2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Cnm alt tarafi torba gibi olanlardan alayim diyorum. 0-6 ay olanindan 70cm mis zaten uzunluğu

Kızlar günaydın.kızım son 10gündür yeşil kaka yapiyor.normalde altınsarisi yapardi.yeşilimsi ve biraz sulu yapiyor.varmı aranizda bebişi yeşil kaka yapan.bu kizim arada 2.5aylik.

Roxy dalan matik kullanıyorum ben.sabun tozu.cok guzel cıkarıyor.

Sicak su yapiyom sabunlu suyu dimi,gecen sabunlu suda beklettim ama hic bir degisme olmadi
Hadi ya bende işe yarıyor evet sıcak suda çitiliyorum o sabun un içinde bırakıyorum sabah ta makineye atıyorum. hatta bazen acele olunca bekletmiyorum geçiypr hepsi hacışakir kalıp sabun kullandım

Topicte cok ogretmen vardi.herkes izin bittigi gibi basliyormu?raporla yada ayliksiz izinle ilk donemi kapatmayi dusunene varmi

Kızlar günaydın.kızım son 10gündür yeşil kaka yapiyor.normalde altınsarisi yapardi.yeşilimsi ve biraz sulu yapiyor.varmı aranizda bebişi yeşil kaka yapan.bu kizim arada 2.5aylik.
Benimki cnm sari kaka yapmayali baya oldu.usutme olablr sennki yada anne sutuyle besleniyosa on sutu fazla almıştır.bizimki 4-5gundd bir yaptgna bagirsakta beklemis kaka yesl oluyoms.

Bende gece isyan modundaydim ne cabuk uyandi diye :) saatlerdenmis megersem. Benim kiz bu gece ıkındı durdu uykuya geçişi hem zor oldu kızlar uyuyan bebegin gazini nasil çıkarıyorsunuz ben çıkaramıyorum
Ben yüz üstü yatırıyorum karnının üstüne yattığı için alttan üstten rahat çıkartıyo

Benimki kısa kısa emdiği vakit yeşil yapıyo Anlıyorum ki önsütten ya da dışarı çıktıysak banyo yaptıysa olaki üşütürsem yeşil yapıyo

Kızlar alakasız ama birsey soracağım.benim tlfdaki tüm videolarım bit kadar olmuş.açınca minicik bir ekran var sadece.neden oldu ki böyle?

Canim beyaz kalip sabula citile. Ben kaka fazlasini aritiyorum sabunla citileyip makineye atiyorum. Beyaz kalip sabun olcak ama. Cikiyo hic lekemiz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…