Bizimkinin ne kdr guzel sacları vardı kızlar yadtıkta bır suru sac tepesı gorunuyor artık bizim kız hem kel hem fodul olduBenim saçlarımda daha başlamadı ama bu sabah oğlumun yatağında bir sürü saçı dökülmüş sanırım bende o döneme girecem ve çok korkuyorum ilk oğlumda saçlarım çok kötü olmuştu dökülmekten
Gecmiş oldun canımmKizlar annemin kanamsi hala var ameliyattan da korkuyir gitmedik hala belim ağrıyor diye kalkti sut ictingeri yatti iknada edemiyorum canim cok sıkkın yaa
Çarşamba gununede randevu aldim elifime kalca icin tekrar usg cekilecek insallah duzelmisrir birde o var dusun düşün kafayi siyiracam az kaldi valla
Bu sene hepimizde ailerimizde bebislerde hastane macerqlarimiz oluyor allah hepimizin yardimcisi olsun ve sevdikleriyle sinamasin
Canım ben de gazla dakınmıyorum bu sefer de korkuyorum hasta ederım dıye allah korusun@tugbayhan canm valla Ankara o acidan zor ya insan kendini zor koruyo soguktan. Ama su ara mevsimler skintili zaten herkes icin. Dikkatli olmak lazm ama cok da sakinmamak lazm.
Cok gecmis olsun ,Allah acil sifalar versin tez zamandaAynen canım bu sene böyle hastalıklar hastaneler Rabbim tüm hastalara şifa versin
Eniştemin pankreas başında bi kitle varmışş tam olarak orda dıktır olmadığı için iyi bi hastaneye gidin demişler çok üzülüyorum çook buarada yeğenimde 3 yaşında onnda kan tahlillerine baktrmştk arkadaş nerdeyse sadeve indk sütü içiyor sıfır yemekonnda sonçlar vahim
Benim oğluşunda kalça sıkıntılı bide kalbinde iki kücük delik var kalça usg tekrar çekilcek
Bide kalp ekosu o da hacettepeye fln götürcemm :/
Benimki de hic yuzu bana donmedi hep disariyi izliyoruzKizlar benim bebek yuzu donuk kucaklanmayi hic sevmiyor agliyor.hep disa donuk kucaklanmak istiyor varmi bizimki gibi olan
:)))) normal ,olmazmiiiibu gayret bi gayret emiyor ki sorma cok cok cokAyyy kızlar benim bu kızım elini emiyor ağzından salya akıyor normalmi bu sizinkilerdede varmı bugün tam 2 aylık olduk
Kizlar bebklerinizi nasil yatiriyosunuz?ben sirtustu yastiksiz yatiriyorm .doktor yastik kullan dedi .kafam karisti
Aclıktan ölür gene yapmaz canım maaleseff normalde yapmıyorum bu sefer hadi yola gidecekmdiyip yaptımmm
Merhaba kızlar napyrsnz ne zamandır ugrayamıyorum buraya ozledım sızı
Boş vakıtolunca da zayıflama gruplarına bakıyorumm neler yapıyorsunuz bebışlerle
Gayet normal cnm cogumuzun bebeginde ayni sekilde olmaya basladi bizim zeyno bunlara ek.olarak tukuruyor bi de :)
Evet yaka kol. Bizde emiyoruzVar olmazmi birde 2 elini sokmaya calisiyor kiziyor alamiyor yaka kol ne varsa emiyoruz salyaliyoruz agzi baloncuk
Tüm sıkıntıların feraha çıkar inşallah,Allah sevdiklerimizi korusun.Aynen canım bu sene böyle hastalıklar hastaneler Rabbim tüm hastalara şifa versin
Eniştemin pankreas başında bi kitle varmışş tam olarak orda dıktır olmadığı için iyi bi hastaneye gidin demişler çok üzülüyorum çook buarada yeğenimde 3 yaşında onnda kan tahlillerine baktrmştk arkadaş nerdeyse sadeve indk sütü içiyor sıfır yemekonnda sonçlar vahim
Benim oğluşunda kalça sıkıntılı bide kalbinde iki kücük delik var kalça usg tekrar çekilcek
Bide kalp ekosu o da hacettepeye fln götürcemm :/
Gündüz uyuyor mu canım?benim oğlan gunduz uyumuyor.9da aglaması siklaşıyor anliyorum ki uyuyacağım hadi yatalim diyor.Benim kızın ciyaklama saatleribenim kız her an ağlamaya meyilli çok sinirli istemediği bisey yapılsın öyle bir ağlıyor ki susturmak için gobegim catliyor
Cok oluyor arkadasım eskıden de gırıyordum hamılekalınca ara vermiştım dısıplıne oluyorsunnFaydası oluyormu kız bu zayıflama gurplarının?
Gündüz uyuyor mu canım?benim oğlan gunduz uyumuyor.9da aglaması siklaşıyor anliyorum ki uyuyacağım hadi yatalim diyor.
Cocugun tanıması hormonların normale donmesıne denk gelıyordurKızlar benim saçlar çoook dökülmeye başladı.
Kafa derimde çok kaşınıyor bu yüzden.
Her Doğumdan sonra çocuk 3 aylık olmaya yakın başlar 6 aya kadar ön saçlarım nerdeyse kel olur.
Ve bu durum neredeyse her üç kadından birinde oluyormuş.
Daha sonra tekrar yavaş yavaş 1 sene içerisinde tekrar çıkmaya başlarlar .
Doktor derki , hamilelik hormonları saçları çok iyi besliyor be böylelikle hamilelik boyunca saçlar hem parlak hem gür , hemde dökülmezler fakat Doğumdan sonra hormonlar normale döndükten sonra 9 ay boyunca dökülemeyen saçlar hepsi birden dökülür
Bizim yaşlılarda derki
Çocuk anneyi tanımaya başlayınca saçlar dökülmeye başlarmış
Hangisi doğru bende anlamadım
Ama sonuçta bu çok sinir bozucu bişi ya resmen saçlarım kenarlardan çok çok açılıyor benim
Böyle olan , yada olmaya başlayan varmı benim gibi ?
Ayyy tukuruyorlar mı cok heyecanlanfım mm artık bol bol guluyorlar ya nasıl kryıf alıyorummmsebekler biz daha tükürmeyyi ogrenemedik ama yakindir
Evet yaka kol. Bizde emiyoruz
Soğanı bütün ve kabuklu mu koyuyorsunuzDüzgün nefes alamadığı için soğuk terleme olur doğru burnunu sık sık temizlesen bizlerde aynı sıkıntıyı yasıyoruz Odayı nemli tutup bide odaya SOĞAN koyuyoruz iyi gelir diye inş düzelir kuzun
Sağol kuzum insallah bakalim bunu da hayorlisiyla.atlatiriz
Ben ben hem.kabuklu koydum hemde kesip koydumSoğanı bütün ve kabuklu mu koyuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?