2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Valla canım benim kv yi anlatmışsın sanki doğumdan önce geldi doğumdan 10 gün sonra gitti ama resmen benim psikolojim bozuldu, anlattıklarını harfiyen yaptı, kadının huyu değişti torun olunca kaldıki kızım 5. torunuydu, en son giderken de ben söylüyorum ama sen beni dinlemiyorsun bildiğini yapıyorsun dedi ben de hıı dedim geçtim

Sağol canım bakalım sağmaya devam etcem bugün sağamadım çok uykusuzdum

Pisikedii mamavermiyorum 1 ayda 1350 aldı boyuda 4 cm uzadı ama işte sütüm yoğun çıkmıyo
Yoğun sütü ne yapacaksın güzelim? Masallah çok güzel kilo almış. Çalışmaya başlamak için sağacaksan gece sabaha karşı sağ. Hem dinlenmiş olduğun için daha fazla çıkıyor.

Oğlumda olmultu benğm bağladım düzeldi benim bi hastamda oldu bağladedim dr denemişdiye bağlamadı veçocuğu aparat takıyodu enson
Bende basladim dunden beri cift bagliyorum önümüzdeki cumartesi randevumuz var yani 8 gun baglamis.olucam insallah fayda eder canim benim.tsk ederim

Ay cok tanidik geldi,aynilarini yasiyorum bende,bu kis planlari 3 ay bizde kalmakmis, dusundukce delircrk gibi oluyorum.izin almada yok,geliyoruz o kadar

Cnm benim oğlum 58 günlük gece yatmadan mama veriyorum 120cc falan ama yinede 2 bilemedin 3 saat uyuyo gündüz ne zaman emmek isterse emiyo uyku konusunda hiç iyi değiliz

Hepsi aynı bunların gece çocuk Ağlar ben sabaha kadar yat kalk hacı yatmaza dönerim beyim kalkar aa bu gece çocuk ne güzel uyudu der vay anasını ya kv de günde bi kere uğrar uğramaz her geldiğinde niye aglıyo bu çocuk ki hep gaz sancısına denk gelir gazı var derim onuda kabul etmez eskiden çocuk huysuzluktan aglıyomuş gaz mı varmış? Dedim çocuk manyak mı durduk yere aglıcak bi derdi var ki aglıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…