2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ay ne iyi Dr herseye cvp vermiş çok iyi yapmışsın bunları sormakla bizlerede cvp oldu

Canım doğduktan sonra kardiyolojiye gitmiştik çocuk druna da gitmiştik öyle bi sorun yoktu çok şükür. 2. Ay kontorlunde de her şey iyiydi bu hafta değişti çocugumacaba hava değişiminden olur mu? Bir de ağzında pamukçuk var. Bi türlü geçmedi. Dil altı bağı da var o yüzden de dr a götürcem. İnşallah bir şey çıkmaz.

Inş iyileşecek Rabbim Şafi ismi hürmetine şifa versin tez zamanda annesiyle evine dönsün saglıcakla

Canım ben hasta oldum son üç gündür neredeyse hiç bi şey yiyiyp içmiyorUm. Bugun yemeğime dikkat edeceğim su da içeceğim bakalım sütüm artar mı? Evet kızım saat 11 den sabah 4 e kadar emmedi sabah 4 te emzirdim. Sağmadım da ama dolmadı ki göğsüm sağayıö. Ben göğsüm dolunca sağıyorum.

Canim yaaa kaka neysede cis yapmamis olmasi dusundurdu beni,bizimki 4 saati doldurdumu bezden cis siziyor her yere,cis yapmiyorsa doymuyor demektir benim bildigim. Gunduzde ayni sekilde mi besleniyor peki,
Gündü sürekli mememde canım günfüz çişi daha iyi. Gece emmiyor ama.

Ltfn üzülme iyileşecek toparlıcak tabi ki içini ferah tut sütünde inş kat be kat artar sagmaktan dolapta koycak yer bulama inş

Keski benim oğlumda böyle uyusa :s 2-3 saatte bir kalkar benim oğlum

Bencede bu konular anlatılsın biz yeni annelerde Öğrenelim

Kızlar bebeğimin altını alırken fark ettim çişi sarıydı acaba enfeksiyon mu var ondan mı pişik oldu allahım inşllh yoktur ole bişey temizliğinede ole dikkat ediyorum ki.
Cnm belki asidiktir çişi asitli Şeyler yemiyosun dimi? Turşu domates portakal mandalina gibi seyler

Az emdiği için az çıkmıştır cnm nasıl acıkmıyo hayret sütün de belki o az emdi diye az dolmuştur Bebeğin ihtiyacına göre üretilmiştir cnm

Cnm belki asidiktir çişi asitli Şeyler yemiyosun dimi? Turşu domates portakal mandalina gibi seyler
Yok canım çok dikkat ediyorum yememe ebe bugün su ver bir çay kaşığı dedi belki susuz kalmıştır dedi gece 10 gibi uyudu 4 gibi uyandı belki bu saat aralığında emmediği için oldu bilmiyorum ama şimdi popişini her altını açışımda 2 saatte bir alıyorum gündüzleri pamukla sabunlu su ile silip duruluyorum sonra kuruluyorum dünden beri yaptım bunu biraz daha iyi oldu kızarıklığı hafifledi bakalım inşllh geçer.

Doğru Demiş cnm az emdiği içinde koyulaşır idrar su ver gecede emzirmeye çalışsan almaz mı ki

Katılıyorum cnm peki dr ne diyormuş bu duruma çocuk nasıl acıkmaz acaba kan şekeri düşüyo da bundan dolayı mı uyuyo çocuk ama öyleyse bile nasıl uyanıp emiyo tekrar iyi sarılık falan değil

Ay benimkide ole gece baya uyuyo 5/6 saat kesintisiz emmeyincede çiş yok dediğin gibi acıksa uyanır herhalde.
Eger Güzelce emdi uyuduysa evet uzun uyur ama yinede emdiği sütü işler vücut atar çiş ya da kaka olarak peki emdiğini çıkarmıyo mu gece

Adımızı olduk geldik kızlar inşallah atesimiz çıkmaz fitil verdi Dr ateşi çıkarsa diye bakalım dua edelimde çıkmasın nasıl ağladı kızım ayy içim parcalandi
Hadi bakalım geçmiş olsun inş Ateş'i çıkmaz 2.ay ölçümleriniz nasıl bizde yarın gidicez Dr.a kv sürekli zayıfladı mı ne bu çocuk hiç kilo almıyo deyip duruyo sinirlerim bozuldu 2 aylık çocuk ne kadar olucak ki anlamadım

Belki Pamukçuk yüzündendir emerken rahatsızlık duyuyodur cnm mukostatin falan kullandın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…