- 9 Ocak 2014
- 1.723
- 4.020
- 358
Gunaydin kizlarrr
Ay dun benm kiz bi gazlan bi gazlan sabahtan basladi huzursuzluga zaten.
Arkadasa gitmistim bi de ama hop bi oturuyoz hop bi yuruyoz dolasiyoz arada aglamalar falan zaten durmadi duzgunce. Bi de canm skikiyo agladikca uzuluyorm zaten.
Aksam babasi da geldi, o saatlerde bi basladi aglamaya amaninnn kesik kesik de degil boyle katilana kadar agliyoo... Artık korkmaya basladm baska bi sey mi var falan diye ama nasi gaz cikardi kac defa. Evimize geldik hemen gene kocaman bi gaz ve kustu. Bi de ilik banyo derken aglaya aglaya uyuyakaldi artik. Oyyy dedm kiyamam yaaa... Surekli boyle olan varsa Allah sabir versin hayir insanin kendisi de aglayasi geliyo zatenn...
Heralde canim ondan olabilir. Cunku 2 gundur normal yapiyo kakasini cok sukur :)Belkide sık emmesinin sebebi az az sık sık oldugundandır cnm her çocuk farklı sonuçta bide yeşil kaka falan diyodun ya o sebeple olabilir sonuçta Önsütü fazla aldığından
Geldi kontrol etti enazından içim rahat etti.
Ateşi şuruptan sonra indi biraz.
Ateş böyle yükseldiğinde bebeğin anneyle hala iletişim kurması gülmesi agu bugu konuşması,oynaması önemliymiş eğer bunların tersi ateşle beraber halsizlik, konuşmaması,göz kapaklarının yorgun düşmesi vesaire vesaire olursa Ozaman endişelenmeliymiş.
Neyseki nevşin hala gülüyordu, hemde sesli sesli doktor kontrol ederken. Kulakların içine, ağzın içini felan hep kontrol etti şükür bişi yok.
Evde hasta biri varmı ? Yok
Dışarı çıktıkmı? Son 3 gün yok hep evde
Öksürük varmı ? Yok
Muhakkak biryerlerden birinden kapmıştır mikrobu dedi
Yada üşütmüştür
Nerden kaptık anlamadım ki
Cok cok gecmis olsun canim..Geldi kontrol etti enazından içim rahat etti.
Ateşi şuruptan sonra indi biraz.
Ateş böyle yükseldiğinde bebeğin anneyle hala iletişim kurması gülmesi agu bugu konuşması,oynaması önemliymiş eğer bunların tersi ateşle beraber halsizlik, konuşmaması,göz kapaklarının yorgun düşmesi vesaire vesaire olursa Ozaman endişelenmeliymiş.
Neyseki nevşin hala gülüyordu, hemde sesli sesli doktor kontrol ederken. Kulakların içine, ağzın içini felan hep kontrol etti şükür bişi yok.
Evde hasta biri varmı ? Yok
Dışarı çıktıkmı? Son 3 gün yok hep evde
Öksürük varmı ? Yok
Muhakkak biryerlerden birinden kapmıştır mikrobu dedi
Yada üşütmüştür
Nerden kaptık anlamadım ki
Çok geçmiş olsun canım iyi ki atlatmissiniz. Doktorun gelmesi de harika. Ay bende stress yapınca eşime sarıyorum. Göründuler yine diyor.Ya kocada uyandı kalktı bi elledi felan.
Koltuğa geçti bacak bacak üstüne uzandı
Onun o rahatlığı gözüme battı o an
Ben stresle çocuğu soymuşum, kucağımda bir oyana bir bu yana dolanırken,
O koltukta uzanmış cep tel nu kurcalıyor o an gözüme battıne olduysa
Ben neyaptım diyor bana kızıp duruyorsun diyor
Neyatım şimdi , neyaptım hihi
Ben hala kızıyorum ,:) kesin geçen camı açtın sen, yok kesin böyle şöyle yaptın sen ....
Ayyyy stres basınca adam niye gözüme battı bilmiyorum
Tatlım atakta olabilir mi?Bebeğim saol gercekten bnde sabahladm uyanp durdu hep ayakta salladım bugünde bi izleyim bakalım nasıl olcakk slinge bağladım uyutuyom sabahtan beri uyuyunca kendine gelir belkii
Coresatin krem surebikirsin. 2 seferde geçiriyor.Günaydınlaaar. Kızlar bebeğinizin yüzüne sürdüğünüz birşey varmı. Bizim kızın cildi biraz kuru galiba. Özellikle Burun kenarları, kulak memesi gibi yerlerde kuruluk belli oluyor. Öneriniz varmı ne yapabilirim :)
Heralde canim ondan olabilir. Cunku 2 gundur normal yapiyo kakasini cok sukur :)
3 saat icinde uyandigi her dkka ayni memeyi veriyorum artik sagolsun la lune soyledi. Isede yaradi sanirim :)
Benim oğlanın da kuru.hicbirsey surmuyorum.kozmetik sonuçta icinde kimyasallar var.Günaydınlaaar. Kızlar bebeğinizin yüzüne sürdüğünüz birşey varmı. Bizim kızın cildi biraz kuru galiba. Özellikle Burun kenarları, kulak memesi gibi yerlerde kuruluk belli oluyor. Öneriniz varmı ne yapabilirim :)
Şimdi benimkidr ole oldu canım yemek yiyordum bende kaşığı tabağa daldırınca bile sıçradı anlamadım bende.Kizlar ya zeynep cok asiri sicriyo uykudayken aslinda gece derin uykudayken yapmio sanki ama gündüz uykularinda cok sicrio bazen arka arkaya korkuyo mu yoksa baska bi problem mi var bilemedim bebeginde boyle sorun olanlar var mi
Bizimkinin bir iki degil surekli oluyo cnm ozellikle uykuya dalmakta zorluk cektigi zaman oluyoŞimdi benimkidr ole oldu canım yemek yiyordum bende kaşığı tabağa daldırınca bile sıçradı anlamadım bende.
Bizdede oluyodu uykuya dalarken özellikle ama bugün biraz daha fazla oldu sese alışkın değil benimki belki ondandır babasının konuşmasına bile sıçradığı oluyodu şimdi hala bile dalmış değil gözleri yarı açık uyuyo tam daldığında kapanıyo.Bizimkinin bir iki degil surekli oluyo cnm ozellikle uykuya dalmakta zorluk cektigi zaman oluyo
Canim o sorun değil moro refleksi. İlk 3 ay oluyor bebeklerde. Yarım kundak yap o zaman sıçramaz.Kizlar ya zeynep cok asiri sicriyo uykudayken aslinda gece derin uykudayken yapmio sanki ama gündüz uykularinda cok sicrio bazen arka arkaya korkuyo mu yoksa baska bi problem mi var bilemedim bebeginde boyle sorun olanlar var mi
Bizimkinin bir iki degil surekli oluyo cnm ozellikle uykuya dalmakta zorluk cektigi zaman oluyo
bizim vardı zaten canım ama dışarıya cıktıkca alıyorum bişeyleraynen ya. Kendimden daha çok ozeniorum onasizler aldınız mı kıllıkları. Havalar soğudu artık çunku
bizim vardı zaten canım ama dışarıya cıktıkca alıyorum bişeyler
Benimki alışkın değilki sarsam hayatta durmaz aslında en iyisi o ama baştan alıştırmadım işte.Ben battaniyeye sarıp uyutuyorum oyuzden sıçrama farketmiyorum pek. Bikac kez sarmamistim en ufak sesde sıçrıyordu, artık seslere karşı çok hassaslar...
Ben 2 haftadır sarıyorum. Uyusun dalınca kundakla. Böyle böyle alıştı. Başta çok ağlıyordu. Şimdi seviyor kundağı.Benimki alışkın değilki sarsam hayatta durmaz aslında en iyisi o ama baştan alıştırmadım işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?