2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Cok mi vardi nasildi,genelde zorlanmadan makat catlagi olusabiliyor demislerdi,ciddi oluk seklinde kansa hemen doktora git al bezinide

Inş kötü bişey çıkmaz neden olduğuyla ilgili bizede haber et cnm merak ederiz

Sagolun kızlar. Bir hafta kadar önce çok çok minik bi kırmızı nokta gördüm kakasinda. Üstünde durmadim. Gece de çok fazla kaka yaptı zorlanarak. Bezini değiştim tekrar yapmış ve bol mukuslu minik noktalar şeklinde kanlar vardı. Şimdi doktordan çıktık. Süt alerjisi ustunde duruyor. Tahlil sonucu bekliyoruz.
İçinde süt olan hiç birşey yemeyecekmisim. Ek gıdaya da altı aylık başlayacağız ve kizima süt yoğurt vs. Yasak olacakmış. Ne zaman geçer bilmiyorum. Bakalım bir kesinlessin de. Bi de gastro görsün diye dusunuyorum alerji konusunda.

Dili bembeyaz gosterdim, pamukçuk değil emen bebek beyazı dedi.

Kalça çıkığı ultrasonu olduk maalesef birisi 65 diğeri 57 çıktı. İki değerinde de 60 üstücikmasini bekleriz dedi. Çift bez bağlıyoruz. Bir ay sonra kontrol edilecek.

Bu arada 47 cm 3100 kg dogmustu.
61 cm 5300 kg olmuş.

Benimkide genelde emerken ya da oynatırken kaka yapıyo uykuda hiç kaka yapmıyo ama gaz çıkarmaya ve çiş yapmaya devam gece 2 saatte bir emiyo çıkarmasa şaşarım
Benimki artık ilk baştaki gibi 2/3 saatte bir uyanmıyor bayağı uyuyor o kadar saat emmeyince demek çişte çok olmuyor.

Tahlil temiz çıkmış mikrop yok dolayısıyla süt alerjisi
Şükür temiz cikmis canim kalcada cift bez bizimde birin63 biri 58 bakalim 5 kasimda tekrar usg cekilecek dr demedi bana xift bez diye ama ben bagliyorum insallah faydasi olur kuzularimiz duzelir

Kuzum aydin beye randevu aldik korudan 5 kasimda goturucez asgden nefret ettim iyice usg cekende ayri bi garip dr zaten hak getire birde aydin bey gorsun sonucu muayene etsin bakalim ne dicrk tsk bu arada dr sen tavsiye etmistin

6 aydan sonra başlayacağım ben. Blw yöntemi ile. Ver eline sürsün kafasına yöntemi ile.
Ben de öyle düşünüyorum canım... oğlumda hala yeme problemi var herkesin bildiği yöntemlerle başlamıştım ve çok sıkıntı yaşadım belki kızım da bu yöntem işe yarat

Bebeğimin bezinde kan vardi kızlar dua edin de kotu birşey çıkmasın inşallah
Canım kan değildir o susuz kalmış yani emiyorsa da o gün az emmiş ondan olur.

Sonuç süt alerjisiymiş şimdi okudum canım geçmiş olsun sıkma canını geçici bir durum sonuçta azıcık dikkat ve sabırla geçicek bu günler

Son düzenleme:
Benim oğlanı görse ne der merak ettim.2.ayda 55cm 4.400kg.

Muhtemelen süt alerjisidir geçer inş cnm gelişimide çok güzelmiş maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…