Özel sektörü bilmiyorum hiç.Ben 6 ay ücretsiz izin alacağım dedim ama hala dilekçemi vermedim. çalışmak istemiyorum galiba. Kizimdan ayrılasım yok.
Diyelim ki izin dilekçemi verdim ama 6 ayin sonunda çalışmamaya karar verdim. O zaman da istifa edebiliyorum dimi. Ya da hic uğraşmasam direkt istifa mi versem? Çalıştığım yer her zaman kapımız açık istediğim zaman dön diyor. Yerime giren kızda çıkmak istiyor yapamiyorum diyor. Kafam çok karışık. Simdi 6 aylık izin dersem de başkasını almayıp beklerler O da kötü
Kararsızlığımın ardından dün izin dilekçemi verdim.
Yaşına kadar oğlumlayım, kafam rahat etti.
Ben 6 ay ücretsiz izin alacağım dedim ama hala dilekçemi vermedim. çalışmak istemiyorum galiba. Kizimdan ayrılasım yok.
Diyelim ki izin dilekçemi verdim ama 6 ayin sonunda çalışmamaya karar verdim. O zaman da istifa edebiliyorum dimi. Ya da hic uğraşmasam direkt istifa mi versem? Çalıştığım yer her zaman kapımız açık istediğim zaman dön diyor. Yerime giren kızda çıkmak istiyor yapamiyorum diyor. Kafam çok karışık. Simdi 6 aylık izin dersem de başkasını almayıp beklerler O da kötü
Hadi hayırlı olsun.Biz daha hamileliğimin başında konuşup karar verdik eşimle en az 1-1,5 yaşına kadar ben bakıcam, keşke şartlar el verse de 2 yıl iznimi kullanabilsem, gece uyurken özlüyorum bırakıp işe gitmeyi düşünemiyorum bile :)
Kararsızlığımın ardından dün izin dilekçemi verdim.
Yaşına kadar oğlumlayım, kafam rahat etti.
Bizim ki de aynı 6 9 ay zıbınlar oluyor ama kollar bacaklar kısa :)
Biz daha hamileliğimin başında konuşup karar verdik eşimle en az 1-1,5 yaşına kadar ben bakıcam, keşke şartlar el verse de 2 yıl iznimi kullanabilsem, gece uyurken özlüyorum bırakıp işe gitmeyi düşünemiyorum bile :)
geçmiş olsun canım.Yok idrarda değil kakada çok mukuslu ve kanlıydı. O gün kaymak yemistim. Süt alerjisi teşhisi kondu. Süt ve içinde süt bulunan herşey yasak bana da ona da. Yavrumun canı kek çikolata çekse veremeyecegiminşallah altı yedi ayda hemen geçsin düşündükçe çok üzülüyorum
Ya 47 cm dogmustu zaten bir ay sonunda 54 cm oldu bazılarının doğum boyunu anca geçti :)
Kilo pek almıyor habire boya gidiyor çocuk anlamadım bende :/
gul_sek saol canim daha iyiyiz, en son cmv virusu almis oglum doktor sariligini ona bagladi,bu virus ortaligi dagitir ciddi bir hastalik var gibi gosterir sinrada kacar gider dedi. Sakin devlet hastanesine heleki arastirma gitmeyin. Cocugum sadece vurus almis buna bile bakmadan ameliyata alip kobay gibi kullanmaya calistilar, ciddi soyluyorum virus taramadi tahlili dahi yapmadilar,allah rezil etsin hepsini,doktorumuz cok guzel konustu hic endiselenmeyin dedi, ama enzimlet hala yiksek oldugu icin2 hafta sonra tekrar kontrol edicez vebiyopsi sonucuda bizimicin onemli orda ne çıkar merak ediyorum dedi. 25 gun oldu hala sonuc cikmadi enteresan.
Az once asi icin asm ye ugradim. Pisigide doktora gosterdim. Mantara cevirwbilir gorunuyor dedi o yizden krem aldik onlarla deniycez simdi.
Kizlar asimiz cok guzel gecti,biliyorum bunu soyleyen tek anne olabilirim. Ama basimizdan oyle seyler gecti ki,bu ne allah askina viz tirs. Oglum bile aynisini dedi yani,aglamadi bile. Kendinizi bu kadar uzmeyin.inanin allah siniyor herkesi,beterin beteri var,ben ilk ay asisinda hingur hungur agladim sanki bisey olmusbcocuga, kendinizi birakmayin bizim dirayetli olmamiz lazim, ve daha ne gunler gorecegiz kimbilir allah daha kotusunden korusun her zaman. Bunlari niye soyledim simdi,aksam bir arkadas vardi kafayi bozmus,onu okuyunca yazmal istedim,kimdi ismiji hatirlayamadim. Allaha yaslanin sadece ,ne dereek ne yaparsak zaten hersey olacagina variyor.
Ay ne iyi yaptin canimm,hadi hayirlis olsun. Ben ocak ortasina dogru baslicam gibi,simdiden parasi kaldik,babamiz cok zorlaniyor, onada kiyamiyorum.kal demek istiyor ama diyemiyor. Bende uniden beri calismaya alismisim evde duramiyorim pek,annemde gelicem bakmaya diyor ama du bakalim nabicaz
Simdi asm de tekrar olculdu,5700 kilo olmus,boy 57 gosterdi,kendini salmadi bir turlu,57 olduunu dusunmuyorum,1 hafta once 59 du zaten,60 dan sonra daha yavas uzayacakmis,demekki dusundugumuz gibi,kollar bacaklar uzayacak artik,govde boylamasina enlemesine oldu artik
Ne guzel dimi,insan kokusunu aldimi,dunya o andan itibaren duruyor,insanin hicbirseyi gozu gormuyor,ondan gayrisi umrunda olmuyor,bende cocukla zamanin bu kadar hizli akabilecegine inanamiyorum. Suraya bak calisma zamanim geldi nerdeyse,zaman cok hizli geciyor onlerla birlokte,gun gectikcede hic doyulmuyir,ilk gunkunden cok daha sevgiyle baglaniyorsun,her aninda yaninda olmak istiyorsun. Ahhh benim bitanecik alp'im. İyiki dogurdum seno hic pisman degilim. Annelik cok guzel evet cok zor. Ama ciddi bir ders hayatta. Hayatim yeni baslamis gibi hissediyorim. Sen iyi olda,gerisi bos gercekten. Diyorlardi da insan basina gelmeden anlamiyor,hissedemiyor. Yarabbi cok sukur bu gunumuzd
kaç saatte bir emziriyorsun? mama veriyor musun, kaç saatte bir?Sagolun kızlar. Bir hafta kadar önce çok çok minik bi kırmızı nokta gördüm kakasinda. Üstünde durmadim. Gece de çok fazla kaka yaptı zorlanarak. Bezini değiştim tekrar yapmış ve bol mukuslu minik noktalar şeklinde kanlar vardı. Şimdi doktordan çıktık. Süt alerjisi ustunde duruyor. Tahlil sonucu bekliyoruz.
İçinde süt olan hiç birşey yemeyecekmisim. Ek gıdaya da altı aylık başlayacağız ve kizima süt yoğurt vs. Yasak olacakmış. Ne zaman geçer bilmiyorum. Bakalım bir kesinlessin de. Bi de gastro görsün diye dusunuyorum alerji konusunda.
Dili bembeyaz gosterdim, pamukçuk değil emen bebek beyazı dedi.
Kalça çıkığı ultrasonu olduk maalesef birisi 65 diğeri 57 çıktı. İki değerinde de 60 üstücikmasini bekleriz dedi. Çift bez bağlıyoruz. Bir ay sonra kontrol edilecek.
Bu arada 47 cm 3100 kg dogmustu.
61 cm 5300 kg olmuş.
Hadi hayırlı olsun.
Ben 2 seneye çok cesaret edemedim maddi ve manevi olarak.
Baktım böyle iyiyim uzatırım dedim ama başlarım seneye çok büyük ihtimal.
Kendimi mutfağa mı versem diyorum, fırsat bulursun da verirsin diyorlar : )
gul_sek saol canim daha iyiyiz, en son cmv virusu almis oglum doktor sariligini ona bagladi,bu virus ortaligi dagitir ciddi bir hastalik var gibi gosterir sinrada kacar gider dedi. Sakin devlet hastanesine heleki arastirma gitmeyin. Cocugum sadece vurus almis buna bile bakmadan ameliyata alip kobay gibi kullanmaya calistilar, ciddi soyluyorum virus taramadi tahlili dahi yapmadilar,allah rezil etsin hepsini,doktorumuz cok guzel konustu hic endiselenmeyin dedi, ama enzimlet hala yiksek oldugu icin2 hafta sonra tekrar kontrol edicez vebiyopsi sonucuda bizimicin onemli orda ne çıkar merak ediyorum dedi. 25 gun oldu hala sonuc cikmadi enteresan.
Az once asi icin asm ye ugradim. Pisigide doktora gosterdim. Mantara cevirwbilir gorunuyor dedi o yizden krem aldik onlarla deniycez simdi.
Kizlar asimiz cok guzel gecti,biliyorum bunu soyleyen tek anne olabilirim. Ama basimizdan oyle seyler gecti ki,bu ne allah askina viz tirs. Oglum bile aynisini dedi yani,aglamadi bile. Kendinizi bu kadar uzmeyin.inanin allah siniyor herkesi,beterin beteri var,ben ilk ay asisinda hingur hungur agladim sanki bisey olmusbcocuga, kendinizi birakmayin bizim dirayetli olmamiz lazim, ve daha ne gunler gorecegiz kimbilir allah daha kotusunden korusun her zaman. Bunlari niye soyledim simdi,aksam bir arkadas vardi kafayi bozmus,onu okuyunca yazmal istedim,kimdi ismiji hatirlayamadim. Allaha yaslanin sadece ,ne dereek ne yaparsak zaten hersey olacagina variyor.
Ay ne iyi yaptin canimm,hadi hayirlis olsun. Ben ocak ortasina dogru baslicam gibi,simdiden parasi kaldik,babamiz cok zorlaniyor, onada kiyamiyorum.kal demek istiyor ama diyemiyor. Bende uniden beri calismaya alismisim evde duramiyorim pek,annemde gelicem bakmaya diyor ama du bakalim nabicaz
Simdi asm de tekrar olculdu,5700 kilo olmus,boy 57 gosterdi,kendini salmadi bir turlu,57 olduunu dusunmuyorum,1 hafta once 59 du zaten,60 dan sonra daha yavas uzayacakmis,demekki dusundugumuz gibi,kollar bacaklar uzayacak artik,govde boylamasina enlemesine oldu artik
Ne guzel dimi,insan kokusunu aldimi,dunya o andan itibaren duruyor,insanin hicbirseyi gozu gormuyor,ondan gayrisi umrunda olmuyor,bende cocukla zamanin bu kadar hizli akabilecegine inanamiyorum. Suraya bak calisma zamanim geldi nerdeyse,zaman cok hizli geciyor onlerla birlokte,gun gectikcede hic doyulmuyir,ilk gunkunden cok daha sevgiyle baglaniyorsun,her aninda yaninda olmak istiyorsun. Ahhh benim bitanecik alp'im. İyiki dogurdum seno hic pisman degilim. Annelik cok guzel evet cok zor. Ama ciddi bir ders hayatta. Hayatim yeni baslamis gibi hissediyorim. Sen iyi olda,gerisi bos gercekten. Diyorlardi da insan basina gelmeden anlamiyor,hissedemiyor. Yarabbi cok sukur bu gunumuzd
Yok idrarda değil kakada çok mukuslu ve kanlıydı. O gün kaymak yemistim. Süt alerjisi teşhisi kondu. Süt ve içinde süt bulunan herşey yasak bana da ona da. Yavrumun canı kek çikolata çekse veremeyecegiminşallah altı yedi ayda hemen geçsin düşündükçe çok üzülüyorum
Ya 47 cm dogmustu zaten bir ay sonunda 54 cm oldu bazılarının doğum boyunu anca geçti :)
Kilo pek almıyor habire boya gidiyor çocuk anlamadım bende :/
Kızlar ben emzikte veriyorum sütümü sağıp daha sonra biberonlada verdim dinlenmek için mama verdirdiğimde oldu ama çok şükür hiç meme reddi yasamadım biberon olarakta aventin anne gögüs ucu gibi olanından aldım mama için şöyle duyuyodum bende mama tatlı çocuk onun tadını Alınca anne sütü tatsız gelir bırakır demişlerdi ben kendi sütümede mamanın tadınada baktım sütüm daha tatlı:) her bebek bir değil tabi ama denemeden bilemezsiniz ki bi deneyin benceAynı durumdayız bende mama vermedim. Memeyi bıraksın istemiyorum. Madela biberon aldım ben. Anne gogsu gibi emince geliyor sadece. Ama emziren anneler grubunda biberon ve emzik meme reddine yol açar kaşıkla verilmelidir diyor. Kafam karıştı. Doulama sorayım yarın yazarım yine.
kaç saatte bir emziriyorsun? mama veriyor musun, kaç saatte bir?
Şimdi ye kadar hep kaşıkla verdim süt ama artık 3 aylık oldu neredeyse reddetmez diye düşünüyorum memede uyuyor zaten dün babası sağdğm sütü içirdi miktar fazla olunca kaşık la vermedi tabi. avent natural kullanıyorum.Aynı durumdayız bende mama vermedim. Memeyi bıraksın istemiyorum. Madela biberon aldım ben. Anne gogsu gibi emince geliyor sadece. Ama emziren anneler grubunda biberon ve emzik meme reddine yol açar kaşıkla verilmelidir diyor. Kafam karıştı. Doulama sorayım yarın yazarım yine.
Büyüdükçe geçer diye biliyorum
Üzme kendini annesi çikolatayıda yer kek ye yer.
Benim ortancayada güya o teşhis kondu
Şimdi bişi yok
Sütüde lakır lakır içiyor.
Boy meselesine gelince
Hemşire bana böyle söylemişti;
Bazı çocuklar bebekken hızlı uzar sonra duraklar belirli bir yaşta
Bazılarıda tam tersi bebekken uzamaz , sonradan birden çok uzar
Yani benimki merak sadece yoksa öyle çok takılmamak lazım boya kiloya
Bebeklikteki süt alerjisi genelde geçici bi durum oluyo cnm sindirim sisteminin yeterince geliştiğinde ortadan kalkıyoNeden o teşhis kondu size? Naptin peki
Ya kafam coook karıştı benim ama
Neden o teşhis kondu size? Naptin peki
Ya kafam coook karıştı benim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?