- 11 Ocak 2016
- 1.651
- 3.023
- 133
- 45
Sagol kuzum inşallah rabbim yardimcimiz. OlsunCok gecmis olsun ,Allah acil sifalar versin tez zamanda
Benimki de hic yuzu bana donmedi hep disariyi izliyoruz
:)))) normal ,olmazmiiiibu gayret bi gayret emiyor ki sorma cok cok cok
G gamzelim080 annenin ikna olmasina cok sevindim ,insallah kisa zamanda tum sIkintilarini atlasmis okursun cicegim
Kabuklu ortadan kesip koyuyorum kimi bütün koyuyo sanırımSoğanı bütün ve kabuklu mu koyuyorsunuz
Bızımkı de oyle nefensız aglıyor aksam 8-10 arası
Hepsini sağma canım birini tam birini yarım sağ uyanır belli olmaz.Canlar bi sorum olacakti zeynep bugun iyi emmedi ya da bugun diger gunlere oranla sutum biraz daha fazla oldu.emdirdim ama bosalmadi goguslerim hala sert gibi simdi bi de uyur uyanmazsa gece daha da siser agrir goguslerim her iki gogsumde sutun hepsini degil de birazini sagsam olur mu yoksa sagmaya baslayinca bitene kadar mi sagmaliyim?
Şu zürafa sophie var on pek ovuyorlar dış kaşıyacak.Gittim e bebege dis kayisici aldim,umarim faydasini goruruz
Anne memesine benzeen başlklarla verebilirsin bir bak bakalım, akışı da 0 numara al ki anne göğsünde ki gibi gelsin memenden az biberondan çok gelirse vazgeçmesinde sütünden.. Birde hangi mamayı kullanıyorsun ben en çok hipp de memnun kaldım bir dene bakalımKaşıkla vermeyi denemedim ,
Biberon başlığında haklısın aklıma gelmedi hiç
Anne göğsü gibi özel başlıklarda var burda onlardan alıp deneyeyim bakalım tşk .
Emzirirken nasıl yapıyorsun ben onu merak ettim biz de yapalım az anlatsana :) emzirenler zayıflama grubu var mıCok oluyor arkadasım eskıden de gırıyordum hamılekalınca ara vermiştım dısıplıne oluyorsunn
B ağzıma damlatıyorum serine yakın ılığımsı sıcakMamalari kac derece yapiyorsunuz kizlar
Geçmiş olsn kuzuyaİyi geceler nöbetçi anneler. Bebeğimin burnu tıkanıyor. Hapşırıyor. Hırıltısı var. 4 gün önce dr A götürdüm. Peditus şurup verdi gribal enf. İçin ağrı kesici Ateş düşürücü. İliadin burun spreyi yazdı. Reçetede 2 yaşın altında kullanılmaz yazar ama kullanabilirsin dedi. Bu durum beni biraz huzursuzlandım. Bugün de ter içinde kuzum. Akşamdan beridir de soğuk soğuk terliyo. Üzerini değiştiriyorum sürekli terden dolayı. Sırılsıklam ve buz gibi. Nete baktım burun tıkanıklığından olabilir diyo. Be yapacağımı şaşırdım. Daha çok giydirsem hep terler. Giydirmesem üşür diye korkuyorum. Ne yapmalıyım arkadaşlar. Bi fikir verir misiniz? Tşk.
Canım o var mı bılmıyorum ben sunu yapıyorum aksamları yemıyorum gunduz de mumkun oldugunca dıkkat edıyorum her cuma tartılıyorsun bından dolayı frenleyıp kendını dısıplıne olabılıyorsun bellı bır dıyet mumkun degıl zatenEmzirirken nasıl yapıyorsun ben onu merak ettim biz de yapalım az anlatsana :) emzirenler zayıflama grubu var mı
Çok saolun kızlar cansınız valla..dün zaten çıldırdım sinirimden buraya yazdım içimi döktüm azcık.. en son bağırdım geç odana yüzünü görmek istemiyorum bıçaklıyacam bak seni sinirden dedim o da sessiz sessiz geçti , söyleneni yapsa sorun olmayacaktı ah ahhhhh neyse ki sinirim geçti toparladım .daha önce demiştim ya ben doğum yaptıgım günden beri yemek yapmıyorum o işten geliyor , gelir gelmez mutfağa girip kendi yapıyor.. Haftanın 3 bazen 4 günüde dışardan hazır getiriyor ..benim dün yemek yapma sebebim Can'ım o kadar çok çekti ki o yemeği o yüzden oturup yaptım neden bilmiyorum ama Buaralar hamileliğimdeki gibi Can'ım bir sürü şey istiyor obur gibiyim . . bundan sonra bu tür konularda zerre güvenim kalmadı ona eski sisteme devam gelir kendi yapar
Selammm gecesi gündüzüne karışmış taze ve tecrübeli analarr... yeni hafta hepinize güZellik, sağlık ve afiyet getirsinnn inşaAllah...
Saçları dökülmeye başlayan var mıı? Ben bir umut belki bu sefer dökülmez dedim ama başladık yine... oğlumda da bu civarlarda başlayıp 7. Ay bitmişti sanırım yne aynı olcakk...
Teyzeleri biz artık Memeyi görünce heyecanlanıp gülüyoruz
Kizlar benim bebek yuzu donuk kucaklanmayi hic sevmiyor agliyor.hep disa donuk kucaklanmak istiyor varmi bizimki gibi olan
@goqce canim cok gecmis olsun yaaa..
Aynen canim maalesef oyle. Esimin izni olsa istanbula kacardik bir hafta da iste onunda izni taaa yazin. O zamana cocugun yaşı gelir
Ayyy kızlar benim bu kızım elini emiyor ağzından salya akıyor normalmi bu sizinkilerdede varmı bugün tam 2 aylık olduk
Benim kızmında sol kalça için aynı sorun çıktı 1 ay çift bez bağlanacak 10 kasımda kontrol var tekrar inşallah düzelir
Canım ben de gazla dakınmıyorum bu sefer de korkuyorum hasta ederım dıye allah korusun
Kızlar benim saçlar çoook dökülmeye başladı.
Kafa derimde çok kaşınıyor bu yüzden.
Her Doğumdan sonra çocuk 3 aylık olmaya yakın başlar 6 aya kadar ön saçlarım nerdeyse kel olur.
Ve bu durum neredeyse her üç kadından birinde oluyormuş.
Daha sonra tekrar yavaş yavaş 1 sene içerisinde tekrar çıkmaya başlarlar .
Doktor derki , hamilelik hormonları saçları çok iyi besliyor be böylelikle hamilelik boyunca saçlar hem parlak hem gür , hemde dökülmezler fakat Doğumdan sonra hormonlar normale döndükten sonra 9 ay boyunca dökülemeyen saçlar hepsi birden dökülür
Bizim yaşlılarda derki
Çocuk anneyi tanımaya başlayınca saçlar dökülmeye başlarmış
Hangisi doğru bende anlamadım
Ama sonuçta bu çok sinir bozucu bişi ya resmen saçlarım kenarlardan çok çok açılıyor benim
Böyle olan , yada olmaya başlayan varmı benim gibi ?
Gittim e bebege dis kayisici aldim,umarim faydasini goruruz
Yapışıklıkben anlamadım gülüm ya
Akıntı demek istiyorsan o çok normal olur yani kız bebişlerde
Gecmiş olsun canımİyi geceler kızlar yamıştım buraya kızım hasta sürekli kusıyo diye üşütmüş kızçem. Simdi daha iyudir. Ama bu sefer de ben ishal istifra her yerimde agri. 2 gundur yatak dosek yatiyom.. sanirim salgin var dikkat edin.
Onu gormedim canim yaa bi bakayimŞu zürafa sophie var on pek ovuyorlar dış kaşıyacak.
Yapışıklık ne acaba anlamadım ben
kelebek.hill Can'ım benim çok teşekkür ederim kız gelip yemiş gibi oldum valla ..ama kocama yok o cezalı minnoşlarımız büyüyor artık daha iyiyim psikolojik olarak büyüdüğünü gördükçe bir de özellikle 3 aya yaklaştıkça Mutlu oluyorum :)
Anne memesine benzeen başlklarla verebilirsin bir bak bakalım, akışı da 0 numara al ki anne göğsünde ki gibi gelsin memenden az biberondan çok gelirse vazgeçmesinde sütünden.. Birde hangi mamayı kullanıyorsun ben en çok hipp de memnun kaldım bir dene bakalım
İnşallah düzelir tatlım Allah şifa versin yavruyaBenim kızmında sol kalça için aynı sorun çıktı 1 ay çift bez bağlanacak 10 kasımda kontrol var tekrar inşallah düzelir
Oyun yapmaya başladılar memeyi tatlım benim ki çekiyorrrrrrr bırakıyorOyyy deliriiciiim zeynebi emzirirken coook yoruluyorum artik biki cekio birakio yine alio yine iki cekip birakio burnu tikali ondan mi yapio desem burnu hep tikaliydi 25 gunlukten beri gazi var desem emzirme harici hic aglamasi huzursuzlugu yok sizce nesi var kizlar akliniza baska bisey gelio mu ha bu arada uykudayken ve hafif uykuluyken yapmio bunu
Maşallah enese:)
Benim ev hep gürültülü olduğu için
Nevşin alıştı seslere sanırım uyumak istediğinde uyuyor yine onca gürültüyle rağmen :))
Ama eve bi yabancı gelsin anında kalkar kolay kolayda uyumaz gidene kadar , ne hikmetse artık :)
Kız burdaki doktorlar , ebeler , hemşireler
1 yaşa kadar yasak derler hep , görüncede kızıyorlar resmen
Benimki yastıksız yani,
Diğerlerinde 6 aylıktan sonra bazen gündüzleri koyardım hemşirenin ev ziyareti günlerinde çıkarırdım hemen ,görüp kızmasın diye :))
Kafam karıştı şimdi ordaki doktor başka bişi demiş ala ala
Abowww vallahi benimki bazen bana yalvarıyor bana azık hazırla iş yerinde öğlenleri çok acıkıyorum eve gelmeye zamanım olmuyor karnımı doyurmak için diyor
Para teklif ediyor yine kabul etmiyorum
Kusura bakma milyonda versen yapmam okadar senin çocuklarına yoruluyorum , tam dinlenme saatlerine geçince benden bişi isteme diyorum valla :))
SElamın hello bizde ana oğul başladık saç dökmeye çok sinir bozucu bir durum acayip gerildim umarım önceki gibi çok dökülmez ..Buarada Burdada çocuğu yastıkta yatırmak yasak :) benim zaten sadece üstümde dinlendiği için sorun olmuyor göğsümde şekerleme yapıyor ama ilerde düzeldiği Zaman iyi bir yastıkla yatırırım onuKızlar benim saçlar çoook dökülmeye başladı.
Kafa derimde çok kaşınıyor bu yüzden.
Her Doğumdan sonra çocuk 3 aylık olmaya yakın başlar 6 aya kadar ön saçlarım nerdeyse kel olur.
Ve bu durum neredeyse her üç kadından birinde oluyormuş.
Daha sonra tekrar yavaş yavaş 1 sene içerisinde tekrar çıkmaya başlarlar .
Doktor derki , hamilelik hormonları saçları çok iyi besliyor be böylelikle hamilelik boyunca saçlar hem parlak hem gür , hemde dökülmezler fakat Doğumdan sonra hormonlar normale döndükten sonra 9 ay boyunca dökülemeyen saçlar hepsi birden dökülür
Bizim yaşlılarda derki
Çocuk anneyi tanımaya başlayınca saçlar dökülmeye başlarmış
Hangisi doğru bende anlamadım
Ama sonuçta bu çok sinir bozucu bişi ya resmen saçlarım kenarlardan çok çok açılıyor benim
Böyle olan , yada olmaya başlayan varmı benim gibi ?
Tatlım yarım sağ hiç bir zaman tam sağma çünkü uyanırsa tam doymaz aç kalır ..bende hep yarım sağıyorum memeleri tam boşaltmamakta fayda var ne olur ne olmaz uyanıyorlar sürekliCanlar bi sorum olacakti zeynep bugun iyi emmedi ya da bugun diger gunlere oranla sutum biraz daha fazla oldu.emdirdim ama bosalmadi goguslerim hala sert gibi simdi bi de uyur uyanmazsa gece daha da siser agrir goguslerim her iki gogsumde sutun hepsini degil de birazini sagsam olur mu yoksa sagmaya baslayinca bitene kadar mi sagmaliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?