- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Yapışıklık ne acaba anlamadım ben
Çok teşekkür ederim kelebeğim iyi ki varsın ..anlat bakiyim Bebiş neler yapıyor gün içinde bizim bızdık memeyi görünce heyecanlanıp gülmeye başladı şapşiğim benim çok hoşuma gidiyor bir de celep gibi saldırıyorVajinal yapisiklik canm. Kiz bebeklerde olabiliyormus.
Hihh aynen bi sana var yemek canim benimm.. Artik Allah ne versiyse yeriz beraberr nolcakmiss :)
Insallah gitgide rahatlarsin tatlim ya, oldukca yoruldun. Hepimiz yorulduk ama sen bi fazla sankim...ama neyse ki guclu hatunsunnn masallahh
Cocugun tanıması hormonların normale donmesıne denk gelıyordur
Çok teşekkür ederim kelebeğim iyi ki varsın ..anlat bakiyim Bebiş neler yapıyor gün içinde bizim bızdık memeyi görünce heyecanlanıp gülmeye başladı şapşiğim benim çok hoşuma gidiyor bir de celep gibi saldırıyor
Kizlar ya ben memeyi hic sagmadim da yapmakmi gerekiyor??
Kizlar ya ben memeyi hic sagmadim da yapmakmi gerekiyor??
Uyu tatlım benim bu gece çok güzel bir uyku Çek'in kızçenle :) ayyy ne güzel demişsin ömür verilir bunlara ya :) bide dile geldiler bir agular bir gugular bir gülüşlerSen de canm benimmm...
Valla bizimki de oynuyo artik memedekeyfinden tabi.. Ay ne tatlilar yaa masallah bebislerimizee surekli degisim gelisim super heyecanlii... Sabahlari uyandiginda mizildiyo boyle besigine gittigim an guluyo nasilll hosuma gidiyooo... O gulusune ölünür yaa... Allahıma bin şükürrr. Sonracima kizimla oyunlar oynuyoruz teyzesiii cok tatlisss koklayip duruyorum isteee... Sizde durumlar nasilll.. Ay her an uyuyabilirm idare et
Tatlım bizim sağma nedeni göğüste dolma veya çok tazyikli gelip bebeğin emmesini engellemesi .. Terbiye olmamış göğüslerde yaşanan sorunlar yani .. Eğer problem yoksa sağmAna gerek yokKizlar ya ben memeyi hic sagmadim da yapmakmi gerekiyor??
İnşallah uyur ama Can'ım lütfen sütüm azaldı diye düşünme olur mu gerçekten çok ama çok etkiliyor iki göğüsten toplam mı 15 çıktı birde bebeğin emmesiyle sağmak bir değil Bebek emerken daha çok çekiyorAyy bnmki kurdurdu bu gece dua edin uysin Zaten moralim bozuk stum azdı zaten iyice azalmış 30 cc anca çıkıyordu simdi 15 bile cikmadi
Ne bilim ya iyice bozuldu moralin az gelsede bnm sütumu içiyo korur diyorum ama bu seferde iyice az gelince çöktü moralİnşallah uyur ama Can'ım lütfen sütüm azaldı diye düşünme olur mu gerçekten çok ama çok etkiliyor iki göğüsten toplam mı 15 çıktı birde bebeğin emmesiyle sağmak bir değil Bebek emerken daha çok çekiyor
Bak azalsa bile bir damla süt bile korur .. Bende o durumu yaşadım ilk oğlumda sadece 6 ay emzirebildim o da zar zor o yüzden diyorum sana olumsuz düşünme bol bol sıvı tüketimi yap birde moralini bozma artar sütüm yeter diye düşün .. Mama veriyor Musun .. Eğer çocuk çok ağlıyorsa ve çişi çok ama çok az yapıyorsa mama takviyesi yapabilirsinNe bilim ya iyice bozuldu moralin az gelsede bnm sütumu içiyo korur diyorum ama bu seferde iyice az gelince çöktü moral
Evet veriyorum doğduğundan beri ozamndan beri az sutumdu zaten artsın inşallah diyimde artsınBak azalsa bile bir damla süt bile korur .. Bende o durumu yaşadım ilk oğlumda sadece 6 ay emzirebildim o da zar zor o yüzden diyorum sana olumsuz düşünme bol bol sıvı tüketimi yap birde moralini bozma artar sütüm yeter diye düşün .. Mama veriyor Musun .. Eğer çocuk çok ağlıyorsa ve çişi çok ama çok az yapıyorsa mama takviyesi yapabilirsin
Uyu tatlım benim bu gece çok güzel bir uyku Çek'in kızçenle :) ayyy ne güzel demişsin ömür verilir bunlara ya :) bide dile geldiler bir agular bir gugular bir gülüşlerbütün yorgunluğumuza karşılık hediye verir gibiler kuzularım benim ya
Artar inşallah bol bol sütün olur şuanda olan sütün bile yeter yarasın kuzunaEvet veriyorum doğduğundan beri ozamndan beri az sutumdu zaten artsın inşallah diyimde artsın
O günlerde gelecek beraber Mutlu olacazzzz burda hadi uyu kelebeğim Allah rahatlık versinAminn insallah siz de guzelcee uyuyunn canlarimmm... Yaa sorma agu falan abooo nasi delirtiyorr bi de anne dese ne hale gelicimmmm
Yeni uyuyorm iyi gecelerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?