- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Slm arkadaşlar ben burda yeniyim iki buçuk yıldır çocuğuz olsun diye oğraşıyoruz bende polikis over var eşimin sperm sayısı 1 milyon 700 doktorlar aşılama bile olmaz diyorlardı 1 yıl önce olumsuz bi tüp bebek yaşadım geçen pazartesi günü doktora tüp bebek için gittiğimde 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim bugün şiddetli kasık ağrılarım var doktora gittiğimde düşük tehliken yok dedi sizce bu normal mi çok korkuyorum cvp verirseniz sevinirim
Bugün anamdan emdiğim süt burnumdan geldi sanırım dedim! Bu 1 numara beni mahvediyorberbat bir gün geçirdim. Sabah küçüğü 3.ay rutin kontrolüne büyüğü de burnu akıyor falan fistan diye dr götürdüm. Bi ağlamak bi kıyamet!! Hastaneyi ayağa kaldırdı! Bildiğin sinirden başım ağırdı. Artık her şeyi ağlayarak söylüyor sürekli ağlıyor hiç bir şekilde dediğimizi dinlemiyor..ne yapacam hiç bilmiyorum. Sabret sabret şiştim!!!
Aslan bu ay 300gr aldıdr sütümün yetmediğini ve mama başlamam gerektiğini söyledi süt sıtmaları bildiğin beni bitirdi! Büyüğün ağlamaları tutturmaları...hayırlısı. Çok şükür sağlığı yerinde.
hayalimsin1 dünür ben bu oğlanı sana yollasam evlilik çağını beklemesem
2 çocuklu hayatım .ok gibi gidiyor
Vayyyyy 43 dkdir yazan olmamis ,saskinim,bir yerlerde bişey olduda haberim mi yok
Biz bugun ikinci ay kontrolumuzu yaptırdık çok şükür herşey yolunda kaca ultrasonu gayet iyi göz muayenesi de iyi 1,5 yaşında tekrar kontrol dedi aşıda ağladı oğlum ama ben daha çok ağlamışım hemşire ve babamız öyle dedi dr bize ateşin çıkmasını beklemeyin altı saatde bir 48 saat boyunca verin bile bile huzursuz etmeyin nasılsa ağrısı huzursuzluğu olucak carpol rahatlatır dedi eve gelince bir ağlama krizi geldi zaten elim dolandın kıyamam yaa ilaçdan sonra rahatladı hala uyuyor inş geceyide rahat geçiririz
MasAllah sana allah guc kuvvetini daim etsin,tam osmanli hatunusun masallahBenim Nisa'da sürekli ağlıyor bağırıyor , herşeyi ağlayarak istiyor , bugün sabahın köründe kalktığı için erkenden uyudu.
Bu huysuzlukları neden arttı biliyormusun
Dikkat çekmek için , bebeği kıskandıkları için bence, çünkü öncedende yaramazdı ama bukadar değildi.
Neyse senin dünürün senden aşağı yanı yoktu
Aynen emdiğim süt burnumdan geldi .
Dün benim sevgili kocamın 1 sene önce bana sormadan sırf teklif ettiler diye kabul ettiği kirveliği. Sanki bu devirde kirvelik kalmıştı tövbe yarabim . Aklıma geldikçe sinirim kalkıyor . .aradılar dün çocuk görmeye geleceklermiş.
Peki dedim saat kaçta bana tam yemek saatini söylediler ee işte 5-6 gibi dediyokta diyemedim şaştım kaldım peki .
Sonra Dünürğn kalktı, allahtan nisa erken uyudu
Girişti yemeklere bu saate kadar
Yaprak sardı
Lahana sardı
Patlıcan doldurdu
Çorba yaptı
Et kavurdu
Islah kek yaptı
Bavlava arkadaşım evinde yaptı getirdi sağolsun
Tabi nevşine eşim hep baktı ama doyurmak için koş arada sonra yine mutfağa koş iflahım kesildi
Hepsini bugünden yaptım yoksa yarın hiiiiiç yetiştiremem malum haftasonu ve çocuklar kreşte değil evde .
Yarın bi pilav ve salata oldu bitti
Geberdim yeminlen.
Yani üstüne senin bana vereceğin damadı hiç düşünmek bile istemiyorum hatta sen al gelini büyüt oğlana ver Türkan Şoray'ın filmi gibi :))))
Selamtatlim,ben biraz biraz uyku egitimine basladim,kendi besiginde yatirip kaldiriyorum. Gece uykusuna 9 da sokmaya calisiyorum ama zorla 12 de uyuyor,bazende 2. Rutin olusturdum,uykus oncesi 1 saat yaptilarimiz vsr,sirasi hic degismiyor oda uyumasi gerktivini biliyor,gozler kayiyor ama dalamiyor. Beslemesini besiginde yapip iyice sersemletip gazini alip onu uyandirmayacak kivama gelince de odadan cikiyorum. Gozleri yari acik sekilde derin uykuya geviyor. Bazi zamanlar emzik aliyor bazen almiyor keydine gore,1 saattir emzik agzindaydi mesela ne zaman atcak diye bekledim,derin uykuya girmekte cok zorlandi bu aksam. Birde pispis anne sesi en az yarim saat youtube acik sekilde uuuuor.Kizlar nasilsiniz. Arada okuyup cikiyorum yazamiyorum bu aralar. Kayinvalidemlerdeyiz vakit bulamiyorum yazmaya. Ne var ne yok. Uyku egitimine baslayabilen var mi? Neler yapiyorsunuz
Biz bugun ikinci ay kontrolumuzu yaptırdık çok şükür herşey yolunda kaca ultrasonu gayet iyi göz muayenesi de iyi 1,5 yaşında tekrar kontrol dedi aşıda ağladı oğlum ama ben daha çok ağlamışım hemşire ve babamız öyle dedi dr bize ateşin çıkmasını beklemeyin altı saatde bir 48 saat boyunca verin bile bile huzursuz etmeyin nasılsa ağrısı huzursuzluğu olucak carpol rahatlatır dedi eve gelince bir ağlama krizi geldi zaten elim dolandın kıyamam yaa ilaçdan sonra rahatladı hala uyuyor inş geceyide rahat geçiririz
Hayirrr olamazzzz,ben c a dan aliyorim cogunlukla, ne zmaan kapanacakmis tarih belli miKızlar CA lar kapanıyormuş 3 al 2 öde vardı ben aldım 3takım almak isteyen bakabilir
Can'ım öğretmenlerde yarım gün olayı YÖK ben başladım gidiyorum iki haftadırben de ne yapacağımı bilmiyorum doğum izni bitince. hiç çalışasım yok.. kv bakacak ama işin aslı baksın da istemiyorum başka bir bakıcıya güvenip bırakmak da zor..kafamda deli sorular yani :)
bu yeni yasa bize nasıl uygulanacak acaba hani yarım gün olayı..15 saat maaş karşılığı mı alıcaz mutlaka yoksa onu da 8saat falan mı yapacaklar..yoksa bu bir hayal mi :)) bi de bu kaç aylık bir hak acaba..müdürüm detayını bilmiyor o zaman bakarız hocanım demişti...sen nasıl hallettin canım?
Bu arada sabah eşim işe giderken dönüp tekrar tekrar öptü Bartuyu..ya dedim bizim aramızda bebişlerle daha farklı bi bağ var biz nasıl bırakıp gidicez..gerçi önünde sonunda gidicez alışacakalr biz de alışıcaz...İnşllah Nevacık kolay alışır,neyse ki babasıyla olacakmış..
Can'ım ben de CA nın Bebek kıyafetlerini çok beğeniyordum ama bu gün gördüm son hafta bu sanırım Türkiye'den çıkıyormuşHayirrr olamazzzz,ben c a dan aliyorim cogunlukla, ne zmaan kapanacakmis tarih belli mi
Anladimmmm uzuldum simdi.Can'ım ben de CA nın Bebek kıyafetlerini çok beğeniyordum ama bu gün gördüm son hafta bu sanırım Türkiye'den çıkıyormuş
Canım benim sağlikla kucağına al gerçekten mucize bebekSlm arkadaşlar ben burda yeniyim iki buçuk yıldır çocuğuz olsun diye oğraşıyoruz bende polikis over var eşimin sperm sayısı 1 milyon 700 doktorlar aşılama bile olmaz diyorlardı 1 yıl önce olumsuz bi tüp bebek yaşadım geçen pazartesi günü doktora tüp bebek için gittiğimde 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim bugün şiddetli kasık ağrılarım var doktora gittiğimde düşük tehliken yok dedi sizce bu normal mi çok korkuyorum cvp verirseniz sevinirim
1.5 yaşında kontrol mü?Biz bugun ikinci ay kontrolumuzu yaptırdık çok şükür herşey yolunda kaca ultrasonu gayet iyi göz muayenesi de iyi 1,5 yaşında tekrar kontrol dedi aşıda ağladı oğlum ama ben daha çok ağlamışım hemşire ve babamız öyle dedi dr bize ateşin çıkmasını beklemeyin altı saatde bir 48 saat boyunca verin bile bile huzursuz etmeyin nasılsa ağrısı huzursuzluğu olucak carpol rahatlatır dedi eve gelince bir ağlama krizi geldi zaten elim dolandın kıyamam yaa ilaçdan sonra rahatladı hala uyuyor inş geceyide rahat geçiririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?