- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Sabahlar olmasın
toplamgün içinde 7-8 dedi dr amcası çiçeğim ,kesinlikle karsilikli saygida olunca hayat kv olsa bile daha rahat oluyorAyy soru cevaplar super olmus tam kafamdaki sorular elinize saglik cok tesekkurler. Su kismi merak ettim tek damlayi gun icersinde toplam mi 7-8 dedi, ben 3 saatte bir 2 damla her bir delige skyrm cok mu acabaayrica kayinvalidenizle ilgili yazfiklarijizcok hos, saygi cok onemli degil mi?
Allah acil sifalar versin ,biran once iyilessin yavrucakKarnındaki şişlik indi
Bugünde ikinci kemo verildi
Buseferde kilo kaybediyor zavallım
Doktorlar vücuduna orta derecede yayılmış diyor, belki önleyebiliriz diyorlar ama bakalım
İnşallah güzel sonuçlanır
Allah büyüktür
Sagolasin dostumMaşallah, takdir ettim seni
İdare önemli , ve sende güzel idare ediyorsun.
tartışma yerine çözümlerin süper
Ben bezi bağlayıp üzerine yeniden bağlıyorum, yanlış mı bağlıyorum?2 bez bagliyorsun kuzum ic icd koyuyorum bezleri oyle bagliyorum
Bende tam.bilmiyorum canim yaa cift bez tek tek baglamayla ikisini birden baglama arasinda fark yok sanki genede sen oyle sorunca kafm.karisti benimdeBen bezi bağlayıp üzerine yeniden bağlıyorum, yanlış mı bağlıyorum?
Çıkık olduğu nasıl anlaşılıyor ki ? Ben az önce altını açtım kuzumun, sanki sol taraf dışarı doğru çok üzüldüm... İnşallah bana öyle gelmiştir de iyi olur içim kararıyor, az olan sütüm daha da azalıyor kndi kendime iyi olacak diyorum demesine de işteBende tam.bilmiyorum canim yaa cift bez tek tek baglamayla ikisini birden baglama arasinda fark yok sanki genede sen oyle sorunca kafm.karisti benimde
Evet bugün itibariyle doğum izñim bitti 38 gün yıllık iznimi aldım iznimin arasında bi de zorunlu 1 günlük eğştim yazmışlar galiba izin sonrası rapor alamıcam şimdiden buzluğa koymak için sağmak istedim zaten 1 kez sağabildim bide bebiş en son gece 12de emmişti sabah 6 da hala uyuyodu dedim uyanmadan hazır memişler şiş akıyo sağıp bi deneyim ilk kez işte olmadı bi daha uyursa o kdar yine yapıcam inşallah çünkü işte yapamam öğke araları eve gelip emziririm çık yakın değil ama napayım çok uzun süeüyı 1 sat hastalrı bekletemem kapıdaYoğun sütü ne yapacaksın güzelim? Masallah çok güzel kilo almış. Çalışmaya başlamak için sağacaksan gece sabaha karşı sağ. Hem dinlenmiş olduğun için daha fazla çıkıyor.
Evet su bile vermiyorum anne sütüyle oğlumda böyleydi ayda 1,5 kilo alırdı demekki sütüm yağlı çünkü çok nadir akıyo öyle dolu doluda değil memeler büyük zaten ama çok boş gibiSadece anne sütüyle 1350 yse çok iyi cnm Yağlı demek ki sütün yoksa 6 saatte 2 gögüsten sagdıgın süt miktarı az
Ben bezi bağlayıp üzerine yeniden bağlıyorum, yanlış mı bağlıyorum?
Kızlar 1 ay sonra yani 4 aylık olunca bebeler kaşık maması olarak ilk nelerden başlamayı düşünüyorsunuz.
Ben diğer kızlarımda günde bir defa olmak üzere ufak ufak pirinç unuyla , yoğurtla felan la başlamıştım. Meyva suyu ...
Siz daha önce anne olanlar neler verdiniz ? Nelerle başlamayı düşünüyorsunuz ?
Umarim iyi olur yaa. Çok üzülüyorum onun için. Daha da fazla annesi için.Karnındaki şişlik indi
Bugünde ikinci kemo verildi
Buseferde kilo kaybediyor zavallım
Doktorlar vücuduna orta derecede yayılmış diyor, belki önleyebiliriz diyorlar ama bakalım
İnşallah güzel sonuçlanır
Allah büyüktür
Canim sen muayene yaptırmadn mi? Anlattığına göre var gibi.Çıkık olduğu nasıl anlaşılıyor ki ? Ben az önce altını açtım kuzumun, sanki sol taraf dışarı doğru çok üzüldüm... İnşallah bana öyle gelmiştir de iyi olur içim kararıyor, az olan sütüm daha da azalıyor kndi kendime iyi olacak diyorum demesine de işte
Bosu doluyu boşver canım sen kilo alımına bak. Az çıkıyorsa bile demek ki bebek güzel emiyor boşaltıyor göğsünü.Evet su bile vermiyorum anne sütüyle oğlumda böyleydi ayda 1,5 kilo alırdı demekki sütüm yağlı çünkü çok nadir akıyo öyle dolu doluda değil memeler büyük zaten ama çok boş gibi
6 aydan sonra başlayacağım ben. Blw yöntemi ile. Ver eline sürsün kafasına yöntemi ile.Kızlar 1 ay sonra yani 4 aylık olunca bebeler kaşık maması olarak ilk nelerden başlamayı düşünüyorsunuz.
Ben diğer kızlarımda günde bir defa olmak üzere ufak ufak pirinç unuyla , yoğurtla felan la başlamıştım. Meyva suyu ...
Siz daha önce anne olanlar neler verdiniz ? Nelerle başlamayı düşünüyorsunuz ?
Bizim ultrasonda belli oldu alfa 58 sinir sinir 60 canim bqcakalrdaki bogumalr ayni olacak bende esimde annemde kontrol.ettik bogumlar ayni yada bacakta ole.gorunen bisiy yok bizde dr gostermedik daha usg degerine gore saglikci benim gorumcem o bagla dedi burdanda arkadaslar bafla tedbir olsum dedi bAkalim ortipedici haftaya gorucek ışte i nedicek bende bilmiyorum onlem amacli bagliyoruz insallah degildir senin kuzunda degildir moralini bizma tedavisi oalan bisi valla benimde zoruma gidiyor ama yapacak visi yok daha kotu bisi olmasin kuzularimiza dogum haftasina gire degilde nirmal dogacagi haftaya gote hesap edilmeliymis kendide duzelebilirmus 3 aylik olunca olmassada tedavi canimÇıkık olduğu nasıl anlaşılıyor ki ? Ben az önce altını açtım kuzumun, sanki sol taraf dışarı doğru çok üzüldüm... İnşallah bana öyle gelmiştir de iyi olur içim kararıyor, az olan sütüm daha da azalıyor kndi kendime iyi olacak diyorum demesine de işte
Tey tey halay basiyam5 halayı başlamadı mı daha?saat 6 olmuş neredeyse.
Canim alyina bagladigimiz bezden kalca cikikligi icin honeybeyl bende var bizo ediye gösterince z degerleri dr gidenenkadar baglitcam artik ned erse dr onagire. HareketedicrzSiz hangi bezlerden bahsediyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?