2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Çok teşekkür ederim kelebeğim iyi ki varsın ..anlat bakiyim Bebiş neler yapıyor gün içinde bizim bızdık memeyi görünce heyecanlanıp gülmeye başladı şapşiğim benim çok hoşuma gidiyor bir de celep gibi saldırıyor

Sen de canm benimmm...
Valla bizimki de oynuyo artik memede keyfinden tabi.. Ay ne tatlilar yaa masallah bebislerimizee surekli degisim gelisim super heyecanlii... Sabahlari uyandiginda mizildiyo boyle besigine gittigim an guluyo nasilll hosuma gidiyooo... O gulusune ölünür yaa... Allahıma bin şükürrr. Sonracima kizimla oyunlar oynuyoruz teyzesiii cok tatlisss koklayip duruyorum isteee... Sizde durumlar nasilll.. Ay her an uyuyabilirm idare et

Kizlar ya ben memeyi hic sagmadim da yapmakmi gerekiyor??

Canm sutun azsa cogaltmak icin ise yariyor sagmak. Coksa da arada rahatlatmak gerekiyor. Mesela ise baslicaksan da bi kac ay once ise basladinda sagacagin saatlerde bence sagmaya baslamak lazm ki ise baslayinca sagcamizda gelsin bol bol.. Ben oyle yapacagimmm.

Uyu tatlım benim bu gece çok güzel bir uyku Çek'in kızçenle :) ayyy ne güzel demişsin ömür verilir bunlara ya :) bide dile geldiler bir agular bir gugular bir gülüşler bütün yorgunluğumuza karşılık hediye verir gibiler kuzularım benim ya

Ayy bnmki kurdurdu bu gece dua edin uysin Zaten moralim bozuk stum azdı zaten iyice azalmış 30 cc anca çıkıyordu simdi 15 bile cikmadi
İnşallah uyur ama Can'ım lütfen sütüm azaldı diye düşünme olur mu gerçekten çok ama çok etkiliyor iki göğüsten toplam mı 15 çıktı birde bebeğin emmesiyle sağmak bir değil Bebek emerken daha çok çekiyor

Ne bilim ya iyice bozuldu moralin az gelsede bnm sütumu içiyo korur diyorum ama bu seferde iyice az gelince çöktü moral

Ne bilim ya iyice bozuldu moralin az gelsede bnm sütumu içiyo korur diyorum ama bu seferde iyice az gelince çöktü moral
Bak azalsa bile bir damla süt bile korur .. Bende o durumu yaşadım ilk oğlumda sadece 6 ay emzirebildim o da zar zor o yüzden diyorum sana olumsuz düşünme bol bol sıvı tüketimi yap birde moralini bozma artar sütüm yeter diye düşün .. Mama veriyor Musun .. Eğer çocuk çok ağlıyorsa ve çişi çok ama çok az yapıyorsa mama takviyesi yapabilirsin

Evet veriyorum doğduğundan beri ozamndan beri az sutumdu zaten artsın inşallah diyimde artsın

Aminn insallah siz de guzelcee uyuyunn canlarimmm... Yaa sorma agu falan abooo nasi delirtiyorr bi de anne dese ne hale gelicimmmm
Yeni uyuyorm iyi gecelerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…