- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 108
- 36
Cok sukur gecmis olsun canimcim, bizde aksamdan beri ikiniyoruz bir turlu cikaramadi su boku, cokta uykusu var daliyor sonra hoppp tekrar basa sar. 1 saat vaktinkaldi,aksam 10 dannberi uyuyor uyaniyor. 8 den sonra dahada uyumazNöbetcilerr selaaamm
Enes bey ıkınmaya başladı ayağmda sallıyorm şuandaa bırnuda fenaaa tıkalı
Kızlar şükür olsun ki eniştemin paankreastaki kitle iyi huylu cıktı kanser hücresi bulunmadıı hepinizden Allah razı olsun dualarımız kabul oldu şimdi acık ya da kapalı ameliyatla alınacak çok sevindm
Rabbim cümlemize sağlık sıhhat versin inşallah..
Tatlım benim cok sağolsan valla enes de o kadar ıkındı gaz cıkarıo ama kaka yapamadı :))) ya bu biogaia ne kadar kullancaz daha ? Ne zaman bırakcaz acabaa??Cok sukur gecmis olsun canimcim, bizde aksamdan beri ikiniyoruz bir turlu cikaramadi su boku, cokta uykusu var daliyor sonra hoppp tekrar basa sar. 1 saat vaktinkaldi,aksam 10 dannberi uyuyor uyaniyor. 8 den sonra dahada uyumaz
Ben biraktim onu,zaten bagirsaklarinda bir problem oldugunu dusunmuyorum,sab simplex ve arada nurse veriyorum onkadarTatlım benim cok sağolsan valla enes de o kadar ıkındı gaz cıkarıo ama kaka yapamadı :))) ya bu biogaia ne kadar kullancaz daha ? Ne zaman bırakcaz acabaa??
Şükür canım sevindim temiz çıkmasına gözümüz aydın diyelim inşallah ameliyatında güzel geçer bir şeyi kalmaz enisteninNöbetcilerr selaaamm
Kızlar şükür olsun ki eniştemin paankreastaki kitle iyi huylu cıktı kanser hücresi bulunmadıı hepinizden Allah razı olsun dualarımız kabul oldu şimdi acık ya da kapalı ameliyatla alınacak çok sevindm
Insallah bizimde cikmaz canim takipte kalayimdaTabi canım verme boşu boşuna bizimki nin çıkmadı ateşi mesela
Canim yaaa kaka neysede cis yapmamis olmasi dusundurdu beni,bizimki 4 saati doldurdumu bezden cis siziyor her yere,cis yapmiyorsa doymuyor demektir benim bildigim. Gunduzde ayni sekilde mi besleniyor peki,Gunaydin kizlar. Dun gece kizimi 10 gibi bezledim. Sabsh saat 6 ya kafar nerdeyse hic cis yapmamis. Gece de en son 11 de yedi bir daha sabah 4 te biraz yedi. Gogsumde de sut azalmis. Onceden sabsh sagdigimda 80 100 ml cikardi bu sabah 30 ml cikti. Acaba cisi normal mi kizlar ya da sutum yetmedi mi?
Cok mi vardi nasildi,genelde zorlanmadan makat catlagi olusabiliyor demislerdi,ciddi oluk seklinde kansa hemen doktora git al bezinideBebeğimin bezinde kan vardi kızlar dua edin de kotu birşey çıkmasın inşallah
Bebek emmedi mi 10dan 6ya kadar? Hiç çiş olmaması normal değil. Uzun süre emmediği sen de sağmadığın için azalmış. Gece uyandır emzir mutlaka. Günde en az 6 7 kere yumurtadan ağır çişli bez olması lazım. Dr mama derse önce emzirme kampı dene sütun var. Saatli mi emzirdin?Gunaydin kizlar. Dun gece kizimi 10 gibi bezledim. Sabsh saat 6 ya kafar nerdeyse hic cis yapmamis. Gece de en son 11 de yedi bir daha sabah 4 te biraz yedi. Gogsumde de sut azalmis. Onceden sabsh sagdigimda 80 100 ml cikardi bu sabah 30 ml cikti. Acaba cisi normal mi kizlar ya da sutum yetmedi mi?
Pişik ten olabilir canım. Değilse büyük ihtimalle süt ürünleri alerjisidir. Korkma.Bebeğimin bezinde kan vardi kızlar dua edin de kotu birşey çıkmasın inşallah
Bende okudum sindi, aksam bunu uyguladim. 9 da uyuttum, 12 de 2 de 5 te 7 de 9. Da uyandi, hep beslenme icin. Emzikli 10 dk kaniyor sadecr ,sonra krize girip agliyor, acligi nasil duzene sokucam brn yqKızlar uyku düzeni bebeklerin gelişimi vs bir çok konu ile ilgili burada güzel yazılar var. Tavsiye ederim
http://bilimselanne.com/category/annebebek/uyku-duzen/
Cnm bu pamukcuk dedigimiz şey dilin beyaz olmasi mi bizim bebisin de dilinde beyazlik var ozellikle arkalara dogru ama 1 ayliktan beri hep vardi ama guzel emiodu son 3 gundur dogru duzgun emmio memede aglio cekio kendini gaz olmadigina eminim ama niye boyle yapio anlamadim pamukcuktan desem emzigi emio bi guzel pamukcuktan olsa emzigi de ememez sanki bi de bunu gunduzleri yapio gece boyunca ve sabah uyandiginda guzel emiyorCanım o bizde fayda etmedi hatta daha bi arttırdı ama yine de sagol cevabın için bugün biraz iyi inşallah tekrar etmez
Gazdandir o zaman canim, emmedihinde al sirtina vur gazini al, sonra tekrar memeyi ver, benimki oyle yspiyirCnm bu pamukcuk dedigimiz şey dilin beyaz olmasi mi bizim bebisin de dilinde beyazlik var ozellikle arkalara dogru ama 1 ayliktan beri hep vardi ama guzel emiodu son 3 gundur dogru duzgun emmio memede aglio cekio kendini gaz olmadigina eminim ama niye boyle yapio anlamadim pamukcuktan desem emzigi emio bi guzel pamukcuktan olsa emzigi de ememez sanki bi de bunu gunduzleri yapio gece boyunca ve sabah uyandiginda guzel emiyor
Canim bnde senin gibi dusundum,ama telasa sokmayayim kizi diye birsey soylemedim. Ama bende normal bulmadim bu durumu,F Ftszynp ya sana çok şanslısın demiştim bebeğin uyuyor diye. Demiştin ya 5 dk çekip uyuyakalıyor ve hiç kilo almadı diye. Senin kızın bu yaptığı cidden normal değil. Seni korkutmak istemem ama şimdi de çiş yapmadı sabaha kadar demişsin. Neden yemiyor bu çocuk yemesi lazım eminim doktoru da garipser bu durumu. Hiç almasa 500 600 gr alması lazım şu dönemde emeklemeye başladığında ne olacak şimdi böyle ise. Ama garip olan yemek istememesi bence bu durumu araştır canım hem de hiç vakit kaybetmeden
Sukur canim kotu bisi cikammasina sevindimNöbetcilerr selaaamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?