2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Biz çay kaşığı kadar veriyoruz, geldi mi doktor?
Benim kocam olsaydı İstanbul u ayağa kaldırırdı, hatta şimdi bebişi uyutuyor sabah erken kalkması a rağmen normalde o sa çok rahattır ama Bebek konusunda çok pimpirikli hatta ağladığında bana bağırdığı bile olmuştur

Enes bugün bi garip gazı var gibi iki bükşüm oluyor yüzünü hep sürterek kaşıyor uyanıp duruyor tüm gün uyumadığı halde ayakta sallayınca sıkıntı tok yerine koyuyorm kıvranmaya başlıyo emerkende öksürüyo burnuda cok tıknmış çözemedim hasta desen değil gibi sadece gaz aancısı da böle olmaz anlamadım

Geçmiş olsun Enes'e soğuk mu aldı kıyamam ona serum fizyoloji varsa ger emmeden önce sık annesi inşallah sabaha geçmiş olur
Canım benim galiba öyle oldu hiç böyle değildi kızım farklı yani çözemedimm ateş falan yok herzamanki gece ıkınmaları da değil farklı yani :/

Biz nöbetteyiz annem ayakta bütün evi gezdiriyor bana teyzelerim kadının beli koptu ama buna değermişim beni de çok seviyormuş o yüzden gıkı çıkmıyormuş
Allak güc kuvvet versin anacığına oğluşumm tabikide herşeye değersinn ama bi an önce büyü artık da anne de dinlensin
Sahi bunlar ne zaman gece uykusu uyucaklar yaa adamakıllı
Of cetrinacım tek başına nası yapıosun ya hayret ediorm ben cok zorlanıorm şimdi gece boyunca uyumadım yarın ne yapcam die kara kara düşünüyorum gözlerim kapanır dermanım olmaz yarına

Geldi mi doktor çok gemiş olsun umarım bir daha ateşlenmez ve çabuk düşmüştür

Olur Can'ım Allah o gücü verir öyke düşünme hiç olur mu .. Hem sana bir sor veriyim bir saat bile uyusan 10 saat ayakta kalabilirsin en yakın örneği ben :) annelerin süper güçleri var diye boşuna demiyorum Allah sanada hepimizde güç kuvvet versin .. En zor dönemleri atlatıyoruz inşallah birinci yaşlarınıda burda beraber kutlayacaz hepsi birer birer uyku düzenine geçip bizimle yatıp kalkacaklar

Ya Can'ım benim çok ama çok geçmiş olsun bol bol ayaklarına masaj yap bisiklet çevirme hareketlerini yap .. Buarada sütün tazyikli geliyorsa ondan öksürüyor olabilir .. Burnunu her 5 saate bir muhakkak temizle Can'ım çünkü burunları çok çabuk doluyor bebeklerin

Benim evdede bir değişik versiyonu var
Örneğin geçen hafta gelmiş yanıma çocuğun yüzünde neden sivilce gibi şeyler var yok neden böyle oldu birşey mi dokunuyor ( ki ne dokunacak el kadar bebe anasının sütünü içiyor bir tek sanki Aslan sütü içiyor ) yok efendim ilk ne zaman çıktı daha önce dikkatimi çekmiş miymiş bi an gözüm döndü (Aslı'nda adım gibi biliyorum çocuk emerken kucağımda terlediğinde sıcaktan ağız kenarlarında hafif isiliği çıkıyor doktorda gördü normal dedi ) ama dedim ya gözüm döndü yüksek bir sesle bilmiyorum tıp okumadım ama keşke okusaymışım diye bağırdım .. Eşimde keşke okusaydın dedi aklınca laf çarpıyor bende hemen cevap verdim tıp okusaydım seni almazdım ki işte hep diyorum beni zorlama zıvanadan çıkarma ama dinlemiyor kaşınıyor

Sağol nebişş burnunu temizlediğin halde böylee hıtıl hıtıl bu wrafa soğan zehirlenmesinden bayılacZ ay ne koktu yaa nnm burnumu açtıda enese cpk rtki etmedii

Sağol nebişş burnunu temizlediğin halde böylee hıtıl hıtıl bu wrafa soğan zehirlenmesinden bayılacZ ay ne koktu yaa nnm burnumu açtıda enese cpk rtki etmedii
Eder eder tatlım gerçi benimkinde pek etki etmemişti ev üfül üfül soğan kokuturdu amA:)

Gunaydin kizlarrr
Ay dun benm kiz bi gazlan bi gazlan sabahtan basladi huzursuzluga zaten.
Arkadasa gitmistim bi de ama hop bi oturuyoz hop bi yuruyoz dolasiyoz arada aglamalar falan zaten durmadi duzgunce. Bi de canm skikiyo agladikca uzuluyorm zaten.
Aksam babasi da geldi, o saatlerde bi basladi aglamaya amaninnn kesik kesik de degil boyle katilana kadar agliyoo... Artık korkmaya basladm baska bi sey mi var falan diye ama nasi gaz cikardi kac defa. Evimize geldik hemen gene kocaman bi gaz ve kustu. Bi de ilik banyo derken aglaya aglaya uyuyakaldi artik. Oyyy dedm kiyamam yaaa... Surekli boyle olan varsa Allah sabir versin hayir insanin kendisi de aglayasi geliyo zatenn...

Ben de mesela hiç emziremedim benim kizi.hep sağdiğim sütü taze taze içiriyorum gece uykusu bir buçuk aydir hep düzenliydi.şimdi de en az dört saat uyur minişim.giderek de uzuyor gibi.
Duşta emzirmeyi denedin mi canım? Hem ses hem su rahatlatiyormus.

Yok mama vermiyorum sadece anne sütü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…