2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
toplamgün içinde 7-8 dedi dr amcası çiçeğim ,kesinlikle karsilikli saygida olunca hayat kv olsa bile daha rahat oluyor

Allah acil sifalar versin ,biran once iyilessin yavrucak

Maşallah, takdir ettim seni
İdare önemli , ve sende güzel idare ediyorsun.
tartışma yerine çözümlerin süper
Sagolasin dostum

Bende tam.bilmiyorum canim yaa cift bez tek tek baglamayla ikisini birden baglama arasinda fark yok sanki genede sen oyle sorunca kafm.karisti benimde
Çıkık olduğu nasıl anlaşılıyor ki ? Ben az önce altını açtım kuzumun, sanki sol taraf dışarı doğru çok üzüldüm... İnşallah bana öyle gelmiştir de iyi olur içim kararıyor, az olan sütüm daha da azalıyor kndi kendime iyi olacak diyorum demesine de işte

Yoğun sütü ne yapacaksın güzelim? Masallah çok güzel kilo almış. Çalışmaya başlamak için sağacaksan gece sabaha karşı sağ. Hem dinlenmiş olduğun için daha fazla çıkıyor.
Evet bugün itibariyle doğum izñim bitti 38 gün yıllık iznimi aldım iznimin arasında bi de zorunlu 1 günlük eğştim yazmışlar galiba izin sonrası rapor alamıcam şimdiden buzluğa koymak için sağmak istedim zaten 1 kez sağabildim bide bebiş en son gece 12de emmişti sabah 6 da hala uyuyodu dedim uyanmadan hazır memişler şiş akıyo sağıp bi deneyim ilk kez işte olmadı bi daha uyursa o kdar yine yapıcam inşallah çünkü işte yapamam öğke araları eve gelip emziririm çık yakın değil ama napayım çok uzun süeüyı 1 sat hastalrı bekletemem kapıda

Sadece anne sütüyle 1350 yse çok iyi cnm Yağlı demek ki sütün yoksa 6 saatte 2 gögüsten sagdıgın süt miktarı az
Evet su bile vermiyorum anne sütüyle oğlumda böyleydi ayda 1,5 kilo alırdı demekki sütüm yağlı çünkü çok nadir akıyo öyle dolu doluda değil memeler büyük zaten ama çok boş gibi

Kızlar 1 ay sonra yani 4 aylık olunca bebeler kaşık maması olarak ilk nelerden başlamayı düşünüyorsunuz.
Ben diğer kızlarımda günde bir defa olmak üzere ufak ufak pirinç unuyla , yoğurtla felan la başlamıştım. Meyva suyu ...
Siz daha önce anne olanlar neler verdiniz ? Nelerle başlamayı düşünüyorsunuz ?

Ayy bir ay mi kaldı çok heyecanlı
İlkinde mama takviyesi yaptığım için dördüncü ayda başlamıştım ek gıdalara
Taze yoğurt mayalardim bikac çay kaşığı yerdi bayilirdi şimdi ağzına surmuyor
Elma rendeleyip suyunu verirdim
Bi de suyla yapılmış pirinç unu
İlk bunlar veriliyordu yanlış hatırlamıyorsam

Kızlar bebeğimin altını alırken fark ettim çişi sarıydı acaba enfeksiyon mu var ondan mı pişik oldu allahım inşllh yoktur ole bişey temizliğinede ole dikkat ediyorum ki.

Umarim iyi olur yaa. Çok üzülüyorum onun için. Daha da fazla annesi için.

Canim sen muayene yaptırmadn mi? Anlattığına göre var gibi.
Evet su bile vermiyorum anne sütüyle oğlumda böyleydi ayda 1,5 kilo alırdı demekki sütüm yağlı çünkü çok nadir akıyo öyle dolu doluda değil memeler büyük zaten ama çok boş gibi
Bosu doluyu boşver canım sen kilo alımına bak. Az çıkıyorsa bile demek ki bebek güzel emiyor boşaltıyor göğsünü.

6 aydan sonra başlayacağım ben. Blw yöntemi ile. Ver eline sürsün kafasına yöntemi ile.

Bizim ultrasonda belli oldu alfa 58 sinir sinir 60 canim bqcakalrdaki bogumalr ayni olacak bende esimde annemde kontrol.ettik bogumlar ayni yada bacakta ole.gorunen bisiy yok bizde dr gostermedik daha usg degerine gore saglikci benim gorumcem o bagla dedi burdanda arkadaslar bafla tedbir olsum dedi bAkalim ortipedici haftaya gorucek ışte i nedicek bende bilmiyorum onlem amacli bagliyoruz insallah degildir senin kuzunda degildir moralini bizma tedavisi oalan bisi valla benimde zoruma gidiyor ama yapacak visi yok daha kotu bisi olmasin kuzularimiza dogum haftasina gire degilde nirmal dogacagi haftaya gote hesap edilmeliymis kendide duzelebilirmus 3 aylik olunca olmassada tedavi canim

Nöbetcilerr selaaamm
Enes bey ıkınmaya başladı ayağmda sallıyorm şuandaa bırnuda fenaaa tıkalı
Kızlar şükür olsun ki eniştemin paankreastaki kitle iyi huylu cıktı kanser hücresi bulunmadıı hepinizden Allah razı olsun dualarımız kabul oldu şimdi acık ya da kapalı ameliyatla alınacak çok sevindm
Rabbim cümlemize sağlık sıhhat versin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…