2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Hamilelik oyle zor ama oyle de keyifli bi donem. Her an aklimda korku her an heyecan... Kasik agrisi normal canm bi cogumuz yasadik. Arkadas da yazms kanama yoksa sorun yok bildigim kadari ve doktorun da zaten sorun gorse yat dinlen der gereken tedaviyi uygular. Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallahh...

Selam kizlar nasilsiniizz??
Annem burda ya giremedm bi kac gundur. Arada gezip tozuyoz arada Begum annem ben gossip gossip :)) Allah anamızı babamızı başımızdan eksik etmesin inşallahh.
Begum kuzunun da keyfi gicir ananeyle. Dun ilk defa aksam biraktm uyku saatini ananeyle yapti biraz zorlamis ama biberonla sutunu icip uyumus sukurrr.. Bi de arada fena gaz oluyo hala. Pazar gun tam 3 aylik oluyoruz insallahh.
Bizden boyleee ozledm sizi sekerlerrr.

Benim Nisa'da sürekli ağlıyor bağırıyor , herşeyi ağlayarak istiyor , bugün sabahın köründe kalktığı için erkenden uyudu.
Bu huysuzlukları neden arttı biliyormusun
Dikkat çekmek için , bebeği kıskandıkları için bence, çünkü öncedende yaramazdı ama bukadar değildi.

Neyse senin dünürün senden aşağı yanı yoktu
Aynen emdiğim süt burnumdan geldi .
Dün benim sevgili kocamın 1 sene önce bana sormadan sırf teklif ettiler diye kabul ettiği kirveliği. Sanki bu devirde kirvelik kalmıştı tövbe yarabim . Aklıma geldikçe sinirim kalkıyor . .aradılar dün çocuk görmeye geleceklermiş.
Peki dedim saat kaçta bana tam yemek saatini söylediler ee işte 5-6 gibi dedi yokta diyemedim şaştım kaldım peki .
Sonra Dünürğn kalktı, allahtan nisa erken uyudu
Girişti yemeklere bu saate kadar
Yaprak sardı
Lahana sardı
Patlıcan doldurdu
Çorba yaptı
Et kavurdu
Islah kek yaptı
Bavlava arkadaşım evinde yaptı getirdi sağolsun
Tabi nevşine eşim hep baktı ama doyurmak için koş arada sonra yine mutfağa koş iflahım kesildi
Hepsini bugünden yaptım yoksa yarın hiiiiiç yetiştiremem malum haftasonu ve çocuklar kreşte değil evde .
Yarın bi pilav ve salata oldu bitti
Geberdim yeminlen.

Yani üstüne senin bana vereceğin damadı hiç düşünmek bile istemiyorum hatta sen al gelini büyüt oğlana ver Türkan Şoray'ın filmi gibi :))))

Biz bugun ikinci ay kontrolumuzu yaptırdık çok şükür herşey yolunda kaca ultrasonu gayet iyi göz muayenesi de iyi 1,5 yaşında tekrar kontrol dedi aşıda ağladı oğlum ama ben daha çok ağlamışım hemşire ve babamız öyle dedi dr bize ateşin çıkmasını beklemeyin altı saatde bir 48 saat boyunca verin bile bile huzursuz etmeyin nasılsa ağrısı huzursuzluğu olucak carpol rahatlatır dedi eve gelince bir ağlama krizi geldi zaten elim dolandın kıyamam yaa ilaçdan sonra rahatladı hala uyuyor inş geceyide rahat geçiririz

Birde simir için yazan arkadaşlar olmuş bende kulak çöpü gibi bir şeyle alınmışdı demiştim bugun kendi dr kontrole gittim simir alalım dedi konuştuk adam yine kulak çöpü gibi bir şeyle sürtündü hiç bir ağrı sızı yok anlattım dediki onlar simir ile beraber bir miktar kesi alıyorlar patoloji için ben gerek görmüyorum simirde birşey olursa biopsi yaparım peşin peşin yapmaya gerek yok yani ağrı sızı çekenler sanırım sinir diışında bıopsı alınmış aklımdayken yazayım dedim sonra ucup gidiyor

Kızzlar ya ELA cok fazla emdıgınden olsa gerekcok kusuyor sızde de var mı aynı sey kesık kesık kusuyor ama asırı resmen her yer cokelek gıbı oluyor napsam bılemedım reflu dıyecegım ıncecık yastık koyuyorum yıne yapıyor ustelık durup dutup yapıyor napsam bılemedımm

MasAllah sana allah guc kuvvetini daim etsin,tam osmanli hatunusun masallah
Kizlar nasilsiniz. Arada okuyup cikiyorum yazamiyorum bu aralar. Kayinvalidemlerdeyiz vakit bulamiyorum yazmaya. Ne var ne yok. Uyku egitimine baslayabilen var mi? Neler yapiyorsunuz
Selamtatlim,ben biraz biraz uyku egitimine basladim,kendi besiginde yatirip kaldiriyorum. Gece uykusuna 9 da sokmaya calisiyorum ama zorla 12 de uyuyor,bazende 2. Rutin olusturdum,uykus oncesi 1 saat yaptilarimiz vsr,sirasi hic degismiyor oda uyumasi gerktivini biliyor,gozler kayiyor ama dalamiyor. Beslemesini besiginde yapip iyice sersemletip gazini alip onu uyandirmayacak kivama gelince de odadan cikiyorum. Gozleri yari acik sekilde derin uykuya geviyor. Bazi zamanlar emzik aliyor bazen almiyor keydine gore,1 saattir emzik agzindaydi mesela ne zaman atcak diye bekledim,derin uykuya girmekte cok zorlandi bu aksam. Birde pispis anne sesi en az yarim saat youtube acik sekilde uuuuor.

Canim niye aglyorsun o kadar aaaaaaa. Alt tarafi bir asinignesi,hoooop dedik bitti,bizde bugun Ayni asilari olduk,oglim benim gulduumu gordukce aglayamado bile, atesi de cikmadi,onlemleri almis sekilde bekledik. Oglenden sonra da rutin hayatimiza gerindonduk,oldu da bitti. Bosu bosuna ilac vermr taraftari degilim,sebepsiz uyusturmak istemedim.

Can'ım öğretmenlerde yarım gün olayı YÖK ben başladım gidiyorum iki haftadır

Canım benim sağlikla kucağına al gerçekten mucize bebekiçini ferah tut canım bebişin yerleşiyor iyice ondan ağrilarin.rahmin büyumeye başladiğı icin oradaki damarlar geriliyor.

1.5 yaşında kontrol mü?bi daha yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…