2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Çok sağol canım haftanın 2 günü 6 saat ayrı kalacağız. İcim yanıyor şimdiden.
ben de ne yapacağımı bilmiyorum doğum izni bitince. hiç çalışasım yok.. kv bakacak ama işin aslı baksın da istemiyorum başka bir bakıcıya güvenip bırakmak da zor..kafamda deli sorular yani :)
bu yeni yasa bize nasıl uygulanacak acaba hani yarım gün olayı..15 saat maaş karşılığı mı alıcaz mutlaka yoksa onu da 8saat falan mı yapacaklar..yoksa bu bir hayal mi :)) bi de bu kaç aylık bir hak acaba..müdürüm detayını bilmiyor o zaman bakarız hocanım demişti...sen nasıl hallettin canım?
Bu arada sabah eşim işe giderken dönüp tekrar tekrar öptü Bartuyu..ya dedim bizim aramızda bebişlerle daha farklı bi bağ var biz nasıl bırakıp gidicez..gerçi önünde sonunda gidicez alışacakalr biz de alışıcaz...İnşllah Nevacık kolay alışır,neyse ki babasıyla olacakmış..

Hangi biberonu kullanıyorsun

Aslında öyle ama 3 saat benimki durmuyo uyumuyoda her zaman uyanık olunca mecbur tekrar emziriyorum hiç düzenli emmiyo gündüz gece uyuyo Allahtan da düzenli bi şekilde 2-3 saat Aralıklı emiyo

Avent kullananlar emzik no 1 kullanıyosunuzdur şu an 1 delikli benim bebiş 4 aylık olunca başlıcam 1 deliklimi almalıyım memeyi bırakmaması için 3.6 ay rası olanlar 2 delikli benim memede çok delik yok çok fışkırmıyo bi de kaç ml alayım cam olanındn alcamda

B
Bence şu an 2 numara ideal hatta 3 Aydan sonra 3 numara kullanılıyor ama ben 2 numaraya devam edicem zaten zorunlu durumlarda sağdığım sütü veriyorum sadece

ben no 1 kullanıyorum,oğlum 2aylık daha

La Lune canım ben de avent kullanıyorum bana da kaşıkla verirsen kaşıktan kolay alacağı için asıl memeyi o zaman bırakır kaşık kolayına gelir. Ama aventin natural olanından süt gelmesi için illa bebeğin emmesi lazım aynı anne memesi gibi demişlerdi.

3
La Lune medelada aldm.aventi tavsiye ederim.medelanin agz ksmi anne memesine hic benzemiyo cok kaba .birde her emdiginde diger yudum gelene kdr cocuk hava yutuyo.gaz yapiyo diye biraktm bende.
3,5 . 4 aylıkken no 2 meme uygun biliyorym ama çok akarda memeyi bırakırmı diye tereddütlüyüm no 1 0.3 ay arası kullanılıyor.no 2 3.6 ay arası aventte bu şekilde diye biliyorum.zor alsın istiyorum memeyi bırakmsın .oğlum 11,5 yaşında ond 4 yaşına kadar çalışmdım 3 yaşına kadar emdi

Kizlaaaar bebegimin altini actim simdi bezinin bi tarafi sanki pembeye boyanmis gibi sanki pembe cis yapmis niye olabilir ki boyle bisey panik yaptim. Bugun tahlillerinde b12 si dusuk cikmisti b12 ignesi vurdurttu doktor acaba ondan olabilir mi cunku bezdeki renk ayni ignenin ilacindaki renkle ayni bi de agir bi ilac kokusu var bezde

Benim kızım hep memede ya kendiliğinden bırakması ne demek bilmiyorum. 3. 5. Dk da memede uyur ben çekerim ağzından bıraksam sabahlarız yani....

Canım pazar günü de ben de aynısı vardı. Pembe gibiydi.. ama umursamadım çok acaba önemli mi ki?

zeynep-ahmet canım şimdi baktıö da netten bebeğin susu kaldığını gösteriyormuş o pembelik. Ben sadece anne aütü verdiğim için hiç su vermiyorum kızıma. O pembeliğin geldiği günlerde de sürekli kusuyordu. Burayada yaZmıştım. Ve kusmasın diye çok az emzirmiştim. Sanırım o yüzden oldu. Cünkü ondan sonra olmadı.

Canım pazar günü de ben de aynısı vardı. Pembe gibiydi.. ama umursamadım çok acaba önemli mi ki?
Cnmm yaa bugun goturdugumz doktor kartini vermisti sonradan aklıma geldi doktoru aradim anlattim durumu b12 ignesiyle alakali degilmis yeteri kadar beslenmemis bugun ya da cok terlemis ondandir dedi terden degil de galiba beslenmeden kaynaklandi bugun hastane saglik ocagi derken cok yiprandi 4 saat kadar emmedi uyudugu icin ondan olmuştur muhtemelen seninki de oyledir korkulacak bi durum mu diye sordum doktora hayir korkmayin dedi

Yokk canımm ben cok sık emziriyorumm ve oğlum cok güzel kilo alıyor artık sağ sol meme bakmıorm saatlere bakmıorm her ağladığında meme teklif ediorm hiç reddettiğini görmedim :))) gecen benm dayıkızınada bi dr demiş 3 saatte bi emzir diye hem gazı da olmaz demiş tamm olmaz da bn bebeğimi nie memeden mahrum bırakıyım onn tüm dünyası meme hem ne kadar xok emzirrsen o kadar cok süt üretir hep daha fazlasını üretmeye çalışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…