- 21 Haziran 2014
- 392
- 941
- 208
monovit d3 kullanmıyorum ben kanserojen madde varmış doktorumuz uyardı ..carlson d3 kullanıyoruz..Kızlar siz d vitamini olarak ne kullaniyorsunuz bu monovit d3 hakkında pek iyi şeyler yazmıyor
ben de ne yapacağımı bilmiyorum doğum izni bitince. hiç çalışasım yok.. kv bakacak ama işin aslı baksın da istemiyorum başka bir bakıcıya güvenip bırakmak da zor..kafamda deli sorular yani :)Çok sağol canım haftanın 2 günü 6 saat ayrı kalacağız. İcim yanıyor şimdiden.
Hangi biberonu kullanıyorsunKusum yaaa nasil kasikla verebildim hayretler icerisinde kaliyorum. Gecen gun bizim biberonun ucu birden yirtildi, yedegide yok,basla biberonda kesinlikle almiyor,cocuk ac,dedim kasikla veriyimnm,ben verdikce o atti,sonrasa kasik agzina degdikce ogurdu durdu,doyuramadim cocugu,apar topar uc buldum allahtan evime ebebek 3 km. Eczanele kapliydi ongun,ne stres attim ama
Aslında öyle ama 3 saat benimki durmuyo uyumuyoda her zaman uyanık olunca mecbur tekrar emziriyorum hiç düzenli emmiyo gündüz gece uyuyo Allahtan da düzenli bi şekilde 2-3 saat Aralıklı emiyoAynen benimki de öyle 1.5 saatte mızmızlık başlıyo 2 saatte uyumuş oluyo. Saat 2 de uyandı 2.30 a kadar emzirdim. Şimdi yine uyudu. Ayrıca ben çok sık emziriyomuşum biraz okudum netten 3 saat idealmiş. Ancak göğüsler doluyormuş. Şimdi uyanınca emer böylece kilo da almış olur. Sık emzirmek kilo aldırmıyormuş çocuğa bunu da yeni öğrendim
Evet hep 5 günlük.Beşer beşer derken hep beş günluk mu?
Multitabs kullanıyorum benKızlar siz d vitamini olarak ne kullaniyorsunuz bu monovit d3 hakkında pek iyi şeyler yazmıyor
Bence şu an 2 numara ideal hatta 3 Aydan sonra 3 numara kullanılıyor ama ben 2 numaraya devam edicem zaten zorunlu durumlarda sağdığım sütü veriyorum sadeceAvent kullananlar emzik no 1 kullanıyosunuzdur şu an 1 delikli benim bebiş 4 aylık olunca başlıcam 1 deliklimi almalıyım memeyi bırakmaması için 3.6 ay rası olanlar 2 delikli benim memede çok delik yok çok fışkırmıyo bi de kaç ml alayım cam olanındn alcamda
ben no 1 kullanıyorum,oğlum 2aylık dahaAvent kullananlar emzik no 1 kullanıyosunuzdur şu an 1 delikli benim bebiş 4 aylık olunca başlıcam 1 deliklimi almalıyım memeyi bırakmaması için 3.6 ay rası olanlar 2 delikli benim memede çok delik yok çok fışkırmıyo bi de kaç ml alayım cam olanındn alcamda
3,5 . 4 aylıkken no 2 meme uygun biliyorym ama çok akarda memeyi bırakırmı diye tereddütlüyüm no 1 0.3 ay arası kullanılıyor.no 2 3.6 ay arası aventte bu şekilde diye biliyorum.zor alsın istiyorum memeyi bırakmsın .oğlum 11,5 yaşında ond 4 yaşına kadar çalışmdım 3 yaşına kadar emdiLa Lune medelada aldm.aventi tavsiye ederim.medelanin agz ksmi anne memesine hic benzemiyo cok kaba .birde her emdiginde diger yudum gelene kdr cocuk hava yutuyo.gaz yapiyo diye biraktm bende.
Benim kızım hep memede ya kendiliğinden bırakması ne demek bilmiyorum. 3. 5. Dk da memede uyur ben çekerim ağzından bıraksam sabahlarız yani....La Lune Cnm doktor hakli galiba benim kiz 3. Saatten biraz fazla ac kaldi oyle emzirdim 5 dk emip birakan cocuk nerdeyse 15 20 dk emdi bi guzel ins bi sonraki emmede de sikinti yasamayiz yaa strese girmistim emmiyi diye demekki cocuk ac degilmis
Canım pazar günü de ben de aynısı vardı. Pembe gibiydi.. ama umursamadım çok acaba önemli mi ki?Kizlaaaar bebegimin altini actim simdi bezinin bi tarafi sanki pembeye boyanmis gibi sanki pembe cis yapmis niye olabilir ki boyle bisey panik yaptim. Bugun tahlillerinde b12 si dusuk cikmisti b12 ignesi vurdurttu doktor acaba ondan olabilir mi cunku bezdeki renk ayni ignenin ilacindaki renkle ayni bi de agir bi ilac kokusu var bezde
Cnmm yaa bugun goturdugumz doktor kartini vermisti sonradan aklıma geldi doktoru aradim anlattim durumu b12 ignesiyle alakali degilmis yeteri kadar beslenmemis bugun ya da cok terlemis ondandir dedi terden degil de galiba beslenmeden kaynaklandi bugun hastane saglik ocagi derken cok yiprandi 4 saat kadar emmedi uyudugu icin ondan olmuştur muhtemelen seninki de oyledir korkulacak bi durum mu diye sordum doktora hayir korkmayin dediCanım pazar günü de ben de aynısı vardı. Pembe gibiydi.. ama umursamadım çok acaba önemli mi ki?
Tetrazinc kullanıyorum tatlım benn içinde a c d vitamnleri de varKızlar siz d vitamini olarak ne kullaniyorsunuz bu monovit d3 hakkında pek iyi şeyler yazmıyor
Yokk canımm ben cok sık emziriyorumm ve oğlum cok güzel kilo alıyor artık sağ sol meme bakmıorm saatlere bakmıorm her ağladığında meme teklif ediorm hiç reddettiğini görmedim :))) gecen benm dayıkızınada bi dr demiş 3 saatte bi emzir diye hem gazı da olmaz demiş tamm olmaz da bn bebeğimi nie memeden mahrum bırakıyım onn tüm dünyası meme hem ne kadar xok emzirrsen o kadar cok süt üretir hep daha fazlasını üretmeye çalışırAynen benimki de öyle 1.5 saatte mızmızlık başlıyo 2 saatte uyumuş oluyo. Saat 2 de uyandı 2.30 a kadar emzirdim. Şimdi yine uyudu. Ayrıca ben çok sık emziriyomuşum biraz okudum netten 3 saat idealmiş. Ancak göğüsler doluyormuş. Şimdi uyanınca emer böylece kilo da almış olur. Sık emzirmek kilo aldırmıyormuş çocuğa bunu da yeni öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?