Iyi demişsin saglıklı olsunlar yeter kiBnm kaynana da zayıf zayıf diyordu sürekli bende kizdim ben zayıf çocuk seviyorum dedim sağlıklı olsun zayıf olsun ne olmuş dedim daha diyemedi bisey
Amin canımm cok sağoll
Hayırdır inş canım hemn dr a götürdün müü ?? İnş önemli bişi değildirr
Çok saol kuzum
@nymeria-burcu canm cok saolasn şükşr bakalım ameliyat da riskli ama en azından kanser değil ya ödümz koptuu
Cok mi vardi nasildi,genelde zorlanmadan makat catlagi olusabiliyor demislerdi,ciddi oluk seklinde kansa hemen doktora git al bezinide
Bebek emmedi mi 10dan 6ya kadar? Hiç çiş olmaması normal değil. Uzun süre emmediği sen de sağmadığın için azalmış. Gece uyandır emzir mutlaka. Günde en az 6 7 kere yumurtadan ağır çişli bez olması lazım. Dr mama derse önce emzirme kampı dene sütun var. Saatli mi emzirdin?
Pişik ten olabilir canım. Değilse büyük ihtimalle süt ürünleri alerjisidir. Korkma.
Inş kötü bişey çıkmaz neden olduğuyla ilgili bizede haber et cnm merak ederiz
Benimki artık ilk baştaki gibi 2/3 saatte bir uyanmıyor bayağı uyuyor o kadar saat emmeyince demek çişte çok olmuyor.Benimkide genelde emerken ya da oynatırken kaka yapıyo uykuda hiç kaka yapmıyo ama gaz çıkarmaya ve çiş yapmaya devam gece 2 saatte bir emiyo çıkarmasa şaşarım
Bugun biraz daha iyi sanki cnm emiyor cok sukur aksam acaba pamukcuk mu ki dedim agzini karbonatli suyla silmistim onla alakasi oldu mu bilmiyorum amaGazdandir o zaman canim, emmedihinde al sirtina vur gazini al, sonra tekrar memeyi ver, benimki oyle yspiyir
Yaa geçmiş olsun canımmm benimm cok zor olcak senn için zaten gaz yapıo die bi cok şey yiyemiyoruzz ama bebekte bu 1 2 yaşından sonra geçiyor gecici bişey diye düşünTahlil temiz çıkmış mikrop yok dolayısıyla süt alerjisi
Şükür temiz cikmis canim kalcada cift bez bizimde birin63 biri 58 bakalim 5 kasimda tekrar usg cekilecek dr demedi bana xift bez diye ama ben bagliyorum insallah faydasi olur kuzularimiz duzelirTahlil temiz çıkmış mikrop yok dolayısıyla süt alerjisi
Biraz Pimpirikliyim sanırım Yarım saatte bir ölçüyorum ateşini şükür şimdilik en fazla 37.1 inşallah çıkmazMasallah bizimle ayni olculeriniz:) 61 cm boy 5700 kilo. Ateşi çıkmaz insalalh sık sık olc canim
Kuzum aydin beye randevu aldik korudan 5 kasimda goturucez asgden nefret ettim iyice usg cekende ayri bi garip dr zaten hak getire birde aydin bey gorsun sonucu muayene etsin bakalim ne dicrk tsk bu arada dr sen tavsiye etmistinAmin canımm cok sağoll
Hayırdır inş canım hemn dr a götürdün müü ?? İnş önemli bişi değildirr
Çok saol kuzum
@nymeria-burcu canm cok saolasn şükşr bakalım ameliyat da riskli ama en azından kanser değil ya ödümz koptuu
Cikmqz canim kalbini ferah tut saat basi olc ilk 6 saat onemli ateste ama ben sabah kadar uyumamistim.panikten insallah çıkmaz senindeBiraz Pimpirikliyim sanırım Yarım saatte bir ölçüyorum ateşini şükür şimdilik en fazla 37.1 inşallah çıkmaz
Ben de öyle düşünüyorum canım... oğlumda hala yeme problemi var herkesin bildiği yöntemlerle başlamıştım ve çok sıkıntı yaşadım belki kızım da bu yöntem işe yarat6 aydan sonra başlayacağım ben. Blw yöntemi ile. Ver eline sürsün kafasına yöntemi ile.
Canım kan değildir o susuz kalmış yani emiyorsa da o gün az emmiş ondan olur.Bebeğimin bezinde kan vardi kızlar dua edin de kotu birşey çıkmasın inşallah
Ay bi kötü oldum nedense..Vay bee 2016 ağustos annişleri artık pabucumuz dama atılıyor 2017 ağustos anneleri geliyoor
Cezalı gözüküyor.mesajlarına baktım yazdıklarında ceza alacak bisey de yok.Kizlar minikpirhandan haber varmi bayadir yok bisiyminoldu acaba bilen duyan
Benim oğlanı görse ne der merak ettim.2.ayda 55cm 4.400kg.Bizim 1.ay ölçümlerimiz 4220 boyu 58 di boyu birden çok uzadı ilk ay kilo alıyo ama çok belli olmuyo kv de her geldiğinde bişeyler zırvalıyo benle hemen hemen aynı zamanda doğum yapmış biri varda onla karşılaştırıyor çocuğuda hiç görmedim cidden merak ediyorum kilosu boyu nasıl diye yani 2 aylık ne kadar olabilir ki benim ki 5.5 olduysa o da 6 kilo falandır en fazla kaç kilo olabilir yani
Cezalı gözüküyor.mesajlarına baktım yazdıklarında ceza alacak bisey de yok.
Canim kötü birşey yok bir süreliğine hesabı dondurdu. Geri gelecek.Kizlar minikpirhandan haber varmi bayadir yok bisiyminoldu acaba bilen duyan
Sağlıklı mi evet. Diyecek başka birşey yok. Her çocuk farklıdır. Kimisi erken kilo alır kimisi sonradan. Ne önemi var ki?Benim oğlanı görse ne der merak ettim.2.ayda 55cm 4.400kg.
Muhtemelen süt alerjisidir geçer inş cnm gelişimide çok güzelmiş maşallahSagolun kızlar. Bir hafta kadar önce çok çok minik bi kırmızı nokta gördüm kakasinda. Üstünde durmadim. Gece de çok fazla kaka yaptı zorlanarak. Bezini değiştim tekrar yapmış ve bol mukuslu minik noktalar şeklinde kanlar vardı. Şimdi doktordan çıktık. Süt alerjisi ustunde duruyor. Tahlil sonucu bekliyoruz.
İçinde süt olan hiç birşey yemeyecekmisim. Ek gıdaya da altı aylık başlayacağız ve kizima süt yoğurt vs. Yasak olacakmış. Ne zaman geçer bilmiyorum. Bakalım bir kesinlessin de. Bi de gastro görsün diye dusunuyorum alerji konusunda.
Dili bembeyaz gosterdim, pamukçuk değil emen bebek beyazı dedi.
Kalça çıkığı ultrasonu olduk maalesef birisi 65 diğeri 57 çıktı. İki değerinde de 60 üstücikmasini bekleriz dedi. Çift bez bağlıyoruz. Bir ay sonra kontrol edilecek.
Bu arada 47 cm 3100 kg dogmustu.
61 cm 5300 kg olmuş.
Ok kuzum merak ettim aklim onda alistik burda birbirimize goremeyince iste lunem bizde bacilik derler samimiyetlere baciliklarima bisi olmasin kuzularinadaCanim kötü birşey yok bir süreliğine hesabı dondurdu. Geri gelecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?