- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 358
- 35
Bende 2 tane var kolsuz olanindan, benimki sarmayi be sicak olmayi cok sevdigi icin her yerde onlarlayiz,gece cok rahat oliyor,elleri onuzlsri disarda tutuyorum cunku kesinlikle izin vermiyor ellerini tutmaya,ozgur olmak istiyor,ama karnini sarmak icin cok iyi oluyor.olabildigince ayaklari uzun olanindan al derim. Benimkilerinden artik ayaklar sigmiyor
Bana 0-6 dar geliyo,daha uzununu al bence,bas kismindan kayip kayip asagi iniyor cunkuCnm alt tarafi torba gibi olanlardan alayim diyorum. 0-6 ay olanindan 70cm mis zaten uzunluğu
Evet canım
Bana 0-6 dar geliyo,daha uzununu al bence,bas kismindan kayip kayip asagi iniyor cunku
ben de 240 ın ucuna 1 no aldım taktım ayrı satılıyor ya uclar..240ın ucu no 2 ama 1 nosu varmı nerden aldın bende öyle düşünüyorum
Sicak su yapiyom sabunlu suyu dimi,gecen sabunlu suda beklettim ama hic bir degisme olmadiCanım aynı sorunu ben de yaşadım . beyaz kalıp sabun ile çitiliyorum yıkamadan önce bi gece sabunlu suda da bekleteblrsin sonra makineye at tertemiz oluyı
Oglan 60 cm suan,6-9 luklari giyiyoruzHadi ya diğeri de çok büyük olmaz mi ki? Kac cm senin oğlun?
Roxy dalan matik kullanıyorum ben.sabun tozu.cok guzel cıkarıyor.Sidik kka lekelerino cikaramiyorum kizlar siz nabiyorsunuz. Baby an me nin leke cikarici jelini aldim. Sicak suya deterjani koyup bekletmek mi lazim,makinaya direk atsam daha iyi mi olur,makinada 30 derecenin ustunde yikamiyorum.bir kere yikadim butin kiyafetler cok kotu oldu. Ha biree lcw san aldigim hersey bozuldu kizlar,ben daha da kapisindan gecmem. C a cok iyiydi,h m de oyle, birde soo be urunlerini genelde aliyorum. Onereceginiz baska markalar vsr mi ayni kalitede, carters ve mothercare dekilere kucuk bir parca 100 lira o kadar gucum yok acikcasi,birde indirim zamani ne zaman olacak,biz indirim zamani hangi bedeni almami gerekecek,misa simdi 6 aylik giyiyoruz biz,uzerine 1 sene gecerse kislik olarak,18-24 almamiz mi uygun olur.
Hadi ya bende işe yarıyor evet sıcak suda çitiliyorum o sabun un içinde bırakıyorum sabah ta makineye atıyorum. hatta bazen acele olunca bekletmiyorum geçiypr hepsi hacışakir kalıp sabun kullandımSicak su yapiyom sabunlu suyu dimi,gecen sabunlu suda beklettim ama hic bir degisme olmadi
Oglan 60 cm suan,6-9 luklari giyiyoruz
Benimki cnm sari kaka yapmayali baya oldu.usutme olablr sennki yada anne sutuyle besleniyosa on sutu fazla almıştır.bizimki 4-5gundd bir yaptgna bagirsakta beklemis kaka yesl oluyoms.Kızlar günaydın.kızım son 10gündür yeşil kaka yapiyor.normalde altınsarisi yapardi.yeşilimsi ve biraz sulu yapiyor.varmı aranizda bebişi yeşil kaka yapan.bu kizim arada 2.5aylik.
Ben de öğretmenim, yarın başlıyorum derslereTopicte cok ogretmen vardi.herkes izin bittigi gibi basliyormu?raporla yada ayliksiz izinle ilk donemi kapatmayi dusunene varmi
Ben yüz üstü yatırıyorum karnının üstüne yattığı için alttan üstten rahat çıkartıyoBende gece isyan modundaydim ne cabuk uyandi diye :) saatlerdenmis megersem. Benim kiz bu gece ıkındı durdu uykuya geçişi hem zor oldukızlar uyuyan bebegin gazini nasil çıkarıyorsunuz ben çıkaramıyorum
Benimki kısa kısa emdiği vakit yeşil yapıyo Anlıyorum ki önsütten ya da dışarı çıktıysak banyo yaptıysa olaki üşütürsem yeşil yapıyoKızlar günaydın.kızım son 10gündür yeşil kaka yapiyor.normalde altınsarisi yapardi.yeşilimsi ve biraz sulu yapiyor.varmı aranizda bebişi yeşil kaka yapan.bu kizim arada 2.5aylik.
Topicte cok ogretmen vardi.herkes izin bittigi gibi basliyormu?raporla yada ayliksiz izinle ilk donemi kapatmayi dusunene varmi
Canim beyaz kalip sabula citile. Ben kaka fazlasini aritiyorum sabunla citileyip makineye atiyorum. Beyaz kalip sabun olcak ama. Cikiyo hic lekemiz yokSidik kka lekelerino cikaramiyorum kizlar siz nabiyorsunuz. Baby an me nin leke cikarici jelini aldim. Sicak suya deterjani koyup bekletmek mi lazim,makinaya direk atsam daha iyi mi olur,makinada 30 derecenin ustunde yikamiyorum.bir kere yikadim butin kiyafetler cok kotu oldu. Ha biree lcw san aldigim hersey bozuldu kizlar,ben daha da kapisindan gecmem. C a cok iyiydi,h m de oyle, birde soo be urunlerini genelde aliyorum. Onereceginiz baska markalar vsr mi ayni kalitede, carters ve mothercare dekilere kucuk bir parca 100 lira o kadar gucum yok acikcasi,birde indirim zamani ne zaman olacak,biz indirim zamani hangi bedeni almami gerekecek,misa simdi 6 aylik giyiyoruz biz,uzerine 1 sene gecerse kislik olarak,18-24 almamiz mi uygun olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?