2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ay benim oğlanda yanı tatlımö sesi gür maşallah ve mama hazırlamıorm Allahtan onu bekleyene kadar kıyameti koparr dediin gibi sütyenden mememi cıkarıp ağzına verene kadar bi yaygaraaa ooooo :)))

Aynennnn

Yanlış canım. Sık emzirme kilo aldırır.
İstersen her 3 saatte verdiğin memeyi değiştir. Yani 3 saat içinde ne zaman isterse aynı meme. Ben gak meme guk meme yapıyorum kilo alımı gayet iyi.

Bugün anamdan emdiğim süt burnumdan geldi sanırım dedim! Bu 1 numara beni mahvediyor berbat bir gün geçirdim. Sabah küçüğü 3.ay rutin kontrolüne büyüğü de burnu akıyor falan fistan diye dr götürdüm. Bi ağlamak bi kıyamet!! Hastaneyi ayağa kaldırdı! Bildiğin sinirden başım ağırdı. Artık her şeyi ağlayarak söylüyor sürekli ağlıyor hiç bir şekilde dediğimizi dinlemiyor..ne yapacam hiç bilmiyorum. Sabret sabret şiştim!!!
Aslan bu ay 300gr aldı dr sütümün yetmediğini ve mama başlamam gerektiğini söyledi süt sıtmaları bildiğin beni bitirdi! Büyüğün ağlamaları tutturmaları...hayırlısı. Çok şükür sağlığı yerinde.

hayalimsin1 dünür ben bu oğlanı sana yollasam evlilik çağını beklemesem
2 çocuklu hayatım .ok gibi gidiyor

Evet canım insanın korktuğu başına geliyor sanırım. Sanki ilk biberon veren ben olacağım.
Bizimki 1 2 kere tuttu tutar madela. Olmadı evde avent de var zaten. Süt sağma makinası ile gelen.
Ben zaten 15 saat giriyorum canım onu da 2 güne sıkıştırdı sağolsun müdür. Okulumuz da yarım gün. 7 den 12 30 a kadar. Esim hava değişimi olur eve kapandın iyice deyince tamam dedim. Bakalım ne olacak. Eşimden yana sıkıntı yok iyi bakar eminim.

La Lune medelada aldm.aventi tavsiye ederim.medelanin agz ksmi anne memesine hic benzemiyo cok kaba .birde her emdiginde diger yudum gelene kdr cocuk hava yutuyo.gaz yapiyo diye biraktm bende.

Haklısın bende uc kısmını hiç beğenmedim. Dener artık eşim hangisi ile kolay olursa.

Canım pazar günü de ben de aynısı vardı. Pembe gibiydi.. ama umursamadım çok acaba önemli mi ki?
Susuzluktan olur canım. Pembe kristal gibi. Daha sık emzir ya da mama veriyorsan su ver.
Aynen katılıyorum canım.
Canim süt sıtması olduğun için mi yetmiyor sütun? Emzirme kampı yapmayı denesen. Annen falan bakar mı 1.ye?

Haklısın bende uc kısmını hiç beğenmedim. Dener artık eşim hangisi ile kolay olursa.
Ben cok istedm onu kullanmk.mekanzmasnida bazen oturtamyodm ya cok akitiyodu yada bebek ceksede gelmiyodu.calisan anne olmak zor.biberonuda smdlerde almsi iyi.ilerki aylrda cok gucmus

Tatlim bn no1deym.ilk hfta meme reddi yasadigimizdan en bastan beri biberonlu.ilk iki ay memede cok kaliyodu(1-2saat)15gyndur fln biberona alisti.memeyi 5dk sonra yuzume bakip biberon icin agzini aciyo bekliyo .fiskirmaya devam eden sutumu icmiyor.benimki cok alisti.bebekten bebege degisiyor bu durum.bebek cok istahli ve sabirsizsa biberon daha isine geliyor.biberon en bastan kullanpta 2yasina kadar emenlerde var cevremde.cocgun yapisi.

Allah yardimcin olsun topragim valla bitanesi zor iki tane hepten zordur.masallah en azindan sagligi yerinde cok sukur.

Kızlar siz d vitamini olarak ne kullaniyorsunuz bu monovit d3 hakkında pek iyi şeyler yazmıyor

Onunla ilgili bi makale okumuştum insanları korkutmak için elletrinden geleni yapıyorlar diyordu doktor, tehlike arz edebilmesi için bi kaç bin şişe içmek gerrkiyor diyordu yanılmıyorsam.

Kizlar ya kafam karisti bisey sorucam.ben bizim kuzunun ishal oldugunu nerden anliycam.normalde hep sulu doktoruna sormustum normal demisti.gel gelelim bazen gun asiri yapiuor bazende gunde 3 defa filan yapiyor dogal olarak benimde kafam karisiyor.ishalmi degilmi diye.normalmi degipmi bilemedim yafuuu

Ay benim oğlanda yanı tatlımö sesi gür maşallah ve mama hazırlamıorm Allahtan onu bekleyene kadar kıyameti koparr dediin gibi sütyenden mememi cıkarıp ağzına verene kadar bi yaygaraaa ooooo :)))
Hahaja kizlar benimki kiz.cok sabirsiz ama aglma sesi sokakta kalms kedi yavrusu gibi incecik:)cok tiZ

Cam alacaksan küçük boy al derim ağır oluyor çünkü, bende 120lik olanından var.

Kızlar aşılar ile ilgili bir yazı var. Yorumlarınızı merak ediyorum.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2016-agustos-anneleri.857237/page-5669

Bir kısmını alıntılıyorum:

"Tabii ki bizle çocuklara hiç aşı yapılmasın demiyoruz. Ama aşıların beyin üzerindeki etkilerinden de çocuklarımızı korumalıyız. Üstelik aşı yapan her hekim Hipokrat yemini ettiklerine göre ebeveynlere aşının muhtemel zararlarından bahsetmeleri ahlaki ve vicdani görevleridir.

1. Belli bir risk yoksa 2 yaşına kadar hiç aşı yapmamak en iyisidir. Ama eğer anne Hepatit B taşıyıcısı ise bu süre içinde aşısı yapılmalıdır. Ayrıca yakın çevrede boğmaca, kızamık ve çocuk felci gibi aşıyla önlenebilen bir hastalık salgını varsa bu aşılar mutlaka iki yaşından önce yapılmalıdır.

2. Timerosal ve alüminyum aşılardan çıkarılmalıdır. Aşılara adjuvan olarak kalsiyum fosfat kullanılabilir (12).

3. Her aşı tek yapılmalı ve aralarında en az 3 aylık bir süre olmalıdır.
Bize göre sadece şu aşılar yapılmalıdır;
  1. Boğmaca (asellüler)
  2. Difteri
  3. Tetanos
  4. Çocuk felci (Salk aşısı)
  5. Hepatit B
  6. Kızamık (tek aşı olarak)
Maalesef bu aşıların çok azı tek aşı şeklindedir. Bu nedenle halen önerimizin uygulanma şansı yoktur. Aşıların tek olarak imal edilmesi gerekmektedir. Tabii ki bu önerilerimiz tartışmaya açıktır."

Slm arkadaşlar ben burda yeniyim iki buçuk yıldır çocuğuz olsun diye oğraşıyoruz bende polikis over var eşimin sperm sayısı 1 milyon 700 doktorlar aşılama bile olmaz diyorlardı 1 yıl önce olumsuz bi tüp bebek yaşadım geçen pazartesi günü doktora tüp bebek için gittiğimde 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim bugün şiddetli kasık ağrılarım var doktora gittiğimde düşük tehliken yok dedi sizce bu normal mi çok korkuyorum cvp verirseniz sevinirim

Normal canım kasık ağrıların olması kanaman olmadığı sürece sıkıntı yapma . bir sıkıntı olsa en ufak doktorun söylerdi progestan falan önerirdi en azından telaş yapma boşuna sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah şimdiden kolay gelsin analık zor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…