aynen öyle. bir konusunda 4 diğerinde 5 yıllık evli ama 21 yaşında. bir konusunda 5 haftalık hamile diğerinde iki aylık.Hmm ne anlıyorlarsa sahte konular açıp
Hayır yani bunun neresinden zevk alıyorlar tövbe tövbe
Hayal dünyaları ne genişmiş arkadaş kırk yıl düşünsem aklıma gelmez böyle senaryo.
Psikopatlık ya bu
aynen öyle. bir konusunda 4 diğerinde 5 yıllık evli ama 21 yaşında. bir konusunda 5 haftalık hamile diğerinde iki aylık.
O kolu dışarıda bırak güzelim.La Lune canim ben de normalde cok sabirsiz bir insanimdir belki de ondan bizim bebekler boyle :) onlar da bizi yola getiriyorlar. Napalim saglikli olsunlar da buyuycekler iste bir şekilde. Bu arada sende kundak yapip uyutuyordun kizini. Bende senin tavsiyenden sonra oyle uyutmaya başladım ama bugun aşı oldu kolundan. Kundagin zarari olur mu ki ?
Bende dün tadına baktım gayet tatlı lezzetli. Avent bende de var ama ben madela kullanacağım sanırım.Kızlar ben emzikte veriyorum sütümü sağıp daha sonra biberonlada verdim dinlenmek için mama verdirdiğimde oldu ama çok şükür hiç meme reddi yasamadım biberon olarakta aventin anne gögüs ucu gibi olanından aldım mama için şöyle duyuyodum bende mama tatlı çocuk onun tadını Alınca anne sütü tatsız gelir bırakır demişlerdi ben kendi sütümede mamanın tadınada baktım sütüm daha tatlı:) her bebek bir değil tabi ama denemeden bilemezsiniz ki bi deneyin bence
Ücretsiz izin dilekçesi dimi canım?rapor alma şansımız yok mu?benim de bitiyor iznim az kaldıKararsızlığımın ardından dün izin dilekçemi verdim.
Yaşına kadar oğlumlayım, kafam rahat etti.
Bizde kan olayı yoktu ama astım hastası
Yeni astma olduğunda o testler yapıldı o zaman o teşhis konuldu . Astması var evet ama süt alerjisi olduğu içinde astım şiddetlendiriyor demişlerdi.
Ve bi ara cildi pütür pütür olmuştu kısa bir dönem.
Laktozsuz kullanacaksın herşeyi dediler.
Geçen sene yaz astımda kayboldu herşey kayboldu.
evet canım. çünkü büyük kızıma 6 aylıkken ek gıda olarak süt ürünü verdiğimde cildinde kızarıklık oluşurdu. ona rağmen uzman çocuk doktorumuz "iki yaşından önce alerjisi var diyemem, alerji teşhisi ve testleri 2 yaşından önce doğru sonuç vermez. 1 yaşına kadar arada denersin" dedi. yaşında normale döndü.
o yüzden birkaç dr a daha danış derim.
ve beslenme aralığını 3 saate uzat.
Kaç cc içti canım? Ona göre süt cozdurup bırakayım.Şimdi ye kadar hep kaşıkla verdim süt ama artık 3 aylık oldu neredeyse reddetmez diye düşünüyorum memede uyuyor zaten dün babası sağdğm sütü içirdi miktar fazla olunca kaşık la vermedi tabi. avent natural kullanıyorum.
Sağlık ocağı yapıyor değil mi eczaneden aldıktan sonra?dr.kontrolüne gittigimiz zaman dr.u aşısını yapariz bir dahaki ay demişti.acaba farkediyor mudur hastaneyle eczaneden alınan aşı fiyat farkı falan?Biz de asimizi olduk geldik. Kızım çok aşırı aglamadi hemen sakinlesti kuzum :) rota aşısını sordum eczaneden siparis veriyorlar bir kac gune geliyor 2 doz seklinde yapiyoruz dedi. 2. Dozu 16 hafta olmadan yapmış olmamiz lazım ve 2 doz arasinda 4 hafta olmali dedi. Biz de 9 hafta 2 gunluguz. O yüzden 2 hafta icerisinde ilk dozu yapmaliyiz dedi. Şimdi ateş takibindeyim bakalim :) kızımı babasi polis arabasiyla götürdü babasını gören kizimda bir gülücükler bir gülücükler :)
Ben de geziniyorum o topikteevet ya. maalesef :)
Ücretsiz izin dilekçesi dimi canım?rapor alma şansımız yok mu?benim de bitiyor iznim az kaldı
arada görüyorum seni :)Ben de geziniyorum o topikte
Beşer beşer derken hep beş günluk mu?Evet canım ücretsiz.
Benim haftaya son.
Benim bi arkadas raporla kapattı ilk dönemi, yani ocak sonuna kadar.
Kullanabiliyorsan kullan rapor.
5er 5er aldı, aralıkta biraz açık kalmış mazeret kullandı, ocakta yine 5er 5er rapor.
Ama ben ücretsiz izni çıtlatınca müdürüm hoş bakmadı rapora, ben de gündeme getirmedim.
8 gün rapor alıcam 15ine kadar, sonra ücretsiz.
Yani son maaşımı bu ay almış oldum : )
Kargo ücreti olayına sinir oluyorum bu sitenin.12lisi var n11di ya da gittigidiyordu unuttum 49 tl.şampuan hediyeli.Gunaydin kizlarr.. indirimci geldii hannimm
Hepsiburadada unibaby islak pamuk mendil yuzde 50 indirimde. Ben hala pamuk kullaniyorum islatarak ama ilerisinicin mantikli bi yatirim olcak ondan siparis veriyorum size de haber veriyim dedim
http://www.hepsiburada.com/uni-baby...bebek-losyonu-200-ml-hediyeli-p-HBV000000MYE1
Dün 110 cc sağmıştım onunla da doydu bugün 80 cc sağdım babası geldi bbiraz önce içirdi onunla da doydu canım :)Kaç cc içti canım? Ona göre süt cozdurup bırakayım.
Zamanla kilo alımları düşecek canım. Yoksa 1 yılın sonunda küçük sumolarimiz olur. Önemli olan sağlıklı olması.Kizlar hayirli cumalar hepinize. Biz de doktordan geldik az once bizimde 3. ayda boyumiz 61 cm kilomuz 6.400 gr olmus. Bu aya kadar kizim ayda 1 bucuk kilo aliodu bu ay 700 gr almis normal mi sizce yanlis anlamayin niye cok kilo almamis diye uzuldugumden sormuyrum ( kilolu bebek sevmiyorum cunku :) ) ama 1 bucuk kilo alirken birden 700 gr a dusmesi sasirtti sadece acaba büyüdükçe dusecek mi alacagi kilo. Son gunlerde memeyi reddediyor cok iyi emmiyor ondan olsa gerek.
Doktora agzinin icini sordum pamukcuk mu diye hayir degil sut o dedi .hiriltisi icin ilginc bi yorum getirdi cigerleri tertemiz muhtemelen reflusu var kusuyorsa yedigi bogazina gelior hiriltiyi o yapior dedi .
Emmek istemiyor bikac gundur dedim kac saatte bir emziriosun dedi bazen 1 bucuk bazen iki saatte bir dedim bu bebek artik iki saatte bir emzirilmesi gereken bi bebek degil her seferinde zorla az da olsa emziriosun az emdi diye bi saat sonra bi daha emzirmeye calisiosun yine cok ac degil diye yine almak istemio .ustune cok dusme aciktigi zaman illaki emer dedi denicem bakalim 3 saate cikaricam bugun itibariyle beslenme araligini insallah ise yarar.
Rota asisini sordum ben butun hastalarima tavsiye ediyorum tabiki iyi olur vurdursaniz dedi.
Goz muayenesine de girdik cok sukur sorunumuz yok. Bizden bu kadar simdilik kızlar.:)
Ben 300 cc bırakayım o zaman 6 saat için yeter herhalde.Dün 110 cc sağmıştım onunla da doydu bugün 80 cc sağdım babası geldi bbiraz önce içirdi onunla da doydu canım :)
Evet 300 cc ideal bence de yeterliBen 300 cc bırakayım o zaman 6 saat için yeter herhalde.
Bnmde 61 cm 24 tam 3 aylık Olcaz@Pisikedii
Kız seni alıntılamayı sevmiyorum çünkü çok uzun alıntılar yapıyorsun
En iyisimi bu dünürümü etiket yapayım diyorum her seferinde :)))
Bir taşla 10 kuş vuran becerikli kadınsın :) neyse
Boy konusunu sadece çok merak etirdi hanımlar yoksa öyle takıldığım felan Yok
Bu arada şimdi ölçtüm hihi :)62cm 6.500 kilomuz olmuş ( @Mihrimah-53Tugbarecep12 )
Ayın 2 sinde 3 aylık olucaz
@Pisikedii aynen katılıyorum gülüm Bebek bakmak çok kolay, istediğini giydir , istediğini yedir , biyere kaçtıkları Yok ,
Çocuk bakmak çoookkk zor
Senin gelininde damattan aşağı yanı Yok :) tencere yuvarlanıp kapağını bulacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?