2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bizimkinin ne kdr guzel sacları vardı kızlar yadtıkta bır suru sac tepesı gorunuyor artık bizim kız hem kel hem fodul oldu

Gecmiş oldun canımm

Cok gecmis olsun ,Allah acil sifalar versin tez zamanda

Kizlar benim bebek yuzu donuk kucaklanmayi hic sevmiyor agliyor.hep disa donuk kucaklanmak istiyor varmi bizimki gibi olan
Benimki de hic yuzu bana donmedi hep disariyi izliyoruz
Ayyy kızlar benim bu kızım elini emiyor ağzından salya akıyor normalmi bu sizinkilerdede varmı bugün tam 2 aylık olduk
:)))) normal ,olmazmiiiibu gayret bi gayret emiyor ki sorma cok cok cok
G gamzelim080 annenin ikna olmasina cok sevindim ,insallah kisa zamanda tum sIkintilarini atlasmis okursun cicegim

Kizlar bebklerinizi nasil yatiriyosunuz?ben sirtustu yastiksiz yatiriyorm .doktor yastik kullan dedi .kafam karisti

Kız burdaki doktorlar , ebeler , hemşireler
1 yaşa kadar yasak derler hep , görüncede kızıyorlar resmen
Benimki yastıksız yani,
Diğerlerinde 6 aylıktan sonra bazen gündüzleri koyardım hemşirenin ev ziyareti günlerinde çıkarırdım hemen ,görüp kızmasın diye :))
Kafam karıştı şimdi ordaki doktor başka bişi demiş ala ala

Aclıktan ölür gene yapmaz canım maaleseff normalde yapmıyorum bu sefer hadi yola gidecekmdiyip yaptımmm

Abowww vallahi benimki bazen bana yalvarıyor bana azık hazırla iş yerinde öğlenleri çok acıkıyorum eve gelmeye zamanım olmuyor karnımı doyurmak için diyor
Para teklif ediyor yine kabul etmiyorum
Kusura bakma milyonda versen yapmam okadar senin çocuklarına yoruluyorum , tam dinlenme saatlerine geçince benden bişi isteme diyorum valla :))

Kızlar benim saçlar çoook dökülmeye başladı.
Kafa derimde çok kaşınıyor bu yüzden.
Her Doğumdan sonra çocuk 3 aylık olmaya yakın başlar 6 aya kadar ön saçlarım nerdeyse kel olur.
Ve bu durum neredeyse her üç kadından birinde oluyormuş.
Daha sonra tekrar yavaş yavaş 1 sene içerisinde tekrar çıkmaya başlarlar .

Doktor derki , hamilelik hormonları saçları çok iyi besliyor be böylelikle hamilelik boyunca saçlar hem parlak hem gür , hemde dökülmezler fakat Doğumdan sonra hormonlar normale döndükten sonra 9 ay boyunca dökülemeyen saçlar hepsi birden dökülür

Bizim yaşlılarda derki
Çocuk anneyi tanımaya başlayınca saçlar dökülmeye başlarmış

Hangisi doğru bende anlamadım
Ama sonuçta bu çok sinir bozucu bişi ya resmen saçlarım kenarlardan çok çok açılıyor benim
Böyle olan , yada olmaya başlayan varmı benim gibi ?

Tüm sıkıntıların feraha çıkar inşallah,Allah sevdiklerimizi korusun.

Canlar bi sorum olacakti zeynep bugun iyi emmedi ya da bugun diger gunlere oranla sutum biraz daha fazla oldu.emdirdim ama bosalmadi goguslerim hala sert gibi simdi bi de uyur uyanmazsa gece daha da siser agrir goguslerim her iki gogsumde sutun hepsini degil de birazini sagsam olur mu yoksa sagmaya baslayinca bitene kadar mi sagmaliyim?

Cocugun tanıması hormonların normale donmesıne denk gelıyordur

Soğanı bütün ve kabuklu mu koyuyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…