2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kusum yaaa nasil kasikla verebildim hayretler icerisinde kaliyorum. Gecen gun bizim biberonun ucu birden yirtildi, yedegide yok,basla biberonda kesinlikle almiyor,cocuk ac,dedim kasikla veriyimnm,ben verdikce o atti,sonrasa kasik agzina degdikce ogurdu durdu,doyuramadim cocugu,apar topar uc buldum allahtan evime ebebek 3 km. Eczanele kapliydi ongun,ne stres attim ama

Mama vermiyorum. Düzen kurmadik daha ne zaman isterse emziriyorum. Çok emdiği için olmustur diye mi dusunuyosun?
evet canım. çünkü büyük kızıma 6 aylıkken ek gıda olarak süt ürünü verdiğimde cildinde kızarıklık oluşurdu. ona rağmen uzman çocuk doktorumuz "iki yaşından önce alerjisi var diyemem, alerji teşhisi ve testleri 2 yaşından önce doğru sonuç vermez. 1 yaşına kadar arada denersin" dedi. yaşında normale döndü.
o yüzden birkaç dr a daha danış derim.
ve beslenme aralığını 3 saate uzat.

Masallah fistigaaa,foto bekliyorummm

Çalıştığım yer aile şirketi ve benim patronum patrondan çok ablam gibidir. Her anımda yanımdaydı. Hatta nikah şahidim oydu :) 5 senedir oradayım. Patronumla ilgili sıkıntım yok ama aile şirketlerini bilirsiniz 1 değil 4 patron var aslında ve bir türlü kurumsallaşayan bir firma. Belli bir işim yok gibiydi o an ne yapılması gerekirse o isi yapıyorum gibi birşey. Haliyle bu da yorucu oluyor. Çalışırsam yarım gün calisirim bile dedim kabul etti yani öyle söyleyeyim. Ama kızımı birakacak kimse yok. Kv taşıdığımız için evime uzak oldu. Bakarım ama kendi evimde bakarım diyor. Ona da ben razı değilim. Bize de gelemiyor çünkü kp yanlız kalamıyor. Öyle de biseyler işte.

Maalesef hastalık anında sağlıklı düşünemiyoruz. Sana araştırma hastanesine git dedikleri için mecburen oraya yöneldin ama onlar da fazla karşılaşmadıkları durum karşısında gerçekten insani kobay gibi kullanıyorlar birde sordugun sorulara yanıt alamayınca insan çıldıracak gibi oluyor. Çok zor günler geçirdiniz. Ama çok güçlüsün. Hep taktir ettim seni.
İnsalah o pis virüs de yok olsun gitsin. Biyopsi sonucun hayırlısıyla temiz gelsin.

Daha küçükken bir ara sürekli kalan sütü sağıp yediriyodum ama 20 cc fln oluyody miktarı azdı bizimki de hiç hayır demedi. senin durumda evde baya bi yefek bulundurmak lazım ya meme rahatlık cidden biberon işi çok zor değil mi özellikle yolda fln çıkar memeyi ver.

İnanki cok zor,bizimki aclik krizine giriyor aninda,1 saat 50 dkayi cok nadir gecer beslenme arasi,bir ciyak bir ciyak,ay bide cok koca sesi var,o kadsr bebegin icinde benimkijin aglamasini cok kolay secersini yani,disari ciktimicok fena,1 dk mama hazirlanmasini bile beklemiyor. Ben disaridayken biberon temizleme isinden hic hoslanmiyorim,

gul_sek saol tatlim aynen dedigin gibi,gcsin bitsin ins bu gunler,allah cekemeyene derdi vermeZmis gercekten oyle, bunkadar guclu olabilecegimi bilmezdim,ama insan neler nelere dayaniyor. Kendini hic birakmayin hic. Bizim saglam olmamiz lazim cunku onlarin bize cok ihtiyaci var

kendimi tutamayıp tartışıyorum :)

o konu sahte bence. diğer konularına baktım hep çelişkili :)
konu yoruma kapatılmış ondan yazamadın muhtemelen.

o konu sahte bence. diğer konularına baktım hep çelişkili :)
konu yoruma kapatılmış ondan yazamadın muhtemelen.

Hmm ne anlıyorlarsa sahte konular açıp
Hayır yani bunun neresinden zevk alıyorlar tövbe tövbe
Hayal dünyaları ne genişmiş arkadaş kırk yıl düşünsem aklıma gelmez böyle senaryo.
Psikopatlık ya bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…