyor yüzünü hep sürterek kaşıyor uyanıp duruyor tüm gün uyumadığı halde ayakta sallayınca sıkıntı tok yerine koyuyorm kıvranmaya başlıyo emerkende öksürüyo burnuda cok tıknmış çözemedim hasta desen değil gibi sadece gaz aancısı da böle olmaz anlamadım
Benim evdede bir değişik versiyonu varBiz çay kaşığı kadar veriyoruz, geldi mi doktor?
Benim kocam olsaydı İstanbul u ayağa kaldırırdı, hatta şimdi bebişi uyutuyor sabah erken kalkması a rağmen normalde o sa çok rahattır ama Bebek konusunda çok pimpirikli hatta ağladığında bana bağırdığı bile olmuştur
Sağol nebişş burnunu temizlediğin halde böylee hıtıl hıtıl bu wrafa soğan zehirlenmesinden bayılacZ ay ne koktu yaa nnm burnumu açtıda enese cpk rtki etmediiYa Can'ım benim çok ama çok geçmiş olsun bol bol ayaklarına masaj yap bisiklet çevirme hareketlerini yap .. Buarada sütün tazyikli geliyorsa ondan öksürüyor olabilir .. Burnunu her 5 saate bir muhakkak temizle Can'ım çünkü burunları çok çabuk doluyor bebeklerin
Eder eder tatlım gerçi benimkinde pek etki etmemişti ev üfül üfül soğan kokuturdu amA:)Sağol nebişş burnunu temizlediğin halde böylee hıtıl hıtıl bu wrafa soğan zehirlenmesinden bayılacZ ay ne koktu yaa nnm burnumu açtıda enese cpk rtki etmedii
Umarım dalmıştır uykuya ben çift görmeye başladım :)5 te kalkan ve bu saat olmuş uyumayan kızına sesleniyorum ayakta duramiyommmuykusuzluktab duygu karmaşası yasiyorum
Tahmin ettim canım sarı saçlı atarlı gülistann.Abowwww fıstıklara bak maşallahmaşallah
Len gülistan sende afet kadınmışsın hee maşallah sanada:)
( Benim Gülistan dememde eskiden olan bir diziden yalan dünya diye ordan geliyor)
Duşta emzirmeyi denedin mi canım? Hem ses hem su rahatlatiyormus.Ben de mesela hiç emziremedim benim kizi.hep sağdiğim sütü taze taze içiriyorum gece uykusu bir buçuk aydir hep düzenliydi.şimdi de en az dört saat uyur minişim.giderek de uzuyor gibi.
Yok mama vermiyorum sadece anne sütüEvet karbonatlı su ph dokusunu bozyurmuş ılık steril suyla tülbent yardımıyla silebilirsin, memenide süt verdikten sonra sütünle temizle, mama veriyosan kızlar söyledi ki çok mantıklı geldi iki çay kaşığı su ver ağzı temizleniyor kuzucukların
ayy sorma kız kusacaktım artıkl :))))Eder eder tatlım gerçi benimkinde pek etki etmemişti ev üfül üfül soğan kokuturdu amA:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?