- 18 Aralık 2015
- 450
- 458
- 103
Hayır canım ilk doğduğunda çok kusuyodu ama şimdi Allaha şukur kusma yok.Eger Güzelce emdi uyuduysa evet uzun uyur ama yinede emdiği sütü işler vücut atar çiş ya da kaka olarak peki emdiğini çıkarmıyo mu gece
Biz dun olduk allaha sukur atesimiz olmadi.aman sen kv bakma.sanki cocuk cok kilolu olunca ne oluyorsa.saglikli olsun valla gerisi bos.bizim kilomuz 4200 boyumuzda 58 olmus.sizede simdoden gecmis olsun asi icin minik kuzuya ..Hadi bakalım geçmiş olsun inş Ateş'i çıkmaz 2.ay ölçümleriniz nasıl bizde yarın gidicez Dr.a kv sürekli zayıfladı mı ne bu çocuk hiç kilo almıyo deyip duruyo sinirlerim bozuldu 2 aylık çocuk ne kadar olucak ki anlamadım
Yok cnm kullanmadım gecer kendiliğinden dedi dr.Belki Pamukçuk yüzündendir emerken rahatsızlık duyuyodur cnm mukostatin falan kullandın mı
İns cnmmm, gitmen iyi yinedeCanım doğduktan sonra kardiyolojiye gitmiştik çocuk druna da gitmiştik öyle bi sorun yoktu çok şükür. 2. Ay kontorlunde de her şey iyiydi bu hafta değişti çocugumacaba hava değişiminden olur mu? Bir de ağzında pamukçuk var. Bi türlü geçmedi. Dil altı bağı da var o yüzden de dr a götürcem. İnşallah bir şey çıkmaz.
İyi ya seninki de oyleyse çık telaş yapmıyayım.Ay benimkide ole gece baya uyuyo 5/6 saat kesintisiz emmeyincede çiş yok dediğin gibi acıksa uyanır herhalde.
Benimde simdilik yok ama uykuya dalamiyo sıçrıyor çocuğum normalde sicramaz ama aşıdan oldu sanırım uykuda iç çekip aglicak gibi oluyorBizde bugün olduk canım şimdilik ateşimiz yok ebe olmaz dedi.
61 cm boy 5.630 kilo kafa 34 cm bunları dedi DrHadi bakalım geçmiş olsun inş Ateş'i çıkmaz 2.ay ölçümleriniz nasıl bizde yarın gidicez Dr.a kv sürekli zayıfladı mı ne bu çocuk hiç kilo almıyo deyip duruyo sinirlerim bozuldu 2 aylık çocuk ne kadar olucak ki anlamadım
Çıkarmıyo mu derken çiş yapması gerek anlamında demiştim Allah korusun gece hiç bi bebek kusmasın zatenHay
Hayır canım ilk doğduğunda çok kusuyodu ama şimdi Allaha şukur kusma yok.
Bizim 1.ay ölçümlerimiz 4220 boyu 58 di boyu birden çok uzadı ilk ay kilo alıyo ama çok belli olmuyo kv de her geldiğinde bişeyler zırvalıyo benle hemen hemen aynı zamanda doğum yapmış biri varda onla karşılaştırıyor çocuğuda hiç görmedim cidden merak ediyorum kilosu boyu nasıl diye yani 2 aylık ne kadar olabilir ki benim ki 5.5 olduysa o da 6 kilo falandır en fazla kaç kilo olabilir yaniBiz dun olduk allaha sukur atesimiz olmadi.aman sen kv bakma.sanki cocuk cok kilolu olunca ne oluyorsa.saglikli olsun valla gerisi bos.bizim kilomuz 4200 boyumuzda 58 olmus.sizede simdoden gecmis olsun asi icin minik kuzuya ..
Bende yarın gidicem Dr a muhtemelen benimkide benzer ölçülerde ne bekliyorlar anlamıyorum 7-8 kilo mu olcak 2 aylık çocuk61 cm boy 5.630 kilo kafa 34 cm bunları dedi Dr
Bizma moralini kuzum ya bizimden 5600 kilo bas 38 boy 58 bisimde boy 1 cm uzamis kv ne anliyorki her cocuk farkli gekisir sanki sisman beebk saglikli bebek yaaBizim 1.ay ölçümlerimiz 4220 boyu 58 di boyu birden çok uzadı ilk ay kilo alıyo ama çok belli olmuyo kv de her geldiğinde bişeyler zırvalıyo benle hemen hemen aynı zamanda doğum yapmış biri varda onla karşılaştırıyor çocuğuda hiç görmedim cidden merak ediyorum kilosu boyu nasıl diye yani 2 aylık ne kadar olabilir ki benim ki 5.5 olduysa o da 6 kilo falandır en fazla kaç kilo olabilir yani
Ama kilo alıyo Dr iyi diyo Israrla yok hasta mı süzülmüş bu falan diye diye hasta etti çocugu burnu tıkandı resmen ondan biliyorum artık :) aman neyse ta sağlığı yerinde ya çok şükür Allah'ım tüm bebeklere saglık sıhhat huzur versinBizma moralini kuzum ya bizimden 5600 kilo bas 38 boy 58 bisimde boy 1 cm uzamis kv ne anliyorki her cocuk farkli gekisir sanki sisman beebk saglikli bebek yaa
Deliye he de gec denir sende he almadi de gec takilma salla derim
sen doktorun dedigine bak.kulagini tika boaver desin dursun sikma sen caniniBizim 1.ay ölçümlerimiz 4220 boyu 58 di boyu birden çok uzadı ilk ay kilo alıyo ama çok belli olmuyo kv de her geldiğinde bişeyler zırvalıyo benle hemen hemen aynı zamanda doğum yapmış biri varda onla karşılaştırıyor çocuğuda hiç görmedim cidden merak ediyorum kilosu boyu nasıl diye yani 2 aylık ne kadar olabilir ki benim ki 5.5 olduysa o da 6 kilo falandır en fazla kaç kilo olabilir yani
Amin canımm cok sağollŞükür canım sevindim temiz çıkmasına gözümüz aydın diyelim inşallah ameliyatında güzel geçer bir şeyi kalmaz enistenin
Hayırdır inş canım hemn dr a götürdün müü ?? İnş önemli bişi değildirrBebeğimin bezinde kan vardi kızlar dua edin de kotu birşey çıkmasın inşallah
Çok saol kuzumSukur canim kotu bisi cikammasina sevindim
Başka bir arkadaşın bebeği dede huzursuzluk huysuzluk yapmış olabiliyo demekki.Benimde simdilik yok ama uykuya dalamiyo sıçrıyor çocuğum normalde sicramaz ama aşıdan oldu sanırım uykuda iç çekip aglicak gibi oluyor
Ben yanlış anladım çiş yapıyo ama hani dolu dolu oluyor ya ole olmuyo canım birde bizimki emiyor ondan sonra altını alırken başlıyo kaka yapmaya gaz çıkarmaya başlıyor uykudayken yapmıyor nedendir bilmem.Çıkarmıyo mu derken çiş yapması gerek anlamında demiştim Allah korusun gece hiç bi bebek kusmasın zaten
Bnm kaynana da zayıf zayıf diyordu sürekli bende kizdim ben zayıf çocuk seviyorum dedim sağlıklı olsun zayıf olsun ne olmuş dedim daha diyemedi biseyBende yarın gidicem Dr a muhtemelen benimkide benzer ölçülerde ne bekliyorlar anlamıyorum 7-8 kilo mu olcak 2 aylık çocuk
Masallah bizimle ayni olculeriniz:) 61 cm boy 5700 kilo. Ateşi çıkmaz insalalh sık sık olc canim61 cm boy 5.630 kilo kafa 34 cm bunları dedi Dr
Benimkide genelde emerken ya da oynatırken kaka yapıyo uykuda hiç kaka yapmıyo ama gaz çıkarmaya ve çiş yapmaya devam gece 2 saatte bir emiyo çıkarmasa şaşarımBen yanlış anladım çiş yapıyo ama hani dolu dolu oluyor ya ole olmuyo canım birde bizimki emiyor ondan sonra altını alırken başlıyo kaka yapmaya gaz çıkarmaya başlıyor uykudayken yapmıyor nedendir bilmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?