2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

İki güne bir böyleyiz
Önceden her gün böyleydik şükür geçiyor yavaş yavaş
Ağlarken kucak meme vs hiç bisey fayda etmiyor gözünü kapatıp sadece bağırıyor
Rezene müthiş birşey bu durumlarda kesinlikle tavsiye ederim

Belkide sık emmesinin sebebi az az sık sık oldugundandır cnm her çocuk farklı sonuçta bide yeşil kaka falan diyodun ya o sebeple olabilir sonuçta Önsütü fazla aldığından
Heralde canim ondan olabilir. Cunku 2 gundur normal yapiyo kakasini cok sukur :)
3 saat icinde uyandigi her dkka ayni memeyi veriyorum artik sagolsun la lune soyledi. Isede yaradi sanirim :)

Günaydınlaaar. Kızlar bebeğinizin yüzüne sürdüğünüz birşey varmı. Bizim kızın cildi biraz kuru galiba. Özellikle Burun kenarları, kulak memesi gibi yerlerde kuruluk belli oluyor. Öneriniz varmı ne yapabilirim :)

Çok geçmiş olsun ay

Cok cok gecmis olsun canim..

Çok geçmiş olsun canım iyi ki atlatmissiniz. Doktorun gelmesi de harika. Ay bende stress yapınca eşime sarıyorum. Göründuler yine diyor.

Bebeğim saol gercekten bnde sabahladm uyanp durdu hep ayakta salladım bugünde bi izleyim bakalım nasıl olcakk slinge bağladım uyutuyom sabahtan beri uyuyunca kendine gelir belkii
Tatlım atakta olabilir mi?
Coresatin krem surebikirsin. 2 seferde geçiriyor.
Heralde canim ondan olabilir. Cunku 2 gundur normal yapiyo kakasini cok sukur :)
3 saat icinde uyandigi her dkka ayni memeyi veriyorum artik sagolsun la lune soyledi. Isede yaradi sanirim :)

Benim oğlanın da kuru.hicbirsey surmuyorum.kozmetik sonuçta icinde kimyasallar var.

Kizlar ya zeynep cok asiri sicriyo uykudayken aslinda gece derin uykudayken yapmio sanki ama gündüz uykularinda cok sicrio bazen arka arkaya korkuyo mu yoksa baska bi problem mi var bilemedim bebeginde boyle sorun olanlar var mi
Şimdi benimkidr ole oldu canım yemek yiyordum bende kaşığı tabağa daldırınca bile sıçradı anlamadım bende.

Bizimkinin bir iki degil surekli oluyo cnm ozellikle uykuya dalmakta zorluk cektigi zaman oluyo
Bizdede oluyodu uykuya dalarken özellikle ama bugün biraz daha fazla oldu sese alışkın değil benimki belki ondandır babasının konuşmasına bile sıçradığı oluyodu şimdi hala bile dalmış değil gözleri yarı açık uyuyo tam daldığında kapanıyo.

Ben battaniyeye sarıp uyutuyorum oyuzden sıçrama farketmiyorum pek. Bikac kez sarmamistim en ufak sesde sıçrıyordu, artık seslere karşı çok hassaslar...

Kizlar ya zeynep cok asiri sicriyo uykudayken aslinda gece derin uykudayken yapmio sanki ama gündüz uykularinda cok sicrio bazen arka arkaya korkuyo mu yoksa baska bi problem mi var bilemedim bebeginde boyle sorun olanlar var mi
Canim o sorun değil moro refleksi. İlk 3 ay oluyor bebeklerde. Yarım kundak yap o zaman sıçramaz.
Bizimkinin bir iki degil surekli oluyo cnm ozellikle uykuya dalmakta zorluk cektigi zaman oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…