- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 108
- 36
Kusum yaaa nasil kasikla verebildim hayretler icerisinde kaliyorum. Gecen gun bizim biberonun ucu birden yirtildi, yedegide yok,basla biberonda kesinlikle almiyor,cocuk ac,dedim kasikla veriyimnm,ben verdikce o atti,sonrasa kasik agzina degdikce ogurdu durdu,doyuramadim cocugu,apar topar uc buldum allahtan evime ebebek 3 km. Eczanele kapliydi ongun,ne stres attim amaŞimdi ye kadar hep kaşıkla verdim süt ama artık 3 aylık oldu neredeyse reddetmez diye düşünüyorum memede uyuyor zaten dün babası sağdğm sütü içirdi miktar fazla olunca kaşık la vermedi tabi. avent natural kullanıyorum.
Bebeklikteki süt alerjisi genelde geçici bi durum oluyo cnm sindirim sisteminin yeterince geliştiğinde ortadan kalkıyo
evet canım. çünkü büyük kızıma 6 aylıkken ek gıda olarak süt ürünü verdiğimde cildinde kızarıklık oluşurdu. ona rağmen uzman çocuk doktorumuz "iki yaşından önce alerjisi var diyemem, alerji teşhisi ve testleri 2 yaşından önce doğru sonuç vermez. 1 yaşına kadar arada denersin" dedi. yaşında normale döndü.Mama vermiyorum. Düzen kurmadik daha ne zaman isterse emziriyorum. Çok emdiği için olmustur diye mi dusunuyosun?
Masallah fistigaaa,foto bekliyorummm@Pisikedii
Kız seni alıntılamayı sevmiyorum çünkü çok uzun alıntılar yapıyorsun
En iyisimi bu dünürümü etiket yapayım diyorum her seferinde :)))
Bir taşla 10 kuş vuran becerikli kadınsın :) neyse
Boy konusunu sadece çok merak etirdi hanımlar yoksa öyle takıldığım felan Yok
Bu arada şimdi ölçtüm hihi :)62cm 6.500 kilomuz olmuş ( @Mihrimah-53 @Tugbarecep12 )
Ayın 2 sinde 3 aylık olucaz
@Pisikedii aynen katılıyorum gülüm Bebek bakmak çok kolay, istediğini giydir , istediğini yedir , biyere kaçtıkları Yok ,
Çocuk bakmak çoookkk zor
Senin gelininde damattan aşağı yanı Yok :) tencere yuvarlanıp kapağını bulacak :)
Özel sektörü bilmiyorum hiç.
Ama bir arkadaş da böyle, şu an ücretsiz iznini kullanıyor ve başlamaya tam karar veremedi.
İstifa etsem mi diye düşünüyor o da.
Yani haklarında illa ki vardır hukuksal olarak bir problem olmaz ama sanırım kişisel ilişkilerinizde sıkıntı olabilir.
Ağız mı yoklasan, karar veremedim tam falan desen?
Hani sen bilirsin mi diyecekler yoksa kesin cevabı almak için baskı mı yapacaklar.
Biz daha hamileliğimin başında konuşup karar verdik eşimle en az 1-1,5 yaşına kadar ben bakıcam, keşke şartlar el verse de 2 yıl iznimi kullanabilsem, gece uyurken özlüyorum bırakıp işe gitmeyi düşünemiyorum bile :)
gul_sek saol canim daha iyiyiz, en son cmv virusu almis oglum doktor sariligini ona bagladi,bu virus ortaligi dagitir ciddi bir hastalik var gibi gosterir sinrada kacar gider dedi. Sakin devlet hastanesine heleki arastirma gitmeyin. Cocugum sadece vurus almis buna bile bakmadan ameliyata alip kobay gibi kullanmaya calistilar, ciddi soyluyorum virus taramadi tahlili dahi yapmadilar,allah rezil etsin hepsini,doktorumuz cok guzel konustu hic endiselenmeyin dedi, ama enzimlet hala yiksek oldugu icin2 hafta sonra tekrar kontrol edicez vebiyopsi sonucuda bizimicin onemli orda ne çıkar merak ediyorum dedi. 25 gun oldu hala sonuc cikmadi enteresan.
Az once asi icin asm ye ugradim. Pisigide doktora gosterdim. Mantara cevirwbilir gorunuyor dedi o yizden krem aldik onlarla deniycez simdi.
Kizlar asimiz cok guzel gecti,biliyorum bunu soyleyen tek anne olabilirim. Ama basimizdan oyle seyler gecti ki,bu ne allah askina viz tirs. Oglum bile aynisini dedi yani,aglamadi bile. Kendinizi bu kadar uzmeyin.inanin allah siniyor herkesi,beterin beteri var,ben ilk ay asisinda hingur hungur agladim sanki bisey olmusbcocuga, kendinizi birakmayin bizim dirayetli olmamiz lazim, ve daha ne gunler gorecegiz kimbilir allah daha kotusunden korusun her zaman. Bunlari niye soyledim simdi,aksam bir arkadas vardi kafayi bozmus,onu okuyunca yazmal istedim,kimdi ismiji hatirlayamadim. Allaha yaslanin sadece ,ne dereek ne yaparsak zaten hersey olacagina variyor.
Ay ne iyi yaptin canimm,hadi hayirlis olsun. Ben ocak ortasina dogru baslicam gibi,simdiden parasi kaldik,babamiz cok zorlaniyor, onada kiyamiyorum.kal demek istiyor ama diyemiyor. Bende uniden beri calismaya alismisim evde duramiyorim pek,annemde gelicem bakmaya diyor ama du bakalim nabicaz
Simdi asm de tekrar olculdu,5700 kilo olmus,boy 57 gosterdi,kendini salmadi bir turlu,57 olduunu dusunmuyorum,1 hafta once 59 du zaten,60 dan sonra daha yavas uzayacakmis,demekki dusundugumuz gibi,kollar bacaklar uzayacak artik,govde boylamasina enlemesine oldu artik
Ne guzel dimi,insan kokusunu aldimi,dunya o andan itibaren duruyor,insanin hicbirseyi gozu gormuyor,ondan gayrisi umrunda olmuyor,bende cocukla zamanin bu kadar hizli akabilecegine inanamiyorum. Suraya bak calisma zamanim geldi nerdeyse,zaman cok hizli geciyor onlerla birlokte,gun gectikcede hic doyulmuyir,ilk gunkunden cok daha sevgiyle baglaniyorsun,her aninda yaninda olmak istiyorsun. Ahhh benim bitanecik alp'im. İyiki dogurdum seno hic pisman degilim. Annelik cok guzel evet cok zor. Ama ciddi bir ders hayatta. Hayatim yeni baslamis gibi hissediyorim. Sen iyi olda,gerisi bos gercekten. Diyorlardi da insan basina gelmeden anlamiyor,hissedemiyor. Yarabbi cok sukur bu gunumuzd
Daha küçükken bir ara sürekli kalan sütü sağıp yediriyodum ama 20 cc fln oluyody miktarı azdı bizimki de hiç hayır demedi. senin durumda evde baya bi yefek bulundurmak lazım ya meme rahatlık cidden biberon işi çok zor değil mi özellikle yolda fln çıkar memeyi ver.Kusum yaaa nasil kasikla verebildim hayretler icerisinde kaliyorum. Gecen gun bizim biberonun ucu birden yirtildi, yedegide yok,basla biberonda kesinlikle almiyor,cocuk ac,dedim kasikla veriyimnm,ben verdikce o atti,sonrasa kasik agzina degdikce ogurdu durdu,doyuramadim cocugu,apar topar uc buldum allahtan evime ebebek 3 km. Eczanele kapliydi ongun,ne stres attim ama
evet ya. maalesef :)
Hak ediyorlar ama dimi :)) çok değişik insanlar var. Bazen akil almıyor.evet ya. maalesef :)
Nerde nasil yiyonuz bani,anlatssana cok merak ettim.evet ya. maalesef :)
İnanki cok zor,bizimki aclik krizine giriyor aninda,1 saat 50 dkayi cok nadir gecer beslenme arasi,bir ciyak bir ciyak,ay bide cok koca sesi var,o kadsr bebegin icinde benimkijin aglamasini cok kolay secersini yani,disari ciktimicok fena,1 dk mama hazirlanmasini bile beklemiyor. Ben disaridayken biberon temizleme isinden hic hoslanmiyorim,Daha küçükken bir ara sürekli kalan sütü sağıp yediriyodum ama 20 cc fln oluyody miktarı azdı bizimki de hiç hayır demedi. senin durumda evde baya bi yefek bulundurmak lazım ya meme rahatlık cidden biberon işi çok zor değil mi özellikle yolda fln çıkar memeyi ver.
sonra polemik oluyor :)Hak ediyorlar ama dimi :)) çok değişik insanlar var. Bazen akil almıyor.
konularda üyelerle polemiğe girince ban cezası veriliyor :)Nerde nasil yiyonuz bani,anlatssana cok merak ettim.
evet ya. maalesef :)
görmedim valla. kusura bakma canım :)Sana aynı mesajı atmıştım görmedim sanırım:))
o konu sahte bence. diğer konularına baktım hep çelişkili :)
o konu sahte bence. diğer konularına baktım hep çelişkili :)
konu yoruma kapatılmış ondan yazamadın muhtemelen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?