2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Sagol kuzum inşallah rabbim yardimcimiz. Olsun

Hepsini sağma canım birini tam birini yarım sağ uyanır belli olmaz.

Kaşıkla vermeyi denemedim ,
Biberon başlığında haklısın aklıma gelmedi hiç
Anne göğsü gibi özel başlıklarda var burda onlardan alıp deneyeyim bakalım tşk .
Anne memesine benzeen başlklarla verebilirsin bir bak bakalım, akışı da 0 numara al ki anne göğsünde ki gibi gelsin memenden az biberondan çok gelirse vazgeçmesinde sütünden.. Birde hangi mamayı kullanıyorsun ben en çok hipp de memnun kaldım bir dene bakalım

Geçmiş olsn kuzuya

Emzirirken nasıl yapıyorsun ben onu merak ettim biz de yapalım az anlatsana :) emzirenler zayıflama grubu var mı
Canım o var mı bılmıyorum ben sunu yapıyorum aksamları yemıyorum gunduz de mumkun oldugunca dıkkat edıyorum her cuma tartılıyorsun bından dolayı frenleyıp kendını dısıplıne olabılıyorsun bellı bır dıyet mumkun degıl zaten

ah canım benimmm kıyamam kız sana arada yemeğe bize gelin olmazsaaa iki tabak fazla koyarım nolacakk...
ama eşin haketmiş kendi yapmaya devam etsini, senin işin başını aşmış. canın çekti diye yapmışın da gerçi zaten, çekse de eşinden iste mademse napacann..

Ya benim de çok dökülüyo bu ara, ama ularını hiç aldırmadım uzun zamandır acaba yıprandı diye mi diyordum, belki d ebenm de dökülecek daha.. napalım her şeye değiyor bu bızdıklarrr

Teyzeleri biz artık Memeyi görünce heyecanlanıp gülüyoruz

Hahahah alem kız bunlar, aynen bizimki, de oynuyor artık benle. Meme seanslarımız uzadı baya

Kizlar benim bebek yuzu donuk kucaklanmayi hic sevmiyor agliyor.hep disa donuk kucaklanmak istiyor varmi bizimki gibi olan

Bizimki de öyleee.. hiç sevmedi sadece omzuma alırsam da dışarıyı seyrederse belkiii bi de yatmayı hiç sevmyo kucakta kafayı zorluyo kaldırmak için

@goqce canim cok gecmis olsun yaaa..

Aynen canim maalesef oyle. Esimin izni olsa istanbula kacardik bir hafta da iste onunda izni taaa yazin. O zamana cocugun yaşı gelir

Oyy canım benim, aynen yaza 1 yaşı buluyorlar inşallahh... senin sümüklüye deniz iyi gelirdii ama havalar da soğudu artıkk

Ayyy kızlar benim bu kızım elini emiyor ağzından salya akıyor normalmi bu sizinkilerdede varmı bugün tam 2 aylık olduk

Kesinlikle normalll... bizde de aynııı.

Benim kızmında sol kalça için aynı sorun çıktı 1 ay çift bez bağlanacak 10 kasımda kontrol var tekrar inşallah düzelir

Geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda düzelir bıdıklarınızzz @qokce arkadaşda da aynısı vardı sanırımmm...

Canım ben de gazla dakınmıyorum bu sefer de korkuyorum hasta ederım dıye allah korusun

Allah korusun canım, aynen denge kurmak önemli işte. Ben de abartmayım diyorum ama mesela ben tişörtleysem ona bir de yelek giydiriyorum. Bu ara uzun kollularına geçtim, pamuk ince ama uzun kollulardayız henüz.

Ay bende de var yaa.. s,z deyince şimdi anladm. Ben de saçlarımın uçlarını aldırcam bu hafta ondan mı diyordm kırıldı falan diye.. ama bundan da olabilirrr..

Gittim e bebege dis kayisici aldim,umarim faydasini goruruz

Ben de aldım ama elleri daha tatlı geliyor valla

Yapışıklık ne acaba anlamadım ben

Vajinal yapisiklik canm. Kiz bebeklerde olabiliyormus.

Hihh aynen bi sana var yemek canim benimm.. Artik Allah ne versiyse yeriz beraberr nolcakmiss :)
Insallah gitgide rahatlarsin tatlim ya, oldukca yoruldun. Hepimiz yorulduk ama sen bi fazla sankim...ama neyse ki guclu hatunsunnn masallahh

Ben mamadan vazgeçtim canım
Memeye devam edecez bakalım
Ayrıca burda hipp yok zaten
Üç çeşit var sadece onlarıda içmedi

Benim kızmında sol kalça için aynı sorun çıktı 1 ay çift bez bağlanacak 10 kasımda kontrol var tekrar inşallah düzelir
İnşallah düzelir tatlım Allah şifa versin yavruya

Oyun yapmaya başladılar memeyi tatlım benim ki çekiyorrrrrrr bırakıyor

SElamın hello bizde ana oğul başladık saç dökmeye çok sinir bozucu bir durum acayip gerildim umarım önceki gibi çok dökülmez ..Buarada Burdada çocuğu yastıkta yatırmak yasak :) benim zaten sadece üstümde dinlendiği için sorun olmuyor göğsümde şekerleme yapıyor ama ilerde düzeldiği Zaman iyi bir yastıkla yatırırım onu

Tatlım yarım sağ hiç bir zaman tam sağma çünkü uyanırsa tam doymaz aç kalır ..bende hep yarım sağıyorum memeleri tam boşaltmamakta fayda var ne olur ne olmaz uyanıyorlar sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…