Ay benim oğlanda yanı tatlımö sesi gür maşallah ve mama hazırlamıorm Allahtan onu bekleyene kadar kıyameti koparr dediin gibi sütyenden mememi cıkarıp ağzına verene kadar bi yaygaraaa ooooo :)))İnanki cok zor,bizimki aclik krizine giriyor aninda,1 saat 50 dkayi cok nadir gecer beslenme arasi,bir ciyak bir ciyak,ay bide cok koca sesi var,o kadsr bebegin icinde benimkijin aglamasini cok kolay secersini yani,disari ciktimicok fena,1 dk mama hazirlanmasini bile beklemiyor. Ben disaridayken biberon temizleme isinden hic hoslanmiyorim,
Aynennnnİlk defa ağladı demişsin bizim oğlanda mı gariplik var ya bizimki gün içinde zaman zaman ağlıyor şu sıra özellikle uykusu geldiğinde ağlıyor. bazen canı sıkılınca ağlıyor gezmek istiyor :). kaka yapacağı zaman ağlıyor acıkınca ağlıyor beni göremeyince ağlıyor da ağlıyor anlayacağın :)
Yanlış canım. Sık emzirme kilo aldırır.Aynen benimki de öyle 1.5 saatte mızmızlık başlıyo 2 saatte uyumuş oluyo. Saat 2 de uyandı 2.30 a kadar emzirdim. Şimdi yine uyudu. Ayrıca ben çok sık emziriyomuşum biraz okudum netten 3 saat idealmiş. Ancak göğüsler doluyormuş. Şimdi uyanınca emer böylece kilo da almış olur. Sık emzirmek kilo aldırmıyormuş çocuğa bunu da yeni öğrendim
Evet canım insanın korktuğu başına geliyor sanırım. Sanki ilk biberon veren ben olacağım.ben de avent natural anne göğüs uçlu biberon kullanıyorum,günde bir kez mama veriyorum,biberondan memnunuz..mamadan sonra anında yine emdiği bile oluyo yani..bi sorun yaşamadık..gerilme canım biz gergin olnuca bebişler de anlıyor ve kaygılanıyor sanırım
Bizimki 1 2 kere tuttu tutar madela. Olmadı evde avent de var zaten. Süt sağma makinası ile gelen.Medela ilk 3 ay için iyi diyolar bebek çok zor tutyomuş onu medela calma demi bende araştırdım acaba avent mi alsam dr brown mu dedim bide 0.ay emzikli alayım diyorum ki az aksın rahata alışmadın 1 no emziklik0lerden ayyy bilmiyom ki ne alsam
Ben zaten 15 saat giriyorum canım onu da 2 güne sıkıştırdı sağolsun müdür. Okulumuz da yarım gün. 7 den 12 30 a kadar. Esim hava değişimi olur eve kapandın iyice deyince tamam dedim. Bakalım ne olacak. Eşimden yana sıkıntı yok iyi bakar eminim.ben de ne yapacağımı bilmiyorum doğum izni bitince. hiç çalışasım yok.. kv bakacak ama işin aslı baksın da istemiyorum başka bir bakıcıya güvenip bırakmak da zor..kafamda deli sorular yani :)
bu yeni yasa bize nasıl uygulanacak acaba hani yarım gün olayı..15 saat maaş karşılığı mı alıcaz mutlaka yoksa onu da 8saat falan mı yapacaklar..yoksa bu bir hayal mi :)) bi de bu kaç aylık bir hak acaba..müdürüm detayını bilmiyor o zaman bakarız hocanım demişti...sen nasıl hallettin canım?
Bu arada sabah eşim işe giderken dönüp tekrar tekrar öptü Bartuyu..ya dedim bizim aramızda bebişlerle daha farklı bi bağ var biz nasıl bırakıp gidicez..gerçi önünde sonunda gidicez alışacakalr biz de alışıcaz...İnşllah Nevacık kolay alışır,neyse ki babasıyla olacakmış..
Dr brown wide neck 2. Numaraya gectim hizli akisHangi biberonu kullanıyorsun
Seninkiyle bizimki benziyor 3. Saat hayatta turamamAslında öyle ama 3 saat benimki durmuyo uyumuyoda her zaman uyanık olunca mecbur tekrar emziriyorum hiç düzenli emmiyo gündüz gece uyuyo Allahtan da düzenli bi şekilde 2-3 saat Aralıklı emiyo
La Lune medelada aldm.aventi tavsiye ederim.medelanin agz ksmi anne memesine hic benzemiyo cok kaba .birde her emdiginde diger yudum gelene kdr cocuk hava yutuyo.gaz yapiyo diye biraktm bende.
Susuzluktan olur canım. Pembe kristal gibi. Daha sık emzir ya da mama veriyorsan su ver.Canım pazar günü de ben de aynısı vardı. Pembe gibiydi.. ama umursamadım çok acaba önemli mi ki?
Aynen katılıyorum canım.Yokk canımm ben cok sık emziriyorumm ve oğlum cok güzel kilo alıyor artık sağ sol meme bakmıorm saatlere bakmıorm her ağladığında meme teklif ediorm hiç reddettiğini görmedim :))) gecen benm dayıkızınada bi dr demiş 3 saatte bi emzir diye hem gazı da olmaz demiş tamm olmaz da bn bebeğimi nie memeden mahrum bırakıyım onn tüm dünyası meme hem ne kadar xok emzirrsen o kadar cok süt üretir hep daha fazlasını üretmeye çalışır
Canim süt sıtması olduğun için mi yetmiyor sütun? Emzirme kampı yapmayı denesen. Annen falan bakar mı 1.ye?Bugün anamdan emdiğim süt burnumdan geldi sanırım dedim! Bu 1 numara beni mahvediyorberbat bir gün geçirdim. Sabah küçüğü 3.ay rutin kontrolüne büyüğü de burnu akıyor falan fistan diye dr götürdüm. Bi ağlamak bi kıyamet!! Hastaneyi ayağa kaldırdı! Bildiğin sinirden başım ağırdı. Artık her şeyi ağlayarak söylüyor sürekli ağlıyor hiç bir şekilde dediğimizi dinlemiyor..ne yapacam hiç bilmiyorum. Sabret sabret şiştim!!!
Aslan bu ay 300gr aldıdr sütümün yetmediğini ve mama başlamam gerektiğini söyledi süt sıtmaları bildiğin beni bitirdi! Büyüğün ağlamaları tutturmaları...hayırlısı. Çok şükür sağlığı yerinde.
hayalimsin1 dünür ben bu oğlanı sana yollasam evlilik çağını beklemesem
2 çocuklu hayatım .ok gibi gidiyor
Ben cok istedm onu kullanmk.mekanzmasnida bazen oturtamyodm ya cok akitiyodu yada bebek ceksede gelmiyodu.calisan anne olmak zor.biberonuda smdlerde almsi iyi.ilerki aylrda cok gucmusHaklısın bende uc kısmını hiç beğenmedim. Dener artık eşim hangisi ile kolay olursa.
Tatlim bn no1deym.ilk hfta meme reddi yasadigimizdan en bastan beri biberonlu.ilk iki ay memede cok kaliyodu(1-2saat)15gyndur fln biberona alisti.memeyi 5dk sonra yuzume bakip biberon icin agzini aciyo bekliyo .fiskirmaya devam eden sutumu icmiyor.benimki cok alisti.bebekten bebege degisiyor bu durum.bebek cok istahli ve sabirsizsa biberon daha isine geliyor.biberon en bastan kullanpta 2yasina kadar emenlerde var cevremde.cocgun yapisi.3
3,5 . 4 aylıkken no 2 meme uygun biliyorym ama çok akarda memeyi bırakırmı diye tereddütlüyüm no 1 0.3 ay arası kullanılıyor.no 2 3.6 ay arası aventte bu şekilde diye biliyorum.zor alsın istiyorum memeyi bırakmsın .oğlum 11,5 yaşında ond 4 yaşına kadar çalışmdım 3 yaşına kadar emdi
Allah yardimcin olsun topragim valla bitanesi zor iki tane hepten zordur.masallah en azindan sagligi yerinde cok sukur.Bugün anamdan emdiğim süt burnumdan geldi sanırım dedim! Bu 1 numara beni mahvediyorberbat bir gün geçirdim. Sabah küçüğü 3.ay rutin kontrolüne büyüğü de burnu akıyor falan fistan diye dr götürdüm. Bi ağlamak bi kıyamet!! Hastaneyi ayağa kaldırdı! Bildiğin sinirden başım ağırdı. Artık her şeyi ağlayarak söylüyor sürekli ağlıyor hiç bir şekilde dediğimizi dinlemiyor..ne yapacam hiç bilmiyorum. Sabret sabret şiştim!!!
Aslan bu ay 300gr aldıdr sütümün yetmediğini ve mama başlamam gerektiğini söyledi süt sıtmaları bildiğin beni bitirdi! Büyüğün ağlamaları tutturmaları...hayırlısı. Çok şükür sağlığı yerinde.
hayalimsin1 dünür ben bu oğlanı sana yollasam evlilik çağını beklemesem
2 çocuklu hayatım .ok gibi gidiyor
Kızlar siz d vitamini olarak ne kullaniyorsunuz bu monovit d3 hakkında pek iyi şeyler yazmıyor
Hahaja kizlar benimki kiz.cok sabirsiz ama aglma sesi sokakta kalms kedi yavrusu gibi incecik:)cok tiZAy benim oğlanda yanı tatlımö sesi gür maşallah ve mama hazırlamıorm Allahtan onu bekleyene kadar kıyameti koparr dediin gibi sütyenden mememi cıkarıp ağzına verene kadar bi yaygaraaa ooooo :)))
Avent kullananlar emzik no 1 kullanıyosunuzdur şu an 1 delikli benim bebiş 4 aylık olunca başlıcam 1 deliklimi almalıyım memeyi bırakmaması için 3.6 ay rası olanlar 2 delikli benim memede çok delik yok çok fışkırmıyo bi de kaç ml alayım cam olanındn alcamda
Benim camlar hep patladi kizlar,bosuna almayin derim,yada ben sakarim ondan hep zeval geldi baslarina,2 tane ayni model dr browns mika biberonum varCam alacaksan küçük boy al derim ağır oluyor çünkü, bende 120lik olanından var.
Normal canım kasık ağrıların olması kanaman olmadığı sürece sıkıntı yapma . bir sıkıntı olsa en ufak doktorun söylerdi progestan falan önerirdi en azından telaş yapma boşuna sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah şimdiden kolay gelsin analık zor :)Slm arkadaşlar ben burda yeniyim iki buçuk yıldır çocuğuz olsun diye oğraşıyoruz bende polikis over var eşimin sperm sayısı 1 milyon 700 doktorlar aşılama bile olmaz diyorlardı 1 yıl önce olumsuz bi tüp bebek yaşadım geçen pazartesi günü doktora tüp bebek için gittiğimde 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim bugün şiddetli kasık ağrılarım var doktora gittiğimde düşük tehliken yok dedi sizce bu normal mi çok korkuyorum cvp verirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?