2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Evet gün içinde az biraz kusuyor o şekilde. Bunun için neler yapabilirim?
Hiçbirşey yapma canım. İlerledikçe daha rahat çıkacak cokelekler. Onlarla uğraşıyor. Sütünün yaradığını gösterir. İstiyorsan kundak yap ben öyle yapıyorum. Yarım kundak sadece kolları bağla.
Besledikten bi on dk.sonra geğirmesini sağlıyorum ben canım,sık emzirince de oluyor sanıyorum bu.
La Lune sen diyorsun canım bu durum için?
Canim onun emzirme sıklığı ile alakası yok. İsleyemedigi sütun fazlasını atıyor. Süt yarıyor o yüzden çıkarsın. Dün gece bizimki tam 1 avuç çıkardı. Ki babasının avcu. Tüm gün çıkarmamisti.

Bence kadife tulum şart, ben 2 tane aldım, ben de gireyim halaya, sonra da kafa salıyyim, zaten Kocacım Şebnem ferah konserine bilet almış cumartesi için
Yaa çok harika. Bende çok isterdim. Aslında ben Erdal besikcioglu bir delinin günlüğü oyununa gitmek istiyorum ama daha fırsat olmadı. Benim yerime de eğlen.

aynen ya. Kendimden daha çok ozeniorum ona sizler aldınız mı kıllıkları. Havalar soğudu artık çunku
Canım ben de fırsat buldugum an cikicam almak için sabirsizlaniyorum nerelerden aldin internetten bakıyorum fikir olsun diye zara ve hm de güzel şeyler var gibi ama bakmadan almak istemiyorum

Belkide sık emmesinin sebebi az az sık sık oldugundandır cnm her çocuk farklı sonuçta bide yeşil kaka falan diyodun ya o sebeple olabilir sonuçta Önsütü fazla aldığından
Kızlar ben bu önsütün de önemli olduğunu düşünüyorum. Özellikle gece çok oluyor gece çok ağır beslenmemiş oluyor bebek. Artı su ihtiyacını da karşılıyor. Sonuçta bebeğimiz için göğsümüzde hazırlanıyor çöp değil ki ona da ihtiyacı var bebeğin demek ki. Bazı arkadaşlar su veriyor bebeklerine mesela bence önsüt onun yerine geçiyor. İçinde çok laktoz olduğu için çok gaz yapıyor olabilir ama yine de faydalı bence

hayalimsin1 canım hangisi ateşlendi? Nisa mi Nevşin Mi? 10 kilodan itibaren demişsin. Haber ver bize meraktayım.

Nevşin canım
Şurubun üstünde 10kg dan itibaren başlıyor nekadar verileceği. dedim 10kg için 5ml yazıyordu
Nevşin 6buçuksa 3ml verdim
Zaten doktorda 3ml olacak dedi
Gece çok korktum ya

Geldi mi doktor çok gemiş olsun umarım bir daha ateşlenmez ve çabuk düşmüştür

Geldi kontrol etti enazından içim rahat etti.
Ateşi şuruptan sonra indi biraz.
Ateş böyle yükseldiğinde bebeğin anneyle hala iletişim kurması gülmesi agu bugu konuşması,oynaması önemliymiş eğer bunların tersi ateşle beraber halsizlik, konuşmaması,göz kapaklarının yorgun düşmesi vesaire vesaire olursa Ozaman endişelenmeliymiş.
Neyseki nevşin hala gülüyordu, hemde sesli sesli doktor kontrol ederken. Kulakların içine, ağzın içini felan hep kontrol etti şükür bişi yok.
Evde hasta biri varmı ? Yok
Dışarı çıktıkmı? Son 3 gün yok hep evde
Öksürük varmı ? Yok
Muhakkak biryerlerden birinden kapmıştır mikrobu dedi
Yada üşütmüştür
Nerden kaptık anlamadım ki

Ya kocada uyandı kalktı bi elledi felan.
Koltuğa geçti bacak bacak üstüne uzandı
Onun o rahatlığı gözüme battı o an
Ben stresle çocuğu soymuşum, kucağımda bir oyana bir bu yana dolanırken,
O koltukta uzanmış cep tel nu kurcalıyor o an gözüme battı ne olduysa

Ben neyaptım diyor bana kızıp duruyorsun diyor
Neyatım şimdi , neyaptım hihi
Ben hala kızıyorum ,:) kesin geçen camı açtın sen, yok kesin böyle şöyle yaptın sen ....
Ayyyy stres basınca adam niye gözüme battı bilmiyorum

Gecmis olsun canım.cok normal benim de batar gözüme

Sizede çok geçmiş olsun tatlım
Ayyy annelik hastalıklarda ne zor yaa
İnş biranönce Enes'te düzelir inşallah.
İçinde şüphe varsa doktora götür bence

Sizede çok geçmiş olsun tatlım
Ayyy annelik hastalıklarda ne zor yaa
İnş biranönce Enes'te düzelir inşallah.
İçinde şüphe varsa doktora götür bence
Bebeğim saol gercekten bnde sabahladm uyanp durdu hep ayakta salladım bugünde bi izleyim bakalım nasıl olcakk slinge bağladım uyutuyom sabahtan beri uyuyunca kendine gelir belkii

Kuzum cok gecms olsnn yaaa simdi iyiyms sanirm cok sukurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…