bazen ben de sütümü çözdürüp veriyorum, avent kullanıyorum merak etme unutmaz memeni Can'ım, 100 120 cc içer minnakın.Kaç cc içti canım? Ona göre süt cozdurup bırakayım.
Dogru soyluyorsun cnm saglikli cok sukur sorunumuz yok simdilik iste bi kac gundur emme krizi haric tabi o da geçici diye dusunuyorumZamanla kilo alımları düşecek canım. Yoksa 1 yılın sonunda küçük sumolarimiz olur. Önemli olan sağlıklı olması.
Çok sağol canım haftanın 2 günü 6 saat ayrı kalacağız. İcim yanıyor şimdiden.bazen ben de sütümü çözdürüp veriyorum, avent kullanıyorum merak etme unutmaz memeni Can'ım, 100 120 cc içer minnakın.
Ne bileyim öyle dedi hemşire hanımcık. Ben hemşiremi hiç sevmiyom zatenCnm çok geçmiş olsun Allah şifa verir babana inş . Cnm ben rota aşısını yaptırdım. Hiç bir Yan etkisi yoktu. Iki çeşit rota aşısı var Ratarix ( bu 2 dozdur) , ve rotateq aşısı var ( bu da 3 doz) ben rotatix yaptım ama pahallı biraz 160 tl her dozu :)
Cnm hemşire saçmalamış ben kendim gidip eczaneden alıp sağlık ocağındaki hemşireye verdim zaten damla hemen yaptı. Isteğe bağlı bir aşı ve öneriyorum dedi hemşire. Zaten ben daha önce araştırmıştım Sgk karsilamiyor satın alıyorsun ve isteğe bağlı recetesiz verilen bir ilaç.
Canim ablan götürse anneni nasıl olur? Madem bebek onda da durmuyor. Çok geçmiş olsun malesef çoğu doktor böyle işini özensiz yapıyor. Beni de sağlık ocağından arayacaklar aşı için hala bekliyorum 10 gün oldu.KiZlar slm dun annemi goturdum ameliyat gunu almaya ve konusmaya dr ne derse beğenirsiniz ben. U ameliyati yapamam sizi zekai tahir hast onkooloji bilumune yönlendiricez dr ismi verdi hocasiymis annemin kalp ve hiper tansiyon olmasi risk yaratiyirmus kanama durmadi dedim kuretaj yaptuniz durdurdum 3 gune biticrk drdiniz dedim rahim duvarinkalinlastigi icin kanama oluyor bisi maz diyor birde dalga gecer gibi annem korkuyorum kizim drdi dr oda ay kiyamam teyzeye yaa falan diye sevinlilik yapiyor madem ameliyati yapamiycaktin basta zekai tahire yonlendirseydinya diyemedimde icimde kaldi sinirden patladim kizimi ablama birakmistim cok aglamis yerini yadirgadi beni aramis yarim saat hic sysmamais ablamda aglamis onunla korkmus
Dr zekai tahirdekiyle pazartesi tanisixcaz tayfun gungor ameliyatta once parca alinacak gene annem ayiltilmicak 1 sat ocinde o parca kanser hücresiyse eger rahim alinicakmis degilse dikip gondereceklermis sanki kutu kesiyorlar yaa neyse ama benim arastirmalarima gore rahim duvari kalinlastiysa eger rahim aliniyor diye biliyorum kafam arap saci gibi oldu
Bizim sağlık ocağında da her ya hemşire değişiyor. O daha kötü.Ne bileyim öyle dedi hemşire hanımcık. Ben hemşiremi hiç sevmiyom zaten
Benimki 2 saat uyanık kalamıyo daha canım bi buçuk saat oldumu huysuzlanmaya başlıyo memede uyuyuduğu için boş olan meme ile emziriyorum emziğe alıştırmam iyi olacak ama onu da bir gün alıyor bir gün almıyor.Kızlar ya bebeklerinizi ne kadar aralıklarla emziriyosunuz? Benim kızım artık 2 saat uyanık 1saat uyuyo gğndüzleri. Sadece dalması çok cakit alıyo sessiz ortam istiyo. Dün akşam ilk defa ağladı ama çok fazla ağladı. Ne yapacağımı şaşırdım. Altını aöıp bir müsdet bekledim. Sakinleşti biraz beşiğinde salkayıp uyuttuk. Ama genelde mememde uyuyamk istiyo ben de öyle alışmasını istemiyorum. Ne yapayım bilemedim.
İlk defa ağladı demişsin bizim oğlanda mı gariplik var ya bizimki gün içinde zaman zaman ağlıyor şu sıra özellikle uykusu geldiğinde ağlıyor. bazen canı sıkılınca ağlıyor gezmek istiyor :). kaka yapacağı zaman ağlıyor acıkınca ağlıyor beni göremeyince ağlıyor da ağlıyor anlayacağın :)Kızlar ya bebeklerinizi ne kadar aralıklarla emziriyosunuz? Benim kızım artık 2 saat uyanık 1saat uyuyo gğndüzleri. Sadece dalması çok cakit alıyo sessiz ortam istiyo. Dün akşam ilk defa ağladı ama çok fazla ağladı. Ne yapacağımı şaşırdım. Altını aöıp bir müsdet bekledim. Sakinleşti biraz beşiğinde salkayıp uyuttuk. Ama genelde mememde uyuyamk istiyo ben de öyle alışmasını istemiyorum. Ne yapayım bilemedim.
Kuzum iae baslamam az kaldi ablam bakacak zaten kizima alismasi lazim ameliyata ben gitmiycem erkek kardesim anneminhastaneye gider ablamda yaninda malum onlarin bebeler okula gidiyor hastane isidr 1 gunde bitmiyor en onemlisi annemin yıllardir takibini ben yapiyorum ameliyat yapacak adamla ablam konusacak bütün haplar ameliyatlari kagoda yazip ablama vericrm ben yanindayim diye ustune dusmemislerdi haplarin bakalim bi olaydik 1 ayi devirdik yaa anam yazik ole panik korkar artik olaun bitsin derdinde bllca usuyorum diyor kan kaybediyorsun dedim devlet hastaneleri iyimi bilmiyorum mecburmusuz orada olmaya onkoohi icin refekatci ozel oda olacakmi hemsireler nasi olacak ben pimpirikliyim annem.konusunda bakalim kismetCanim ablan götürse anneni nasıl olur? Madem bebek onda da durmuyor. Çok geçmiş olsun malesef çoğu doktor böyle işini özensiz yapıyor. Beni de sağlık ocağından arayacaklar aşı için hala bekliyorum 10 gün oldu.
Ya öyle ağlıyor da yaygara koparacxak şekilde ilk kez ağladı hani mızıklayarak ağlayarak değilde nefesi kesilecek şekilde demek istedim.İlk defa ağladı demişsin bizim oğlanda mı gariplik var ya bizimki gün içinde zaman zaman ağlıyor şu sıra özellikle uykusu geldiğinde ağlıyor. bazen canı sıkılınca ağlıyor gezmek istiyor :). kaka yapacağı zaman ağlıyor acıkınca ağlıyor beni göremeyince ağlıyor da ağlıyor anlayacağın :)
Hayırlısı olsun inşallah canım. Çok kolay olur ve çabuk iyileşir umarım.Kuzum iae baslamam az kaldi ablam bakacak zaten kizima alismasi lazim ameliyata ben gitmiycem erkek kardesim anneminhastaneye gider ablamda yaninda malum onlarin bebeler okula gidiyor hastane isidr 1 gunde bitmiyor en onemlisi annemin yıllardir takibini ben yapiyorum ameliyat yapacak adamla ablam konusacak bütün haplar ameliyatlari kagoda yazip ablama vericrm ben yanindayim diye ustune dusmemislerdi haplarin bakalim bi olaydik 1 ayi devirdik yaa anam yazik ole panik korkar artik olaun bitsin derdinde bllca usuyorum diyor kan kaybediyorsun dedim devlet hastaneleri iyimi bilmiyorum mecburmusuz orada olmaya onkoohi icin refekatci ozel oda olacakmi hemsireler nasi olacak ben pimpirikliyim annem.konusunda bakalim kismet
Aynen benimki de öyle 1.5 saatte mızmızlık başlıyo 2 saatte uyumuş oluyo. Saat 2 de uyandı 2.30 a kadar emzirdim. Şimdi yine uyudu. Ayrıca ben çok sık emziriyomuşum biraz okudum netten 3 saat idealmiş. Ancak göğüsler doluyormuş. Şimdi uyanınca emer böylece kilo da almış olur. Sık emzirmek kilo aldırmıyormuş çocuğa bunu da yeni öğrendimBenimki 2 saat uyanık kalamıyo daha canım bi buçuk saat oldumu huysuzlanmaya başlıyo memede uyuyuduğu için boş olan meme ile emziriyorum emziğe alıştırmam iyi olacak ama onu da bir gün alıyor bir gün almıyor.
Kuzum ucuktan ne olucak yaa bende de cikti opmicen suratinda cikan yere cocuk degmesin yeter. Niye kendini yipratiyorsun. Geciyo ucuk dedigin sey bebege insallah gecmedenn atlatirsin merak etme.Ya ben hic iyi degilim vaktim olsa psikolojik destek almayi dusunuyorum. Sabah bir yyandim dudagimda ucuk , hemen maske taktim ama bebegimle surekli temas halindeyiz kucagimdan hic inmiyo nerdeyse, internetten bi bakiyim dedim beyin kanamasi gecircektim inanir misiniz su saate kadar agliyorum ya bebegime gecerse diyeben napcam kizlar ya tevekkulde eden biriyim annelik ciddi anlamda duygusal yapimi katmerledi. Gecen cuma bebegime d vit diye verdigim aci elma yagi ve hastanede kalmamiz bagisikligimi cokertti iyice bide
Kizlar benim bebe bugun gunde sadece 2 kaka yapti,ciside 2 saatte bir degistirdim hep bezde vardi. Sizce normal mi,yavas yavas sure uzayack demislerdi dogru mu? Birde cooook kotu pisigimiz var, butun pisik kremlerini surdum hic biri is gormedi, zeytinyagi surdum bebe yagi surdum yok faydasi,ben zaten pamuklu bezle siliyorum eve geldigimden beri,son 3 gundur cok kotu durumda gittikce yayiliyor,bizimkinin teni cok hassas, acaba pisik degilde mantar falan mi, acisina zor dayaniyor cocugum. Komple pipiyi bile cok kotu yapmis,yarin asi olucaz,doktorada bir gostereyim madem
Aynı durumdayız bende mama vermedim. Memeyi bıraksın istemiyorum. Madela biberon aldım ben. Anne gogsu gibi emince geliyor sadece. Ama emziren anneler grubunda biberon ve emzik meme reddine yol açar kaşıkla verilmelidir diyor. Kafam karıştı. Doulama sorayım yarın yazarım yine.
Medela ilk 3 ay için iyi diyolar bebek çok zor tutyomuş onu medela calma demi bende araştırdım acaba avent mi alsam dr brown mu dedim bide 0.ay emzikli alayım diyorum ki az aksın rahata alışmadın 1 no emziklik0lerden ayyy bilmiyom ki ne alsamAynı durumdayız bende mama vermedim. Memeyi bıraksın istemiyorum. Madela biberon aldım ben. Anne gogsu gibi emince geliyor sadece. Ama emziren anneler grubunda biberon ve emzik meme reddine yol açar kaşıkla verilmelidir diyor. Kafam karıştı. Doulama sorayım yarın yazarım yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?